Orange 20 – Košice 0:8 (kon.)
konec
HK Orange 20
0:8 (0:2, 0:4, 0:2)
HC Košice
sk Úterý 24.11.2015, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislavarillu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Bartánus skvelým spôsobom našiel Biceka, ktorý mohol pridať aj deviaty gól Košíc v dnešnom stretnutí, skúsený útočník ale bránku netrafil.
     
    52:43
    Šedivý sa postaral o krásnu individuálnu akciu, keď prešiel stredným pásmom maž do útočnej tretiny a následne pekne zakončoval, ak by Bartoš puk netečoval, ten by pravdepodobne skončil v sieti.
    Richard LELKEŠ - 0:8
     
    49:54
    Košice dali gól!
    Debakel môže pokračovať. Košičania sa postarali ďalší famózny gól, RICHARD LELKEŠ teraz ukázal aj kus zo svojho futbalového umenia, puk si skvele spracoval nohou a následne prekonal Hrenáka. Asistencie: Martin Dudáš, Peter Bartoš.
    Marek BARTÁNUS - 0:7
    ;
     
    48:26
    Košice dali gól!
    Už-už sa zdalo, že kapitán domácich ponúkne gólovú prihrávku na svoj úkor takmer každému zo svojich spoluhráčov, MAREK BARTÁNUS ale dostal ideálnu prihrávku pred priestor troch žrdí, odkiaľ sa nemýlil. Asistencie: Eduard Šedivý, Jiří Bicek.
     
    46:25
    HK Orange 20 – vylúčeným hráčom bude Maroš Surový.
     
    46:10
    Ale pozor! Dnes veľmi aktívny Jakub Tatár nebezpečne zakončoval na bránu Melicherčíka, ktorý sa ešte obzrel, kde mal puk, ten napokon betónom zrazil mimo priestor troch žrdí.
     
    44:40
    Napriek tomu by hostia pridali aj 7. gól, o ktorý sa strelou príklepom pokúšal Cebák, ktorý to pritom nemyslel vôbec zle, keďže pred bránkou boli dvaja jeho spoluhráči, ktorí chceli dorážať, avšak Hrenák puk z náruče nepustil.
     
    42:50
    Vylúčeným hráčom bude Filip Ondruš, ktorý si na lavici hanby posedí 2 minúty – nedovolená hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    38:40
    Domáci to teraz nemysleli vôbec zle, Moravčík chcel overiť pozornosť Melicherčíka, preto puk nahadzoval na jeho svätyňu, v tomto priestore ale ešte Tatár nepríjemne tečoval jeho strelu. Napokon z toho gól nebol.
    Peter BARTOŠ - 0:6
     
    36:33
    Košice dali gól!
    Domáci hráči sa ešte nedokázali spamätať z gólu Biceka a Hrenák už z bránky lovil ďalší puk, tentokrát PETER BARTOŠ dobre tečoval Šedivého ranu. Asistencie: Eduard Šedivý, Tomáš Hrnka.
    Jiří BICEK - 0:5
     
    36:14
    Košice dali gól!
    Nuž, Košičania stále preukazujú svoju jednoznačnú prevahu na klzisku, z ktorej pramenil aj piaty gól v domácej „klietke“. Skóroval JIŘÍ BICEK po dobrej prihrávke Bartánusa. Asistencie: Marek Bartánus, Miroslav Macejko.
     
    35:10
    Po buly to Košice zahral dlho, puk putoval do priestoru medzikružia, kde ho Bicek premiešal a následne švihom vypálil priamo do náruče pripraveného Hrenáka.
     
    34:01
    Cebák teraz vyslal nepríjemný stelecký pokus, puk si od modrej čiary posunul smerom dopredu, kde sa prezentoval ranou príklepom, ktorú Hrenák zrazil lapačkou späť do hry.
     
    27:20
    Ale pozor! Dominik Briestenský puk dostal na korčule v strednom pásme, následne si ho predkopol a chcel zakončiť Melicherčíka, napokon mu ale z čepele opätovne skĺzol a Košičania si tak mohli vydýchnuť.
    Tomáš HRNKA - 0:4
     
    26:17
    Košice dali gól!
    Košičania pokračujú v skvelej hre, čo potvrdil svojím druhým gólom v stretnutí aj TOMÁŠ HRNKA. Z kruhu na vhadzovanie pritom vyslal strelu, ktorú Škovránek nedokázal zachytiť. Asistencie: Peter Bartoš, Radek Deyl.
     
