Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Jokerit Helsinky
Středa 06.01.2016, 17:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tedy po zápase a šlo o zápas pro naše slovenské sousedy velice povedený, protože bratislavský Slovan dnes před plným stadionem bodoval naplno! V poslední ze tří třetin sice nejprve srovnal Todd, ale pak už čarovali hráči domácích. Nejprve překonal obranu Jokeritu po krásném pasu od Kundrátka Nedorost, který tak dnes dal dvě branky. Posledních pět minut patřilo domácímu hrdinovi Brustovi, který předvedl několik světových zákroků a udržel svůj tým ve vedení, aby na konci pečetil výhru Slovanu gólem do prázdné brány Kašpar. Ode mne je to tedy vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek dne. (19:24:37)
     
    Konec zápasu.
    Lukáš KAŠPAR - 4:2
     
    59:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak a je hotovo! LUKÁŠ KAŠPAR vybojoval v závěrečném vabanku Jokeritu puk a po dvou kličkách do středu se uvolnil, viděl prázdnou bránu a zcela zkušeně ji i trefil! Slovan tak v klíčovém zápase bude bodovat za tři body! Asistence: Tomáš Starosta.
     
    59:19
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:14
    Další velká šance Helsinek! Po Kapanenově stříleném pasu se dostal k zakončení Sallinen, ale Kanaďanova lapačka se jen mihla vzduchem a puk zachytila!
     
    58:49
    Obří tlak, Surový se už sice vrátil na hřiště, hraje se ale stejně 6 na 5 z pohledu Jokeritu. Brust nemůže před clonící hráče nic vidět, stejně ale odolává.
     
    58:25
    Hosté odvolali gólmana.
     
    57:03
    Další obří šance finského celku! Ke střele se dostal po odraženém puku Jaakola, který byl opět zcela sám před Brustem, ten ale vyrazil jak jeho střelu, tak i dorážku z hole Joensuua! Úžasný výkon domácího gólmana.
     
    56:22
    Tak to byl neuvěřitelný a fenomenální zákrok, který předvedl domácí fantom Brust! Před ním se zcela sám zjevil Kapanen, ale domácí gólman vytáhl úžasný a reflexivní zákrok betonem!
     
    55:37
    Tak Jokerit je vážně v obřím tlaku, naštěstí pro domácí ale zatím tento tlak neměl zakončení. Slovan dobře vykrývá volné prostory.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Surový – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    54:13
    Sallinen padl po souboji s Bartovičem, ale všechno to bylo čisté. Nakonec ten samý hráč vyhodil a Slovan se osvobodil, ale asi se bude vylučovat.
     
    53:39
    Jokerit už by měl začít hrát aktivněji, teď dostane možnost, protože Bratislava se provinila zakázaným uvolněním a bude tak vhazovat před Brustovou bránou.
     
    52:37
    K další střele se dostal Lušňák, ale jeho ránu zachytil v lapačce hostující gólman a následné bully Slovan prohrál.
     
    51:59
    Střela Bartoviče byla zblokovaná a poté se dostal k ráně od modré znovu Sersen, ale také neuspěl. Přesilovka se nenávratně blíží ke svému konci.
     
    51:27
    Do velké šance se dostal Viedenský, který dostal pas od Kašpara, ale nedokázal zády k bráně zakončit důrazně a Karlsson tak puk sebral!
     
    50:39
    Slovan tak po hodně dlouhé době hraje přesilovku a ke střele se dostal od modré Barker, ale Nedorost odrazil svojí výstrojí puk mimo a žádné nebezpečí tak pro Karlssona nehrozilo.
     
    50:08
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jesse Joensuu - 2 min., podražení).

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Nedorost (Kašpar, Viedenský), 35. Tičar (Sersen), 47. Nedorost (Kundrátek), 60. Kašpar (Starosta) – 33. Jaakola, 45. Todd (Regin)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Starosta, Švarný, Sersen, Mihálik, Kozák – Viedenský, Nedorost, Kašpar – Jeglič, Ticar, Tvrdoň – Bartovič, Surový, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Lajunen, Jaakola, Ohtamaa, Kulda – Kozun, Regin, Joensuu – Jormakka, Kennedy, Todd – Sallinen, Kapanen, Aaltonen – Talaja, Wirtanen, Rita
    bahis siteleri