Novokuzněck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
Spartak Moskva – Jokerit 1:3 (kon.) | Záhřeb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:6 (0:3, 2:2, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 22.12.2015, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    V samotném závěru dnešního zápasu si Astana ještě zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Roman Manuchov za hákování.
     
    53:54
    V závěru třetí třetiny si domácí Metallurg zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Lipin za faul kolenem!
     
    52:31
    Další obrovskou šanci měl hostující Brandon Bochenski! Hostující útočník obkroužil branku, a pokoušel se rychle zasunout kotouč za záda Podjapolskyho, to se mu však nepovedlo!
    Maxim CHUDJAKOV - 2:6
     
    48:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to domácí bude hodně mrzet! Chvilku po neuznané brance Zemčenka se Astana prosazuje pošesté, a troufám si říct, že je hotovo! Na pravé straně zůstal volný MAXIM CHUDJAKOV, kterého našel přesnou přihrávkou Puškarjov. Hostující útočník vyslal nenápadnou střelu, kterou Podjapolsky nedokázal udržet, a kotouč skončil v brance! Asistence: Konstantin Puškarjov, Ján Laco.
    Neuznaná branka Zemčenka
     
    47:24
    Tak pozor! Metallurg sice dosáhl branky, ta však není uznána, neboť Ignat Zemčenko, dle názoru rozhodčích, kotouč úmyslně kopl do branky!
     
    44:09
    Poprvé v této třetině zahrozila také Astana, a hned z toho byla velká šance! Na pravé straně operoval s kotoučem Chudjakov, který našel přihrávkou před brankou volného Puškarjova, jehož střelu však vyrazil Podjapolsky!
    Ilja MUSIN - 2:5
     
    39:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Metallurg se prosazuje i v klasické přesilové hře, a dostává se zpět do zápasu! Na pravé straně se uvolnil ILJA MUSIN, jehož první ránu ještě Laco vyrazil. Ruský útočník se však dostal k dorážce, a ta už mířila mezi tři tyče! Bez asistence.
    Robert KOUSAL - 1:5
     
    38:34
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg svou dlouho přesilovou hru využívá, a dočkává se první branky v dnešním utkání! Na levou stranu dostal přihrávku Cade Fairchild, který se rozhlédl, a našel na pravé straně zcela volného ROBERTA KOUSALA, na jehož ránu byl Ján Laco krátký! Asistence: Caid Fairchild, Roman Manuchov.
     
    37:41
    Domácí celek měl následně i výhodu, a kombinoval v útočném pásmu v šesti! K nebezpečné střele se dostal Robert Kousal, ten však minul! Na trestnou lavici míří Michalis a také Trjasunov! Domácí tak čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
    Mike LUNDIN - 0:5
     
    32:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Když však kazašský celek vyrazí do útoku, je to vždy nebezpečné! Barys se velmi snadno dostal do kombinace v útočném pásmu, a od modré čáry vyslal tvrdou ránu MIKE LUNDIN. Jeho ránu vyrazil Podjapolsky pouze nad sebe, a pohotový Brandon Bochenski dorazil kotouč do domácí sítě! Branka je však připsána americkému obránci! Asistence: Kevin Dallman, Brandon Bochenski.
     
    27:07
    Do další velké šance se dostal hostující Brandon Bochenski, který se po přihrávce Dawese ocitl sám mezi kruhy! Jeho střelu však dokázal Podjapolsky vyrazit!
     
    25:16
    Na pravé straně dostal hodně prosotru Konstantin Romanov, který hledal přihrávkou před brankou Panšina. Jeho ránu dokázal Podjapolsky vyrazit, a lapil i následnou dorážku Michalise!
    Dustin BOYD - 0:4
     
    21:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana naprosto ovládá dnešní utkání, a hned na začátku druhé třetiny se prosazuje počtvrté! DUSTIN BOYD využil rozhozené domácí obrany, dostal hodně prosotru na levé straně, a přesnou ranou do růžku branky překonal Karejeva! Asistence: Brandon Bochenski.
     
    19:02
    Domácí Metallurg si zahraje také přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nigel Dawes, který ve vlastním pásmu podrazil Zemčenka!
    Nigel DAWES - 0:3
     
    15:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašskému celku přesilové kombinaci prostě jdou, a podruhé ze tří pokusů se prosazují! Brandon Bochenski operoval s kotoučem za brankou, a svou následnou přihrávkou našel před brankou Dustina Boyda. Kanadský útočník se do zakončení nedostal, nicméně se krásně obtočil kolem obránce, a našel zcela volného NIGELA DAWESE, který měl již pozici jednoduchou ... Asistence: Dustin Boyd.
     
    15:25
    Astana si zahraje další přesilovou hru v dnenším zápase. Roman Manuchov zasáhl vysokou holí do obličeje Boyda, a zcela zaslouženě míří na trestnou lavici!
     
    13:29
    Krásnou přihrávku na levou stranu dostal Ilja Solarev, který udělal dva tři rychlé kroky, a z hranice levého kruhu nebezpečně vystřelil. Jeho rána však těsně minula branku Karejeva!
     
    10:41
    Rozehrávka sice rozhodně nedopadla podle představ, nicméně za brankou zabojoval Romanov, který vybojoval kotouč, a před brankou našel zcela volného Panšina. Jeho pohotovou střelu však dokázal vyrazit Karejev!
    Alexander LIPIN - 0:2
     
    09:45
    Astana právě vstřelila branku!
    Pozor! To, co se nepovedlo Barysu při přesilové hře, se Astaně povedlo o pár sekund později ve hře pět na pět! Před branku dostal krásnou přihrávku ALEXANDER LIPIN, kterému se s velkou porcí štěstí podařilo dostat kotouč za záda Karejeva! Bez asistence.
     
    07:08
    Další vyloučení pro domácí celek! Nigel Dawes se pokoušel dorazit střelu Bochenskiho, následně ho však podrazil Ljamkin, který odchází na trestnou lavici!
    Maxim CHUDJAKOV - 0:1
     
    04:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Astana během chvilky dokázala využít přesilovou hru, a dostává se do vedení! Od modré čáry poslal kotouč před branku obránce Roman Savčenko, jehož ránu vyrazil Karejev pouze do míst, kde se nacházel Krasnoslobodcev, a ten jej posunul na MAXIMA CHUDJAKOVA, který už bezmocného brankáře Metallurgu překonal! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev, Roman Savčenko.
     
    03:52
    Nigel Dawes byl však při střele faulován, a je z toho první vylouáčení dnešního utkání!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 39. Kousal (Fairchild, Manuchov), 40. Musin – 5. Chudjakov (Krasnoslobodcev, Savčenko), 10. Lipin, 16. Dawes (Boyd), 22. Boyd (Bochenski), 33. Lundin (Dallman, Bochenski), 49. Chudjakov (Puškarjov, Laco)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (od 22.Podjapolsky) – Manuchov, Fairchild, Kuklev, Ljamkin, Nekolenko, Ščukin, Skutar, Amirov – Poliščuk, Kousal, Plotnikov – Lebeděv, Zemčenko, Jerdakov – Dostojnov, Musim, Semjonov – Karavajev, Razumov, Butuzov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov, Metalnikov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Michalis, Solarev, St. Pierre – Žajlauov, Panšin, Romanov

    Rozhodčí: Bondar, Sidorenko – Goljak, Maťjuša
    bahis siteleri