Trenčín – Piešťany 2:1 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Martin 5:1 (kon.)
Žilina – Nitra 6:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:5 (kon.)
konec
MsHK Žilina
6:3 (3:2, 2:0, 1:1)
HK Nitra
sk Středa 06.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Deväť gólov, pästný súboj, mimoriadne zaujímavý rozhovor s videorozhodcom a v neposlednom rade výhra domáceho celku. Čo viac si dnes prítomní diváci mohli želať. Máme za sebou skvelé hokejové divadlo, ktoré bolo reklamou na Tipsport ligu. Nitra po tomto zápase klesne na druhú priečku tabuľky, najvyššia hokejová súťaž Slovenska má nového lídra – stáva sa ním HC Košice.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim a ďakujem vám za pozornosť. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:33:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Toto vylúčenie už nič nerieši, do štatistík sa ale zapíše. Na trestnej lavici sedí Mezei – 2 minúty, seknutie.
    Lukáš HANDLOVSKÝ - 6:3
     
    58:58
    Žilina dala gól!
    Je to spečatené! Žilina si dnes pripíše tri body, potvrdil to gólom do prázdnej bránky LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistenciu si pripíše aj Tomek. Asistencie: Miroslav Zaťko, Tomáš Tomek.
     
    58:35
    Stupka puk vyhodil cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie sa ale nepískalo, keďže ho dokorčuľoval Škoda.
     
    58:20
    Trenčan na striedačke, Nitra hrá power-play!
     
    58:01
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú už len dve minúty.
     
    57:50
    Laliberté teraz možno trochu zbytočne kľučkoval pred útočnou modrou čiarou, čím zbrzdil celú útočnú akciu Nitry. Za toto ho spoluhráči rozhodne nepochvália.
     
    57:20
    Nuž, ak by sme dnes mali označiť najbojovnejšieho hráča Nitry, nepochybne by sme zvolili Blackwatera. Ten sa naďalej tlači pred bránku z každej možnej i nemožnej pozície a snaží sa tak znepríjemniť Tomekovi život.
     
    57:01
    Na opačnej strane rýchly prechod stredným pásmom, nepresná strela a dorážka po ľade, ktorá donútila Tomeka puk prikryť svojou lapačkou.
     
    56:27
    Drábek sa teraz snažil pohroziť Trenčanovi, podarilo sa mu to ale len svojou hokejkou, ktorej čepeľ vyletela vysoko, aj preto bol hlavný arbiter Jonák nútený hru prerušiť.
     
    55:50
    Žilina drží puk na svojich hokejkách, deje sa tak prevažne v okolí stredového kruhu, čo Nitre rozhodne nevyhovuje.
     
    55:10
    Drábek s Drevenákom sa teraz rútili do prečíslenia dvoch proti jednému a mohli definitívne spečatiť víťazstvo Žiliny, to sa im nepodarilo.
     
    54:30
    Ručkay teraz číhal v predbránkovom priestore, kde chcel pridať kontaktný gól Nitry, jeho spoluhráči sú čoraz nervóznejší a dopúšťajú sa chýb.
     
    53:30
    Tak, ako to poznáme z prvej i druhej tretiny, aj teraz sa veľmi často prerušuje, arbitri dnešného stretnutia dnes nenechávajú bez povšimnutia ani jednu situáciu, ktorá by bola hodná odpískania.
     
    53:00
    Slovák sa postavil pred Tomeka, kde mu síce svojou nízkou postavou nemohol cloniť, čakal tam ale na odrazený puk, respektíve prípadný teč. Zbytočne.
     
    52:30
    Žilina vie, že za takéhoto stavu a v takomto čase by bolo riskovať zbytočné, aj preto puk posunie na svoje obranné rady, ktoré môžu hru upokojiť.
     
    52:10
    Napokon to ale budú práve hostia, ktorí sa budú musieť brániť.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Škoda (Stupka, Handlovský), 7. Stupka (Homer, Handlovský), 20. Stupka, 28. Škoda (Homer, Handlovský), 29. Drábek (Brejčák, Valášek), 59. Handlovský (Zaťko, Tomek) – 4. Kutálek (Podhradský), 12. Laliberté (Blackwater), 50. Kutálek (Novák, Podhradský)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Ondruš, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Drevenák, Valášek, Drábek – Švec, Rehák, Rohoň
    HK Nitra: Trenčan – Mezei, Milam, Ordzovenský, Podhradský, König, Milo, Kuzma, M. Novák – Blackwater, M. Slovák, Laliberté – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Šuba

    Rozhodčí: Jonák – Kollár, Holienka
    bahis siteleri