Real Madrid – Las Palmas 3:1 (kon.) | Villarreal – Sevilla 2:1 (kon.) | Valencia – Levante 3:0 (kon.)
Getafe – Barcelona 0:2 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 2:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:1 (1:0)
Sevilla FC
Sobota 31.10.2015, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Villarreal CF v dnešním šlágru kola podal v zápase se Sevillou FC velmi dobrý výkon, a zvítězil 2:1!

    První poločas šlágru desátého kola španělské ligy nabídl velmi aktivní fotbal! Hned ve třetí minutě trefil tyč domácí Bruno! V devatenácté minutě se pravděpodobně měla pískat penalta po souboji Ruíze s Gameirem, hlavní rozhodčí však tak neučinil. Ve 25. minutě se dočkali domácí, když se ve vápně nejlépe zorientoval Mario Gaspar, a poslal míč do sítě!

    Ve druhém poločase byl lehce aktivnější domácí celek, který se v 61. minutě dostal zásluhou Cérdrica Bakambu do dvoubrankového vedení. V 76. minutě se ještě podařilo snížit Fernandu Llorentemu, víc však Sevilla nestihla!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:07:49)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Sevilla zahrávala i další rohový kop, toho se opět ujal Konopljanka, nicméně tentokrát si dokázala obrana Villarrealu poradit. Victor Ruiz si však následně neodpustil nějakou tu větu směrem k hlavnímu rozhodčímu, a dostává žlutou kartu!
     
    90+4
    Sevilla vybojovala v poslední nastavené minutě rohový kop, kterého se ujal Jevhen Konopljanka, jehož centr našel ve vápně N´Zonziho, jehož hlavičku však vyrazil brankář Aréola!
     
    90+3
    Dlouhý nákop brankáře Rica měl najít na útočné polovině útočníka Llorenteho. Ten se však nechal předskočit Victorem Ruizem, který poslal míč do zámezí.
     
    90+1
    Domácí celek navíc vybojoval rohový kop. Toho se ujal Denis Suárez, který jej rozehrál s dos Santosem. Mexický záložník poslal chytře míř ke stoperům, a Villarreal se pokouší šetřit čas!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Hostující celek tak ještě má čas na vyrovnání. U míče je však aktuálně Villarreal!
     
    89
    Taktickým faulem na útočné polovině se prezentoval střídající Leiva, který v souboji přistrčil stopera Kolodziejczaka. Pro svůj tým tak ušetřil další cenné vteřiny!
     
    88
    Sevilla se ještě v samotném závěru pokouší o vyrovnání. Ve finální fázi si však svěřenci Unaie Emeryho příliš dobře nevedou!
     
    86
    Jevhen Konopljanka následně nestíhal v souboji s Brunem Sorianem, a tak ho poslal k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal, a ukrajinskému hráči udělil žlutou kartu!
    85. Velká šance Jevhena Konopljanky
     
    85
    Hostující Vitolo postupoval středem hřiště, a následně roztáhl hru na levou stranu pro Jevhena Konopljanku. Ukrajinský křídelník si udělal prostor ke střele. Jeho pokus však na přední tyči vyrazil Aréola!
     
    84
    Domácí celek nutně provádí své poslední střídání! Ze hřiště odchází Erik Bailly, který si přivodil nějaké zranění v souboji s Pinou. Domácí stoper byl následně odnese na nostíkách. Na jeho místo přichází Bonera!
     
    83
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává Jaume Costa, který se prezentoval hodně ostrým zákrokem v souboji s Krychowiakem. Žlutá karta je v tomto případě na místě!
     
    82
    Domácí žlutá ponorka opět kombinovala před vápnem svého soupeře. Středopolař Thomás Pina hledal nadýchaným lobem ve vápně Soldada. Přihrávka však byla na španělského útočníka příliš dlouhá!
    80. Denis Suárez trefil břevno!
     
    80
    Ouu! Sevilla chybovala ve středu hřiště, a k míči se dostal Jonathan dos Santos. Mexický středopolař následně dostal míč do míst, kde se nacházel Denis Suárez. Mladý španělský záložník natáhl z velké dálky, jeho rána trefila břevno!
     
    79
    Sevilla opět velmi aktivně kombinovala na útočné polovině! Na pravé straně odvedl dobrou práci Costa, který uvolnil Ramiho. Francouzský stoper poslal nebezpečný centr do vápna, který však odvrátil Mario Gaspar!

    Jan Havlovic

    Branky: 25. M. Gaspar, 61. Bakambu (Denis Suárez) – 76. F. Llorente (Konopljanka)

    Karty:   10. Bailly (VLR), 33. Bakambu (VLR), 83. J. Costa (VLR), 90+5. V. Ruiz (VLR) – 29. Iborra (SEV), 63. Rami (SEV), 86. Konopljanka (SEV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:14.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bailly (84. Bonera), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros (65. Pina), B. Soriano, Denis Suárez – Bakambu (73. Leiva), Soldado.
    Náhradníci: Barbosa – Bonera, Samuel, Antonio Rukavina, Pina, Leiva, Castillejo.

    Sevilla FC: S. Rico – Coke (62. Mariano), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak, Iborra (70. F. Llorente) – Vitolo, Krohn-Dehli (62. N'Zonzi), Konopljanka – Gameiro.
    Náhradníci: Soria – Andreolli, Escudero, N'Zonzi, Mariano, F. Llorente, J. A. Reyes.

    Rozhodčí: José Sánchez – Gallego, Martínez (vš. Španělsko)
    thejrc.org