Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po s.n. (2:1)
Metallurg Magnitogorsk
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 21.01.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    AK BARS KAZAŇ
    Úřadující vicemistr KHL zatím nezažívá úplně ideální sezónu, a výkony Kazaně nejsou tak suverénní jako v loňském ročníku. Momentálně se Bars nachází na šesté příčce tabulky se ziskem 81 bodů. Na devátý Nižněkamsk má uspokojivý náskok devíti bodů, a navíc má zápas k dobru.

    Poslední čtyři utkání sehrálal Kazaň v domácí hale. Tuto sérii však nezačala dobře, a hned v úvodním zápase prohrála s Omskem 0:3, a na tuto prohru navázala i v utkání s Jekatěrinburgem, se kterým prohrála 1:2. V následujícím utkání však Bars porazil Jugru poměrem 4:1. Sérii domácích zápasů zakončili svěřenci trenéra Biljaletdinova výhrou nad Ladou 5:3. V tomto zápase se blýsknul hattrickem Justin Azevedo!
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    Metallurg se po špatném vstupu do sezóny zvedl, a na zlepšených výkonech má zásluhu i nový trenér Ilja Vorobjov, který se navíc v sobotu zúčastní jako trenér výběru Východní konference v All-Star Game! Metallurg se momentálně nachází na druhé příčce Východní konference se ziskem 88 bodů, a má našlápnuto k postupu do play-off. K jistotě postupu však ještě Magnitka potřebuje pár bodů ...

    V posledních zápasech Metallurg podává dobré výkony, nicméně výsledky nejsou ideální. Nejprve Magnitka v domácím prostředí dokázala porazit Dinamo Minsk poměrem 5:1. V následném utkání Metallurg také zvítězil nad Novgorodem, nicméně to bylo až po samostatných nájezdech. V posledním utkání však svěřenci trenéra Vorobjova prohráli na ledě Avtomobilistu 3:6. Napraví si dnes reputaci?
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem devět zápasů. My se společně zaměříme na souboj Metallurgu Magnitogorsk s Ak Bars Kazaň. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.

    Do dnešního utkání vstupuje v pozici favorita domácí Metallurg, který však v letošní sezóně umí negativně překvapit, obzvláště na domácím kluzišti, a dle mého názoru budeme sledovat vyrovnanou partii ...
    Již v sobotu je na programu All-Star Game, těšíte se?

    Již v sobotu čeká KHL All-Star Game! Výběr Západní konference povede jako kapitán Alexander Radulov, a kapitánem výběru...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 20. leden 2016
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Osipov, Lee, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin – Zaripov (C), Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin . Timkin, Kaletnik, Platonov (A) – Železkov

    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Ďaloga, Kornějev (A), Wilson, Bělov, Jarullin, Rylov, Sidorov – Varnakov (A), Malychin, Obuchov – Lukojanov, Sjögren, Čibisov – Möller, Azevedo, Mirnov – Golubev, Svitov (C), Archipov

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Gorděnko, Tomilov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:32
    V úvodu utkání je zatím aktivnější domácí celek, který se aktivní v útočném pásmu, nicméně zatím se do zakončení dostat nedokázal.
     
    02:11
    Čtvrtý útok Kazaně se dokázal usadit v útočném pásmu, nicméně následně Svitov o kotouč přišel, a Metallurg otáčí hru.
     
    02:42
    Před Stanislava Galimova si to namířil Jegvenij Timkin, který však po souboji s Kornějevem podklouzl, a nakonec se před ruským brankářem do zakončení nedostal!
     
    03:16
    Hostující Kazaň se pokoušela dostat do postupného útoku, nicméně Lukojanov zbytečně zabrzdil na modré čáře, a je odpískán ofsajd.
     
    03:46
    Tomáš Filippi protečoval kotouč do útočného pásma pro Danise Zaripova. Před domácího forvarda se však nakonec dostal Wilson, který jeho postup zablokoval.
     
    04:23
    Metallurg momentálně kontroluje hru ve vlastním pásmu, a zkušený Chris Lee čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    04:47
    Právě Chris Lee se následně v útočném pásmu dostal k tvrdé střele. Jeho pokus však dokázal Galimov vyrazit pravým betonem!
     
    05:13
    Čtvrtý útok domácího celku se ještě na malou chvíli dokázal usadit v útočném pásmu, nicméně dobře napadající hráči Kazaně se následně dokázali dostat ke kotouči.
     
    05:47
    Ani Kazaň si však v útočném pásmu nepočínala úplně ideálně, a u kotouč je domácí celek!
     
    06:04
    Obrovská šance domácího celku! Po velké chybě Wilsona se dostal ke kotouči za brankou Wolski, který jej posílal pohotově před branku, kde se nacházel Honza Kovář. Českému útočníkovi však na poslední chvíli zablokoval hůl obránce Bělov!
     
    06:53
    Rozjetí domácí se hnali do dalšího útoku, nicméně tentokrát postup druhé formace zastavil odpískaný ofsajd. Následuje komerční přestávka.
     
    07:21
    Před Košečkina si to namířil z rohu kluziště hostující Dmitrij Obuchov, který se pokoušel zakončit. Obránce Těreščenko však pohotově zasáhl!
     
    07:56
    Metallurg se dobrým napadáním dostal ke kotouči ve vlastním pásmu, a směřoval do protiútoku. Ten táhl po pravé straně Platonov, jehož následné zakončení nemířilo přesně.
     
    08:33
    Chris Lee vystihl za útočnou modrou rozehrávku Kornějeva, nicméně jeho spoluhráči se ještě nacházeli v pásmu, a tak kanadský bek pouze nahodil kotouč do pásma.
     
    08:52
    Na led se dostala první útočná formace Metallurg, a Galimov se musel hned ohánět! Mozjakin hledal před branku Wolskiho, který však kotouč stihl pouze tečovat, a Galimov dokázal kotouč přikrýt pod lapačku.
     
    09:36
    Hostující cleek dlouhou dobu držel kotouč v útočném pásmu. Následně se vydal do postupného útoku, ten však nevyšel dle představ, a u puku jsou hráči Metallurgu.
     
    10:53
    Jan Kovář hledal dlouhou přihrávkou v rohu kluziště Wojteka Wolskiho, nicméně před polským kanonýrem sebral kotouč Ďaloga.
     
    11:21
    První útočná formace Metallurgu se opět udržela v útočném pásmu. Před Galimov se dostal k zakončení z ototčky Wolski, nicméně jeho střelu dokázal brankář Kazaně vyrazit!
     
    11:56
    Do velké šance se tentokrát dostal také Tomáš Filippi s Danisem Zaripovem. Jejich kombinace před Galimovem však nakonec ke střele nevedla, a kotouč je v rohu!
     
    12:33
    Metallurg svého soupeře "mačká", a další nebezpečnou střelu domácích vyslal od modré Birjukov. Jeho ránu však dokázal Galimov vyrazit.
     
    12:39
    Hned poté však v rohu kluziště fauloval Danis Zaripov, který zahákoval unikajícího Igora Mirnova, a míří na trestnou lavici!
     
    13:14
    Kazaň se dokázala hned na začátku přesilové hry usadil v útočném pásmu, následně však chyboval při přihrávce Mirnova, a Filippi vyhazuje!
     
    13:43
    Hostující celek už je však zpět v útočném pásmu, a od modré vyslal ostrou ránu Oscar Möller. Vasilij Košečkin kotouč vyrazil, a ten následně vyhodil z pásma ven Lee!
     
    14:26
    Přesilová hra Kazaně se již pomalu blíží ke svému konci, nicméně hostující celek nadále kombinuje v útočném pásmu.
     
    14:48
    Danis Zaripov se již zapojil zpět do hry, nicméně Kazaň stále pokračuje v kombinaci v útočném pásmu.
     
    15:15
    Na levém křídle dobře zakombinoval Mirnov s Azevedem, a druhý jmenovaný následně na druhé straně hledal Möllera. Toho však dobře hlídal Birjukov.
     
    15:59
    Po delší době je hra opět přerušena! Tentokrát se hostujícímu celku nepodařilo dostat přes modrou čáru, a je odpískán ofsajd.
     
    16:08
    Do útočného pásma nabruslil Oskar Osala, který si nic nerozmýšlel, a prostě vystřelil. Jeho pokus však skončil v náruči Galimova.
     
    16:49
    Aktivní Oskar Osala tentokrát zatáhnul kotouč do útočného pásma, a následně se pokoušel uvolnit Tomáše Filippiho. O českého útočníka se však pečlivě postaral Jakov Rylov.
     
    17:09
    Hostujícímu celku tentokrát vůbec nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Galimovem.
     
    17:43
    Chris Lee dostal na levé straně trochu prostoru, a posílal nebezpečnou přihrávku před Galimov, kde kotouč tečoval Sjomin. Gólman Kazaně si však dokázal poradit.
     
    18:18
    Obrana Metallurg tentokrát odvedl velmi dobrou práci, a Viktor Antipin má dostatek času na rozehrávku.
     
    19:09
    Obuchov uvovolnil na modré čáře Malychina, který následnou přihrávkou hledal před brankou Varnakova. Ruský útočník však bránil Košečkinovi v pohybu, a hra je vykázána do středního pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního utkání žádnou branku nenabídla, nicméně diváci se rozhodně nenudili. Metallurg nevstoupil do utkání ideální, avšak postupem času začal ukazovat, kdo je favoritem. Ve dvanácté minutě měl nejdříve velkou šanci Wolski, a po něm také Tomáš Filippi. Gól však ani z jedné šance nepadl!

    Druhá třetina začne přibližně v 15:47!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Hned na začátku třetiny se první útočná formace Metallurgu dostala do kombinace v útočném pásmu. Wolski a spol. ze své převahy však nic kloudného nevytěžili.
     
    21:03
    Kazaň vstoupila do druhého dějství hodně pasivně, a zatím se nemůže vůbec dostat do hry. Kotouč má stále domácí Metallurg!
     
    21:36
    Až teď dostala Kazaň výhodu rozehrávky, nicméně přihrávka Alberta Jarullina ve středním pásmu nikoho z jeho spoluhráčů nenašla.
     
    22:14
    Metallurg se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a z mezikruží nebezpečně vypálil Alexej Kajgorodov. Jeho rána z voleje však mířila těsně mimo!
     
    22:44
    Kazaň se nedokázala dostat z tlaku ve vlastním pásmu, a tak se Rylov musel uchýlit k vyhození kotouče na zakázané uvolnění.
     
    23:23
    Domácí celek se opět velmi dobře pohyboval v útočném pásmu, avšak Kazaň skvěle napadala, a momentálně jsou u kotouče právě hosté.
     
    23:52
    U útočné modré se odrazil kotouč na hůl Denise Golubeva, nicméně ten neměl dostatečnou rychlost, a byl by dostižen Birjukovem, a tak pouze nahodil kotouč do pásma.
     
    24:32
    Kazaň opět dostala možnost rozehrávku, a hned z toho byla velká šance! Obrana Metallurgu lehce zaspala, a na Košečkina se hnal Čibisov. Jeho ránu ruský brankář vyrazil, a poradil si i s dorážkou Sjögrena!
     
    25:11
    Metallurg se dostal k postupné rozehrávce ve vlastním pásmu, nicméně přihrávka Birjukova ve středním pásmu nikoho z domácích nenašla, a tak je u kotouče Kazaň.
     
    25:53
    Kazaň skvěle napadala v útočném pásmu, nicméně Chabarov dokázal najít ve středním pásmu rozjetého Osalu, jehož násedlná rána však nemířila přesně.
     
    26:13
    Aktivní druhá formace domácích pokračovala v útoku, a po střele Antipina se dostal k dorážce Osala, avšak Galimov byl na svém místě!
     
    27:17
    Ryan Wilson dostal krásnou přihrávku na levou stranu, a najížděl před Košečkina. Následnou střelu kanadského beka však brankář Metallurgu dokázal vyrazit!
     
    27:52
    Na druhé straně se k nebezpečné střele dostal opět Oskar Osala, avšak ani tentokrát jeho střela v brance neskončila!
     
    28:19
    Danis Zaripov velmi dobře napadal za brankou hostujícího celku, a dokázal vybojovat kotouč. Ten následně posílal před branku, kde se však Filippi do zakončení neprocpal.
     
    28:46
    Po delší době se hra opět přerušuje, neboť se domácím nepovedl přechod přes modrou čáru, a je odpískán ofsajd.
     
    29:38
    Kazani se nevedlo v útočném pásmu, a Metallurg se tak dostal ke kotouči. Velmi dobře poté rozehrál Těreščenko, který našel na modré Kováře. Jeho následnou střelu však zablokoval Ďaloga.
     
    30:20
    Alexander Svitov našel za brankou Dmitrije Archipova, který velmi chytře obkroužil branku, a pokoušel se zakončit. Košečkin však dokázal kotouč udržet přes brankovou čárou, neboť dorážet Svitov a také Golubev!
     
    30:59
    Do zajímavé šance se dostával Tomáš Filippi, který byl následně odzbrojen Kornějevem, a do zakončení se nedostal.
     
    31:26
    Metallurg se postupný útok nevydařil, a dopředu se hnal Oscar Möller. Následná rána švédského útočníka však nemířila přesně!
     
    32:57
    Ve středním pásmu se dostal ke kotouči Marek Ďaloga, nicméně jeho spoluhráči střídali, a tak slovenský bek pouze nahodil kotouč do pásma.
     
    33:33
    Wojtek Wolski poslal kotouč na levou stranu, kde číhal Segrej Mozjakin. Ruský reprezentant následně hledal před brankou Kováře, ten byl však dobře střežen!
     
    33:58
    První přesilovou hru v dnešním utkání si zahraje také domácí Metallurg! Albert Jarullin zasáhl hokejkou do obličeje Wotjeka Wolskiho, a míří na trestnou lavici.
     
    34:19
    Začátek přesilové hry se však Metallurgu nepovedl, a do protiútoku vyrazil Svitov. Jeho svižnou ránu však dokázal Košečkin vyrazit!
     
    34:43
    První přesilokové formaci Metallurg se podařilo usadit v útočném pásmu, avšak následně chyboval při kombinaci Mozjakin, a Kazaň vyhazuje.
     
    35:21
    První přesilová hra Metallurg v tomto utkání není povedená. Kazani se opět podařilo vyhodit, a do konce Jarullinova trestu zbývá již jen půl minuta!
     
    35:56
    Těsně před návratem Jarullina na led se dostal z levé strany ke střele Oskar Osala, nicméně jeho pokus zblokoval Alexander Svitov do ochranné sítě!
     
    36:04
    Albert Jarullin je již zpět na hrací ploše, nicméně Metallurg zůstal v útočném pásmu. Ránu Vladislava Kaletnika však Galimov lapil!
     
    36:45
    Kazaň se vydala do protiútoku, který táhl středem hřiště Justin Azevedo. Útočník, který v minulém zápase vstřelil hattrick, však svou následnou střelu nezamířil přesně.
     
    37:26
    Na modré čáře se dostal ke kotouči Alexander Sjomin, jehož následná rána však neměla přesné parametry, a kotouč skončil mimo.
     
    37:54
    Na druhé straně kluziště zahrozila Kazaň, jmenovitě Michail Varnakov. Následná střela člena elitní formace Barsu však skončila v náruči Košečkina.
     
    38:09
    První formace Metallurgu se usadila v útočném pásmu, a pokoušela se dostat do zakončení. Hráči Kazaně však byli velmi dobře rozprostřeni, a následnou přihrávku Wolskiho zablokovali.
     
    38:48
    Alexander Svitov si to namířil do útočného pásma po levé straně, a následnou přihrávkou hledal před brankou Archipova. Kotouč však prolétl brankovištěm bez povšimnutí hostujících hráčů.
     
    39:23
    Oskar Osala byl na pravé straně hodně ostře odstaven od kotouče Sidorovem, nicméně se o nedovolený zákrok nejednalo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ani druhá třetina dnešního zápasu nám bohužel branku nenabídla! Prostředí třetina byla na velké šance o poznání chudší, nicméně blíže úvodní brance byla Kazaň. Ve 31. minutě obrokroužil branku Archipov, kterému se však nepovedlo dostat kotouč do branky! V závěru třetiny měl Metallurg k dispozici přesilovou hru, kterou však domácí nevyužili.

    Třetí třetina začne přibližně v 16:33!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:12
    Na začátku třetí třetiny se dostal ke kotouči na modré čáře Chris Lee, jehož ránu však dokázal Galimov vyrazit!
     
    41:36
    Na druhé straně kluziště se uvolnil Albert Jarullin, kterého našel Lukojanov. Jeho následnou střelu však Košečkin lapil!
     
    41:57
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Malychin, který v rohu kluziště nedokázal ubránit Osalu, a podrazil ho.
     
    42:17
    Hned na začátku přesilové hry přišla velká šance domácích! Z hranice pravého kruhu tvrdě vystřelil Birjukov, nicméně mířil pouze do boční sítě.
     
    42:57
    Na pravou stranu dostal pěknou přihrávku Kovář, který se opřel do kotouč z první, nicméně jeho střelu dokázal Galimov vyrazit!
     
    43:43
    V závěru přesilové hry se dokázal hostující celek osvobodit, a za malou chvíli naskočí Malychin zpět na led!
     
    44:41
    Chris Lee mohl zamířit vpřed, nicméně jeho spoluhráči nebyli dobře najetí, a tak kanadský bek raději zavezl kotouč za branku.
     
    45:26
    Metallurg se postupný útok nepovedl, a kombinace v útočném pásmu neměla dlouhé trvání! Momentálně má kotouč Kornějev za vlastní brankou.
     
    46:21
    Ve třetí třetině je zatím aktivnější hostující Kazaň, která si však zatím nedokázala vypracovat nějakou větší šanci.
     
    46:53
    Do útočného pásma najel Justin Azevedo, který však svou střelou Košečkina nepřekvapil, a ten kotouč vyrazil!
     
    47:15
    Teď se však do velké šance dostal Oscar Möller, který najížděl před Košečkina. Ruský brankář však udržel klid, a jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    47:52
    Oskar Osala zatáhnul kotouč za branku, a následně se pokoušel najít před brankou Tomáše Filippiho, nicméně český útočník se ke kotouči neprobojoval.
     
    48:36
    Wojtek Wolski dostal na modré čáře přihrávku od Mozjakina, nicméně jeho následná rána nemířila přesně.
     
    49:09
    Další velká šance Kazaně! Alexander Svitov se uvolnil na modré čáře, a najel před Košečkina. Ruský brankář opět předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    49:26
    Obuchov se rovněž dostal do zakončení, nicméně jeho pokus Košečkin také lapil! Následuje komerční přestávka...
     
    50:03
    Metallurgu teď vůbec nevyšel přechod přes modrou čáru, nicméně ofsajd z toho nebyl. Domácí o kotouči přišli, a dopředu míří Kazaň!
     
    50:59
    Domácí obránce Osipov předvedl ve vlastním pásmu krásný bodyček na Varnakova. Hostující hráči se dožadovali odpískání faulu, nicméně se jednalo o čistý zákrok!
     
    51:36
    Kazaň velmi rychle přešla střední pásmo, a po přejetí modré uvolnil Varnakov na pravé straně Obuchova. Jeho následná rána však byla zablokovaná!
     
    52:14
    Kazaň má stále více ze hry, a je velmi aktivní. Domácí celek se zatím nemůže dostat ke své hře ...
     
    52:48
    Viktor Antipin našel ve středním pásmu rozjetého Platonova, nicméně ruský útočník přes dvojici protihráčů neprojel, a o kotouč přišel!
     
    54:06
    Do útočného pásma si to namířil Jan Kovář, který hned po přejetí modré čáry vypálil. Galimov však jeho střelu dobře viděl, a střelu vyrazil!
    Čerstvá zpráva! Bývalý útočník Lvu Praha, Jiří Sekáč, mění v NHL působiště. Český útočník opouští Anaheim, a míří do týmu Chicaga Blackhawks!

    Před pár sekundami byl vyměněn Jiří Sekáč z Anaheim Ducks do Chicago Blackhawks výměnou za kanadského forvards Ryana Garbutta! Co na tento krok říkáte? :-)

    Zveřejnil(a) Onlajny.com dne 21. leden 2016
     
    54:58
    Tomáš Filippi si vzal na starost rozehrávku svého týmu. Český útočník nahodil kotouč do pásma, nicméně u toho byl první obránce Kornějev.
     
    55:32
    Oskar Osala se pokoušel projít do útočného pásma přes pravou stranu, nicméně spadl po souboji s Varnakovem. Vylučovat se však nebude!
     
    55:59
    Čtvrtá lajna domácího celku skvěle napadala v útočném pásmu, nicméně do žádné vážnější šance se dostat nedokázala.
     
    56:30
    Domácím vůbec nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Necelé čtyři minuty před koncem se tak bude vhazovat před brankou Košečkina.
     
    56:55
    Velká šance hostujícího celku! Před Košečkina zatáhl kotouč Varnakov, který nebezpečně vystřelil. Následně na brankovišti dorážel Obuchov s Malychinem, nicméně rozhodčí přerušil hru, a bude se vhazovat ve středním pásmu!
     
    57:48
    Oscar Möller se pokoušel prokličkovat v útočném pásmu do šance, nicméně o švédského útočníka se velmi dobře postaral obránce Birjukov!
     
    58:06
    Metallurgu opět nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění, avšak se Tomáš Filippi hodně snažil, aby byl mezi kruhy první.
     
    58:20
    První lajna Kazaně je dnes velmi nebezpečná, což potvrdil i teď Obuchov. Hostující útočník si z pravého rohu najel až před Košečkina, ten však jeho střelu dokázal lapit!
     
    59:06
    V samotném závěru byla v útočném pásmu velmi aktivní první útočná formace, které se však do zakončení nepodařilo dostat.
     
    59:33
    Kazani se podařilo dostat kotouč do útočného pásma, a Metallurg bude rozehrávat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina dnes vyšla daleko lépe hostujícímu celku, který byl velmi aktivní, a měl velké šance. Metallurg nedokázal navázat na svůj výkon, a může být rád, že neinkasoval. Za malou chvíli začne pětiminutové prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Na začátku prodloužení měl Metallurg výhodu úvodního útoku. Kovář však svou přihrávkou nikoho nenašel, a dopředu míří Kazaň.
     
    61:06
    Osipov protečoval kotouč do středního pásma pro Filippi, jehož postup však včas zastavil obránce Kornějev.
     
    61:29
    Filippi se však následně dostal opět ke kotouči, a přesnou nahrávkou našel rozjetého Chrise Leeho. Následnou střelu kanadského obránce však zastavil Galimov!
     
    62:06
    Ve vlastním pásmu chyboval Antipin, který daroval kotouč Varankovi. Ruský útočník obkroužil branku, avšak jeho následná rána mířila mimo.
     
    62:46
    Metallurg je v prodloužení rozhodně aktivnější, nicméně zatím se nemůže dostat do zakončení!
     
    63:26
    Před Košečkinem se dostal ke kotouči Marek Ďaloga, nicméně slovenský obránce nedokázal skákavý kotouč zpracovat, a ten dokázala odvrátit obrana Metallurgu!
     
    64:06
    Domácí Michail Birjukov se zmohl pouze na nahození kotouče za branku Galimova, kde puk sebral obránc e Wilson.
     
    64:41
    V samotném závěru prodloužení se dostal ještě do zajímavé příležitosti Varnakov, který však místo střely raději přihrával, a to nebyl dobrý nápad.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pětiminutové prodloužení dnešní utkání nerozhodlo, a na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Malychin proměňuje.
     
    1. série
    0:1
    Jako druhý jel domácí Kajgorodov, kterému se však nepodařilo uspět.
     
    2. série
    0:1
    Denis Golubev zkoušel kličku do forhendu, nicméně Košečkin jeho úmysl dobře přečetl!
     
    2. série
    0:1
    Alexander Sjomin to udělal velmi dobře, a jeho bekhendová klička byla velmi dobře provedená, nicméně ruský útočník trefil tyč!
     
    3. série
    0:1
    Rozhodnout mohl Igor Mirnov, jehož střelu však dokázal Košečkin lapit!
     
    3. série
    1:1
    Chris Lee na sebe vzal zodpovědnost, a musel dát! Kanadský obránce si Galimova vychutnal, a krásnou kličkou srovnává na 1:1!
     
    4. série
    1:1
    Honza Kovář to nemyslel špatně, nicméně jeho kličku dokázal Galimov lapit!
     
    4. série
    1:1
    Malychin se pokoušel vymíchal Košečkina, avšak do svých kliček se lehce zamotal, a domácí brankář se nenechal překonat.
     
    5. série
    1:1
    Sergej Mozjakin nic nevymýšlel, a prostě vystřelil. Jeho ránu však dokázal Galimov chytit!
     
    5. série
    1:1
    Ani Arťjom Lukojanov nebyl úspěšný, a nájezdy pokračují!
     
    6. série
    1:1
    Tomáš Filippi se pokoušel poslal kotouč k tyčce, avšak branku minul!
     
    6. série
    1:1
    Fjodor Malychin jel znovu, nicméně Košečkina svou kličkou nedokázal překonat.
     
    7. série
    2:1
    Wojtek Wolski potvrdil roli kanonýra, a svůj nájezd krásnou kličkou před Galimovem proměnil!
     
    7. série
    2:1
    Oscar Möller musel dát, nicméně se mu klička nepovedla, a Metallurg vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.

    Dnešní utkání musely rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli nakonec úspěšnější domácí! O rozhodující nájezd se postaral WOJTEK WOSLKI!
    Wojtek WOLSKI - 1:0
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Z vítězství v dnešním utkání se nakonec raduje Metallurg Magnitogorsk, který dokázal porazit Ak Bars Kazaň 1:0 po samostatných nájezdech!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kovář (MET) – 0+0, žádná střela, TOI – 19:31
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 17:31
    Marek Ďaloga (KZN) – 0+0, žádná střela, TOI – 17:10

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:27:31)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Wolski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Malychin (KZN)
    0:1   Kajgorodov (MET)
    2. série:
    0:1   Golubev (KZN)
    0:1   Sjomin (MET)
    3. série:
    0:1   Mirnov (KZN)
    1:1   Lee (MET)
    4. série:
    1:1   Kovář (MET)
    1:1   Malychin (KZN)
    5. série:
    1:1   Mozjakin (MET)
    1:1   Lukojanov (KZN)
    6. série:
    1:1   Filippi (MET)
    1:1   Malychin (KZN)
    7. série:
    2:1   Wolski (MET)
    2:1   Möller (KZN)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Osipov, Lee, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin – Zaripov (C), Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin . Timkin, Kaletnik, Platonov (A) – Železkov
    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Ďaloga, Kornějev (A), Wilson, Bělov, Jarullin, Rylov, Sidorov – Varnakov (A), Malychin, Obuchov – Lukojanov, Sjögren, Čibisov – Möller, Azevedo, Mirnov – Golubev, Svitov (C), Archipov

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri