Magnitogorsk – Toljatti 3:2 (2:1 po s.n.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.)
Čerepovec – HC Slovan 1:2 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Jokerit – Barys 2:0 (kon.)
Soči – Jekatěrinburg 5:6 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Sobota 21.11.2015, 15:00 • Ľadový palác, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    HC Slovan po zodpovednom výkone poslal vo štvrtok z Moskvy do hokejového sveta senzačnú správu. Na jeho štíte zostal slávny CSKA, ktorý ani raz nerozvlnil sieť za chrbtom Garnetta. Slovan, nabudený po heroickom výkone, odcestoval do Čerepovca, kde sa v sobotu predstaví v odvete proti domácemu Severstaľu. V pondelok v Bratislave zvíťazil po gólovej prestrelke Slovan 5:4, Severstaľ sa bude chcieť za pondelok revanšovať, Slovan by rád do tabuľky ďalšie cenné a pekné tri body.

    Severstaľ Čerepovec – hokejový klub datuje vznik v roku 1956. Dvakrát menil svoj názov, súčasný Severstaľ platí od roku 1994. V histórii klubu hráči vybojovali v najvyššej súťaži roku 2001 bronzové medaily, o dva roky neskôr, v roku 2003 skončili na striebornej priečke. KHL hráva klub od jej vzniku, v prvých dvoch ročníkoch sa do play-off súťaže neprebojoval. V ďalších dvoch ročníkoch sa hráči ruského klubu do play-off prebojovali, no svoje účinkovanie ukončili v prvom kole, v oboch sezónach boli nad ich sily hráči Atlant Mytišči, obe série skončili 2:4 na zápasy. V piatej sezóne zaznamenal klub svoj najväčší úspech, v play-off v prvom kole prešiel hladko cez Lokomotiv Jaroslavľ, sériu zvládol 4:1 na zápasy. V druhom kole ich čakal silný protivník, SKA Petrohrad zvíťazil v sérii 4:0 na zápasy. Severstaľ tak obsadil v jednotlivých ročníkoch KHL postupne 17., 18., 10., 11. miesto. V piatej sezóne Severstaľ zaznamenal najväčší úspech klubu a bolo z toho pekné 8. miesto. V šiestej aj siedmej sezóne to však bolo opäť bez účastí v play-off súťaže a konečné účtovanie znamenalo 18. priečku.

    Žlto-bielo-čierny klubový dres obliekajú hráči z Ruskej federácie, doplnení jedným hráčom zo Švédska a až tromi hráčmi z Českej republiky – Jakub Štepánek, Ondřej Němec a Miroslav Blaťák. Svoje domáce zápasy hráva Severstaľ v Ľadovom paláci a kapacitou 5.723 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Dmitrij Sergejevič Juškevič.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Severstaľ z 30 zápasov 38 bodov, Slovan odohral o štyri zápasy viac a získal celkom 45 bodov. Vzájomné zápasy v minulej sezóne vyzneli jasne pre Severstaľ, ktorý v Bratislave zvíťazil po výsledku 3:0, v odvete na domácom ľade pomerom 4:2. Ten prvý tohtoročný Slovan vyhral, v odvete by tomu inak byť nemalo.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme hostí je obranca Cam Barker s 24 kanadskými bodmi (7+17), v tesnom závese sa drží Lukáš Kašpar s 20 bodmi (6+14). V tíme domácich je najproduktívnejší Dmitrij Kagarlickij s 24 kanadskými bodmi (11+13), druhým v poradí Pavel Bučnevič s 23 kanadskými bodmi (10+13). Gólman hostí Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,9% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,32 gólov na zápas, Michael Garnett s 90,7% úspešnosťou drží priemer 2,71 gólov na zápas. Na druhej strane Jakub Štepánek s 90,7% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,52 gólov na zápas, Sergej Magarilov90,0% úspešnosť zásahov s priemerom 2,58 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Ľadový palác uvidí v akcii slovenského zástupcu v KHL a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    Severstal Čerepovec:

    Magarilov (Štepánek) – Němec (A), Blaťák, Karlsson, Chochlov, Kudako, Šefer, Stasenko, Dorofejev – Kagarlickij (C), Trubačov (A), Bučnevič – Nikoncev, Berdnikov, Truňov – Monachov, Vicharev, Skorochodov – Gimatov, Mojsejev, Kazakovcev

    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Starosta, Švarný, Barker, Sersen (A), Mihalik, Valach, Kozák – Jeglič, Skokan, Nagy (A) – Miklík, Viedenský, Kašpar – Bartovič, Surový (C), Paré – Skalický, Lušňák, Petráš

    Rozhodca:

    Odinš (LAT), Šeniov – Kučava, Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Príjemné športové popoludnie želám všetkým priaznivcom športu, ktorí sa s nami rozhodli sledovať náš textový prenos zo zápasu KHL, Čerepovec bude hostiť HC Slovan.
     
    Slovan zaknihoval tri cenné body vo štvrtok v Moskve, dnes by chcel bodovať na ľade Severstaľu, s ktorým v pondelok v Bratislave zviedol pekný súboj a po gólovej prestrelke sa z víťazstva napokon radoval Slovan.
    Začiatok stretnutia sa blíži

    HC SLOVAN na lade Severstalu Cerepovec uz o menej ako 30 minut. #VerniSlovanu

    Posted by HC SLOVAN Bratislava on Saturday, 21 November 2015
     
    Na ľadovej ploche na modrých čiarach už máme obe mužstvá, Slovan nastúpi na duel v bielych dresoch, domáci v čiernych farbách. Vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude pripravené k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Úvodné buly zápasy vyhrali domáci, puk v strednom pásme však stratili a zakázaným uvoľnením sa proti pravidlám previnil Slovan.
     
    00:32
    Kašpar vystrelil od pravého kruhu, minul bránku domácich, no vzápätí puk na ľavej strany vybojoval Viedenský, posunul pred bránkovisko Miklíkovi, Michel zakončil po ľade, no Magarilov ho bez problémov vychytal.
     
    00:58
    Slovan začal aktívnejšie, teraz však puk v pásme domácich stratil a Severstaľ sa vybral do útoku.
     
    01:03
    Domáci sa previnili proti pravidlám na útočnej modrej, čiarový im akciu zastavil pre ofsajd.
     
    01:19
    Rovnako porušil na útočnej modrej pravidlá aj Slovan, aj jemu čiarový akciu zastavil pre ofsajd.
     
    01:52
    Čerepovec po prechode útočnou modrou si chcel vytvoriť priestor na ľavej strane k streľbe, Slovan v defenzíve na výbornú a puk poslal von zo svojho pásma.
     
    02:36
    Nahodený puk na domácu bránku Magarilov poslal k mantinelu, domáci sa zmocnili puku a oba tímy striedajú počas hry.
     
    03:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil akciu, Miklík z pravej strany poslal puk medzi kruhy Viedenskému, Mareka tam odzbrojili domáci, no k puku si nakorčuľoval MICHEL MIKLÍK a z ľavej strany poslal pozdrav do klietky Magarilova. Asistencia: Marek Viedenský.
    03:19 Michel MIKLÍK - 0:1
     
    04:19
    Kagarlickij ohrozil Garnetta v bránke hostí, Michael dobre čítal hru, puk vyrazil vpravo pred seba a hostia s pukom vyrazili do akcie.
     
    04:48
    Kozákov strelecký pokus zblokovala defenzíva domácich a Čerepovec na chvíľu poslal puk von zo svojho pásma.
     
    05:28
    Magarilov opäť v akcii, Slovan pri chuti, Sergej puk zrazil dole pred seba na ľad a okamžite prikryl pod svoje rukavice.
     
    05:55
    Čerepovec má problém založiť útočnú akciu, Slovan ho umne napadá už pri zrode jeho akcie.
     
    06:03
    Truňov spoza ľavého kruhu preveril pozornosť Garnetta v bránke hostí, Michael puk zlikvidoval a v hre budeme pokračovať po reklamnej prestávke.
     
    06:15
    Slovan chyboval pri prechode do útočného pásma, arbitri hru pre zakázané uvoľnenie prerušili, vhadzujeme pred Garnettom.
     
    06:40
    Slovan vybojoval v obrannom pásme puk a vybral sa do pásma domácich, veľa vody tam však nezamútil a po strate puku si pozrieme útočnú akciu domácich.
     
    06:59
    Garnett na konci útočného snaženia domácich, ktorí sa do pásma dostali po pravej strane popri mantineli a akciu zakončili strelou od pravého kruhu.
     
    07:29
    Lušňák vystrelil a jeho puk zachytili domáci hráči v pásme, okamžite ho len vyhodili do pásma hostí a odišli striedať.
     
    08:05
    Puk skončil mimo hracej plochy, arbitri nariadili vhadzovanie pri obrannej modrej hostí v strednom pásme.
     
    08:36
    Nagy poslal v pásme domácich puk na modrú, obranca v bielom drese ho nezachytil a hostia sa na chvíľu sami pripravili o útočné pásmo.
     
    09:23
    Z pravej strany vystrelil Kagarlickij, puk Garnett poslal za svoju bránku, tam ho opäť vybojoval Kagarlickij a hľadal pred bránkoviskom Bučneviča, ktorého však defenzíva hostí prikryla, poslala na ľad a Pavel sa k zakončeniu nedostal, Slovan vyviezol puk von z pásma.
     
    10:46
    Slovan hral s pukom na paliciach v pásme domácich, efektnú palebnú pozíciu si však teraz nevypracoval, domáci predsa len puk vybojovali a dostali ho do stredného pásma.
     
    11:25
    Slovan nahodil puk do pásma domácich, nedokorčuľoval ho však, vpred s pukom na hokejkách pôjdu hráči v čiernych dresoch.
     
    11:56
    Nagy preveril z pravej strany Magarilova, ktorý puk vyrazil späť do hry a domáci ho nevedia dostať pod kontrolu.
     
    12:23
    Opäť to bol Ladislav Nagy, ktorý vystrelil a trafil priestor bránky domácich, Magarilov však bol proti zmene skóre a puk z hokejky Nagya opäť vyrazil späť do hry.
     
    12:43
    Na druhej strane ukázal svoje kvality Garnett, ktorý zlikvidoval puk z hokejky Bučneviča, Pavel rovnako mieril medzi žrde, Michael puk zrazil pred seba a okamžite ho prikryl.
     
    13:05
    Viedenského útok opäť robil vetry v pásme domácich, Magarilov však bol pozorný a puk poslal na ochrannú sieť, vhadzujeme po pravej ruke gólmana domácich.
     
    13:38
    Blaťák a Němec rozohrávajú spoza domácej bránky útočnú akciu domácich, Slovan ich čaká na červenej čiare.
     
    14:01
    Truňov to opäť vyskúšal a poslal z ľavej strany puk na bránku hostí, Garnett bol opäť mužom číslo jedna a puk v bránkovisku zlikvidoval vo svojom výstroji.
     
    14:28
    Bučnevič hľadal z pravej strany medzi kruhmi Dmitrija Kagarlickija, tomu puk defenzíva hostí vypichla a domáce útočné duo mohlo utrieť nos.
     
    15:35
    Jeglič s pukom nakorčuľoval za ľavý kruh a príklepom vystrelil, Magarilov puk v pokľaku poslal späť do hry a domáci puk na chvíľu poslali mimo svoje pásmo.
     
