Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Chabarovsk – Omsk 2:0 (kon.) | Vladivostok – Barys 4:2 (kon.)
Novokuzněck – Jekatěrinburg 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 5:4 (3:2 po s.n.)
Riga – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 10.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Admiral Vladivostok v domácím prostředí porazil Barys Astanu 4:2!

    První třetina dnešního duelu toho příliš zajímavého nenabídla. Na první šanci jsme čekali až do sedmé minuty, kdy zahrozil Nigel Dawes. Poté již v brance čaroval Ján Laco, který lapil parádním zákrokem střelu Ugarova. V 17. minutě se po nájezdu Dmitrije Sajustova dočkal domácí celek první branky! Hned poté mohl Dugin navýšit vedení svého celku, nicméně Laco se předvedl parádním zákrokem!

    Druhá třetina se daleko více povedla domácímu celku! Admiral se dostal do dvoubrankového vedení ve 29. minutě, kdy se dokázal prosadit v přesilovce pět na tři David Booth! O pět minut později hrál Vladivostok další přesilovou hru, kterou dokázal přesnou dorážkou využít Alexej Ugarov!

    Ve třetí třetině Astana zdramatizovala závěr dnešního utkání, když brankami Dustina Boyda a Nigela Dawese snížila na 2:3! V závěru se ještě Astana pokoušel o srovnání, nicméně vítězství Admiralu pečetilem gólem do prázdné branky Jegor Dugin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – 3 obdržené branky, 31 zásahů, úspěšnost zákroků 91,18%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (13:00:41)
     
    Konec zápasu.
    Jegor DUGIN - 4:2
     
    59:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se ještě v samotném závěru prosazuje, a potvrzuje své vítězství! Do úniku se dostal Alexej Ugarov, který mohl zakončovat do prázdné branky, nicméně nesobecky přenechal kotouč JEGORU DUGINOVI, který nezaváhal! Asistence: Alexej Ugarov, Jonathon Blum.
     
    59:19
    Admiral opět dokázal dostat kotouč do útočného pásma, tentokrát u něj byl první David Booth, který šetří čas!
     
    58:59
    Astana kombinovala v útočném pásmu, nicméně domácí hráči se opět dostali ke kotouči. Domácí Blum následně vyhodil kotouč, který se dokluzal opět na zakázané uvolnění!
     
    58:38
    Dmitrij Lugin skvěle napadal, a dokázal se dostat ke kotouči. Jeho následná střela však prázdnou branku netrefila, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    58:22
    Astana to zkouší bez brankáře se šesti hráči!
     
    57:55
    Teď se však k tvrdé střele dostal Kevin Dallman, jehož ránu dokázal Nalimov pouze vyrazit, a k dorážce se dostal Dawes. Kanadský útočník však mířil mimo!
     
    57:29
    Admiral zatím zvládá závěr zápasu velmi dobře, a Astana zatím do žádné větší šance nepustil!
     
    56:53
    Admiral momentálně drží kotouč v útočném pásmu, a kombinuje. Domácí celek tak šetří cenné vteřinky ...
     
    56:18
    Astaně se tentokrát nedařilo ve vlastním pásmu, a dostala se pod velký tlak! Následně Dallman raději vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    55:19
    Domácí Alexej Ugarov to zkoušel z levé strany z ostrého úhlu. Jeho ránu však lapil pozorný Ján Laco!
     
    54:29
    Admiral těžké oslabení zvládl na výbornou, a zatím drží přiznivý výsledek! Hosté však mají ještě pět minut na vyrovnání ...
     
    53:42
    Barys se dokázal až v samotném závěru přesilové hry dostat do kombinace v útočném pásmu. Zatím se však hráči kazašského celku ke střele nedostali!
     
    53:09
    Od modré čáry to zkoušel Kevin Dallman, jehož ránu však dokázal zablokovat obránce Rafikov! Admiral následně vyhazuje!
     
    52:43
    Domácí Vladivostok však zahajuje oslabení velmi dobře, a Dmitrij Lugin dokázal vyhodit kotouč do pásma Barysu!
     
    52:18
    Kazašská Astana si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří za sekání Jonathan Blum, který dává Astaně velkou šanci na vyrovnání!
     
    52:09
    Jonathan Blum našel krásným obloučkem ve středním pásmu volného Dmitrij Lugina, který se však do zakončení nehnal, a raději přihrával na Fisenka. Jeho následná střela byla zablokovaná!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Sajustov, 29. Booth (Gorškov), 34. Ugarov (Rafikov, Blum), 60. Dugin (Ugarov, Blum) – 41. Boyd (Dawes, Bochenski), 49. Dawes (Dallman, Lundin)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Makarov, Sjustov, Voronin – Mamin, Alševskij, Alexandrov (A)
    Barys Nur-Sultan: Laco (Puluektov) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Romano, St.Pierre – Žajlauov, Michalis, Solarev

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri