Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG
    Jekatěrinburg je zatím příjemným překvapením právě probíhající sezóny! Tým brankář Jakuba Kováře se nachází na velmi dobrém pátém místě tabulky Východní konference se ziskem 1 bodů. Na první Sibir sice ztrácí osm bodů, nicméně pokud Avtomobilist nepoleví v dobrých výkonech, měl by postoupit do play-off!

    Jekatěrinburg má za sebou sérii pěti domácích zápasů, ve kterých se svěřencům trenéra Razina celkem dařilo. Nejprve dokázal Avtomobilist porazit Jugru (3:1) a Viťaz (3:2), následně však přišly dvě porážky s Dynamem Moskva (1:4) a s Záhřebem (0:1). V posledním zápase však Avtomobilist dokázal znovu uspět, tentokrát mohl slavit těsnou výhru 4:3 nad Slovanem Bratislava!
     
    AMUR CHABAROVSK
    Chabarovsk prošel v létě razantní obměnou kádru, a očekávalo se zlepšení výsledků. Amur vstoupil do nové sezóny velmi dobře, a pohyboval se ve středu tabulky Východní konference. Následně však šly výkony důlů, a s ním i postavení v tabulce! Momentálně se Chabarovsk nachází až na třinácté příčce tabulky, a na svém kontě má 43 bodů. Na osmý Nižněkamsk ztrácí již dvanáct bodů!

    Amur má za sebou sérii čtyř zápasů na ledě soupeřů. Chabarovsk začal výborně, když dokázal získat tři body za výhru 4:1 na ledě Čerepovce. Následovala však prohra na ledě CSKA 0:2, a porážka s Novgorodem 1:2 po sn.! V posledním zápase navíc Chabarovsk prohrál s Dinamem Minsk 1:3! Dnes se však bude tým trenéra Šepeleva pokoušet získat před domácími diváky tři body!
     
    Příjemné páteční dopoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem šest duelů. My se společně zaměříme na souboj Amuru Chabarovsk s Avtomobilistem Jekatěrinburg. Úvodní vhazování je naplánováno v 10:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Aliu, Zub, Šulakov, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Dedunov – Vl.Ušenin, Vl. Ušenin, Li – Pervušin, Bjavalcev, Železnov

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Trjamkin, Timašov, Antonovskij, Žuravljov, Turbin, Sčemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev (A) – Michnov, Koukal (C), Elo – Garejev (A), Popov, Pankov – Polozob, Jemelin, Alexejev.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Úvodní vhazování vyznělo lépe pro hostující hokejisty, kteří však puk velmi rychle ztratili, dopředu tak míří domácí celek!
     
    00:55
    Pavel Dedunov dostal pěknou přihrávku na pravou stranu, a dostával se do zajímavé šanci. Jeho postup však zastavil odpískaný ofsajd!
     
    01:11
    Na druhé straně chyboval na útočné modré Michnov, který namazal Dedunovi. Ruský útočník postupoval vpřed, a dostal se i ke střele. Kuba Kovář byl však na místě!
     
    01:53
    Vladislav Ušenin hledal v mezikruží svého bratra Vjačeslava, nicméně přihrávka byl příliš rychlá, a ruský útočník se ke střele nedostal!
     
    02:05
    Následně se dostal do šarvátky domácí Vladislav Ušenin s Vitalijem Popovem. Hlavní rozhodčí vyloučil oba hráče, a hra bude pokračovat čtyři na čtyři!
     
    02:33
    Švédský útočník Tom Wandell si dělal prostor na levé straně v útočném pásmu, a chystal se vystřelit. Od puku ho včas odstavil obránce Trjamkin!
     
    03:01
    Rozehrávka Jekatěrinburgu teď rozhodně nedopadla podle představ, a u kotouče je domácí celek, jmenovitě Jan Kolář, který se chystá rozehrávat!
     
    03:29
    Velmi šikovně se do útočného pásma protáhl Jevgenij Gračjov, kterého však rozhodil souboj s Timašovem, a jeho následná přihrávka přesná nebyla.
     
