Saint-Étienne – Remeš 3:0 (kon.) | Guingamp – Lorient 2:2 (kon.) | Troyes – Lyon 0:1 (kon.)
GFC Ajaccio – Bordeaux 2:0 (kon.) | Bastia – Caen 1:0 (kon.) | Toulouse – Montpellier 1:1 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:1 (1:1)
Montpellier HSC
Sobota 31.10.2015, 20:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Toulouse FC nedokázalo v domácím prostředí porazit Montpellier HSC, a utkání skončilo zaslouženou remízou 1:1!

    První poločas dnešního záchranářského duelu nabídl velmi zajímavou podívanou! Na pořádnou šanci jsme čekali až do 19. minuty, kdy si však Hilton špatně zpracoval míč, a do zakončení se nedostal! Ve 34. minutě poprvé udeřil hostující celek. Jérome Roussillon se krásně uvolnil ve vápně, a poslal míč přesně k tyči! O minutu později mělo Toulouse obrovskou šanci na vyrovnání, avšak se nedokázal prosadit! Domácí fanoušci se dočkali ve 39. minutě, kdy se trefil Zinédine Machach!

    Druhý poločas toho příliš zajímavého bohužel nenabídl! V 68. minutě měl náznak šance domácí Ben Yedder, nicméně mířil nad branku. V 86. minutě se musel předvést brankář Ahamada, který vyrazil volný přímý kop Boudebouze!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (21:49:51)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí ještě hostujícímu Bensebainimu, který bránil brankáři Ahamadovi v rozehrávce!
     
    90+2
    Na druhé straně si pokoušel vymodlit pokutový kop dánský útočník Braithwaite, nicméně hlavní rozhodčí jeho souboj s Hiltonem velmi dobře viděl, a penaltu správě neodpískal!
     
    90+1
    Domácí Didot velmi tvrdě zajel pod nohy Martina. Hlavní rozhodčí v tomto případě žlutou kartu neudělil. Montpellier měl navíc k dispozici standardní situaci, nicméně centr Boudebouze nebyl přesný.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Střídající Yann Bodiger dostává ještě v samotném závěru žlutou kartu za ostrý zákrok v souboji s Dabem. Domácím fanouškům se rozhodnutí hlavního rozhodčího vůbec nelíbí!
     
    88
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Aleksandar Pešić.
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Yann Bodiger.
     
    87
    I následného rohového kopu se ujal Boudebouz, který našel ve vápně hlavu Hiltona. Brazilský stoper však mířil nad branku!
    86. Boudebouz předvedl velmi dobrý zákrok
     
    86
    Z následné standardní sitauce však mohli hosté klidně udeřit! Rozehrávky se ujal Boudebouz, který se pokoušel brankáře Ahamadu překvapit přímou střelou. Francouzský brankář byl však pozorný, a míč vyrazil na rohový kop!
     
    85
    Střídající Adrien Regattin se prezentoval na levé straně nedovoleným zákrokem v souboji s Deplagnem. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil žlutou kartu!
     
    84
    Střídající Deza se dokázal krásně uvolnit na levé straně, a následně vysunul Martina. Francouzský záložník následně posílal nebezpečný centr před branku, nicméně obrana ho zblokovala na rohový kop!
     
    83
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Rodrigue Casimir Ninga, přichází Mustapha Yatabaré.
     
    82
    Domácí Toulouse mělo k dispozici standardní situaci, které se ujal domácí Didot. Jeho prudký centr dolétl na hranici malého vápna, kde však míč vyboxoval brankář Pionnier!
     
    81
    Exekuce rohového kopu se ujal Boudebouz, nicméně ani v tomto případě se mu centr nepovedl. Toulouse šlo do protiútoku, avšak Regattin míč neudržel, a následně ještě fauloval!
     
    80
    Montpellier je v posledních minutách velmi aktivní! Tentokrát se N´Diaye pokoušel odcentrovat z levé strany, nicméně jeho pokus byl zablokován na rohový kop.
     
    79
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jérôme Roussillon, přichází Mamadou N'Diaye.
     
    79
    Exekuce rohového kopu se ujal ofenzivní záložník Boudebouz, kterému se však centr příliš nepovedl, a míč skončil v rukavicích brankáře Ahamada!

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Machach – 34. Roussillon

    Karty:   25. Akpa-Akpro (TOU), 36. Machach (TOU), 85. Regattin (TOU), 89. Bodiger (TOU) – 58. Ninga (MON), 90+3. Bensebaini (MON)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 21:13.
    Toulouse FC: Ahamada – Somália, Tisserand, Kana-Biyik, Matheus – Akpa-Akpro, Didot, Machach (73. Regattin) – Trejo (88. Bodiger) – Ben Yedder (88. Pešić), Braithwaite.
    Náhradníci: M. Vidal – Pešić, Spajić, Regattin, Bodiger, Ninkov, Blin.

    Montpellier HSC: Pionnier – Deplagne, Hilton, Congré, Roussillon (79. N'Diaye) – Dabo, Bensebaini – Ninga (83. M. Yatabaré), Boudebouz, Martin – Camara (69. Deza).
    Náhradníci: Bertaud – N'Diaye, M. Yatabaré, Rémy, Skhiri, Cornette, Deza.
    bahis siteleri