Magnitogorsk – Minsk 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Toljatti – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 3:0 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Záhřeb 1:4 (kon.)
Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 13.01.2016, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy za námi a nakonec ho vyhráli zaslouženě domácí. Ti v poslední periodě turbulentně zvyšovali náskok a nakonec ho i udrželi, když pečetil do prázdné brány Loktijonov. Nejprve ale dal gól na 2:0 pěknou střelou po akci zpoza brány Mosaljov, který celou šílenost spustil. Pár vteřin na to totiž už na 3:0 zvyšoval střelou z levého kruhu Averin, ale ani poté nebyla chvíle klidu, protože opět ani ne po minutě korigoval tvrdou ránou do šibenice Bochenski. Poté už přišel pouze zmíněný gól do prázdné branky a zápas tak skončil 4:1. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji hezký zbytek týdne. (19:20:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zápas už bude končit a celá hala tleská, protože její favorit vyhrají. Je to už jisté a vědí to i hosté, kteří už jen dohrávají zápas a ani nepokoušejí o tlak.
     
    58:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak a už je hotovo zcela najisto, protože u mantinelu vybojoval puk Malcev a posunul ho do úniku na zcela volného ANDREJE LOKTIJONOVA, který se tvář v tvář prázdné brance snad ani mýlit nemohl a puk do ní zkušeně poslal! Asistence: Dmitrij Malcev.
     
    58:14
    Do konce zápasu už upřímně moc času nezbývá a domácí si zápas hlídají. Teď ale před útočným bully odešel hostující gólman na střídačku a Barys tak hraje v šesti.
     
    56:43
    Teď se přeci jen do menší šance dostal Barys, který se ještě snaží hrát o čest a možná poslední malou šanci, ale střela Lundina od modré pouze bouchla o plexisklo za bránou!
     
    55:20
    Tak hodně divoký úsek hry je snad za námi a my teď sledujeme spíše bitvu než hokej, protože hosté jsou frustrovaní a souboje hodně dohrávají.
    Brandon BOCHENSKI - 3:1
     
    53:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak teď se s brankami roztrhl pytel! Hned po inkasované brance se Barys přeci jen vrací zpět do zápasu, protože po menší chybě v obraně Jaroslavle se dostal k odraženému puku BRANDON BOCHENSKI a tvrdou ránou do vinglu snížil na 3:1! Bez asistence.
    AVERIN - 3:0
     
    53:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak a už je asi vážně hotovo, protože Lokomotiv dává další gól ve velice krátkém časovém rozpětí a asi definitivně posílá Barys do kolen! Konkov se dostal k puku v rohu kluziště a pasem pod sebe ho poslal na JEGORA AVERINA, jenž tvrdou ránou na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení 3:0! Asistence: Sergej Konkov, Danil Apalkov.
    MOSALJOV - 2:0
     
    52:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak a je tu zasloužený druhý gól domácího celku, který dost možná rozsekl zápas! Kronwall dostal puk za bránu, odkud dobře vyslal DENISE MOSALJOVA, který sice napoprvé puk za gólmana hostů nedostal, po odrazu už ale nakonec úspěšný byl a zvýšil na 2:0! Asistence: Staffan Kronwall, Kiril Kapustin.
     
    52:00
    Po chybě obrany Barysu se dostal ke střele mezi kruhy Konkov, ale jeho tvrdá rána doprostřed brány pouze donutila k pokleknutí Poluektova a ten tak puk v pohodě zachytil.
     
    50:26
    Astana má velké potíže s tím dostat se zpět do zápasu a kazašský celek tak zatím nepůsobí dojmem, že by tu dnes měl brát nějaké body. Stačí ale jedna povedená akce a vše se může rychle změnit.
     
    49:26
    Opět to byli domácí, kteří se dostali do dobré šance, ale ani teď to gól není! Před Poluektova se dostal i s pukem zpoza brány Averin, ale z blízka a pod tlakem puk za gólmana hostů nepropasíroval.
     
    47:48
    Teď se musel Poluektov přesouvat ze strany na stranu ve své bráně, nakonec ho ale nikdo neohrozil a akce Jaroslavle skončila. Teď ale domácí hrají v obrovské pohodě a puk si vyměňují s velkou lehkostí.
     
    45:58
    Teď je domácí Lokomotiv o hodně lepším týmem a přestože vede, tak je stále v útoku a Barys se není schopen vymanit z tlaku. Teď ale šla Kapustinova rána pouze nad!
     
    44:42
    Tak toto už byla regulérní gólovka domácích, kteří udělali pořádný průvan před bránou Poluektova, ale ani Malcev a ani Chistov puk za jeho záda s vypětím všech sil nedotlačili!

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 31. Konkov (Averin), 53. Mosaljov (Kronwall, Kapustin), 54. Averin (Konkov, Apalkov), 59. Loktijonov (Malcev) – 54. Bochenski


    Lokomotiv Jaroslavl: Krasotkin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall, Grigorjev, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Averin, Apalkov – Chistov, Malcev, Loktijonov – Mosaljov, Kapustin, Galimov – Sigarev, Kraskovsky, Korškov
    Barys Nur-Sultan: Poluektov (Laco) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Lipin, Trjasunov, Lobanov, Ryspajev – Bochenski, Boyd, Dawes – Puškarjov, Kudjakov, Starčenko – St. Pierre, Romanov, Krasnoslobodcev – Panšin, Solarev, Rudenko
    bahis siteleri