    03:59
    Na druhé straně se mohl dostat do zajímavé příležitosti Kirill Poloznov, nicméně obrana Amuru ho zdvojila, a nakonec také dokázala kotouř získat!
     
    04:31
    Do útočného pásma najel Bjavalcev, který mezikruhy poslal kotouč zadovkou pro Železnova. Jeho pohotová střela však neměla ideální parametry!
     
    05:07
    Bergfors se při nájezdu do útočného pásma nedočkal dostatečné podpory spoluhráčů, a tak pouze nahodil kotouč za branku českého reprezentanta.
     
    05:46
    Petr Koukal zavezl kotouč do útočného pásma, a následně dokázal uvolnit Michnova, jehož pohotovou střelu dokázal vyrazit Metsola!
     
    06:23
    Na druhé straně způsobil před brankou Kováře rozruch domácí Pervušin, který posílal kotouč pro Bjavalceva. Obrana Avtomobilistu však včas zareagovala!
     
    07:04
    Jekatěrinburg skvěle napadal při rozehrávce, a dokázal získat kotouč ve středním pásmu!
     
    07:33
    Amur však velmi rychle získal kotouč, a otočil hru! Bergfors na útočné modré krásně uvolnil Toma Wandella, jehož pohotovou střelu dokázal Kovář vyrazit!
     
    08:19
    O další zásah Jakuba Kováře se postaral Vladislav Ušenin, který vystřelil z levé strany. Český brankář však byl na svém místě!
     
    08:33
    Následně však propadla domácí obrana, a na Metsolu najížděl osamocený Alexander Pankov. Ruský útočník se pokoušel procpat kotouč mezi betony finského brankáře, nicméně ten dokázal zasáhnout!
     
    09:06
    Oleg Li zatáhl kotouč do útočného pásma, a následnou přihrávkou našel volného Vjačeslava Ušenina. Ruský útočník si však kotouč špatně zpracoval, a do zakončení se zatím nedostal!
     
    09:41
    Tlak domácího celku v útočném pásmu pokračoval, a ke střele se dostal Li i obránce Jan Kolář. Ani jedna střela však Jakuba Kováře neohrozila, neboť nemířila přesně!
     
    10:12
    Avtomobilist se dokázal osvobodit, a navíc si zahraje i přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Jan Kolář, který vyhodit kotouč do hlediště!
     
    10:36
    Hned na začátku přesilové hry měl Avtomobilist velkou šanci! Po dobré střele Ela se dostal k dorážce Petr Koukal, nicméně Metsola dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    11:11
    Avtomobilist pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, nicméně následně chyboval Timašov, a hostující celek o kotouč přišel!
     
    11:56
    Chabarovsk druhou polovinu oslabení zvládá daleko lépe, a momentálně se kotouč nachází na polovině hostujícího celku!
     
    12:19
    Jan Kolář již je zpět na ledové ploše, a Amur své oslabení zvládl velmi dobře!
     
    12:36
    Hned po návratu českého obránce mohl zahrozit! Na pravou stranu dostal přihrávku Oleg Li, který ujížděl s Vladislavem Ušeninem dva na jednoho. Domácí útočník však zvolil střelu, nicméně Kuba Kovář zasáhl!
     
    13:58
    Z pravé strany to zkoušel hostující Alexej Michnov, který dokázal trefit skákající kotouč. Metsola však zasáhl!
     
    14:19
    Jekatěrinburgu se nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před branku domácího brankáře!
     
    14:39
    V mezikruží dostal prostor domácí Vladimír Pervušin, který vyslal nebezpečnou ránu zápěstí. Český brankář však dokázal zasáhnout!
     
    15:11
    Amur pokračoval ve velmi aktivní hře v útočném pásmu, a znovu u toho byla domácí třetí lajna! Aktivní Oleg Li se dostal ke střele z pravé strany, tu však zablokoval Trjamkin!
     
