Toljatti – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 5:1 (kon.)
Čerepovec – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 24.11.2015, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Komplikace pro domácí tým. Tomáš Mertl (ZAG) totiž vyhodil puk přes mantinel a míří tak na trestnou lavici. Torpedo bude hrát přesilovou hru šest na čtyři! Zvládne vyrovnat?
     
    59:10
    Teď už se ho ovšem zmocnili hosté, kteří tak bez váhání odvolávají Birjukova z brány!
     
    55:55
    V mezikruží se k volnému puku po přistrčení od Potapova dostal Vjačeslav Kuljomin, který ho okamžitě napálil na branku! Tam byl ovšem připravený domácí gólman Danny Taylor, který si připsal dobrý zákrok a udržel tak vedení Medveščaku Záhřeb.
     
    52:21
    Za inkriminovaný zákrok je Vladimir Galuzin (NNO) vyloučen na dvě + deset minut za faul zezadu. Menší trest za něj odpyká Ilja Kolganov.
     
    49:31
    Nathan Perkovich (ZAG) podrazil soupeře a inkasuje tak dvě trestné minuty. Šance pro Torpedo na vyrovnání současného stavu!
     
    41:12
    Z levého křídla se k nenápadnému střeleckému pokusu odhodlal Danie Šurakov a za Taylorem zazvonila tyčka!
     
    38:46
    Obrovská šance na vyrovnání! Sergej Kosticyn střelou zápěstím trefil břevno a puk se odrazil na hokejku Felixe Schütze, který ovšem netrefil prázdnou bránu! Německý útočník své neproměněné šance hodně lituje.
    Patrick BJORKSTRAND - 2:1
     
    36:40
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Chorvatský tým si bere zpět své ztracené vedení! Poměrně šťastným způsobem nyní svou devátou branku v sezoně vsítil PATRICK BJORKSTRAND, který se dostal na pravé straně k dorážce střely Tomáše Mertla. V krkolomné pozici nezamířil zcela dle představ, díky odrazu od brankáře Birjukova ale puk v brance přeci jen skončil! Asistence: Tomáš Mertl a Shaone Morrisonn.
     
    31:06
    Na druhé straně se k odraženému puku dostal Jesse Saarinen, ten ovšem trefil jen nastavenou lapačku Birjukova, který si svůj zákrok náležitě vychutnal! Předvedl parádní semafor.
     
    30:09
    Kaspars Daugavinš se krásně protáhl po pravé straně a poslal puk před poloodkrytou bránu, kde zakončoval Vladimir Galuzin! Naštěstí pro Taylora ale poslal puk mimo.
     
    28:33
    Nyní ovšem Šurakov vybojoval faul na svou osobu, jímž se provinil Shaone Morrisonn (ZAG). Ten tak dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    27:53
    Edwin Hedberg zpoza brány posunul puk před ní, kde se k zakončení v pádu dostal Andreas Jämtin. Michajl Birjukov měl nyní velké štěstí, neb kotouč zřejmě zasáhl tyčku za jeho zády!
     
    25:26
    Carter Ashton (NNO) tak usedá na trestnou lavici za hru vysokou holí. Inkasuje dvě trestné minuty.
    Alexandr BUDKIN - 1:1
     
    23:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A pozor, máme vyrovnáno! Nižnij Novgorod v posledních minutách zvýšil útočnou aktivitu a je po zásluze odměněn. Obránce ALEXANDR BUDKIN dostal v pásmu od soupeřových hráčů dost volného prostoru, vybruslil si do dobré pozice v mezikruží a vydařenou střelou zápěstím překonal brankáře Dannyho Taylora, 1:1! Bez asistence.
     
    19:51
    Domácí jdou do tří! Nathan Perkovich (ZAG) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    18:29
    Andreas Jämtin (ZAG) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.
    Mark KATIC - 1:0
     
    11:42
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Sedm vteřin před koncem trestu dokázal domácí tým přesilovou hru využít a dostává se do vedení! Po nevydařené akci Patricka Bjorkstranda, který ani nadvakrát nedokázal překonat hostujícího gólmana, se k dorážce na brankovišti dostal po přistrčení od Bruleho MARK KATIC, jenž dopravil hrací předmět do klece a vstřelil tak svou první branku v této sezoně! Asistence: Gilbert Brule.
     
    11:24
    Mezi kruhy se k puku dobře propracoval Mark Katic. Útočný výlet ale domácí obránce zakončil jen střelou do míst, kde byl připravený brankář Birjukov!
     
    09:24
    První gól utkání měl na holi Gilbert Brule, který se zjevil zcela osamocený před Birjukovem, ovšem nedokázal zakončit dle představ a hostující gólman si připsal dobrý zákrok!
     
    07:49
    Carter Ashton (NNO) ho totiž v souboji zasáhl vysokou holí a po právu tak dostává čtyři trestné minuty. Za pět vteřin začne přesilovka domácích.
     
    05:54
    Shaone Morrisonn (ZAG) je prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu, na trestné lavici si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    02:53
    Po střele jednoho z domácích zadáků se na brankovišti dostal do velice slibné šance Patrick Bjorkstrand, nicméně jeho dorážka šla vedle branky!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 12. Katic (Brule), 37. Bjorkstrand (Mertl, Morrisonn) – 24. Budkin


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Krošelj) – Kousa, Mäntylä, Kinrade, Morrisonn, Jurčina, Katic, Deutsch, Parlett – Saarinen, Brule, Smoleňák – Kvapil, Mertl, Bjorkstrand – Giliati, Hedberg, Jämtin – Glumac "C", Perkovich
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Budkin, Chomitskij, Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Piganovič, Kolganov, Makarov – Sopin, Sjomin "C", Daugavinš – Ashton, Kosticyn, Schütz – Potapov, Galuzin, Kuljomin – Šurakov, Iljin, Ruděnkov

    Rozhodčí: Ščenjov, Kadyrov – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 4 860
    bahis siteleri