Novokuzněck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
Spartak Moskva – Jokerit 1:3 (kon.) | Záhřeb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:6 (0:3, 2:2, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 22.12.2015, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    BARYS ASTANA
    Jediný kazašský účastník Kontinentální hokejové ligy zatím zažívá povedenou sezónu. Barys se momentálně nachází po 42 odehraných zápasech na deváté příčce Východní konference, a se ziskem 56 bodů útočí na pozice zaručující účast v play-off! Na osmý Nižněkamsk však Astana ztrácí čtyři body, tudíž by se kazažšskému týmu body z dnešního zápasu hodily...

    Barys sehrál před reprezentační přestávkou dvě utkání v dalekém Vladivostoku. Barysu se však poblíž čínských hranic příliš nedařilo. V úvodním utkání prohrával již 0:3, poté snížil na 2:3, nicméně poslední slovo měl domácí Admiral, který nakonec zvítězil 4:2. O den později přišla na řadu odveta, ve které již opět úřadoval domácí celek, který zvítězil tentokrát 6:3!
     
    METALLURG NOVOKUZNĚCK
    Na začátku sezóny to vypadalo, že se v Novokuzněcku blýská na lepší čas. Metallurg podával velmi dobré výkony, nicméně postupem času již výkony tak dobré nebyly, a přišel sešup tabulkou. Momentálně se tým Roberta Kousala nachází až na poslední příčce celé KHL se ziskem 38 bodů! Je tak hodně nepravděpodobné, že by se Novokuzněck mohl ještě podívat do vyžazovacích bojů ...

    Před reprezentační přestávkou Metallurg sehrál dvě domácí utkání. V tom prvním přivítal Jugru Chanty-Mansijsk, a jednalo se o velmi vyrovnané utkání. Nakonec se z vítězství radovali hosté, kteří zvítězili 3:2. Ve druhém utkání byl Metallurgu soupeře Avtomobilist. Opět se jednalo o velmi vyrovnaný duel, ve kterém se radovali opět hosté po výsledku 3:2. Dočká se dnes Novokuzněck konečně domácí výhry?
     
    Příjemné úterní odpoledne všem hokejovým fanoušků a fanynkám! Kontinentální hokejová liga pokračuje po reprezentační přestávce. My se společně zaměříme na souboj Metallurgu Novokuzněck s Barysem Astana. Úvodní vhazování je naplánováno ve 13:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolsky) – Manuchov, Fairchild, Kuklev, Ljamkin, Nekolenko, Ščukin, Skutar, Amirov – Poliščuk, Kousal, Plotnikov – Lebeděv, Zemčenko, Jerdakov – Dostojnov, Musim, Semjonov – Karavajev, Razumov, Butuzov

    Barys Astana: Laco (Poluektov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov, Metalnikov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Michalis, Solarev, St. Pierre – Žajlauov, Panšin, Romanov

    Rozhodčí: Bondar, Sidorenko – Goljak, Maťjuša.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Úvodní buly vyhrála hostující Astana, která však hned v úvodu měla problémy při rozehrávce, a málem se dostal ke kotouči napadající Kousal. Český útočník však na kotouč nedosáhl!
     
    01:06
    První zákrok dnešního utkání si připsal domácí brankář Krajeve, který si musel poradit se střetlou Chudjakova. Následuje vhazování v pásmu Metallurgu!
     
    01:31
    Obránce Trjasunov dostal kotouč do útočného pásma, kam si najížděl útočník Michalis. U puku byl však první Ljamkin, který zaváží kotouč za vlastní branku.
     
    02:03
    V útočném pásmu chyboval Kirill Semjonov, který nechtěně vyslal do protiútoku Nikitu Michalise. O toho se však postaral obránce Fairchild!
     
    03:15
    Hostující Barys se hnal do dalšího protiútoku, který táhl Panšin. Jeho povedenou přihrávkou uvolnil Dallmana, ten si však na střelu netroufl.
     
    03:41
    Kazašský celek však pokračoval v aktivní kombinaci v útočném pásmu, a k nebezpečné střele se dostal Nigel Dawes. Jeho ránu však mezi tři tyče nemířila!
     
    03:52
    Nigel Dawes byl však při střele faulován, a je z toho první vylouáčení dnešního utkání!
     
    04:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Astana během chvilky dokázala využít přesilovou hru, a dostává se do vedení! Od modré čáry poslal kotouč před branku obránce Roman Savčenko, jehož ránu vyrazil Karejev pouze do míst, kde se nacházel Krasnoslobodcev, a ten jej posunul na MAXIMA CHUDJAKOVA, který už bezmocného brankáře Metallurgu překonal! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev, Roman Savčenko.
    Maxim CHUDJAKOV - 0:1
     
    05:05
    Metallurg se pokoušel velmi rychle odpovědět, nicméně rozehrávka domácího celku příliš přesná nebyla, a u kotouče jsou hostující hráči!
     
    06:01
    Barys postupoval do dalšího postupného útoku, na jehož konci byla střela Romanova. Brankář Karejev však opět nemusel zasahovat, neboť střela mířila mimo!
     
    06:36
    Poprvé ve dnešním zápase se Metallurg dokázal usadit v útočném pásmu, a dostal se do kombinace. Vše zakončil střelou Roman Manuchov, který prověřil pozornost Laca střelou z levé strany.
     
    07:08
    Další vyloučení pro domácí celek! Nigel Dawes se pokoušel dorazit střelu Bochenskiho, následně ho však podrazil Ljamkin, který odchází na trestnou lavici!
     
    07:54
    Barysu se však úvodní polovinu přesilové hry příliš nedaří. Metallurgu se podařilo již dvakrát vyhodit z pásma ven.
     
    08:14
    Za branku dostal kotouč Brandon Bochenski, který si hodně dlouho rozmýšlel, kam přihrát. Posléze sám najel před branku, nicméně jeho zakončení Karejev pokryl!
     
    08:54
    Kazašský celek se sice držel v útočném pásmu, nicméně svěřenci ruského kouče nejsou schopni vystřelit. Hra je přerušena, neboť kotouč skončil v ochranné síti!
     
    09:26
    Domácí celek toto oslabení zvládl na jedničku, a tentokrát neinkasoval. Barys se však zatím drží v útočném pásmu, a kombinuje!
     
    09:45
    Astana právě vstřelila branku!
    Pozor! To, co se nepovedlo Barysu při přesilové hře, se Astaně povedlo o pár sekund později ve hře pět na pět! Před branku dostal krásnou přihrávku ALEXANDER LIPIN, kterému se s velkou porcí štěstí podařilo dostat kotouč za záda Karejeva! Bez asistence.
    Alexander LIPIN - 0:2
     
    10:09
    Kazašský celek pokračuje v aktivní hře, a svého soupeře nadále přehrává! Momentálně má Barys kotouč ve vlastním pásmu, a chystá se rozehrávat.
     
    10:41
    Rozehrávka sice rozhodně nedopadla podle představ, nicméně za brankou zabojoval Romanov, který vybojoval kotouč, a před brankou našel zcela volného Panšina. Jeho pohotovou střelu však dokázal vyrazit Karejev!
     
    11:26
    Barys pokračoval v kombianci v útočném pásmu. Spolupráce mezi Boydem a Bochenskim však příliš přesná nebyla, a u kotouče jsou domácí borci.
     
    12:12
    Nigel Dawes si najel na dlouhou přihrávku od obránce Dallmana, avšak na modré se ještě pokoušel najít lépe postaveného Bochenskiho, a přihrávka byla zablokovaná.
     
    12:51
    Za brankou Jána Laca to udělal velmi dobře Ilja Musin, který vybojoval kotouč, a pohotově s ním zajel před branku. Slovenský brankář byl však pozorný, a pokus domácího hráče vyrazil!
     
    13:29
    Krásnou přihrávku na levou stranu dostal Ilja Solarev, který udělal dva tři rychlé kroky, a z hranice levého kruhu nebezpečně vystřelil. Jeho rána však těsně minula branku Karejeva!
     
    14:17
    Kazašský celek svého soupeře nadále přehrává, a zajímavou kombinaci rozjížděl v útočném pásmu Nigel Dawes. Jheo přihrávka našla Bochenskiho, tomu však puk sjel z hole!
     
    14:50
    Hosté však nadále ukazují svou kombinační kreativitu! Krasnoslobodcev zavezl kotouč za branku, a nečekanou zadovkou našel před brankou Puškarjova, ten nešel do zakončení, nýbrž ještě přihrával. Jeho následný pas však nebyl přesný!
     
    15:25
    Astana si zahraje další přesilovou hru v dnenším zápase. Roman Manuchov zasáhl vysokou holí do obličeje Boyda, a zcela zaslouženě míří na trestnou lavici!
     
    15:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašskému celku přesilové kombinaci prostě jdou, a podruhé ze tří pokusů se prosazují! Brandon Bochenski operoval s kotoučem za brankou, a svou následnou přihrávkou našel před brankou Dustina Boyda. Kanadský útočník se do zakončení nedostal, nicméně se krásně obtočil kolem obránce, a našel zcela volného NIGELA DAWESE, který měl již pozici jednoduchou ... Asistence: Dustin Boyd.
    Nigel DAWES - 0:3
     
    16:54
    Kazašský celek však stále nemá dost! Krasnoslobodcev tentokrát zatáhl kotouč do útočného pásma po levé straně, a přihrávkou našel mezi kruhy Puškarjova, ten však promáchl!
     
    17:31
    Na led se dostala také čtvrtá formace Barysu, té se však již nepodařilo usadit v útočném pásmu, a domácí celek má možnost postupného útoku!
     
    18:22
    Druhá formace domácího celku se dostala do kombinaci v útočném pásmu, a z levé strany vystřelil Lebeděv. Jeho ránu však Laco vyrazil!
     
    18:47
    Následně se dostal za brankou ke kotouči Ignat Zemčenko, který si najel před branku. Jeho postup však zastavil Ján Laco, který kotouč vypíchl hokejkou!
     
    19:02
    Domácí Metallurg si zahraje také přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nigel Dawes, který ve vlastním pásmu podrazil Zemčenka!
     
    19:31
    Od modré čáry to zkoušel Cade Fairchild, jehož rána však nebyla přesná, a hostující celek vyhazuje!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního zápasu je u konce! Metallurg v úvodní třetině doplácel na velmi častá vyloučení, které Astana dokázala potresta. Kazašský celek se dostal do vedení již v páté minutě, kdy se prosadil Maxim Chudajkov. Další branka Barysu sice z přesilové hry nebyla, nicméně přišla hned po vypršení trestu Ljamkina. Autorem druhé trefy byl Alexander Lipin! V 16. minutě byl opět vyloučený domácí hráč, a Astana se vzápětí prosadila po trefě Nigela Dawese!

    Druhá třetina začne přibližně v 13:51!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Metallurg má ještě k dispozici přesilovou hru, a hned na začátku druhé třetiny zatáhl kotouč do třetiny Robert Kousal, který našel mezi kruhy Plotnikova, jeho střela však mířila mimo!
     
    20:48
    Další velkou šanci v závěru přesilové hry měl Poliščuk, kterého našel opět Robert Kousal. I jeho rána však nebyla přesná!
     
    21:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana naprosto ovládá dnešní utkání, a hned na začátku druhé třetiny se prosazuje počtvrté! DUSTIN BOYD využil rozhozené domácí obrany, dostal hodně prosotru na levé straně, a přesnou ranou do růžku branky překonal Karejeva! Asistence: Brandon Bochenski.
    Dustin BOYD - 0:4
     
    21:51
    To už bylo příliš na domácího brankáře, který přenechává místo pro svého kolegu Vladivlava Podjapolskyho. Uvidíme, jak si povede dvojka Metallurgu!
     
    22:58
    Do další šance se tlačil hostující Nigel Dawes, který zatáhl kotouč po levé straně do útočného pásma, a ostrým pasem hledal před brankou Bochenskiho. Americký útočník však promáchl!
     
    23:39
    Robert Kousal se zmocnil kotouče za brankou Laca, vyjel si na pravou stranu, a zkusil vystřelit. Jeho pokus však zablokovala obrana Barysu!
     
    24:19
    Metallurg je v poslední minutě velmi aktivní, a po přihrávce Lebeděva střílel z hranice pravého kruhu Zemčenko. Skvělým zákrokem se však prezentoval Ján Laco!
     
    25:16
    Na pravé straně dostal hodně prosotru Konstantin Romanov, který hledal přihrávkou před brankou Panšina. Jeho ránu dokázal Podjapolsky vyrazit, a lapil i následnou dorážku Michalise!
     
    26:09
    Velkou chybu při rozehrávce udělal Andrej Karajev, který nabídl kotouč Dawesovi. Kanadský útočník se následně dostal do ostrého úhlu, a jeho ránu v pohodě lapil Podjapolsky!
     
    27:07
    Do další velké šance se dostal hostující Brandon Bochenski, který se po přihrávce Dawese ocitl sám mezi kruhy! Jeho střelu však dokázal Podjapolsky vyrazit!
     
    27:48
    Barys je v posledních minutách hry velmi aktivní, a pokouší se navýšit své vedení. Velmi dobrý výkon však zatím podává střídající brankář Podjapolsky!
     
    28:31
    Metallurg tentokrát dostal možnost postupného útoku, nicméně měl při rozehrávce velké problémy, a málem se dostal ke kotouči napadající Puškarjov. Nakonec však domácí obrana situaci zvládla!
     
    29:18
    Robert Kousal operoval s kotoučem na levé straně, a následnou přihrávkou našel na opačné straně Plotnikova. Jeho rána však nemířila přesně!
     
    29:57
    Metallurg se usadil v útočném pásmu, a druhá formace se dostala do kombinace. Od modré čáry to zkoušel Ilja Solarev, jehož ránu však zablokoval Dallman!
     
    30:23
    Astaně se podařilo vyhodit, a domácí celek se chtěl obratem dostat zpět do pásma. Přechod přes modrou však Metallurgu nevyšel, a je odpískán ofsajd!
     
    31:19
    Do útočného pásma najel domácí Kirill Semjonov, který mohl střílet. Ruský útočník však raději přihrával na Musima, který byl obsazený!
     
    32:01
    Metallurg je v posledních minutách velmi aktivní, a svého soupeře přehrává. Astana se však viditelně zatáhla, a soustředí se na obranu!
     
    32:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Když však kazašský celek vyrazí do útoku, je to vždy nebezpečné! Barys se velmi snadno dostal do kombinace v útočném pásmu, a od modré čáry vyslal tvrdou ránu MIKE LUNDIN. Jeho ránu vyrazil Podjapolsky pouze nad sebe, a pohotový Brandon Bochenski dorazil kotouč do domácí sítě! Branka je však připsána americkému obránci! Asistence: Kevin Dallman, Brandon Bochenski.
    Mike LUNDIN - 0:5
     
    33:21
    Metallurg se opět dostal do kombinace v útočném pásmu, zatím se však domácí celek do zakončení nedostal!
     
    33:50
    Za brankou operoval s kotoučem Robert Kousal, který se pokoušel najít před brankou nikoho ze svých spoluhráčů. Plotnikov byl však obsazen, a ke kotouči se nedostal!
     
    34:26
    Domácí celek se udržel v útočném pásmu, a Lebeděv posílal ostrou příhrávku před branku. Před Laca si najížděl Zemčenko, tomu však kotouč přeskočil hokejku!
     
    36:04
    Robert Kousal dostal na modrou krásnou přihrávku od Manuchova, a rázem měl proti sobě pouze Lundina. Český útočník se dostal ke střele, nicméně branku minul!
     
    36:34
    Do další útoku se dostával domácí Ignat Zemčenko, kterému se však nepodařilo dostat přes dvojici obránců Barysu!
     
    37:04
    Metallurg velmi aktivně kombinoval v útočném pásmu, nicméně se domácí celek stále nemůže dostat do zakončení!
     
    37:41
    Domácí celek měl následně i výhodu, a kombinoval v útočném pásmu v šesti! K nebezpečné střele se dostal Robert Kousal, ten však minul! Na trestnou lavici míří Michalis a také Trjasunov! Domácí tak čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    38:09
    Začátek dlouhé oslabení však zvládá kazašský celek velmi dobře, a dokonce se hostům podařilo vyhodit!
     
    38:34
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg svou dlouho přesilovou hru využívá, a dočkává se první branky v dnešním utkání! Na levou stranu dostal přihrávku Cade Fairchild, který se rozhlédl, a našel na pravé straně zcela volného ROBERTA KOUSALA, na jehož ránu byl Ján Laco krátký! Asistence: Caid Fairchild, Roman Manuchov.
    Robert KOUSAL - 1:5
     
    39:02
    Metallurg ještě pokračuje v klasické přesilové hře, a momentálně kombinuje v útočném pásmu. Hráči Barysu však brání velmi dobře ...
     
    39:36
    Z hranice pravého kruhu to zkoušel obránce Manuchov, jehož střela však skončila mimo!
     
    39:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Metallurg se prosazuje i v klasické přesilové hře, a dostává se zpět do zápasu! Na pravé straně se uvolnil ILJA MUSIN, jehož první ránu ještě Laco vyrazil. Ruský útočník se však dostal k dorážce, a ta už mířila mezi tři tyče! Bez asistence.
    Ilja MUSIN - 2:5
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla hned čtyři branky, a rozhodně jsme se nenudili! Hned ve 22. minutě navýšil vedení Astany přesnou střelou Dustin Boyd! Kazašský celek se lehce zatáhl, i tak se však dokázal ve 33. minutě prosadit zásluhou Mike Lundina! V závěru třetiny si však zahrál Metallurg dlouho dvojnásobnou přesilovku, při které se prosadil Robert Kousal a Ilja Musin!

    Třetí třetina začne přibližně v 14:41!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:03
    Do třetí třetiny vstoupil lépe domácí Metallurg, který se pokouší vstíti třetí branku, a přiblížit se svému soupeři.
     
    41:58
    Caide Fairchild byl při rozehrávce nepříjemně napadán Puškarjovem, nicméně siutaci zvládl, a Metallurg míří vpřed!
     
    43:08
    Barys je zatím ve třetí třetině hodně pasivní, a nechává tvořit svého soupeře. Metallurg se však zatím nedokázal dostat do zakončení!
     
    43:39
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Robert Kousal, který obkroužil branku, a hledal volného Plotnikova. Tomu však kotouč přeskočil hůl!
     
    44:09
    Poprvé v této třetině zahrozila také Astana, a hned z toho byla velká šance! Na pravé straně operoval s kotoučem Chudjakov, který našel přihrávkou před brankou volného Puškarjova, jehož střelu však vyrazil Podjapolsky!
     
    45:18
    Velkou chybu udělal v útočném pásmu domácí Kirill Semjonov, a do protiútoku vyrazil Solarev. Hostující útočník následně roztáhl hru na levou stranu, kam si najel Michalis. Tomu však kotouč sjel z hokejky!
     
    46:02
    Metallurg se pookuší hned po zisku kotouče velmi rychle dostat do útočného pásma. Domácím se však zatím příliš nedaří kombinace!
     
    46:58
    Až teď se domácí celek dokázal udržet v útočném pásmu, a na modré čáře měl hodně prostoru obránce Fairchild. Tomu však střela nesedla!
     
    47:24
    Tak pozor! Metallurg sice dosáhl branky, ta však není uznána, neboť Ignat Zemčenko, dle názoru rozhodčích, kotouč úmyslně kopl do branky!
    Neuznaná branka Zemčenka
     
    48:18
    Po neuznané brance domácí celku je aktivnější hostující Barys, který momentálně kombinuje v útočném pásmu!
     
    48:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to domácí bude hodně mrzet! Chvilku po neuznané brance Zemčenka se Astana prosazuje pošesté, a troufám si říct, že je hotovo! Na pravé straně zůstal volný MAXIM CHUDJAKOV, kterého našel přesnou přihrávkou Puškarjov. Hostující útočník vyslal nenápadnou střelu, kterou Podjapolsky nedokázal udržet, a kotouč skončil v brance! Asistence: Konstantin Puškarjov, Ján Laco.
    Maxim CHUDJAKOV - 2:6
     
    49:31
    Domácí celek se ještě snaží něco s vývojem utkání udělat, a je velmi aktivní v útočném pásmu. Obrana Barysu si však počíná velmi dobře ...
     
    50:21
    První formace kazašského celku se dokázala usadit v útočném pásmu, a nebezpečnou střelu z hranice pravého kruhu vyslal Bochenski. Jeho rána však nemířila přesně!
     
    50:56
    Robert Kousal s Plotnikovem se pokoušel projít do útočného pásma. Jejich kombinace však nebyla příliš přesná, a Dallman vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    51:46
    Mike Lundin našel křížnou přihrávkou na pravé straně Brandona Bochenskiho, který pohotově vystřelil. Jeho rána však skončila v náruči Podjapolskyho.
     
    52:31
    Další obrovskou šanci měl hostující Brandon Bochenski! Hostující útočník obkroužil branku, a pokoušel se rychle zasunout kotouč za záda Podjapolskyho, to se mu však nepovedlo!
     
    53:09
    Metallurg rozehrával z vlastního pásma, a Fairchild našel na modré čáře Kousala. Český útočník prostrčil kotouč do třetiny, to bylo však ze strany domácích vše!
     
    53:54
    V závěru třetí třetiny si domácí Metallurg zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Lipin za faul kolenem!
     
    54:29
    Kazašskému celku se však daří v oslabení velmi dobře. Kevin Dallman již dvakrát dokázal vyhodit kotouč ze třetiny!
     
    54:55
    Až teď se domácí celek dokázal dostat do kombinace v útočném pásmu. Od modré to zkusil Zemčenko, jehož ránu tečoval Dallman, a kotouč se nepříjemně odrážel před Lacem! Slovenský brankář však situaci zvládl!
     
    55:38
    Přesilová hra je domácího celku je pomalu u svého konce! Barys má navíc kotouč pod kontrolou ve vlastním pásmu!
     
    56:11
    Kevin Dallman poslal krásnou přihrávku na levou stranu, kde se nacházel Brandon Bochenski. Jeho následnou střelu však Podjapolsky dokázal zlikvidovat!
     
    57:21
    V samotném závěru dnešního zápasu si Astana ještě zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Roman Manuchov za hákování.
     
    58:08
    Kazašskému celku však začátek přesilové hry vůbec nevyšel, a domácím se podařilo hned dvakrát vyhodit kotouč k brance Jána Laca!
     
    58:33
    Domácím to ani teď nevyšlo, a dobře napadající Robert Kousal se dostal ke kotouči, který vyváží do útočného pásma.
     
    59:41
    Domácí celek je již v plném počtu, a dnešní utkání míří ke svému konci!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Novokuzněck v domácím prostředí nepodal v zápase s Barysem Astana dobrý výkon, a prohrál 2:6!

    První třetina dnešního zápasu je u konce! Metallurg v úvodní třetině doplácel na velmi častá vyloučení, které Astana dokázala potresta. Kazašský celek se dostal do vedení již v páté minutě, kdy se prosadil Maxim Chudajkov. Další branka Barysu sice z přesilové hry nebyla, nicméně přišla hned po vypršení trestu Ljamkina. Autorem druhé trefy byl Alexander Lipin! V 16. minutě byl opět vyloučený domácí hráč, a Astana se vzápětí prosadila po trefě Nigela Dawese!

    Druhá třetina nabídla hned čtyři branky, a rozhodně jsme se nenudili! Hned ve 22. minutě navýšil vedení Astany přesnou střelou Dustin Boyd! Kazašský celek se lehce zatáhl, i tak se však dokázal ve 33. minutě prosadit zásluhou Mike Lundina! V závěru třetiny si však zahrál Metallurg dlouho dvojnásobnou přesilovku, při které se prosadil Robert Kousal a Ilja Musin!

    Ve třetí třetině se Metallurg dočkal branky, která by ho dostala zpět do zápasu. Rozhodčí však Zemčenkovu branku neuznali, neboť byla dosažena nohou. O pár okamžiků později se prosadil Maxim Chudjakov, který upravil na konečných 6:2!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Robert Kousal (NOV) – 1+0, 3 střely, TOI – 21:20
    Ján Laco (AST) – 0+1, 29 zásahů, úspěšnost zákroků 93,55%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:12:52)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 39. Kousal (Fairchild, Manuchov), 40. Musin – 5. Chudjakov (Krasnoslobodcev, Savčenko), 10. Lipin, 16. Dawes (Boyd), 22. Boyd (Bochenski), 33. Lundin (Dallman, Bochenski), 49. Chudjakov (Puškarjov, Laco)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (od 22.Podjapolsky) – Manuchov, Fairchild, Kuklev, Ljamkin, Nekolenko, Ščukin, Skutar, Amirov – Poliščuk, Kousal, Plotnikov – Lebeděv, Zemčenko, Jerdakov – Dostojnov, Musim, Semjonov – Karavajev, Razumov, Butuzov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov, Metalnikov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Michalis, Solarev, St. Pierre – Žajlauov, Panšin, Romanov

    Rozhodčí: Bondar, Sidorenko – Goljak, Maťjuša
    bahis siteleri