NY Islanders – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:2 (kon.)
Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Nashville – Montreal 5:1 (kon.)
Colorado – Toronto 4:7 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:7 (1:2, 2:1, 1:4)
Toronto Maple Leafs
Úterý 22.12.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:31 Jack SKILLE - 4:7
     
    57:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Odpověď na otázku je tady, Colorado přidává čtvrtý korálek na svůj gólový řetízek, přestože do vyrovnání má stále daleko. Dnes je to večer dvougólových střelců, protože se ze své oblíbené pozice prosazuje JACK SKILLE, jenž na začátku dnešního duelu otevíral skóre utkání. Jeho branka teď situaci zásadně nemění, ale minimálně dodává malé sebevědomí na hokejky domácího mužstva. To je tedy dnes pořádná přestřelka. Asistence: Zach Redmond, Nick Holden.
    56:20 Tyler BOZAK - 3:7
     
    56:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nejdříve sice domácí Colorado Avalanche tlačili na branku soupeře a vypadalo to, že by se snad mohli prosadit. Jenže brzy přišli o výhodu útočného pásma, což byla voda na mlýn pro Toronto. A co víc, máme tu hattrick, protože kus černé gumy dopravil do odkryté branky Colorada TYLER BOZAK, který navíc dokázal všechny tři branky nastřílet ve třetí třetině. Uvidíme ještě do konce zápasu nějakou branku? Asistence: James van Riemsdyk.
    50:40 James VAN RIEMSDYK - 3:6
     
    50:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Šestý zásah Toronta v zápase a vypadá to, že kanadský celek si v posledních dnech a hodinách střelecky hodně věří. Je pravda, že nyní měli domácí i trochu smůlu, především jejich brankář. Ale nahození od modré čáry v podání jednoho z obránců, které tečoval do sítě hráč jménem JAMES VAN RIEMSDYK, přeci jen zamířilo až za brankovou čáru. Semjon Varlamov se chystal na zákrok, ale kus černé gumy možná těsně před brankovištěm ještě malinko změnil směr, právě díky teči. Teď už to bude mít Colorado hodně těžké. Asistence: Jake Gardiner, Dion Phaneuf.
    46:47 Tyler BOZAK - 3:5
     
    46:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase se dostávají hosté do vedení o dvě branky, to už by mohl být pro Colorado problém. Avšak znovu se jednalo o individuální chybu, vracející se hráči Lavin byli příliš pozdě u unikajícího TYLERA BOZAKA. Ten se zároveň po Komarovovi stává druhým dvoubrankovým střelcem večera za Maple Leafs. Bozak měl dost času na to, aby si rozmyslel, jak bude zakončovat. A volil očividně správnou možnost, Varlamova celkem sebevědomě prostřelil. Tato branka může hostům dodat hodně klidu na hokejky. Bez asistence.
    40:49 Tyler BOZAK - 3:4
     
    40:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pokračujeme v gólové předvánoční nadílce, znovu je to Toronto Maple Leafs, kdo se dostává hned v úvodní minutě třetí třetiny do vedení. Teď se ale musí domácí obrana kárat, protože nechala před Varlamovem úplně nepokryté hráče. A jedním z nich byl dobře připravený TYLER BOZAK, který zároveň projevil důraz a chuť dotlačit puk až za brankovou čáru. Avalanche před sebou mají znovu stejnou výzvu jako ve druhé periodě, tedy hnát se za vyrovnáním. Asistence: James van Riemsdyk, Pierre-Alexandre Parenteau.
    38:43 Erik JOHNSON - 3:3
     
    38:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak se zdá, že mužstva půjdou o druhé přestávce do kabiny za vyrovnaného stavu. A asi nikoho nepřekvapí, že opět sledujeme trefu v přesilové hře, protože přesně z této herní disciplíny dnes padá spoustu gólů. Už se pomalu začínalo zdát, že Avalanche budou marně toužit po využití početní výhody, ale v jejím závěru se k radosti domácího publika prosadil ERIK JOHNSON. Je jisté, že průběh třetí třetiny bude hodně zajímavý, fanoušci se určitě hokejem mezi Avalanche a Maple Leafs nenudí. Asistence: Gabriel Landeskog, Tyson Barrie.
    32:03 Leo KOMAROV - 2:3
     