    16:41
    Nikoncev na ľavej strane hľadal pukom pri bránkovisku Němca, aj ho našiel, Garnett puk pri pravej žrdi vyrazil a hostia puk dostali pod svoju kontrolu.
     
    17:14
    Kagarlickij sa rútil z ľavej strany sám na Garnetta, pri streľbe ho sekol Starosta a putuje na trestnú.
     
    17:16
    Slovan vyhral vhadzovanie v pásme a puk okamžite poslal až za bránkovú čiaru domácich, ktorí sa budú ponáhľať pred Garnetta.
     
    17:56
    Němec vystrelil od modrej z ľavej strany, Garnett puk vyrazil pred seba a Slovan puk poslal do stredného pásma, napokon sa domáci previnili na modrej ofsajdom.
     
    18:16
    Čerepovec zamkol hostí v pásme, Berdnikov však svojim pukom nenašiel Šefera a Slovan opäť puk vyhodil von zo svojho pásma.
     
    18:49
    Čerepovec drží puk na svojich hokejkách v pásme hostí, Slovan mu však priestor na palebnú pozíciu neposkytuje a pozične veľmi dobre bráni.
     
    19:14
    Hostia v plnom počte, Slovan svoje prvé oslabenie prežil bez ujmy.
     
    19:43
    Čerepovec s pukom v pásme hostí, Slovan však v defenzíve na výbornú a bránka Garnetta sa do ohrozenia nedostáva.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina sa skončila a na radosť fans pod Tatrami víťazstvom belasých, keď po peknej akcii rozvlnil sieť domácej bránky Miklík. Čerepovec hral v závere presilovú hru, Slovan umne bránil a domácich takmer k ničomu nepustil. Jedinú vážnejšie šancu si vypracovali domáci, keď sa Kagarlickij rútil na Garnetta, Starosta však zatiahol za ručnú brzdu a Garnett bol bez práce. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 6:11.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 15:52.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:38
    Bučnevič sa dostal za pomoci mantinelu s pukom do pásma, od pravého kruhu však Kagarlickij prihrával na modrú, no vyhnal svoj tím z pásma a jeho puk skončil až za bránkou Magarilova.
     
    21:28
    Miklík hľadal svojim pukom Viedenského, ktorého domáci poslali na ľad, arbitri to posúdili ako dovolený zákrok a vylučovať nebudú.
     
    21:59
    Magarilov v akcii, najskôr vyrazil späť do hry puk z hokejky Kašpara, teraz v pokľaku zlikvidoval do lapačky puk z hokejky Parého, Francis vystrelil švihom z ľavého kruhu.
     
    22:27
    Hostia vybojovali puk pri bránke Garnetta a vybrali sa do útoku, za útočnou modrou však puk stratili a Čerepovec sa ubránil.
     
    22:46
    Slovan chyboval na modrej ofsajdom, Gimatov dostal puk do nohy a s bolesťami odkorčuľoval na striedačku.
     
    23:12
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Monachov sa napokon rozhodol z ľavej strany vystreliť, Garnett puk poslal cez lapačku na ochrannú sieť.
     
    23:46
    Miklík sa s pukom zo stredného pásma dostal takmer pred Magarilova, cez dvoch bekov medzi kruhmi síce neprešiel, no puk musel Magarilov prikryť a Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    24:05
    Slovan poslal zo stredného pásma puk za bránku domácich, predsa len to je Čerepovec, ktorý musí za tohto vývoja tvoriť hru.
     
    24:40
    Slovan v defenzíve stále na výbornú, domácich útočníkov takmer k ničomu nepúšťa a kiež by to takto vydržalo až do konca zápasu. Slovan sa vybral s pukom na hokejkách vpred.
     
    25:17
    Čerepovec hral chvíľku s pukom v pásme hostí, Slovan ho však k ohrozeniu Garnetta vôbec nepustil.
     
