Opava – Vsetín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 4:5 (1:2 po s.n.) | Mor. Budějovice – Technika Brno 2:3 (kon.)
Val. Meziříčí – SK Karviná 3:2 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 0:6 (kon.)
Klášterec nO – Řisuty 7:4 (kon.) | Písek – Kolín 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.)
Trutnov – Kobra 1:4 (kon.) | Klatovy – Vrchlabí 6:5 (po pr.) | Bílina – Tábor 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Jablonec n/N 1:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Sokolov 2:9 (kon.) | Děčín – Nymburk 2:6 (kon.)
konec
HC Děčín
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 21.11.2015, 18:002. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer všem příznivcům ledního hokeje přeji z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu poslední kolo před odvetami v základní části a hokejisté HC Děčín přivítají na svém ledě středočeský tým, a sice NED Hockey Nymburk.
     
    HC Děčín

    Medvědi i přes prohru s Řisuty udrželi čtrnáctou pozici v tabulce a na svém kontě mají patnáct bodů. Ve Slaném měli s Buldoky v úterý zápas dobře rozehraný, když po druhé třetině vedli 2:1. Řisuty ale v poslední periodě zavelely k obratu a čtyřmi brankami strhly vedení na svou stranu a nakonec zvítězily 5:2. V sobotu je tu ale další zápas a před domácím publikem, před kterým se budou hokejisté Děčína snažit o to, aby Nymburku sebrali nějaké ty body, nejlépe samozřejmě všechny. Jednoduché to pro děčínský tým ale rozhodně nebude.
     
    NED Hockey Nymburk

    Nymburští jsou o dvě patra výše, tedy dvanáctí s dvaadvaceti body a v úterý ve svém teritoriu doslova deklasovali Draky z Bíliny 11:1 a s chutí si tak zastříleli. Do Děčína rozhodně nejedou prohrát a Medvědům nedají nic zadarmo. K vidění tedy bude tuhý boj o veledůležité body do tabulky a uvidíme, kdo z něho vyjde jako vítěz.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně nejprve Nymburk vyhrál na ledě Děčína 4:0, v odvetě ale poté vyhráli Medvědi v Nymburku 6:2. Na vzájemná utkání je to tedy z posledních dvou utkání 1:1. Kdo strhne dnes pomyslné misky vah na svou stranu?
     
    Jak to dneska celé dopadne, se dozvíme až po závěrečné siréně, která ukončí tento duel. Z něho je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás budu provázet. O nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Procházka, Molnár, Zdvořáček, Hříbal, Kaltenböck, Vegner, Kvaček, Michajličenko – Hašek, Volráb, Kuchynka – Oliverius, Faigl, Zika – Kment, Buďa, Chládek

    NED Hockey Nymburk: Brázdil (Matoušek) – Kříž, Saňa, Knesl, Pýcha, Novák, Rittig, Loučka – Bičiště, Šimek, Protivný – Stehlík, Eis, Čapek – Brzák, Barbora, Kuzďas – Jindra, Smejkal

    Rozhodčí: Kostourek – Hrubec, Doležal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Okamžitě po vhazování se do útoku dostali hosté, ale po střele Šimka nebezpečí ve vlastním brankovišti uhasil Šticha.
     
    00:24
    V krátkém sledu po sobě čelil další střele domácí brankář, avšak znovu vytasil přesný zákrok. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    00:50
    Nyní už se ke kotouči dostali také Medvědi a zakládají svou první útočnou akci z hloubi svého obranného pásma.
     
    01:14
    Hříbal poslal od modré čáry kolmici na Ziku, ten si puk přebral a ujížděl před Brázdila, který si také poprvé sáhl na puk a přerušuje hru.
     
    01:39
    Navrátilec do sestavy Milan Buďa si najel z levé strany na vrchol levého kruhu, odkud vyslal jedovatou střelu na Brázdila. Jeho pohotový zákrok ale branku nepovolil.
     
    02:17
    Medvědi stále drží útočné pásmo, kde z pravé strany nebezpečně vystřelil Kuchynka, ale Brázdil se znovu proti jeho střele zaskvěl.
     
    02:59
    Stanislav Eis na druhé straně vyslal na Štichu štiplavou střelu, která ale končí v náruči domácího brankáře. Zatím je k vidění útočný hokej z obou stran, který se divákům musí líbit.
     
    04:29
    Hosté opět pálili na Štichu, ten se ale opět nedal a drží svůj tým.
     
    04:52
    Slibně se vyvíjející akci Děčína zastavilo postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    05:09
    Agilní Kuchynka zavezl kotouč podél pravého mantinelu do útočného pásma, svou přihrávkou pak vyzval Jaroslava Haška, ale toho nakonec o puk připravila hostující obrana.
     
    05:44
    Sám Hašek pak z další akce ohrozil Brázdila táhlou střelou, u levé tyče nymburské branky byl však brankář hostí naprosto připraven.
     
    06:28
    Po útočném výpadu hostí, kde znovu musel zasahovat Šticha, se do další akce vydali Medvědi a Brázdila svou přízemní střelou málem zaskočil Zika. Brankář Nymburka však byl pozorný.
     
    06:42
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Parádní akce v podání nymburského celku. Z rychlého protiútoku se totiž dostali hosté do vedení zásluhou MARTINA ŠIMKA, jenž si nabruslil do prostoru levého kruhu, odkud svou bleskovou a hlavně přesnou střelou nedal Štichovi žádnou šanci. Hosté jsou tak prvním týmem, který otevírá účet dnešního utkání. Asistence: Karel Bičiště, Ondřej Kříž.
     
    08:13
    Jedovka Molnára z vrcholu pravého kruhu zamířila do boční sítě nymburské svatyně. Medvědi se inkasované branky nezalekli a hned se snaží pálit z každé pozice a pokouší se vyrovnat.
     
    08:40
    Zdvořáček vyslal na Brázdila další nebezpečnou střelu, ale znovu se muž v masce v hostující brance zaskvěl a efektním semaforem likviduje jeho střelu.
     
    08:46
    Hned po vhazování v jeho těsné blízkosti se musel mít opět na pozoru, když Volráb zavážel puk před jeho branku a snažil se ho za jeho záda dotlačit. Brázdil byl znovu přesný.
     
    10:22
    Na druhé straně byla před Štichou velká mela, ale nikdo z hostí nedokázal domácího brankáře překonat. Ten tak má puk ve své moci a raději přerušuje a uklidňuje hru.
     
    10:34
    Autor první branky, Martin Šimek se dostal znovu do dobré střelecké příležitosti prakticky ze stejného místa jako při vstřelené brance, tentokrát ale na něho Šticha dokázal vyzrát.
     
    11:03
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání. Za podražení putuje na trestnou lavici Pýcha a domácí tak mají výhodu přesilové hry.
     
    11:15
    Hosté se ale po vhazování v jejich vlastním pásmu dostali ke kotouči, který okamžitě vyhazují do bezpečí, a sice až před brankáře Štichu.
     
    11:46
    Nymburk se znovu dokázal osvobodit a zatím Medvědy k vážnějšímu ohrožení vlastní branky nepouštějí.
     
    12:24
    Znovu se nepodařilo udržet puk v útočném pásmu a toho využili znovu Nymburští, jenž posílají touš znovu až před domácí branku.
     
    12:53
    Jan Kaltenböck měl na holi vyrovnání. Z pravé strany pálil na Brázdila, který jen díky svému pohotovému zákroku neinkasuje.
     
    13:03
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    13:45
    Na druhé straně se zaskvěl Šticha, na kterého se sám řítil Jan Stehlík. I on si připisuje další parádní zákrok a svůj tým tak podržel.
     
    14:31
    Znovu Stehlík a znovu Šticha. Teď Stehlík střílel z prostoru mezi kruhy a nechal Štichu vyniknout efektním semaforem.
     
    14:31
    Ve stejném čase putuje na trestnou lavici domácí Buďa za hrubost a je tu početní výhoda pro hosty.
     
    15:14
    Medvědi se osvobodili a posílají puk až před Brázdila. Hosté tak musí zakládat svou útočnou akci z vlastního pásma.
     
    15:46
    Puk opět míří do bezpečí a Medvědi mohou vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    16:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hosté dokázali prosadit a využívají tak svou přesilovou hru. Jejich vedení je v tuto chvíli o dvě branky. JOSEF SAŇA se dostal k puku po odrazu od děčínské branky a nakonec se mu podařilo ho do ní propasírovat. Asistence: Ondřej Kříž
     
    17:12
    Další vyloučení na domácí straně. Za sekání putuje za katr znovu Milan Buďa.
     
    17:25
    Eis se dostal ke střele z pravé strany a vzdušnou střelou vyslal pozdrav na Štichu. Ten odpověděl dalším přesným zákrokem a poté vyhazuje kotouč až ke svému protějšku.
     
    18:18
    Oliverius se dostal ke střele ve vlastním oslabení, ale tu nakonec zblokovala obrana Nymburka.
     
    18:40
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra Nymburka znamená třetí branku v síti domácího celku. KAREL BIČIŠTĚ dostal přesnou přihrávku do prostoru pravého kruhu a odtud pak svou střelou vymetl v síti Děčína všechny pavučiny. Hostující náskok je už tříbrankový. Asistence: Ondřej Kříž, Jan Stehlík.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Milan Buďa je znovu poslán na trestnou lavici za podražení.
     
    19:45
    Medvědi se osvobozují a vypadá to, že v této části hry se už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Hosté v ní dali tři branky, dvě z toho byly z přesilové hry. Medvědi nezačali vůbec špatně, vypracovali si spousty šancí, ale skóre otevřeli Nymburští, kteří poté převzali otěže zápasu a přidali další dva góly z přesilových her. Tu si zahrají také v úvodu třetího dějství. To začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, kterou přerušila siréna ukončující první dějství, ale zatím se nedokážou uhnízdit v pásmu Děčína.
     
    21:08
    Po ráně Eise zaduněly betony Lavingera, jenž nastoupil do druhé třetiny místo Marka Štichy.
     
    21:28
    Milan Buďa skáče na led a Medvědi jsou už v plném počtu.
     
    21:43
    Hosté se dostali do menšího tlaku, kde dvěma střelami ohrozili branku Lavingera, ale ten si připsal další dva přesné zákroky.
     
    22:12
    Na druhé straně vyslal jedovatou střelu Daniel Volráb, ale Brázdil si dokázal poradit. Navíc byl před hostující brankou faulován právě Volráb, ale píšťalka sudího zůstala němá, což se nelíbilo domácímu publiku.
     
    22:58
    Zika s Oliveriusem zahrozili před Brázdilem znovu, ale opět si hostující ochránce svatyně připsal další přesný zákrok.
     
    23:45
    Lavinger po střele Eise podržel puk, nakonec ho okamžitě rozehrál mezi své spoluhráče a ti tak míří do dalšího útoku.
     
    24:13
    Medvědi zvyšují své tempo a čím dál více se tlačí před nymburskou branku. Brázdil se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    24:55
    Zika se proháčkoval obranou Nymburka a stahovačkou pak vyslal na Brázdila další střelu. Jenže brankář Nymburka znovu čisté konto udržel.
     
    25:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní to už ale neplatí. Agilní TOMÁŠ FAIGL si nabruslil až do blízkosti hostujícího brankáře a tentokráte už se Medvědi mohli radovat ze vstřeleného gólu, který je vrací zpět do zápasu. Svou aktivitu z posledních chvil tak domácí dokázali zúročit. Asistence: Michal Oliverius.
     
    26:54
    Medvědi vycítili šanci a jsou znovu delší dobu uhnízděni v pásmu Nymburka. Tam na Brázdila vyslali další projektily, všechny ale hostující brankář zlikvidoval.
     
    27:22
    Na druhé straně se do šance dostal Bičiště, ale jeho střela od modré čáry byla včas zblokována pozornou domácí obranou.
     
    27:51
    Stehlík objel branku Děčína a snažil se překvapit Lavingera, který ale celou situaci moc dobře viděl a stihl se včas na levou tyčku vlastní branky vrátit.
     
    28:56
    Stanislav Eis si drze najel až před Lavingera, kde se střelou příliš neotálel a domácí gólman si tak znovu připisuje pozorný zákrok. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    29:23
    Nyní už jsou ale na puku znovu Medvědi, kteří zakládají další útočnou akci. Před Brázdilem však znovu neuspěli, ale udrželi alespoň útočné teritorium.
     
    30:19
    Zika našel zpoza hostující branky volného Milana Buďu, který si ještě více nabruslil před Brázdila, poté však jeho střelu druhý jmenovaný lapil.
     
    32:49
    Děčínští neustále atakují branku Nymburka, ale Brázdil je v tuto chvíli neprůstřelný.
     
    33:41
    Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Oliverius, který zastavil soupeře držením.
     
    34:01
    Hosté se snažili projít do útočného pásma, zastavil je ovšem ofsajd. Hra se tak stěhuje znovu do středu hřiště.
     
    34:42
    Po chybě domácí obrany se ke střele dostal Eis, ale vše zachránil Lavinger, jenž proti němu vytasil další efektní semafor.
     
    35:12
    Hašek ukradl obránci Nymburka puk na modré čáře a spěchal za ním. Nakonec se stihl Eis vrátit a vrací hru zpět před domácí branku.
     
    35:41
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    36:20
    Buďa číhal před brankou hostí a klepal si o přihrávku. Puk na jeho hůl skutečně zamířil, ale Brázdil ho dokázal vypíchnout svou holí a poslal ho do středního pásma.
     
    37:07
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Po sérii akcí na straně Medvědů udeřili hosté počtvrté. V útočném pásmu zamíchali pukem a ten se poté dostal přesně na hůl STANISLAVA EISE, který je za svou velkou aktivitu v dnešním utkání odměněn vstřelenou brankou. V závěru druhé periody se tak hosté dostávají znovu do tříbrankového trháku. Asistence: Petr Pýcha, David Protivný.
     
    38:05
    Kuchynka to zkoušel z úhlu, ale na Brázdila nevyzrál. Stále však Medvědi drží pásmo a ostřelují hostující branku. Další branka je však opět zakletá.
     
    38:45
    Dominik Barbora inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a Medvědi mají výhodu přesilové hry.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:09
    Děčínští se dostávali do útočné akce, ale znovu je zastavilo postavení mimo hru. Ta je opět vykázána dos středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    39:32
    Oliverius se chtěl dostat na modrou čáru, odkud chtěl poslat přihrávku k blízkosti branky Nymburka, puk mu ale sjel z čepele a skončil ve středním pásmu. Medvědi tak musí to útočné opustit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je za námi. V ní padly dvě branky, a to na každé straně. Nymburští před třetí třetinou mají zatím pohodlný tříbrankový náskok, který se budou snažit uhájit až do konce tohoto utkání. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Hosté už jsou v plném počtu.
     
    41:10
    Zakázané uvolnění hostí a hra se tak stěhuje do jejich pásma. Děčín tak může ohrozit jejich branku.
     
    41:46
    Další akce na straně Medvědů zůstala bez odezvy, Brázdil opět kryje jedovatou střelu z hole Ziky.
    Děkujeme Ondrovi Michálkovi, šéftrenéru děčínského potěru, za vzornou reprezentaci našeho klubu - za třetí místo v anketě Díky trenére!.

     
    43:11
    Oliverius se snažil zavézt kotouč do útočného pásma, ale ještě před modrou čárou ho o puk obral obránce Kříž. Hosté tak míří do rychlého protiútoku.
     
    44:01
    Bičiště si najel až před Lavingera, na kterého zkusil blafák. Jenže domácí brankář si připsal další přesný zákrok a Medvědy podržel.
     
    44:44
    Z pásma Nymburka se hosté dostali až před domácí svatyni, kde však Protivný recept na další zákrok Lavingera, nenašel. Děčínští se tak vrhají do další akce.
     
    45:45
    Obrana Děčína se musela mít na pozoru, když do pásma znovu vtrhli hosté a snažili se ohrozit Lavingera.
     
    46:14
    Medvědi budou hrát přesilovou hru. Na dvě minuty putuje na lavici hanby jeden z hostujících hráčů.
     
    46:46
    Desetiminutový osobní trest dostává Daniel Volráb. Pokračuje se tedy stále 5 na 4.
     
    47:32
    Kaltenböck pálil od modré čáry a jeho vzdušná střela mířila přímo do náruče Brázdila. Ten znovu drží svůj tým.
     
    48:14
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    48:43
    Chládek se snažil překvapit Brázdila v brance hostí, ale puk zamířil znovu do jeho připravené náruče. Brázdil přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    49:21
    Medvědi opět míří před hostující branku a na to s utkáním ještě něco udělat mají něco málo přes deset minut.
     
    49:38
    Trma vrma před brankou Brázdila, který byl ostřelován snad ze všech stran. Hostující brankář však znovu drží svůj tým svými přesnými zákroky!
     
    50:38
    Puk zamířil od hostující branky až k té domácí a píská se tak zakázané uvolnění. Hra se stěhuje znovu před Brázdila, kde se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    50:50
    U kotouče jsou stále domácí, kteří spěchají znovu do útočného pásma. Naopak hosté zatím drží svůj náskok a pracují dobře už ve středním pásmu.
     
    52:05
    Jindra se dostal do blízkosti Lavingera a ač tísněn, dokázal vystřelit. Domácí brankář však puk zachytil a má ho ve své moci.
     
    52:40
    Novák putuje na trestnou lavici za podražení a je z toho přesilovka pro domácí tým.
     
    52:58
    Hříbal to zkoušel z bekhendové strany, ale střela byla nepřesná. Puk se dostal na hůl Brázdila, který v pohodě odehrává kotouč do středního pásma.
     
    54:17
    Hosté se opět osvobodili a puk letí až před domácí branku.
     
    54:40
    Další oslabení Nymburk zvládl a už je v plném počtu.
     
    55:05
    Hosté jsou uhnízděni v pásmu Děčína a na Lavingera šly další střely. Obě ale domácí brankář znovu likviduje. Medvědi otáčí hru na opačnou stranu.
     
    55:44
    Ondřej Hříbal inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a navíc ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    56:06
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Další početní výhoda je ze strany hostí využita. Na modrou čáru dostal přihrávku ALEŠ KNESL, jenž si ještě nabruslil do výhodnější střelecké pozice a prudkou střelou nedal Lavingerovi žádnou šanci. Asistence: Stanislav Eis.
     
    56:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí se ale bleskově dokázali prosadit také, když se se svou střelou v blízkosti hostující branky nemýlil MICHAL OLIVERIUS. Medvědi už ale mají málo času na to, aby s utkáním ještě něco udělali. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme. Bez asistence.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:18
    Z tlaku Medvědů se hosté vymanili tím, že vyhodili kotouč z vlastního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:02
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se utkání jenom dohrává, ale opak je pravdou. Hosté se ještě dokázali prosadit, když využil chyby domácí obrany JAN STEHLÍK a v pohodě poslal puk do děčínské klece. Bez asistence.
     
    59:34
    Ještě se bude vylučovat. Eis dostává dvě minuty za hákování a je tu přesilovka pro Děčín.
     
    59:40
    Medvědi se osvobozují.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté si z ledu Děčína odváží všechny tři body, Medvědi naopak odcházejí s prázdnou. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek soboty a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:15:57)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Faigl (Oliverius), 57. Oliverius – 7. Šimek (Bičiště, Kříž), 17. Saňa (Kříž), 19. Bičiště (Kříž, Stehlík), 38. Eis (Pýcha, Protivný), 57. Knesl (Eis), 60. Stehlík


    HC Děčín: Šticha (od 21. Lavinger) – Procházka, Molnár, Zdvořáček, Hříbal, Kaltenböck, Vegner, Kvaček, Michajličenko – Hašek, Volráb, Kuchynka – Oliverius, Faigl, Zika – Kment, Buďa, Chládek
    NED Hockey Nymburk: Brázdil (Matoušek) – Kříž, Saňa, Knesl, Pýcha, Novák, Rittig, Loučka – Bičiště, Šimek, Protivný – Stehlík, Eis, Čapek – Brzák, Barbora, Kuzďas – Jindra, Smejkal

    Rozhodčí: Kostourek – Hrubec, Doležal
    bahis siteleri