Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
5:4 (1:1, 3:2, 0:1 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 06.01.2016, 08:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Amur Chabarovsk podal v zápase se Salavatem Julajev Ufa velmi dobrý výkon, a nakonec si odnáší bonusový bod za výhru 5:4 v prodloužení!

    První třetina dnešního utkání nabídla velmi vyrovnaný hokej! Do utkání vstoupila lépe favorizovaná Ufa, které se podařilo dostat do vedení již v osmé minutě, kdy se trefil Nikolaj Prochorkin. Ve druhé polovině první třetiny se však dařilo lépe Amuru, který srovnal šest minut před sirénou. Autorem branky byl Niclas Bergfors, který dorazil kotouč před Svedbergem!

    Hned na začátku druhé třetiny se domácí dokázali dostat do vedení zásluhou šťastné branky Niclase Bergforse! Salavat však zanedlouhou přispěchal s odpovědí, když se prosadil Nikolaj Prcohorkin! Divoký průběh dnešního utkání pokračoval, a ve 35. minutě se prosadil Rinat Ibragimov, který svůj tým poslal zpět do vedení. V závěru se navíc ještě trefil Jan Kolář, a domácí vedli o dvě branky! Za hosty však v poslední minutě snížil Teemu Hartikainen!

    Hned na začátku třetí třetiny srovnal Nikolaj Prochorkin, pro kterého to byla třetí branka v zápase! Na další branku jsme si museli počkat až do prodloužení, ve kterém rozhodl o domácí výhře Vladislav Ušenin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 1+1, 5 střel, TOI – 22:42
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+2, 3 střely, TOI – 19:26

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (11:14:06)
     
    Konec zápasu.
    Vladislav UŠENIN - 5:4
     
    64:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V samotném závěru prodloužení se domácí Amur prosazuje, a rozhoduje o svém dnešním vítězství! Od modré čáry nahodil kotouč na pravou stranu Aliu, kam si najel Jan Kolář. Českému obránci se zakončení nepovedlo, nicméně následně se kotouče zmocnil VLADISLAV UŠENIN, který poslal puk do odkryté branky! Asistence: Jan Kolář, Akim Aliu.
     
    63:31
    Do velké šance se hnal hostující Nesterov, nicméně o toho se velmi dobře postaral obránce Čerepanov!
     
    62:29
    Aki Aliu počkal za vlastní brankou až jeho spoluhráči dostřídají, a pak se vydal do útoku. Postup kanadského obránce však zastavil ve středním pásmu Makarov.
     
    61:42
    Niclas Bergfors se pokoušel na modré čáře přenést hru na pravou stranu pro Tomáše Zohornu, nicméně jeho přihrávka byla zablokovaná!
     
    61:17
    Do další šance hostujícího celku se hnal Chlystov, který však mířil nepřesně, a Chabarovsk otáčí hru!
     
    60:21
    Do prodloužení vstoupil aktivněji hostující celek. Do útočného pásma najel Derljuk, jehož střela však mířila mimo!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hostujícímu celku se podařilo ve třetí třetině srovnat zásluhou branky Nikolaje Prochorkina. Stav se do konce třetiny již nezměnil, tudíž nás čeká pětiminutové prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:02
    Hned poté se v útočném pásmu uvolnil Vladislav Ušenin, který vystřelil z otočky. Pozorný Svedberg však jeho střelu lapil!
     
    58:35
    Jevgenij Gračjov vybojoval kotouč na pravé straně, a nabruslil si až před Svedberga. Na poslední chvíli mu však kotouč sjel z hokejky!
     
    57:43
    Domácí celek se mohl dostat do zajímavého protiútoku, nicméně výborným obranným zákrokem se prezentoval Višněvskij.
     
    57:18
    Aktivní Dmitrij Makarov se dokázal uvolnit na hranici levého kruhu, a střelou do horní poloviny branky se pokoušel překvapit Svedberga, ten byl však pozorný!
     
    56:09
    Niclas Bergfors našel na pravé straně volného Dmitrije Tarasova, který si nabruslil před branku Svedberga, avšak švédského brankáře překonat nedokázal!
     
    55:48
    Na druhé straně kluziště se hnal do úniku Alexander Nesterov, který střílel z pravé strany. Jeho pokus však mířil nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 14. Bergfors (Zohorna), 21. Bergfors (Tarasov, Zohorna), 35. Ibragimov (Gračjov), 39. Kolář, 65. Vladislav Ušenin (Kolář, Aliu) – 8. Prochorkin (Hartikainen), 27. Prochorkin (Hartikainen), 40. Hartikainen, 42. Prochorkin (Makarov, Višněvskij)


    Amur Chabarovsk: Metsola (od 41.Pečurskij) – Aliu (A), Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), Litovčenko – Tolpeko, Vj.Ušenin, Vl.Ušenin – Pervušin, Bjavalcev, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Derljuk, Arzamascev, Culjgin – Omark, Enqvist, Grigorenko (C) – Chlystov, Makarov, Saprjkin – Niesterov, Soin (A), Černov – Majorov, Prchorkin, Vorobjov – Hartikainen

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Nazarov, Sivov
    bahis siteleri