    26:02
    Bučnevič vystrelil, keď mu puk posunul na hokejku v pásme Kagarlickij, no puk hostia zblokovali na zadný mantinel a Garnett bol opäť bez práce.
     
    26:43
    Nagy dostal dve minúty za hrubosť, keď oplácal seknutie Mojsejeva. Budeme hrať štyria proti štyrom.
     
    27:18
    Slovan hral s pukom na hokejkách, no vo svojom pásme, až teraz sa belasé kvarteto vybralo smer Magarilov.
     
    28:07
    Čerepovec sa dostal s pukom do pásma belasých, no opäť tam nič nevymyslel a Slovan s pukom vyráža pred bránku domácich.
     
    28:31
    Magarilov v akcii, keď zlikvidoval reklamnú strelu hostí, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    28:36
    Valach vystrelil tvrdo príklepom spoza pravého kruhu, no trafil do strely sa hodiaceho na ľad Berdnikova, ktorý puk zblokoval.
     
    28:43
    Oba tímy s plným počtom hráčov, pri hre štyroch proti štyrom bol aktívnejší Slovan, Magarilov zmenu skóre nepripustil.
     
    29:32
    Skokan dostal dve minúty za držanie, Kagarlickij sa do akcie nedostal, Slovan bude hrať v oslabení.
     
    29:40
    Skrumáž pred bránkou Garnetta, Bučnevič strieľal z medzikružia do odkrytej časti bránky. Garnetta, ktorý bol pri ľavej žrdi, zastúpil Viedenský, ktorý svojou hokejkou puk zblokoval za bránku hostí.
     
    30:36
    Čerepovec stále v tlaku pred bránkou hostí, domáci fans si pýtajú šajbu, šajbu, Slovan odoláva a Garnett drží stále čisté konto.
     
    31:19
    Bučnevič vystrelil z pravého kruhu, Garnett mal zakrytý výhľad, no v pokľaku puk z hokejky Bučneviča schoval vo svojom výstroji.
     
    31:32
    Hostia v plnom počte, Čerepovec hral presilovku veľmi dobre, Slovan veľmi dobre bránil a vďaka Garnettovi a Viedenskému oslabenie prežil.
     
    32:31
    Puk v tejto fáze hry lieta z pásma do pásma, strelu na tú ktorú bránku sme však teraz nezaznamenali.
     
    32:48
    Truňov opustil hraciu plochu, menší trest, dve minúty za držanie, ktorý z hráčov v bielom drese mu ten pobyt tam skráti?
     
    32:51
    Čerepovec vyhral buly a puk na chvíľu poslal do stredného pásma, Slovan si musí vytvoriť tlak v pásme domácich.
     
    33:15
    Berdnikov vyviezol puk z pásma a domáci zaútočili, dvaja na dvoch v pásme hostí neuspeli, Slovan puk vybojoval a založí svoju akciu.
     
    33:43
    Trubačov poslal puk na tribúnu a za zdržiavanie hry odišiel na trestnú, Čerepovec ide do trojky.
     
    33:45
    Čerepovec opäť vyhral vhadzovanie a puk okamžite vyhodil von z pásma, Slovan sa bude ponáhľať pred Magarilova.
     
    34:06
    Barker vystrelil z pravej strany, Magarilov jeho puk vyrazil, následne Barker nabil na ľavú stranu Starostovi, Tomáš však minul bránku domácich.
     
    34:30
    Barker vystrelil príklepom spoza pravého kruhu, Magarilov šiel do pokľaku, puk dobre videl a schoval ho do svojej lapačky.
     
    34:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Pekná akcia hostí slávi úspech, Slovan vyšachoval defenzívu domácich, Nagy spoza bránkovej čiary diagonálnou prihrávkou popred bránku našiel na ľavom kruhu TOMÁŠA STAROSTU, ktorý poslal puk do bránky domácich. Asistencie: Ladislav Nagy a Cam Barker.
    34:40 Tomáš STAROSTA - 0:2
     
    35:43
    Hostia v plnom počte, Slovan výhodu s jedným mužom v poli v gól už nepretavil, no mrzieť ho to nemusí, dostal sa do dvojgólového brejku a réžiu hry drží vo svojich rukách.
     
    36:01
    Garnett na konci útočného snaženia domácich, neviem presne, ktorý junák v čiernom drese vystrelil, no viem, že Garnett puk zrazil pred seba a následne ho prikryl pod rukavice.
     
    36:42
    Kagarlickij si pýtal faul za bránkou hostí, hokejka Valacha bola vysoko, no arbitri hru Juraja posúdili ako dovolenú a vylučovať sa nebude.
     
    37:19
    Miklík korčuľoval za nahodeným pukom, no v rohu klziska nemal šancu ho vybojovať, domáci pôjdu do svojej útočnej akcie.
     
    37:43
    Magarilov si opäť siahol na puk, keď zlikvidoval puk vo svojej lapačke po strele jedného z hráčov v bielom drese, Slovan má opäť pásmo na vhadzovanie.
     
    38:41
    Čerepovec drží puk na svojich hokejkách za bránkou Magarilova a čaká, kým oba tímy dostriedajú, Slovan zasa čaká hráčov domáceho klubu na červenej čiare.
     
    39:39
    Tuším to bol Milan Bartovič, ktorému sa na ľavej strane pri bránkovisku puk zošmýkol z hokejky a Magarilov aspoň nateraz zostal chvíľku bez práce.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj druhá perioda duelu je minulosťou, Slovan využil presilovú hru päť na tri, keď Starosta z ľavého kruhu prestrelil Magarilova v bránke domácich po fantastickej prihrávke Nagya. Slovan drží dirigentskú taktovku vo svojich rukách, je aktívnejším tímom a Garnett naďalej drží čisté konto. No môže sa poďakovať aj Viedenskému, ktorý zblokoval v oslabení puk smerujúci do odkrytej bránky z hokejky Bučneviča. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 7:7.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:45.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Slovan nahodil puk do pásma domácich, vyrobil zakázané uvoľnenie a vhadzovať budeme po ľavej ruke Garnetta.
     
    40:20
    Nikoncev vystrelil tvrdo spred bránkoviska, len to tak zazvonilo na betóne Garnetta, ktorý puk poslal späť do hry.
     
    41:04
    Miklík zaviezol po pravej strane puk do pásma, posunul ho na pravý kruh, Kašpara však nenašiel, defenzíva domácich teraz situáciu zvládla bez väčších problémov.
     
    41:52
    Čerepovec síce nahodil puk do pásma hostí, no nič tam nevymyslel, s pukom vpred sa vybral Slovan.
     
    42:13
    Starosta sa prezentoval peknou strelou spoza ľavého kruhu, Magarilov šiel do pokľaku a puk schoval do náručia.
     
    42:50
    Magarilov nahodený puk na bránku najskôr prikryl, no potom rozohral rukavicou na hokejku spoluhráčovi, Čerepovec aj za cenu riskantnej hry nebude chcieť hru prerušovať.
     
    43:57
    Kagarlickij sa chcel zapísať do listiny strelcov, radosť mu pokazil Garnett, ktorý jeho puk z pravej strany od bránkovej čiary zneškodnil.
     
    44:12
    Monachov prešiel s pukom poza bránku z pravej strany až na ľavú stranu k bránkovisku, z otočky vystrelil, domácich fans na tribúnach však nepotešil.
     
    44:50
    Čerepovec aktívnejším tímom v tretej tretine, Slovan sa bráni, Šefer vystrelil z pravej strany, Garnett jeho puk bezpečne schoval do svojej lapačky.
     
    45:12
    Bartovič nahodený puk do pásma domácich nedokorčuľoval, čiarový akciu belasým zastavil pre zakázané uvoľnenie.
     
