Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 04.12.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Další závar před brankou finského brankáře! Hostující celek vyhrál vhazování, a kotouč se dostal na modrou, kde se nacházel Eero Elo. Jeho ostrá rána z voleje trefila obránce Zuba, a kotouč se odrážel směrem do branky. Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    59:36
    Za brankou domácích operoval s kotoučem Petr Koukal, který následně našel Golůyševa, který střelou z voleje finského brankáře překonat nedokázal!
     
    59:19
    Z hranice pravého kruhu poslal zajímavou střelu před branku Simakov, jehož pokus tečoval Golyšev. Juha Metsola však dokázal zasáhnout!
     
    59:18
    Vitalij Šulakov je zpět na ledě! Domácí celek tak zvládl těžké chvíle ve vlastním pásmu, a je v plném počtu!
     
    58:56
    Teď však na útočné modré nedokázal zpracovat přihrávku obránce Trjamkin, a hosté se připravují o pásmo!
     
    58:21
    Jakub Kovář je na střídačce, a Jekatěrinburg hraje v šesti!
     
    57:07
    Jekatěrinburg si na konci zápasu zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Vitalij Šulakov, který mezi kruhy podrazil Pankova!
     
    55:49
    Na pravou stranu dostal přihrávku Eero Elo, který si nabruslil před branku, nicméně zakončení finského útočníka dokázal brankář Metsola vyrazit!
    Parádní zákrok finského brankáře
     
    53:06
    Tak teď byli hosté opravdu blízko blizoučko vyrovnání! Obránce Trjamkin poslal kotouč podél mantinelu za brankou domácích, nicméně kotouč se odrazil nečekaně před branku, kde se nacházel Golyšev, před kterým se nacházela odkrytá branka! Finský brankář se však stihl vrátit, a hokejkou hostujícímu útočníkovi zabránit v zakončení!
     
    52:32
    To je velká kombinace pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Nikita Trjamkin, který hákoval domácího Bergforse, a oslabuje tak svůj tým!
    Arťjom GAREJEV - 2:1
     
    46:06
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se za svou aktivní hrou ve třetí třetině dočkává zasloužené odměny, a snižuje na rozdíl jediné branky! Ve středním pásmu se dostal ke kotouči ARŤJOM GAREJEV, který nabruslil až před Metsolu, a kotouč poslal přesně do růžku branky! Asistence:
     
    38:17
    Na druhé straně však mohl zahrozit domácí celek! Krásnou přihrávku mezi kruhy dostal obránce Alui. Kanadský bek pohotově vystřelil, a měl proti sobě poloodkrytou branku! Český brankář však parádně zasáhl!
     
    36:56
    Simakov zavezl kotouč do útočného pásma, a těsně před brankářem Metsolou poslal zadovku na Torčenjuka, kterému se zakončení příliš nepovedlo, a Metsola jeho pokus dokázal vyrazit!
     
    34:33
    Domácí celek se při návratu obou borců na led dostal do přečíslení. Bergfors poslal kotouč pod sebe, kam si najel právě Železnov. Jeho pohotové zakončení však dokázal Kuba Kovář lapit!
     
    32:35
    Hlavní rozhodčí nakonec poslal na trestnou lavici domácího Železnova, a obránce Nikolaje Timašova, který byl za brankou také velmi aktivní při šarvátce!
     
    32:35
    Železnov však následně po odpískání sekl Kovářovi do lapačky, a vyřídit účty si s ním šel obránce Tommi Kivisto, a byla z toho šarvátka, do které se zapojilo více hráčů!
    Vladislav UŠENIN - 2:0
     
    26:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek potvrzuje dobrý vstup do druhé třetiny, a dostává se již do dvoubrankového vedení! Avtomobilist opět propadl, a domácí celek se dostal do přečíslení. Po zablokované střele Aťjušova se dostal ke kotouči obránce Vitalij Šulakov, který krásnou přihrávkou našel VLADISLAVA UŠENINA, a ten poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Vitalij Šulakov
    Vladimir PERVUŠIN - 1:0
     
    24:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Hostující obrana zcela propadla ve středním pásmu, a na útočné modré zůstal osamocený VLADIMIR PERVUŠIN, který dostal kotouč, nabruslil do pásma, a přesnou ranou překonal českého brankáře! Asistence: Vitalij Šelukov, Pavel Dedunov
     
    21:11
    Přesilovou hru si zahraje také Chabarovsk! Na trestnou lavici míří Petr Koukal, který na vlastní modré zahákoval pronikajícího Dedunova!
     
    20:27
    Chabarovsk vstoupil do druhé třetiny velmi aktivně, a hned na začátku se dostal do zajímavé šance! Od modré vypálil obránce Zub, jehož ránu vyrazil Kovář pouze nad sebe, a kotouč již mířil do branky! Pohotově však zareagoval obránce Trjamkin, který kotouč odehrál do bezpečí!
     
    19:19
    Jekatěrinburg postupoval do zajímavého přečíslení, které táhl Simakov. Jeho následná přihrávka našla volného Golyševa, kterému na poslední chvíli sjel kotouč z hole, a kotouč přikryl Metsola!
     
    18:36
    Rinat Ibragimov se dostal na modré k odraženému kotouči, a pohotově zakončil. Jeho střelu však dokázal Kuba Kovář vyrazit! Následná dorážka Bjavalceva byla zablokovaná!
     
    12:36
    Hned po návratu českého obránce mohl zahrozit! Na pravou stranu dostal přihrávku Oleg Li, který ujížděl s Vladislavem Ušeninem dva na jednoho. Domácí útočník však zvolil střelu, nicméně Kuba Kovář zasáhl!
     
    10:36
    Hned na začátku přesilové hry měl Avtomobilist velkou šanci! Po dobré střele Ela se dostal k dorážce Petr Koukal, nicméně Metsola dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    10:12
    Avtomobilist se dokázal osvobodit, a navíc si zahraje i přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Jan Kolář, který vyhodit kotouč do hlediště!
     
    08:33
    Následně však propadla domácí obrana, a na Metsolu najížděl osamocený Alexander Pankov. Ruský útočník se pokoušel procpat kotouč mezi betony finského brankáře, nicméně ten dokázal zasáhnout!
     
    07:33
    Amur však velmi rychle získal kotouč, a otočil hru! Bergfors na útočné modré krásně uvolnil Toma Wandella, jehož pohotovou střelu dokázal Kovář vyrazit!
     
    05:46
    Petr Koukal zavezl kotouč do útočného pásma, a následně dokázal uvolnit Michnova, jehož pohotovou střelu dokázal vyrazit Metsola!
     
    02:05
    Následně se dostal do šarvátky domácí Vladislav Ušenin s Vitalijem Popovem. Hlavní rozhodčí vyloučil oba hráče, a hra bude pokračovat čtyři na čtyři!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Pervušin (Šulakov, Dedunov), 27. Vladislav Ušenin (Šulakov) – 47. Garejev


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Aliu, Zub, Šulakov, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Litovčenko, Gračjov (A), Dedunov – Vl.Ušenin, Vl. Ušenin, Li – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivisto, Trjamkin, Timašov, Antonovskij, Žuravljov, Turbin, Sčemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev (A) – Michnov, Koukal (C), Elo – Garejev (A), Popov, Pankov – Polozob, Jemelin, Alexejev
    bahis siteleri