    15:48
    Chabarovsk neudržel modrou čáru, a tak musel vyklidit útočné pásmo. Celá pětka domácích střídá, takže Jan Kolář zaváží kotouč do vlastního pásma.
     
    16:29
    Tentokrát podnikl zajímavý průnik do útočného pásma Niclas Bergfors. Švédský útočník si udělal prostor v mezikruží, a vyslal střelu zápěstí. Kuba Kovář však dokázal zasáhnout!
     
    16:56
    Chabarovsk opět skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal se dostal ke kotouči. Nakonec vystřelil z mezikruží aktivní Dedunov, který však mířil nad branku!
     
    17:26
    Zadáci Jekatěrinburgu uklidnili situaci za vlastní brankou, a Turbin následně našel na pravé straně Popova. Jeho přihrávka mířící před branku však nikoho z hostů nenašla!
     
    17:59
    Pankov dostal pas za branku, odkud si vybruslil, a pokoušel se překvapit Metsolu. Jeho zakončení však nebylo přesné!
     
    18:36
    Rinat Ibragimov se dostal na modré k odraženému kotouči, a pohotově zakončil. Jeho střelu však dokázal Kuba Kovář vyrazit! Následná dorážka Bjavalceva byla zablokovaná!
     
    19:19
    Jekatěrinburg postupoval do zajímavého přečíslení, které táhl Simakov. Jeho následná přihrávka našla volného Golyševa, kterému na poslední chvíli sjel kotouč z hole, a kotouč přikryl Metsola!
     
    19:41
    V závěru třetiny se ještě zapotil Kuba Kovář, který musel zlikvidovat střelu Vladislava Ušenina!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina sice branku nenabídla, nicméně byl k vidění hodně zajímavý hokej z obou stran! Do utkání vstoupil velmi aktivně domácí Chabarovsk, a zejména třetí lajna byla v útočném pásmu velmi nebezpečná. Následně měl Avtomobilist přesilovou hru, ze které mohl udeřit Petr Koukal, avšak jeho pokus v brance neskončil! V závěru třetiny měl ještě velkou šanci Oleg Li, nicméně jeho střelu zastavil Kuba Kovář!

    Druhá třetina začne přibližně v 11:20!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Chabarovsk vstoupil do druhé třetiny velmi aktivně, a hned na začátku se dostal do zajímavé šance! Od modré vypálil obránce Zub, jehož ránu vyrazil Kovář pouze nad sebe, a kotouč již mířil do branky! Pohotově však zareagoval obránce Trjamkin, který kotouč odehrál do bezpečí!
     
    21:11
    Přesilovou hru si zahraje také Chabarovsk! Na trestnou lavici míří Petr Koukal, který na vlastní modré zahákoval pronikajícího Dedunova!
     
    21:39
    Chabarovsk se hned na začátku své přesilové hry dostal do kombinace v útočném pásmu. Zatím je to však bez střelby, a obrana Avtomobilistu se brání velmi dobře!
     
    22:06
    Ke střele se chtěl odhodlat Jan Kolář, který napřahoval na útočné modré. Následně mu však kotouč sjel s hole, a Elo vyhazuje!
     
    22:33
    Domácí celek se velmi rychle vrátil do útočného pásma, a nebezpečnou ránu od modré vyslal obránce Ibragimov. Kuba Kovář však dokázal zasáhnout!
     
    23:11
    Avtomobilist své první oslabení v tomto zápase zvládl, a Petr Koukal se již prohání po ledě Platinum Arény!
     
    23:44
    Chabarovsk však ze své aktivní hry neupustil, ba naopak! Další nebezpečnou ránu vyslal Bergfors, nicméně Kovář dokázal zasáhnout. Hostující Timašov následně vyhodil kotouč na zakázané uvolnění!
     
