Bělorusko – Slovensko 2:4 (kon.) | Dánsko – Švýcarsko 2:1 (kon.)
konec
Bělorusko
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Slovensko
Neděle 27.12.2015, 15:07 • Hartwall Arena, Helsinki • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    Juraj ŠIŠKA - 2:4
     
    59:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Velmi kuriózní situace. Slováci se dostali do protiútoku, mířili na prázdnou branku a ze střídačky Běloruska zkratovitě naskočil gólman Kulbakov. Píská se technický gól a Bělorusko možná přišlo o svou gólmanskou jedničku, protože Kulbakov podklouzl a zranil si pravé koleno. Branka je připsána JURAJI ŠIŠKOVI. Bez asistence.
    Lukáš HRUŠÍK - 2:3
     
    40:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci jdou rychle do vedení! Po bully v útočném pásmu se puk dostal na hůl LUKÁŠE HRUŠÍKA a ten z první poslal puk za Kulbakova. Jeho máchnutí lapačkou bylo marné. Asistence: Matěj Paločko.
    Filip LEŠŤAN - 2:2
     
    32:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Teď už byl ale i Kulbakov krátký a inkasoval po chybě jeho spoluhráčů. Puk se dostal před brankoviště na zcela volného FILIPA LEŠŤANA, který se zblízka nemýlil a trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Maroš Surový.
    Ruslan VASILČUK - 2:1
     
    22:21
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové využívají přesilovku a jdou do vedení! Mezi kruhy měl Bělevič dostatek času na střelu, tu ještě Húska zvládl vyrazit, jenže před ním stál RUSLAN VASILČUK a ten dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Andrej Bělevič, Danila Karaban.
    Vadim MALINOVSKIJ - 1:1
     
    11:33
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Nečekaně je srovnáno. Po střele od modré proskákal puk až před branku, kde stál zcela opuštěný a zapomenutý VADIM MALINOVSKIJ a zblízka prostřelil Húsku mezi betony. Tohle byla obrovská chyba slovenské obrany. Asistence: Artemij Černikov, Ilja Suško.
    Patrik KOCH - 0:1
     
    06:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se vylučovat nebude, Slovensko totiž využilo ponechanou výhodu a jde do vedení. Po kombinaci se puk dostal na modrou, odkud vystřelil PATRIK KOCH a ten propálil vše, co stálo před Kulbakovem. Asistence: Matúš Sukeľ, Juraj Šiška.
    Marken.cz

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 12. Malinovskij (Černikov, Suško), 23. Vasilčuk (Bělevič, Karaban) – 7. Koch (Sukeľ, Šiška), 33. Lešťan (Surový), 41. Hrušík (Paločko), 60. Šiška


    Bělorusko: Kulbakov (46. Verbickij, 53. Kulbakov, 60. Verbickij) – Falkovskij, Gončarov (C), Romanovič, Bokun, Tabolin, Vorobej, Suško – Šarangovič, Bujnickij, Karaban – Veremjov, Bělevič, Vasilčuk – Bobko, Černikov, Malinovskij – Filippovič, Busko, Aljaxandr Pacenkin – Alexej Pacenkin. Trenér: Aljaxandr Beljavskij.
    Slovensko: Húska (Škorvánek) – Sloboda, Jaroš (C), Koch, Černák, Moravčík, Romančík, Maier – Paločko, Milý, Sukeľ – Šiška, Bondra, Hrušík – Huňa, Sádecký, Pospíšil – Briestenský, Surový, Lešťan. Trenér: Ernest Bokroš.

    Rozhodčí: Fonselius (FIN), Wiegand (SUI) – Jensen (DEN), Kaderli (SUI)

    Diváci: 1 472
    bahis siteleri