Buffalo – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.)
Carolina – Colorado 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:3 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Chicago 5:4 (kon.) | Calgary – Montreal 2:6 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:4 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 5:3 (kon.) | Los Angeles – Nashville 4:3 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
5:4 (3:2, 1:2, 1:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 31.10.2015, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nino NIEDERREITER - 5:4
     
    40:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Wild do třetí třetiny! Domácí doslova rozebrali obranu soupeře. Proti osamocenému Zuckerovi sice ještě skvěle zasáhl Darling, ale proti dorážce NINA NIEDERREITERA už nemohl vůbec nic dělat. Švýcar to měl do prázdné. Asistence: Jason Zucker a Mikko Koivu.
    Arťjom ANISIMOV - 4:4
     
    33:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Černí jestřábi vyrovnávají! Gustafsson poslal krásným pasem do úniku ARŤJOMA ANISIMOVA, který bekhendem procedil kotouč za Dubnykova záda – 4:4. Asistence: Erik Gustafsson a Trevor Daley.
    Jonathan TOEWS - 4:3
     
    30:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Scott Darling svým zákrokem založil akci, ze které hosté snižují! Ryan Garbutt puk posunul na JONATHANA TOEWSE, který dojel až na pravý kruh a střelou zápěstím k bližší tyči překonal Dubnyka. Asistence: Ryan Garbutt.
    Jared SPURGEON - 4:2
     
    23:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vanek rychle zavezl puk zpět do útočného pásma, po přejetí modré čáry vysunul JAREDA SPURGEONA a obránce Wild vymetl horní růžek nad levým ramenem brankáře Darlinga! Využitá přesilovka a domácí vedou 4:2. Asistence: Thomas Vanek a Marco Scandella.
    Charlie COYLE - 3:2
     
    19:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou 11 sekund před koncem periody do vedení 3:2! Koivu nahrál na modrou Scandellovi, který puk nahodil na branku a pohotová teč CHARLIEHO COYLA vychýlila letící černou pryž mimo Darlingův dosah. Asistence: Marco Scandella a Mikko Koivu.
    Ryan CARTER - 2:2
     
    14:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle je parádní hokej! Přečíslení 2 na 1 vyřešil Erik Haula přihrávkou na RYANA CARTERA, který si stáhl kotouč do protipohybu přesouvajícího se Darlinga a poslal ho do branky hostí. Vyrovnáno – 2:2. Asistence: Erik Haula a Chris Porter.
    Brent SEABROOK - 1:2
     
    10:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté v přesilovce otáčejí skóre! Od modré vypálil BRENT SEABROOK a puk zapadl až za záda Dubnyka, který vůbec nic neviděl přes výborně clonícího Shawa. Asistence: Artěmij Panarin a Patrick Kane.
    Jonathan TOEWS - 1:1
     
    04:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím předchozí varování nestačilo a tak při vlastní přesilovce inkasují! Kapitán Blackhawks JONATHAN TOEWS si od mantinelu vybruslil až mezi kruhy a poté zamířil mimo dosah Dubnykovy vyrážečky – 1:1. Bez asistence.
    Jason ZUCKER - 1:0
     
    00:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fantastický začátek pro domácí! Koivu v rohu kluziště přetlačil Hjalmarssona a poslal puk před branku, kde byl JASON ZUCKER. Už se zdálo, že se domácí útočník dostal z ideální střelecké pozice, přesto ranou z otočky překvapil Darlinga, kterému kotouč prošel pod betony. Asistence: Ryan Suter a Mikko Koivu.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Zucker (Suter, Koivu), 15. Carter (Haula, Porter), 20. Coyle (Scandella, Koivu), 24. Spurgeon (Vanek, Scandella), 41. Niederreiter (Zucker, Koivu) – 5. Toews, 11. Seabrook (Panarin, Kane), 31. Toews (Garbutt), 34. Anisimov (Gustafsson, Daley)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Dumba, Prosser, Scandella – Pominville, Granlund, Parise (A) – Niederreiter, Koivu (C), Zucker – Fontaine, Coyle, Vanek – Carter, Haula, Porter. Trenér: Mike Yeo
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Seabrook (A), Svedberg, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Gustafsson, Daley – Hossa (A), Toews (C), Garbutt – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Kero, Hartman – Shaw, Krüger, Desjardins. Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodčí: Walsh, O'Rourke – Mach, Novak

    Diváci: 19140
    bahis siteleri