    24:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Hostující obrana zcela propadla ve středním pásmu, a na útočné modré zůstal osamocený VLADIMIR PERVUŠIN, který dostal kotouč, nabruslil do pásma, a přesnou ranou překonal českého brankáře! Asistence: Vitalij Šelukov, Pavel Dedunov
    Vladimir PERVUŠIN - 1:0
     
    25:19
    Denis Tolpeko tentokrát nahazoval kotouč na branku Jakuba Kováře, který raději kotouč přikryl, a bude se vhazovat v pásmu hostujícího celku!
     
    25:39
    Akim Aliu nabruslil do útočného pásma, a nebezpečnou přihrávkou hledal před brankou Stalnova. Ruský obránce však na kotouč nedosáhl!
     
    26:03
    Nebezpečnou střelu z levé strany vyslal hostující Golyšev, nicméně finský brankář zasahovat nemusel!
     
    26:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek potvrzuje dobrý vstup do druhé třetiny, a dostává se již do dvoubrankového vedení! Avtomobilist opět propadl, a domácí celek se dostal do přečíslení. Po zablokované střele Aťjušova se dostal ke kotouči obránce Vitalij Šulakov, který krásnou přihrávkou našel VLADISLAVA UŠENINA, a ten poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Vitalij Šulakov
    Vladislav UŠENIN - 2:0
     
    27:31
    Domácí celek pokračuje v aktivní výkonu, a k další nebezpečné střele se dostal Vitalij Šulakov. Ruský obránce však tentokrát branku minul!
     
    27:55
    Amur rozehrával z vlastní třetiny, nicméně Denis Tolpeko poslal nepřesnou přihrávku pro Wandella, a u kotouče je hostující celek!
     
    28:23
    Eero Elo se dostal ke kotouči na útočné modré, a pokoušel se projít do útočného pásma. Jeho postup však zastavil obránce Jan Kolář, který finského útočníka vytlačil ze střelecké pozice!
     
    28:59
    Chabarovsk i po druhé vstřelené brance kontroluje hru, a zatím svého soupeře ve druhé třetině prakticky k ničemu nepustil!
     
    29:26
    Aktivní Oleg Li se na pravé straně dostal k odraženému kotouči, a pohotově zakončil. Kuba Kovář byl však pozorný, a střelu útočníka s čínskými kořeny dokázal vyrazit!
     
    30:01
    Vladislav Ušenin operoval s kotoučem za brankou českého brankáře, a následnou přihrávkou se pokoušel najít Šulakova, ten však na přihrávku nedosáhl!
     
    30:41
    Po delší době se dostal Avtomobilist do kombinace v útočném pásmu, nicméně to nemělo dlouhého trvání, neboť domácí hráči kotouč vyhodili do středního pásma!
     
    31:29
    Denis Tolpeko zatáhl kotouč do útočného pásma po pravé straně, a následnou příhrávkou našel v útočném pásmu Wandella. Tomu však v zakončení zabránil obránce Trjamkin!
     
    32:01
    Avtomobilist je v posledních minutách aktivnější, nicméně se stále nemůže dostat do kombinace v útočném pásmu. Obrana Amuru zatím haje opravdu skvělý zápas!
     
    32:33
    Amur se hnal do dalšího přečíslení, a do zakončení se nakonec dostal Michail Železnov, nicméně Kuba Kovář dokázal zasáhnout!
     
    32:35
    Železnov však následně po odpískání sekl Kovářovi do lapačky, a vyřídit účty si s ním šel obránce Tommi Kivisto, a byla z toho šarvátka, do které se zapojilo více hráčů!
     
    32:35
    Hlavní rozhodčí nakonec poslal na trestnou lavici domácího Železnova, a obránce Nikolaje Timašova, který byl za brankou také velmi aktivní při šarvátce!
     
    33:21
    Ve hře čtyři na čtyři je zatím jednoznačně aktivnější domácí celek, který se však zatím do žádné vážnější příležitosti nedostal!
     
    33:59
    Tentokrát obránce Jan Kolář nahazoval kotouč do útočného pásma, a za nahozením míří Vladislav Ušenin. Ruský útočník však prohrál závod s obráncem Turbinem, a píská se zakázané uvolnění.
     
