Magnitogorsk – Toljatti 3:2 (2:1 po s.n.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.)
Čerepovec – HC Slovan 1:2 (kon.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Jokerit – Barys 2:0 (kon.)
Soči – Jekatěrinburg 5:6 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 21.11.2015, 12:30 • Ufa Arena (kapacita: 8250) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Enver LISIN - 4:2
     
    48:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání ENVERA LISINA, který vrací Ufě dvoubrankové vedení! Ruský forvard domácího týmu se s pukem vrhl mezi čtyři protihráče, protáhl se okolo všech a bekhendovou ranou pod víko překonal Garipova! Klobouk dolů! Asistence: Teemu Hartikainen.
    Vladimir TKAČJOV - 3:2
     
    39:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak se podívejme, drama je na světě – hosté využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! Tvrdou ránu z hole obránce Bělova Svedberg vyrazil jen tak tak, navíc přesně do míst, kde stál trestuhodně volný VLADIMIR TKAČJOV, jenž puk pohodlně uklidil do sítě! Asistence: Nikolaj Bělov, Oscar Möller.
    Arťjom LUKOJANOV - 3:1
     
    34:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté snižují a vykřesávají jiskřičku naděje! Ufa teď zaspala v návratu směrem vzad, 2 na 1 se řítili Tkačjov a ARŤJOM LUKOJANOV, který po pasu od svého kolegy kotouč bez problému zametl za záda brankáře Svedberga! Asistence: Vladimir Tkačjov, Andrej Čibisov.
    Anton LAZAREV - 3:0
     
    24:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, toto nepsané sportovní pravidlo platí i nyní! Hosté zaváhali v kombinaci v útočné třetině, do samostatného protiútoku se vydal ANTON LAZAREV, jenž nádhernou ranou prostřelil bezmocného Garipova! Asistence: Niklas Svedberg, Sergej Sojn.
    Andreas ENGQVIST - 2:0
     
    07:45
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovku a vedou už o dvě branky! Grigorenko zavezl touš do útočné třetiny, kde jej ještě nakonec předal ANDREASI ENGQVISTOVI, který už měl jednoduchou práci! S tímhle nemohl brankář Garipov nic dělat. Asistence: Igor Grigorenko.
    Linus OMARK - 1:0
     
    02:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Garipov se v brance sotva stačil ohřát a už musí puk lovit ze sítě! Na pravé straně dostal až příliš volného prostoru LINUS OMARK, který nekompromisní ranou na bližší tyč posílá Ufu do vedení! Asistence: Andreas Engqvist.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 3. Omark (Engqvist), 8. Engqvist (Grigorenko), 25. Lazarev (Svedberg, Sojn), 49. Lisin (Hartikainen) – 35. Lukojanov (Tkačjov, Čibisov), 40. Tkačjov (Bělov, Möller)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Arzamascev, Bodrov, Derljuk – Engqvist, Grigorenko, Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Sojn, Nestěrov, Lazarev – Chlystov, Majorov, Prochorkin
    Ak Bars Kazaň: Rynnäs (3. Garipov) – Zacharčuk, Rylov, Bělov, Jarullin, Kornějev, Ďaloga, Tokranov – Obuchov, Möller, Azevedo – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Gluchov, Varankov, Malychin – Svitov, Archipov

    Rozhodčí: Antti Boman, Konstantin Olenin – Sergej Misjur, Dmitrij Sivov

    Diváci: 7923
    bahis siteleri