    45:31
    Domáci stratili pásmo, keď puk neudržali na modrej, čiarový hru prerušil pre ofsajd a Bučnevič poslal aj tak puk na bránku hostí, arbitri mu dohovorili, vylučovať teraz nebudú.
     
    46:10
    Jeglič dostal puk na ľavý kruh a vystrelil, Magarilov puk vyrazil a dorážku Jegliča z medzikružia zblokoval pred bránkoviskom Kazakovcev, Severstaľ napokon puk dostal pod kontrolu a vyviezol ho von z pásma.
     
    47:24
    Nič mimoriadne sa teraz na ľadovej ploche nedeje, Slovan prenechal aktivitu domácim a úspešne bráni svoj dvojgólový brejk.
     
    47:51
    Nagy sa vybral do brejku a prihrával z ľavej strany na pravú, kolegu nenašiel, Karlsson jeho puk zachytil a zavelil do útoku domácim.
     
    48:45
    Slovan poslal zo stredného pásma puk do pásma domácich, opäť po chybe vyrobil zakázané uvoľnenie a hra sa celkom zbytočne dostane pred Garnetta.
     
    49:08
    Z ľavej strany vystrelil od kruhu Kazakovcev, bek hostí vložil do dráhy puku hokejku a puk usmernil na ochrannú sieť.
     
    49:38
    Slovan posiela puky von z pásma a musia to byť domáci, ktorí musia byť kreativní, nedarí sa im to veľmi.
     
    50:02
    Kašpar poslal z ľavej strany od kruhu pekný príklep na Magarilova, ktorý puk z hokejky Lukáša zneškodnil.
     
    50:18
    Viedenský vystrelil spoza kruhov, Magarilov šiel do pokľaku a puk z Marekovej hokejky poslal do rohu klziska.
     
    50:53
    Truňov poslal reklamný puk na bránku Garnetta, Michael v pokľaku puk pohodlne ukryl do náručia.
     
    51:03
    Trubačov sa chcel zapísať do listiny strelcov, puk však poslal vysoko na ochrannú sieť a arbitri hru vykázali do stredného pásma.
     
    51:13
    Za hru s vysokou hokejkou hosťom útočné pásmo arbitri berú, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    51:38
    Domáci zaútočili po pravej strane a snažili sa presadiť, nepodarilo sa im to, Slovan naďalej drží čisté konto.
     
    51:59
    Slovan sa dostal do prečíslenia a k zakončeniu z ľavej strany Bartovič, Magarilov šiel do pokľaku a Milana vychytal!
     
    52:22
    Slovan poslal puk zo stredného pásma do rohu klziska za bránku domácich, domáci pôjdu vpred.
     
    52:40
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Čerepovec nahodil puk do pásma hostí, spoza bránky prihrával pred bránkovisko Vicharev, našiel tam voľného ANDREJA ŠEFERA, ktorý poslal puk do odkrytej časti bránky Slovana. Asistencie: Denis Vicharev a Eduard Gimatov.
    52:40 Andrej ŠEFER - 1:2
     
    53:45
    Spoza bránky Magarilova sa začína ďalšia útočná akcia domácich, Slovan si situáciu trošku skomplikoval, no stále drží jednogólový brejk.
     
    54:20
    Slovan puk vyhodil von z pásma a očakáva domácich už na útočnej modrej, Čerepovec nevie založiť kombinačnú akciu.
     
    54:50
    Pekná akcia domácich končí strelou z hokejky Kagarlickija, ktorý s pukom prešiel pred bránkovisko z pravej strany, Garnett ho však vychytal.
     
    55:08
    Garnett podržal svoj tím, v pokľaku zlikvidoval puk, no nemal ho úplne pod kontrolou, arbitri hru prerušili aj keď Michaelovi domáci puk spod betónov vypichli, ich protesty boli zbytočné.
     
    55:34
    Opäť bol na konci akcie domácich Garnett, Čerepovec sa bude snažiť dostať Slovan pod tlak, voda na mlyn pre brejky hostí?
     
    56:03
    Šefer namiesto prihrávky voľnému Trubačovovi vystrelil, Garnett puk vyrazil a domáci nateraz svoju šancu prepásli.
     
    56:36
    Němec vystrelil od modrej z ľavej strany, Garnett aj tento puk vyrazil späť do hry a hostia ho majú pod svojou kontrolou.
     
    57:36
    Slovan vyviezol puk von z pásma a získal nejaké tie sekundy, pri bránke Magarilova ho však stratil a do akcie pôjdu opäť domáci.
     
    57:58
    Kagarlickij vystrelil z pravej strany od kruhu, aj s týmto pukom si Garnett poradil a opäť podržal svojich.
     
    57:58
    Oddychový čas domácich, tréner Juškevič dáva posledné pokyny svojim zverencom.
     
    57:58
    Magarilov zostal na striedačke, Čerepovec hrá power play bez brankára.
     
    58:24
    Němec vystrelil spoza ľavého kruhu, jeho puk zblokovali hráči pred bránkoviskom, Čerepovec v tlaku v pásme Slovana.
     
    58:45
    Slovan vyhodil puk von z pásma, no ten sa k opustenej bránke nedostal, Čerepovec pôjde späť do pásma belasých.
     
    59:28
    Obrovská skrumáž pred bránkou Garnetta, ktorý zlikvidoval tutovku domácich, keď puk smerujúci medzi žrde z hokejky Kagarlickija z ľavej strany vypichol a následne zlikvidoval aj dorážku domácich z medzikružia!
     
    59:35
    Oddychový čas hostí, aj tréner Říha ordinuje recept svojim ovečkám.
     
    59:41
    Hra opäť prerušená, vhadzujeme po pravej ruke Garnetta, Slovan bráni svoj jednogólový brejk.
     
    59:47
    Opäť hra prerušená, vhadzovanie si zopakujeme, len na druhej strane, po ľavici Garnetta.
     
    59:53
    Slovan domácim priestor na streľbu ani teraz neposkytol, o chvíľku je po zápase.
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovan privezie z krátkeho tripu k Dunaju krásnych šesť bodov. Po víťazstve v Moskve dnes zvíťazil aj v Čerepovci a musím napísať, že po zodpovednom výkone zaslúžene. Domáci si v tretej tretine vypracovali pekné šance, Garnett však mal dnes svoj deň a pre belasých vychytal tri body. S týmto pekným konštatovaním sa s vami nelúčim, ba naopak, v utorok hráme v Aréne Ondreja Nepelu s Dinamom Minsk, a uvidíme, ako si domáci Slovan poradí s hrou enklávy menom Cheechoo, Szczechura, Ellison, Vesce a Bailen, a v bránke Glass. Vypredané zatiaľ nie je, všetci ste pozvaní. Pekný večer priaznivcom hokeja a KHL obzvlášť želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (17:30:39)

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 53. Šefer (Vicharev, Gimatov) – 4. Miklík (Viedenský), 35. Starosta (Nagy, Barker)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štepánek) – Němec (A), Blaťák, Karlsson, Chochlov, Kudako, Šefer, Stasenko, Dorofejev – Kagarlickij (C), Trubačov (A), Bučnevič – Nikoncev, Berdnikov, Truňov – Monachov, Vicharev, Skorochodov – Gimatov, Mojsejev, Kazakovcev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Starosta, Švarný, Barker, Sersen (A), Mihalik, Valach, Kozák – Jeglič, Skokan, Nagy (A) – Miklík, Viedenský, Kašpar – Bartovič, Surový (C), Paré – Skalický, Lušňák, Petráš

    Rozhodčí: Odinš (LAT), Šeniov – Kučava, Novikov

    Diváci: 4.463
    bahis siteleri