    34:33
    Domácí celek se při návratu obou borců na led dostal do přečíslení. Bergfors poslal kotouč pod sebe, kam si najel právě Železnov. Jeho pohotové zakončení však dokázal Kuba Kovář lapit!
     
    35:18
    Alexander Pankov mohl po nájezdu do útočného pásma ohrozit branku domácího brankáře. Ve střele mu však zabránil obránce Trjamkin!
     
    35:51
    Třetí formace hostujícího celku však pokračovala v aktivní kombinaci v útočném pásmu. Do zakončení se však nedokázala dostat!
     
    36:18
    Na druhé straně se dostával do zajímavé střelecké pozice Michail Železnov, nicméně jeho postup zastavil hvizd rozhodčího, který odpískal ofsajd!
     
    36:56
    Simakov zavezl kotouč do útočného pásma, a těsně před brankářem Metsolou poslal zadovku na Torčenjuka, kterému se zakončení příliš nepovedlo, a Metsola jeho pokus dokázal vyrazit!
     
    37:51
    Závěr třetiny zatím patří Avtomobilistu, který je velmi aktivní, a momentálně kombinuje v útočném pásmu!
     
    38:17
    Na druhé straně však mohl zahrozit domácí celek! Krásnou přihrávku mezi kruhy dostal obránce Alui. Kanadský bek pohotově vystřelil, a měl proti sobě poloodkrytou branku! Český brankář však parádně zasáhl!
     
    38:59
    Na druhé straně podnikl nájezd na domácí branku Simakov, jehož zakončení však povedení nebylo, a finský brankář nemusel zasahovat!
     
    39:26
    Aktivní Jekatěrinburg pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a další ránu vyslal Torčenjuk. Jeho pokus však Metsola v pohodě kryl!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina již konečně nabídla branky, a i krásný hokej! Do prostřední periody rozhodně vstoupili lépe domácí, kteří se dostali do vedení ve 25. minutě, kdy se trefil Vladimir Pervušin! Hned o dvě minuty později český brankář lovil kotouč ze sítě podruhé! Po krásné přihrávce Šulakova se prosadil Vladislav Ušenin! Druhá polovina třetiny byla velmi vyrovnaná, a šance byly na obou stranách, žádná další branka však nepadla!

    Třetí třetina začne přibližně ve 12:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Na začátku třetí třetiny se prodral do útočného pásma hostující Golyšev, který následně posílal přihrávku před branku. Jeho pas však byl zablokovaný!
     
    41:03
    Avtomobilist je však nadále velmi aktivní! Tentokrát se dostal do zakončení finský útočník Elo, který však svého krajana v brance Amuru nepřekonal!
     
    41:36
    Domácí celek se pokoušel uklidnit situaci za vlastní brankou, nicméně hráči Avtomobilistu skvěle napadají!
     
    42:06
    Jekatěrinburg kombinoval v útočném pásmu, nicméně hráči domácího celku se dokázali ubránit, a dostali kotouč do středního pásma!
     
    42:36
    Tentokrát se vydal do útoku také domácí celek, nicméně osamocený Vladimir Pervušin toho v útočném pásmu příliš nevymyslel.
     
    43:31
    Avtomobilist to třetí periody opravdu vlétl, a je velmi aktivní. Amur se často uchyluje k pouhému vyhození kotouče do středního pásma!
     
    44:01
    Golyšev si vybruslil z levého rohu, a vyslal přízemní ránu, kterou však nasměroval pouze do boční sítě!
     
    44:38
    Vjačeslav Ušenin skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal vybojovat kotouč pro Zuba, který pohotově zakončil. Jakub Kovář byl však na svém místě včas!
     
    45:27
    Amur se tentokrát konečně dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu, nicméně kotouč velmi rychle ztratil!
     
