Nové Mesto n/V – Sereď 2:0 (kon.) | Borčice – Nitra 1:0 (kon.) | Dolný Kubín – Spiš. N. Ves 1:3 (kon.)
FC Košice – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Prešov 1:1 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
1:3 (1:0)
FK Spišská Nová Ves
sk Sobota 31.10.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Spišská Nová Ves napokon dokázala zvíťaziť v Dolnom Kubíne 1:3, keď dokázala zvrátiť nepriaznivý výsledok 1:0 po prvom polčase a v druhom dejstve vďaka trom streleným gólom odchádza z ihriska ako víťazný celok. Spišiaci sa tak vďaka dnešnému víťazstvu doťahujú v tabuľke na svojho súpera na rozdiel jedného bodu, no naďalej im patrí desiata priečka. (14:51:16)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Spišská Nová Ves dáva gól! A Spišská Nová Ves v závere zápasu pečatí svoje víťazstvo. Druhýkrát v zápase sa strelecky presadzuje Lukáš Kiššák.
     
    90
    Nasledovať bude ešte taktické striedanie hostí. Na ihrisko sa dostáva Samuel Lipták. Záverečné sekundy zápasu strávi mimo hry Lukáš Kováč.
     
    90
    Žltou kartou je v závere zápasu za svoj faul napomínaný hosťujúci Šimon Dunajčan.
     
    83
    A z ihriska teraz odchádza hosťujúci hráč Mário Baldovský, ktorý je vystriedaný za Jakuba Tomaščíka.
     
    73
    A sledujeme aj prvé striedanie hostí. Na ihrisko prichádza Šimon Dunajčan výmenou za Jaromíra Štefanika.
     
    56
    Domáci tréner reaguje na druhý gól hostí striedaním. Do hry posiela Siradjiho Saniho. Na striedačku putuje Riccardo Biasini.
     
    56
    Spišská Nová Ves dáva gól! Netrvalo dlho a futbalisti Spišskej Novej Vsi dokázali otočiť nepriaznivé skóre. Po dvanástich minútach od začiatku druhého polčasu strelili už dva góly a vedú 1:2! O vedenie hostí sa postaral presným zakončením Lukáš Kiššák.
     
    49
    Spišská Nová Ves dáva gól! A začína sa odznova. Na 1:1 vyrovnáva Spišská Nová Ves už štyri minúty po úvodnom výkope druhého polčasu a v nasledujúcich minútach na divákov v Dolnom Kubíne čaká vypätý súboj o tri body. O vyrovnanie sa postaral Radoslav Sirko.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpili domáci v pozmenenej zostave. Do hry sa dostal Ondrej Chromek, ktorý vystriedal Tomáša Geráta.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase futbalisti Dolného Kubína vedú nad Spišskou Novou Vsou 1:0, keď sa im podarilo strelecky presadiť niekoľko minút pred odchodom do šatní po prvej 45-minútovke. Dolný Kubín by sa tak od svojho tabuľkového suseda odpútal už na rozdiel siedmich bodov.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    42
    Dolný Kubín dal gól!
    A skóre zápasu otvárajú domáci futbalisti, ktorí tak svojmu súperovi strieľajú gól do šatne! Strelecky sa presadil Marco Pantone.
     
    33
    A rozhodca Maršal musel vytiahnuť ďalšiu žltú kartu. Opäť ju vidí hosťujúci futbalista, tentoraz je žltou kartou napomínaný Richard Boroš.
     
    14
    Hostia dostávajú prvú žltú kartu v zápase. Za nedovolený zákrok ju vidí Mário Baldovský.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Lešňovský – Severino, Čučka (C), Kutlík, Laura, Gerát, Pantone, Biasini, Miklós, Otruba, Ferenčík. Tréner: Marco Ragini
    Náhradníci: Sakar, Chromek, Bugan, Sani

    FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Boroš, Šoltés, Zekucia, Baldovský, Sirko (C), Štefanik, Kováč, Kiššák, Čekovský. Tréner: Branislav Ondáš
    Náhradníci: Tököly, Dunajčan, Rychnavský, Tomaščík, Lipták, Kunzo

    Rozhodca: Maršal – Hancko, Jekkel.

    Dávid Lech

    Branky: 42. Pantone – 49. Sirko, 56. Kiššák, 90. Kiššák

    Karty:   14. Baldovský (SNV), 33. Boroš (SNV), 90. Dunajčan (SNV)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Lešňovský – Severino, Čučka (C), Kutlík, Laura, Gerát (46. Chromek), Pantone, Biasini (56. Sani), Miklós, Otruba, Ferenčík. Tréner: Marco Ragini
    Náhradníci: Sakar, Chromek, Bugan, Sani

    FK Spišská Nová Ves: Stančák – Slejzák, Boroš, Šoltés, Zekucia, Baldovský (83. Tomaščík), Sirko (C), Štefanik (73. Dunajčan), Kováč (90. Kováč), Kiššák, Čekovský. Tréner: Branislav Ondáš
    Náhradníci: Tököly, Dunajčan, Rychnavský, Tomaščík, Lipták, Kunzo

    Rozhodčí: Maršal – Hancko, Jekkel
    thejrc.org