    25:44
    Bicek zakombinoval v útočnej tretine so Sujom, druhý menovaný sa pritom s pukom ocitol v priestore medzikružia, odkiaľ vyslal nebezpečnú strelu, ktorú Hrnka doraziť nedokázal.
    Dalibor BORTŇÁK - 0:3
     
    22:17
    Košice dali gól!
    Košice vedú už 3:0 a v dnešnom stretnutí majú dokonalým spôsobom našliapnuté za víťazstvom. Gólovo sa presadil po dobrej prihrávke Sojčíka aj DALIBOR BORTŇÁK. Asistencie: Peter Sojčík, Miroslav Macejko.
     
    19:35
    Košičania sa budú tesne pred prvou sirénou brániť. Hákovaním sa previnil Šedivý, ktorý si od hry odpočinie na 2 minúty.
     
    18:10
    Tak napokon veľká šanca aj na strane Košíc, Macejko puk dobre nahadzoval na svätyňu svojho súpera, kde ostal stáť na bránkovej čiare. To chcel využiť Hričina, ktorému bola hokejka na poslednú chvíľu dobre pridvihnutá.
     
    17:50
    Ale pozor! Košice hrali pred vlastnou bránkou, kde sme sledovali chybu Hrnku, ktorému puk sklzom z čepele hokejky, následne okolo neho prekorčuľoval aj Bartoš, Šiška tak mohol zakončiť – avšak len do Melicherčíka.
     
    15:54
    Na trestnú lavicu odchádza Juraj Šiška (HK Orange 20) na dve minúty za krosček.
     
    12:20
    Košice sa budú brániť, na dve minúty si od hry odpočinie Peter Boltun – nedovolené bránenie v hre.
    Tomáš HRNKA - 0:2
     
    10:33
    Košice dali gól!
    Košičania poľahky strieľajú aj druhý gól do siete domácej bránky, TOMÁŠ HRNKA sa pred troma žrďami dostal po tom, čo Škovránkovi puk vypadol z lapačky a skúsený útočník Košíc ho už následne nemal problém poslať do siete. Asistencia: Matúš Chovan.
     
    08:10
    Košičania sa prakticky okamžite rútili do ďalšej veľkej šance, Bartoš puk potiahol pred Škovráneka, kde možno ešte mohol prihrávať Jenčíkovi, ktorý by dostal puk prakticky pred prázdnu bránku, Bartoš ale zakončoval sám. Gól sme tak nevideli.
    07:13 Koščania oslavujú gól
    DUDÁŠ - 0:1
     
    07:50
    Košice dali gól!
    Hostia zovreli svojho súpera v obrannej tretine, kde najskôr vyšachovali obranu svojho súpera, následne sa s pukom pred modrou čiarou ocitol MARTIN DUDÁŠ, ktorého bomba príklepom nedala Škovránkovi šancu na zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý a Jiří Bicek.
     
    07:14
    Domáci sa budú brániť v trojici, na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie aj Jakub Meliško.
     
    07:05
    Košičania to teraz vymysleli fantasticky, Bartánus puk medzi kruhy posunul Sujovi, ktorého strela švihom sa od zadného mantinelu ešte odrazila pred bránku, domáci celok mal šťastie, že ho Češík nedokázal poslať do siete.
     
    06:53
    HK Orange 20 – Dominik Briestenský – 2 minúty za podrazenie.
     
    05:10
    Košičania sa okamžite usadili v pásme svojho súpera, kde dokázali prakticky úplne rozobrať obranu svojho súpera. Z tohto faktu chcel ťažiť Bicek, ktorý si pred bránkou vypýtal puk z hokejky Bartánusa, Škovráneka ale následne neprekonal.
     
    04:47
    HK Orange 20 – Matúš Sukeľ – 2 minúty za podrazenie.
     
    03:58
    Následne sa vhadzovalo po pravici Škovránka a bola z toho veľká šanca Košíc, v ktorej sa ocitol Bartoš. Skúsený útočník Košíc si puk chcel prikopnúť a následne bekhendom puk zodvihnúť ponad lapačku domáceho brankára, to sa mu však nepodarilo.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Dudáš (Šedivý, Bicek), 11. Hrnka (Chovan), 23. Bortňák (Sojčík, Macejko), 27. Hrnka (Bartoš, Deyl), 37. Bicek (Bartánus, Macejko), 37. Bartoš (Šedivý, Hrnka), 49. Bartánus (Šedivý, Bicek), 50. Lelkeš (Dudáš, Bartoš)


    HK Orange 20: Škorvánek (31. Hrenák) – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Klenko – Briestenský, M. Sukeľ, Sádecký – J. Sukeľ, Šiška, Hrušík – Milý, Ondruš, Galis – Tatár, M. Surový, D. Novák
    HC Košice: Melicherčík (Halász) – Deyl, Cebák, Šedivý, Chovan, Macejko, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Boltun – Bortňák, Sojčík, Hričina

    Rozhodčí: Valach – Holeinka, M. Orolin
    bahis siteleri