    46:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se za svou aktivní hrou ve třetí třetině dočkává zasloužené odměny, a snižuje na rozdíl jediné branky! Ve středním pásmu se dostal ke kotouči ARŤJOM GAREJEV, který nabruslil až před Metsolu, a kotouč poslal přesně do růžku branky! Asistence:
    Arťjom GAREJEV - 2:1
     
    46:41
    Do další velké šance se dostal Petr Koukal, který pálil z levé strany. Jeho ostrou ránu však dokázal Metsola vyrazit!
     
    47:11
    Do zajímavého protiútoku se dostal domácí Vjačeslav Litovčenko, který vyslal ostrou střelu od modré. Ta však mířila nad branku, a Kovář nemusel zasahovat!
     
    47:46
    Avtomobilist má i nadále územní převahu, a je velmi aktivní v kombinaci. Domácí obrana si však zatím vede dobře, a svého soupeře do blízkosti branky svého brankáře nepouští!
     
    48:26
    Kanadský obránce Aliu operoval s kotoučem v útočném pásmu, a následně jej dostal na modrou čáru, kde se nacházel Kolář. Střela českého obránce však byla zablokovaná!
     
    48:51
    Amur pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, a za brankou tentokrát míchal s kotoučem Železnov. Ten mu však následně ujel, a Kovář raději přerušil hru!
     
    49:46
    Pavel Turbin dostal mezi kruhy přihrávku od Michnova, a pohotovou střelou se pokoušel překonat Metsolu. Finský brankář však dokázal zasáhnout!
     
    50:23
    Ve středním pásmu získal kotouč Petr Koukal, který si to ihned namířil do útočného pásma. Následně ho však odzbrojil obránce Zub!
     
    50:58
    Na druhé straně se dostal ke kotouči Bergfors, který udělal v útočném pásmu prostor pro Jana Koláře, jehož střela však nemířila přesně!
     
    51:23
    Do zajímavého přečíslení se mohl dostat domácí Oleg Li, tomu však na útočné modré vypíchl kotouč obránce Trjamkin!
     
    51:46
    Amur předvádí v posledních minutách zlepšený výkon, a tentokrát opět kombinuje v útočném pásmu. Obrana Jekatěrinburgu však zatím odolává!
     
    52:22
    Obránce Avtomobilistu následně skvěle napadali, a dostali se ke kotouči. Následně rozehrávka Timašova však skončila u brankáře domácích, který přerušil hru!
     
    52:32
    To je velká kombinace pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Nikita Trjamkin, který hákoval domácího Bergforse, a oslabuje tak svůj tým!
     
    52:48
    Hned na začátku přesilové hry se dostal od od modré ke střele domácí obránce Aliu, nicméně jeho střela nebyla přesná!
     
    53:06
    Tak teď byli hosté opravdu blízko blizoučko vyrovnání! Obránce Trjamkin poslal kotouč podél mantinelu za brankou domácích, nicméně kotouč se odrazil nečekaně před branku, kde se nacházel Golyšev, před kterým se nacházela odkrytá branka! Finský brankář se však stihl vrátit, a hokejkou hostujícímu útočníkovi zabránit v zakončení!
    Parádní zákrok finského brankáře
     
    54:01
    Chabarovsku se zatím přesilová hra příliš nedaří. Sice kombinuje v útočném pásmu, nicméně zatím se ke střele nedostal!
     
    54:28
    Těsně před návratem Nikity Trjamkina na led se dostal ke střele z hranice pravého kruhu Aťjušov, který však Kováře nepřekonal!
     
    55:11
    Do útočného pásma nabruslil Rinat Ibragimov, který následně předal kotouč Ušeninovi, kterému však v zakončení zabránil Timašov!
     
    55:17
    Arťjom Zub si nabruslil do útočného pásma, a dostal se i ke střele. Kuba Kovář byl však na svém místě!
     
    55:49
    Na pravou stranu dostal přihrávku Eero Elo, který si nabruslil před branku, nicméně zakončení finského útočníka dokázal brankář Metsola vyrazit!
     
    56:26
    Na druhé straně předvedla domácí trojice zajímavou kombinaci v útočném pásmu, která měla skončil u Ibragimova, tomu se však zakončení nepodařilo!
     
