Omsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (po pr.) | Toljatti – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 2:3 (kon.) | Soči – Novokuzněck 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
Neděle 27.12.2015, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Albert Jarullin v čase 51:22 využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 2:2, jenže Admiral Vladivostok si vzal za dvě minuty a pět sekund ztracené vedení zpět, když se prosadil skvělou tečí Michajl Fišenko. Kazaň v závěru utkání hrála téměř tři minuty bez brankáře, vstřelit vyrovnávací gól se ji ale ani přes velké úsilí nepodařilo. Konečný výsledek. Ak Bars Kazaň 2 Admiral Vladivostok 3. (17:26:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Albert Jarullin se pokusil vstřelit gól, jeho střela ale skončila na výstroji Igora Bobkova, který těsně před koncem podržel svůj tým skvělým zákrokem!
     
    58:59
    Ak Bars Kazaň si vyžádal oddechový čas.
     
    58:59
    Hráči Admiralu se snažili přes celou ledovou plochu puk usměrnit do prázdné brány, je z toho ale pouze zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Admiral Vladivostok se pokusil rozhodnout, domácí ale jeho střelu ze středního pásma zablokovali.
     
    57:15
    Ak Bars Kazaň na nic nečeká a brankář Emil Garipov necelé tři minuty před koncem zápasu zamířil na střídačku! Domácí to zkoušejí ve hře bez brankáře.
     
    56:43
    Admiral Vladivostok si vyžádal oddechový čas.
     
    55:35
    STŘELY

    Ak Barsk Kazaň 26 Admiral Vladivostok 28
     
    54:44
    Ak Bars Kazaň se usilovně snaží podruhé v zápase své jednobrankové manko smazat, zatím ale bez úspěchu. Hráči domácího celku sice často nahazují puk do útočné třetiny, vzápětí ale nejsou schopni nějakou nebezpečnou střelou ohrozit bránu Igora Bobkova.
    53:27 Michajl FIŠENKO - 2:3
     
    53:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    MICHAJL FIŠENKO se prosazuje a vrací Vladivostoku zpět ztracení vedení!! Alexander Gorškov na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu poté našel před bránou nádhernou žabičkou ze druhé vlny najíždějícího Michajla Fišenka, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil ho do levého horního rohu. Emil Garipov se snažil bleskurychle přesunout, u své pravé tyče byl ale pozdě. Asistence: Alexander Gorškov, Dmitrij Lugin.
     
    52:59
    Na opačné straně poté mohl strhnout vedení na stranu Admiralu Jonathon Blum, ani jeho třetí střela ve třetí třetině ale gólem neskončila a Emil Garipov si připsal úspěšný zákrok.
     
    52:36
    Hráči Kazaně několikrát nahodili puk do útočného pásma a po zákroku Igora Bobkova se v něm usadili. Do žádné velké příležitosti se ovšem vzápětí nedostali.
     
    51:58
    Kazaň ve správný okamžik konečně dokázala využít jednu ze svých přesilových her a snaží se rychle vstřelit druhý gól.
    51:22 Albert JARULLIN - 2:2
     
    51:22
    Kazaň vstřelila branku!
    ALBERT JARULLIN využívá přesilovou hru a vyrovnává na 2:2!! Albert Jarullin napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která nad levým betonem Igora Bobkova zamířila přesně k pravé tyči. Justin Azevedo si připsal asistenci a dosáhl tak na svůj jubilejní 150. bod v kariéře KHL. Asistence: Justin Azevedo.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok: Nikita Lisov dostal menší trest, 2 minuty držení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Zacharčuk (Lukojanov, Tkačev), 52. Jarullin (Azevedo) – 9. Dugin (Bartulis, Booth), 28. Kuzněcov (Bartulis, Makarov), 54. Fišenko (Gorškov, Lugin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Galimov) – Kornejev, Zacharčuk, Wilson, Jarullin, Rajlov, Sidorov – Gluchov, Varnakov, Tokranov – Čibisov, Tkačev, Lukojanov – Mirnov, Sjogren, Moller – Svitov, Obuchov, Ivanov – Azevedo.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Blum, Bartulis, Kinrade, Zemčjonok, Mnašan, Lisov – Booth, Alexandrov, Dugin – Fišenko, Lugin, Gorškov – Makarov, Sajustov, Kuzněcov – Mamin, Alševskij, Voronin – Jakovlev.

    Rozhodčí: Anatolij Zacharov, Jurij Oskirko – Alexander Zacharenkov, Ivan Nazarov

    Diváci: 6137
    bahis siteleri