Opava – Třinec 0:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | Chomutov – HC Plzeň 6:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 2:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 8:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:6 (kon.)
Havířov – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (kon.) | Poruba – Vítkovice 6:7 (0:2 po s.n.)
Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Letňany – Kometa Brno 0:8 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:8 (1:3, 2:2, 0:3)
HC Slavia Praha
Sobota 21.11.2015, 13:00Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    57:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je slušný debakl domácích! Slávisté střílejí dnes již v pořadí osmou branku do sítě Litívnova, autorem branky je Jan Kern. Asistence: Daniel Krásný, David Kohút.
     
    53:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují. Slávisté ještě zřejmě nemají dost. S mladými Chemiky si teď dělají co chtějí. Jan Šergl střelou mířenou do horní části branky opět prostřelil domácího gólmana. Asistence: David Šteiner, Tomáš Vildumetz.
     
    43:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté opět zvyšují svůj náskok! Po nepřehledné situaci před litvínovskou branku se dnes již podruhé prosazuje David Šteiner, který střelou mířenou do horní části branky prostřelil bezmocného litvínovského gólmana. Asistence: Václava Zídka.
     
    36:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásné akce domácích! Bečvář s Urbánkem ujížděli sami na Pateru. První jmenovaný už měl dobrou střeleckou pozici, ale ještě nahrával na litvínovského kapitána Štěpána Urbánka, který krásnou střelou pod břevno vymetl pavučinky slávistické branky. Asistence: Zdeněk Vébr, Jan Bečvář.
     
    27:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia právě zkompletovala pověstného bůra, po tom co se domácí nedokázali zorientovat před svou brankou. David Šteiner zůstal osamocen před Paterou, s čím si bravůrně poradil, prostřelil hostujícího gólmana střelou mířenou k pravé tyči litvínovské branky. Asistence: Josef Bajer, Michal Steinocher.
     
    23:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Po pěkné souhře Kohúta se Šerglem se prosazuje první jmenovaný David Kohút, který ranou z mezikruží prostřelil Jiřího Pateru. Asistence: Jan Šergl.
     
    22:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští se dostávají do kontaktu se Slavií. Vébr s Heltem ujížděli na branku Patery, už to vypadalo, že z této šance nic nebude, jelikož Helt minul puk, u kterého se ale z ničeho nic objevil Jan Bečvář, který pěknou střelou mířenou nad rameno hostujícího gólmana snížil skóre zápasu. Asistence: Zdeněk Vébr, Filip Helt.
     
    17:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru také využívají. Hráči Slavie se nedokázali zorientovat přes svým gólmanem, chaosu před brankou využil David Drašar, který z mezikruží prostřelil Jiřího Pateru. Asistence: Martin Kučera.
     
    15:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól do litvínovské sítě! Po pěkné souhře svých spoluhráčů stál na samotném konci této akce Jan Šergl, který střelou k levé tyči rozvlnil již dnes potřetí síť za zády Havlíka. Asistence: Jan Kern. David Kohút
     
    13:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie již vede o dvě branky! Tomáš Vildumetz se na modré čáře dokázal pěkně vyhnout domácím bekům a upaloval sám na branku. Tváří v tvář domácímu gólmanovi Havlíkovi byl tím úspěšnějším, se samostatným nájezdem si dokázal poradit, v klidu prostřelil Havlíka mezi betony. Asistence: Daniel Krásný
     
    10:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté zvládli tuto přesilovou naprosto bezchybně. Doslova vykoupali domácí před jejich brankou, pěkné souhry svých spoluhráčů využil Václav Zídek, který už měl snadnou práci, jelikož zakončoval do poloprázdné litvínovské branky. Asistence: Michal Steinocher, Tomáš Vildumetz.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 18. Drašar (Kučera), 23. Bečvář (Vébr, Helt), 37. Urbánek (Vébr, Bečvář) – 11. Zídek (Steinocher, Vildumetz), 14. Vildumetz (Krásný), 16. Šergl (Kern, Kohút), 24. Kohút (Šergl), 28. Šteiner (Bajer, Steinocher), 44. Šteiner (Zídek), 54. Šergl (Šteiner, Vildumetz), 58. Kern (Krásný, Kohút)


    HC Litvínov: Havlík Š. (Kovařík) – Macháč, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek (C), Hipius, Cikánek – Nídl, Schmidmayer, Ineman, Vopat, Vébr, Drašar (A), Myšák, Vaněk, Helt, Kumov, Pavlíček, Bečvář (A)
    HC Slavia Praha: Patera (Kodad) – Krásný, Steinocher, Melovič, Vobořil, Duda, Šmíd, Šantrůček – Matějka (C), Bajer, Fiala, Vildumetz (A), Kern, Šteiner (A), Netolický, Zídek, Šergl, Kohút, Šilhan
    bahis siteleri