    57:03
    Alexander Pankov obkroužil domácí branku, a následně poslal kotouč před branku. Nikdo z jeho spoluhráčů však kotouč nezasáhl!
     
    57:07
    Jekatěrinburg si na konci zápasu zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vitalij Šulakov, který mezi kruhy podrazil Pankova!
     
    57:33
    Chabarovsk však začal přesilovou hru velmi dobře! Pervušin vyhrál vhazování, a obránce Jan Kolář vyhodil kotouč až k brance Kováře!
     
    58:02
    Jaktěrinburg se stále nemůže usadit v útočném pásmu, a Amur opět vyhazuje!
     
    58:21
    Jakub Kovář je na střídačce, a Jekatěrinburg hraje v šesti!
     
    58:39
    Hostující celek drží svého soupeře v útočném pásmu, nicméně zatím je to bez střelby!
     
    58:56
    Teď však na útočné modré nedokázal zpracovat přihrávku obránce Trjamkin, a hosté se připravují o pásmo!
     
    59:18
    Vitalij Šulakov je zpět na ledě! Domácí celek tak zvládl těžké chvíle ve vlastním pásmu, a je v plném počtu!
     
    59:19
    Z hranice pravého kruhu poslal zajímavou střelu před branku Simakov, jehož pokus tečoval Golyšev. Juha Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    59:36
    Za brankou domácích operoval s kotoučem Petr Koukal, který následně našel Golůyševa, který střelou z voleje finského brankáře překonat nedokázal!
     
    59:44
    Další závar před brankou finského brankáře! Hostující celek vyhrál vhazování, a kotouč se dostal na modrou, kde se nacházel Eero Elo. Jeho ostrá rána z voleje trefila obránce Zuba, a kotouč se odrážel směrem do branky. Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! Amur Chabarovsk dokázal v domácím prostředí porazit Avtomobilist Jekatěrinburg 2:1, a získává cenné tři body!

    První třetina sice branku nenabídla, nicméně byl k vidění hodně zajímavý hokej z obou stran! Do utkání vstoupil velmi aktivně domácí Chabarovsk, a zejména třetí lajna byla v útočném pásmu velmi nebezpečná. Následně měl Avtomobilist přesilovou hru, ze které mohl udeřit Petr Koukal, avšak jeho pokus v brance neskončil! V závěru třetiny měl ještě velkou šanci Oleg Li, nicméně jeho střelu zastavil Kuba Kovář!

    Druhá třetina již konečně nabídla branky, a i krásný hokej! Do prostřední periody rozhodně vstoupili lépe domácí, kteří se dostali do vedení ve 25. minutě, kdy se trefil Vladimir Pervušin! Hned o dvě minuty později český brankář lovil kotouč ze sítě podruhé! Po krásné přihrávce Šulakova se prosadil Vladislav Ušenin! Druhá polovina třetiny byla velmi vyrovnaná, a šance byly na obou stranách, žádná další branka však nepadla!

    Do třetí třetiny vstoupili lépe hosté, kteří se hnali za snížením! Branky na 1:2 se dočkali ve 47. minutě, kdy se trefil Arťjom Garejev! Hlavně v posledních minutách měli hosté obrovský tlak, nicméně výborný Metsola již žádnou střelu za svá záda nepustil!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2, střely, TOI – 19:37

    Petr Koukal (JEK) – 0+0, 6 střel, TOI – 15:22
    Jakub Kovář (JEK) – 2 obdržené branky, 41 zásahů, úspěšnost 95,35%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (12:48:43)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Pervušin (Šulakov, Dedunov), 27. Vladislav Ušenin (Šulakov) – 47. Garejev


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Aliu, Zub, Šulakov, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Dedunov – Vl.Ušenin, Vl. Ušenin, Li – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Trjamkin, Timašov, Antonovskij, Žuravljov, Turbin, Sčemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev (A) – Michnov, Koukal (C), Elo – Garejev (A), Popov, Pankov – Polozob, Jemelin, Alexejev
    bahis siteleri