    32:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tohle vůbec možné? Třetí přesilová hra Toronta v zápase a třetí využitá! Tak tomu se říká produktivita v početních výhodách. A věřte, že ani teď k tomu hostující hokejisté nepotřebovali mnoho času, jen několik vteřinek pobytu v útočném pásmu. Druhou branku zápasu si zároveň po přesném zásahu připisuje LEO KOMAROV, jenž překvapil Semjona Varlamova velmi podobným způsobem jako v prvním případě. Uvidíme, jak bude Colorado reagovat, znovu jsou domácí hráči nuceni dotahovat skóre. Asistence: Peter Holland, Jake Gardiner.
    21:07 John MITCHELL - 2:2
     
    21:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenže teď už vyrovnáno opravdu je a Bernier na tuhle šanci neměl moc velkou šanci dosáhnout. Již v utkání proti Edmonton Oilers Colorado ukázalo, jak výborně si umí počínat po situaci na vhazování. A teď to Laviny opět předvedly, když ihned po buly poslaly kus černé gumy směrem k brance Toronto. Tam už byl připravený na zakončení JOHN MITCHELL, jenž pouze nasměroval touš za zadá hostujícího ochránce svatyně. Máme tu čtvrtý gól zápasu a útočná podívaná pokračuje ve velkém stylu. Asistence: Alex Tanguay, Jarome Iginla.
    17:42 Joffrey LUPUL - 1:2
     
    17:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kdo by to na začátku první třetiny čekal? Zdálo se, že se v úvodních dvaceti minutách Toronto jen těžko dostane ke slovu na kotouči, ale opak je pravdou, hosté zatím výborně využívají přesilové hry a rozebírají při nich domácí obranou. Teď i s trochou štěstí, ale přeci jen Maple Leafs sehráli akci až do prázdné branky, kdy už Semjon Varlamov nestačil reagovat. Snadnou pozici na zakončení získal autor druhé hostující branky JOFFREY LUPUL, jenž následně mohl slavit devátou trefu v sezóně. Asistence: Leo Komarov, Jake Gardiner.
    13:34 Leo KOMAROV - 1:1
     
    13:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, možná trochu překvapivá trefa, kterou v přesilovce zaznamenávají hokejisté z kanadské organizace. Od začátku přesilovky Toronto prakticky nepřišlo o pozici na kotouči, teď to přišlo hráčům v bílých trikotech k duhu. A možná i samotné publikum v hale je vyrovnáním výsledku zaskočeno. Puk nádherně poslal do sítě Semjona Varlamova o horní tyčku LEO KOMAROV, jenž nedal domácímu ochránci svatyně moc šancí na úspěšný zákrok. Tohle může být pro hosty důležitý zásah, navíc v přesilovce. Asistence: Jake Gardiner, Nazem Kadri.
    02:27 Jack SKILLE - 1:0
     
    02:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v předchozím domácím utkání, také dnes zahajují Colorado Avalanche duel velmi rychle vstřelenou branku a ujímají se vedení. Přitom se jednalo teprve o první větší šanci zápasu nejen z hokejek Lavin, ale první příležitost vůbec. Hostující obrana už si nestačila pohlídat volné hráče, k odraženému kotouči před brankoviště se pak poměrně snadno dostal hokejista jménem JACK SKILLE, jenž před sebou měl alespoň z poloviny odkrytou svatyni Berniera, už do ní neměl problém poslat touš. To byl rychlý úvod. Asistence: Erik Johnson, Cody McLeod.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. Skille (Johnson, McLeod), 22. Mitchell (Tanguay, Iginla), 39. Johnson (Landeskog, Barrie), 58. Skille (Redmond, Holden.) – 14. Komarov (Gardiner, Kadri), 18. Lupul (Komarov, Gardiner), 33. Komarov (Holland, Gardiner), 41. Bozak (van Riemsdyk, Parenteau), 47. Bozak, 51. van Riemsdyk (Gardiner, Phaneuf), 57. Bozak (van Riemsdyk)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Guenin, Redmond – Landeskog, MacKinnon, Duchene – Martinsen, Söderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla – McLeod, Grigorenko, Skille
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Bibeau) – Gardiner, Phaneuf, Hunwick, Rielly, Marinčin, Polák – van Riemsdyk, Bozak, Parenteau – Grabner, Kadri, Komarov – Winnik, Holland, Lupul – Matthias, Froese, Boyes

    Rozhodčí: Chmielewski, Charron – Cameron, Galloway

    Diváci: 16 084
    bahis siteleri