Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po s.n. (2:1)
Metallurg Magnitogorsk
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 21.01.2016, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Wojtek WOLSKI - 1:0
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.

    Dnešní utkání musely rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli nakonec úspěšnější domácí! O rozhodující nájezd se postaral WOJTEK WOSLKI!
     
    7. série
    2:1
    Wojtek Wolski potvrdil roli kanonýra, a svůj nájezd krásnou kličkou před Galimovem proměnil!
     
    61:29
    Filippi se však následně dostal opět ke kotouči, a přesnou nahrávkou našel rozjetého Chrise Leeho. Následnou střelu kanadského obránce však zastavil Galimov!
     
    58:20
    První lajna Kazaně je dnes velmi nebezpečná, což potvrdil i teď Obuchov. Hostující útočník si z pravého rohu najel až před Košečkina, ten však jeho střelu dokázal lapit!
     
    56:55
    Velká šance hostujícího celku! Před Košečkina zatáhl kotouč Varnakov, který nebezpečně vystřelil. Následně na brankovišti dorážel Obuchov s Malychinem, nicméně rozhodčí přerušil hru, a bude se vhazovat ve středním pásmu!
     
    49:09
    Další velká šance Kazaně! Alexander Svitov se uvolnil na modré čáře, a najel před Košečkina. Ruský brankář opět předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    47:15
    Teď se však do velké šance dostal Oscar Möller, který najížděl před Košečkina. Ruský brankář však udržel klid, a jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    42:57
    Na pravou stranu dostal pěknou přihrávku Kovář, který se opřel do kotouč z první, nicméně jeho střelu dokázal Galimov vyrazit!
     
    42:17
    Hned na začátku přesilové hry přišla velká šance domácích! Z hranice pravého kruhu tvrdě vystřelil Birjukov, nicméně mířil pouze do boční sítě.
     
    41:57
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Malychin, který v rohu kluziště nedokázal ubránit Osalu, a podrazil ho.
     
    33:58
    První přesilovou hru v dnešním utkání si zahraje také domácí Metallurg! Albert Jarullin zasáhl hokejkou do obličeje Wotjeka Wolskiho, a míří na trestnou lavici.
     
    30:20
    Alexander Svitov našel za brankou Dmitrije Archipova, který velmi chytře obkroužil branku, a pokoušel se zakončit. Košečkin však dokázal kotouč udržet přes brankovou čárou, neboť dorážet Svitov a také Golubev!
     
    27:17
    Ryan Wilson dostal krásnou přihrávku na levou stranu, a najížděl před Košečkina. Následnou střelu kanadského beka však brankář Metallurgu dokázal vyrazit!
     
    24:32
    Kazaň opět dostala možnost rozehrávku, a hned z toho byla velká šance! Obrana Metallurgu lehce zaspala, a na Košečkina se hnal Čibisov. Jeho ránu ruský brankář vyrazil, a poradil si i s dorážkou Sjögrena!
     
    22:14
    Metallurg se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a z mezikruží nebezpečně vypálil Alexej Kajgorodov. Jeho rána z voleje však mířila těsně mimo!
     
    12:39
    Hned poté však v rohu kluziště fauloval Danis Zaripov, který zahákoval unikajícího Igora Mirnova, a míří na trestnou lavici!
     
    11:56
    Do velké šance se tentokrát dostal také Tomáš Filippi s Danisem Zaripovem. Jejich kombinace před Galimovem však nakonec ke střele nevedla, a kotouč je v rohu!
     
    11:21
    První útočná formace Metallurgu se opět udržela v útočném pásmu. Před Galimov se dostal k zakončení z ototčky Wolski, nicméně jeho střelu dokázal brankář Kazaně vyrazit!
     
    06:04
    Obrovská šance domácího celku! Po velké chybě Wilsona se dostal ke kotouči za brankou Wolski, který jej posílal pohotově před branku, kde se nacházel Honza Kovář. Českému útočníkovi však na poslední chvíli zablokoval hůl obránce Bělov!
     
    02:42
    Před Stanislava Galimova si to namířil Jegvenij Timkin, který však po souboji s Kornějevem podklouzl, a nakonec se před ruským brankářem do zakončení nedostal!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Wolski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Malychin (KZN)
    0:1   Kajgorodov (MET)
    2. série:
    0:1   Golubev (KZN)
    0:1   Sjomin (MET)
    3. série:
    0:1   Mirnov (KZN)
    1:1   Lee (MET)
    4. série:
    1:1   Kovář (MET)
    1:1   Malychin (KZN)
    5. série:
    1:1   Mozjakin (MET)
    1:1   Lukojanov (KZN)
    6. série:
    1:1   Filippi (MET)
    1:1   Malychin (KZN)
    7. série:
    2:1   Wolski (MET)
    2:1   Möller (KZN)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Osipov, Lee, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Kovář, Mozjakin – Zaripov (C), Filippi, Osala – Kosov, Kajgorodov, Sjomin . Timkin, Kaletnik, Platonov (A) – Železkov
    Ak Bars Kazaň: Galimov (Garipov) – Ďaloga, Kornějev (A), Wilson, Bělov, Jarullin, Rylov, Sidorov – Varnakov (A), Malychin, Obuchov – Lukojanov, Sjögren, Čibisov – Möller, Azevedo, Mirnov – Golubev, Svitov (C), Archipov

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri