Orange 20 – Košice 0:8 (kon.)
konec
HK Orange 20
0:8 (0:2, 0:4, 0:2)
HC Košice
sk Úterý 24.11.2015, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislavarillu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi HK Orange 20 a HC Košice, v ktorom hosťujúci celok nepripustil žiadne prekvapenie a svojho súpera zdolal pomerom 8:0. Košičania si zo svojho súpera urobili doslova trhací kalendár, navyše, gólmanovi Melicherčíkovi vybojovali ďalší shootout.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:39:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Tak napokon ešte Košice predsa len zabojovali, v útočnej tretine sa k strele odhodlal Hrnka, avšak išlo len o nepresný strelecký pokus. Aj preto sa k voľnému puku chcel dostať Lelkeš, ktorý bol dobre zablokovaný obrancom súpera.
     
    59:20
    Košičania s pukom na hokejkách, kombinujú ale len v obrannej tretine a zdá sa, že odtiaľ sa už smerom dopredu zbytočne nepoženú.
     
    58:40
    To však ešte rozhodne nie je také isté, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Potvrdili to domáci hokejisti, ktorí sa stále snažia prakticky z každej pozície ohroziť Marcela Melicherčíka, i keď zväčša ide len o nahodenie puku.
     
    58:10
    Medzičasom sa nám začali už posledné 2 minúty tohto zápasu. Košice ho budú chcieť dohrať bez inkasovaného gólu.
     
    57:35
    Melicherčík sa teraz musel mať na pozore, aby neinkasoval, puk totiž nebezpečne lietal okolo jeho bránky, s výdatnou pomocou svojich spoluhráčov ale celú situáciu ustál.
     
    57:15
    Košice sa napokon predsa len dostali pred Hrenáka, ktorého ohrozil Jenčík, avšak striedajúci brankár HC Orange 20 puk bezpečne ukryl vo svojej lapačke.
     
    56:30
    Bortňák chcel potiahnuť útočnú akciu po pravej stranme klziska, proti nemu ale stála až trojica domácich hráčov, aj preto radšej Košičan zaradil spiatočku a tiahol sa pred Melicherčíka.
     
    56:10
    Celá situácia sa zopakovala ešte raz. Košičania sa teraz smerom dopredu neponáhľajú, skôr už chcú gólmanovi Melicherčíkovi dopomôcť udržať si čisté konto, aj preto puk často len vyhadzujú.
     
    55:50
    Košičania puk zbierali po dobrom odpálení zo stredného pásma len spoza Melicherčíka, odtiaľ ho ale následne poslali cez všetky čiary nedovoleným spôsobom.
     
    55:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už len 5 minút.
     
    54:40
    Bartánus skvelým spôsobom našiel Biceka, ktorý mohol pridať aj deviaty gól Košíc v dnešnom stretnutí, skúsený útočník ale bránku netrafil.
     
    53:45
    Sojčík nabíjal na modrú čiaru Macejkovi, ktorý vyslal poriadnu ranu. Bomba sa ešte odrazila od zadného mantinelu a zatrepotala sa na vonkajšej sieti Hrenákovej brány.
     
    53:15
    Následne sme videli nepríjemnú strelu od modrej čiary, ktorá sa na prvý pohľad síce javila ako akési nahodenie, napokon si ale Hrenák musel dať veľký pozor, aby puk neskončil za jeho chrbtom.
     
    52:43
    Šedivý sa postaral o krásnu individuálnu akciu, keď prešiel stredným pásmom maž do útočnej tretiny a následne pekne zakončoval, ak by Bartoš puk netečoval, ten by pravdepodobne skončil v sieti.
     
    52:00
    Košičania dovoľujú svojmu súperovi prestriedať, puk ostane za svätyňou Hrenáka.
     
    51:05
    Úsmevná situácia, všetci z hráčov hostí si teraz chceli vzájomne dopriať gólovú strelu, nepálil ale ani Deyl, ani Bicek, puku sa tak chopil Bartánus, ktorý dorážal po ľade, ale tento priestor mal Hrenák výborne pokrytý.
     
    50:24
    Domáci hokejisti by už nepochybne radi počuli záverečný hvizd, ak totiž budeme pokračovať v podobnom tempe, Košice môžu pokojne zavŕšiť „desiatku“.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Dudáš (Šedivý, Bicek), 11. Hrnka (Chovan), 23. Bortňák (Sojčík, Macejko), 27. Hrnka (Bartoš, Deyl), 37. Bicek (Bartánus, Macejko), 37. Bartoš (Šedivý, Hrnka), 49. Bartánus (Šedivý, Bicek), 50. Lelkeš (Dudáš, Bartoš)


    HK Orange 20: Škorvánek (31. Hrenák) – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Klenko – Briestenský, M. Sukeľ, Sádecký – J. Sukeľ, Šiška, Hrušík – Milý, Ondruš, Galis – Tatár, M. Surový, D. Novák
    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Chovan, Macejko, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Boltun – Bortňák, Sojčík, Hričina

    Rozhodčí: Valach – Holeinka, M. Orolin
    thejrc.org