Montreal – Boston 1:3 (kon.) | Edmonton – San Jose 4:3 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 2:1 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
4:3 (0:0, 1:0, 2:3 - 1:0)
San Jose Sharks
Čtvrtek 10.12.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Taylor HALL - 4:3
     
    63:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec berou dva body. Thornton v útočném pásmu trestuhodně přišel o puk, kterého se ujal Nugent-Hopkins. Ten dokázal v přečíslení přihrát na TAYLORA HALLA, jehož pokus končí v hostující bráně.
     
    56:07
    Hall (EDM) je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
    Irro PAKARINEN - 3:3
     
    55:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali na chvíli do útočného pásma a zařídili srovnání. Vedení hostům nevydrželo příliš dlouho. IIRO PAKARINEN si vyjel z rohu kluziště na vrchol pravého kruhu, odkud se trefil přesně pod břevno. Asistence: Jordan Eberle, Ryan Nugent-Hopkins.
    Joe PAVELSKI - 2:3
     
    52:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci během necelých dvou minut otáčejí vývoj zápasu. Burns přihrál po mantinelu do rohu hřiště, odkud Donskoi našel v brankovišti osamoceného JOEA PAVELSKÉHO. Hostující kapitán stíhl zvednout pravou nohu, kterou dopravil puk za brankovou čáru. Edmonton si také vyžádal video, ale stejně jako hosté neuspěl. Asistence: Joonas Donskoi, Brent Burns.
    Patrick MARLEAU - 2:2
     
    51:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na krásnou branku Eberleho odpovídají hosté také přenádhernou brankou. Braun v přečíslení našel v druhé vlně Tomáše Hertla, který celou akci přehrál na druhou stranu, kde zakončoval do prázdné brány PATRICK MARLEAU. Asistence: Tomáš Hertl, Justin Braun.
    Jordan EBERLE - 2:1
     
    48:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí si krásným gólem berou své vedení zpět. Po přihrávce Khairy se na levé kruhu obtočil kolem obránce Martina JORDAN EBERLE, který následně z otočky zavěsil bekhendem přímo pod víko. Hosté se ještě zkoušeli odvolat na video, ale neuspěli, přestože jeden z domácích hráčů stál při vstřelené brance v brankovišti. Asistence: Jujhar Khaira, Ryan Nugent-Hopkins.
    Justin BRAUN - 1:1
     
    43:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté zaslouženě vyrovnávají. V rohu vybojoval kotouč Ward, předal ho Marleauovi, který si sjel na pravý kruh, odkud vybídl ke skórování v mezikruží volného JUSTINA BRAUNA. Ten nezaváhal a bekhendem poslal puk na branku, proti tomu Nilsson nic nesvedl, protože střela trefila přesně skulinku mezi betony. Asistence: Patrick Marleau, Joel Ward.
     
    41:50
    Ihned po buly se na modré čáře napřáhl Davidson a svou dělovkou trefil břevno hostující klece!
     
    34:56
    Draisaitl si skvělou kličkou obešel hostujícího obránce, jenže následně proti Jonesovi nedokázal uspět – přestřelil branku San Jose!
     
    28:12
    Nurse (EDM) je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
     
    28:05
    Gazdic (EDM) a Brown (SJS) se pustili do další rvačky, která končí vítězství domácího borce. Brown ovšem prohrál i díky tomu, že podklouzl!
    DRAISAITL - 1:0
     
    26:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    První lajna Žraloků dlouho točila domácí ve svém pásmu, nakonec však skórovali domácí. Purcell uvolnil LEONA DRAISAITLA, který uháněl sám na Jonese, jehož prostřelil mezi betony. Asistence: Teddy Purcell, Taylor Hall.
     
    20:01
    Hendricks (EDM) a Burns (SJS) jsou vyloučeni na 2 minuty za hrubost.
     
    19:33
    Nováček Khaira se bez bázně pustil do hostujícího Dillona a ostudu si rozhodně neudělal. Svého soupeře se v pěstním souboji držel, nakonec museli bitku ukončit rozhodčí!
     
    10:11
    Thornton (SJS) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    06:55
    Khaira (EDM) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    04:06
    Do dobré šance se dostal také Khaira, ale jeho bekhendový pokus z bezprostřední blízkosti Jones vytěsnil!
     
    02:48
    Thornton našel v mezikruží zcela volného Karlssona, který ovšem nemohl pokračovat na bránu soupeře, protože něměl rychlost. Hostující útočník sám před gólmanem vystřelil, ale minul!
     
    01:23
    Donskoi se velmi šikovně uvolnil na modré čáře a postupoval s Wingelsem do přečíslení 2 na 1. Bohužel pro hosty akci zakončil jen střelou do hrudníku domácího brankáře!

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 27. Draisaitl (Purcell, Hall), 49. Eberle (Khaira, Nugent-Hopkins), 56. Pakarinen (Eberle, Nugent-Hopkins), 64. Hall – 44. Braun (Marleau, Ward), 52. Marleau (Hertl, Braun), 53. Pavelski (Donskoi, Burns)


    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Sekera, Nurse, Schultz, Klefbom, Gryba, Davidson – Purcell, Draisaitl, Hall (A) – Eberle (A), Nugent-Hopkins (A), Khaira – Korpikoski, Letestu, Hendricks – Pakarinen, Lander, Gazdic
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Braun, Dillon, Tennyson, Mueller – Pavelski (C), Thornton (A), Karlsson – Ward, Couture (A), Marleau – Wingels, Hertl, Tierney – Brown, Donskoi, Zubrus
    bahis siteleri