Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Středa 03.02.2016, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Jestli se Dinamo chce ještě poprat o lepší umístění v tabulce Západní konference, a v tuhle chvíli se jedná o čtvrtou příčku, mělo by takové zápasy jako s Viťazem rozhodně zvládat naplno. Každý bod se totiž bude na konci sezóny počítat. Domácí přitom nemají jakoukoli naději probojovat se do play-off.
     
    Šest zápasů a čtyři výhry, taková je bilance Viťazu, který si tak může na svého soupeře díky této statistice určitě věřit. Obzvláště, když naposledy dokázal na půdě Chabarovsku uspět v poměru 4:1. Dinamo má ovšem ještě lepší formu, vyhrálo totiž čtyřikrát v řadě. A to přitom ve všech případech na venkovním kluzišti – postupně skolilo Novosibirsk, Novokuzněck, Chabarovsk i Vladivostok.
     
    Roman Horák, to by měl být jediný český krajánek, kterého bychom, upřesněme, že v dresu Viťazu, v tomhle utkání měl vidět v akci.
    Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápas s Českem. Co na nominací říkáte?

    Trenér ruské reprezentace Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápasy v Třinci a Ostravě. Do Čech přiveze Znarok...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz: Saprykin (Samonov) – Eronen, Lukin, Voronkov, Berdjukov, Golovkov, Ježov, Kudinov, Kostromitin – Kempe, Horák, Šitikov – Koroljov, Drugov, Soloduchin – Afinogenov, Nikulin, Makejev – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Musatov

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višněvskij, Korjagin, Hietanen, Mironov, Robinson, Barancev, Volkov – Pestuško, Těreščenko, Kokarev – Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Babenko, Gorovikov, Brjukvin – Karpov, Šipov, Igumnov – Avcin

    Rozhodčí: Kadyrov, Sergejev – Kučava, Sazonov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:55
    Oba týmy se na ledě zatím spíše poznávají, jak Saprykin, tak Jerjomenko v tuhle chvíli nemuseli zasahovat. Oba týmy hned na úvod na led nasadily svoje první pětky.
     
    01:35
    Připomeňme ještě jednou, že v akci dnes vidíme jednoho českého krajánka, kterým je Roman Horák. Ten na centru bude podporovat na křídlech své spoluhráče Šitikova a Kempeho.
     
    02:36
    Viťaz se zatím snaží prosadit z dálky, na bránu už vystřelili obránci Eronen i Kostromitin, ale v obou případech si poradil Jerjomenko.
     
    03:12
    Ani Koroljov nyní na hostujícího brankáře nevyzrál. Dinamo do tohoto utkání vstoupilo dost vlažně, jako by v něm nemělo nějakou větší motivaci.
     
    04:25
    Příliš hokejové krásy nám zatím tohle střetnutí nenabídlo. Především hosté působí na ledě překvapivě dost malátně, a to hlavně směrem dopředu.
     
    06:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Do této chvíle musel Saprykin likvidovat jen jednu střelu, ta druhá v pořadí, kterou z dorážky po Barancevově pokusu zaznamenal MAXIM KARPOV, už ale skončila za jeho brankovou čárou. Trochu zbytečné inkasování od domácích. Domácí gólman prostě chyboval a soupeři gól doslova nabídl na zlatém podnose. Asistence: Děnis Barancev, Juuso Hietanen.
     
    07:50
    Na ledě se toho kromě jediného gólu zatím nic zajímavého neudálo. Zakončit se nyní snažil Horákův parťák z lajny Kempe, jenže na Jerjomenka nevyzrál.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Šitikov – 2 min., sekání).
     
    10:10
    Dinamo tuhle přesilovku zatím nezvládá úplně ideálně. Pořád platí, že málo střílí. Saprykin zkrátka mezi třemi tyčemi nemá nijak složitou práci. Na druhou stranu, v tom málu nedokázal zasáhnout v pravý čas.
     
    10:50
    Teď už se přece Dinamo osmělilo k několika střelám na branku. Pálil Hietanen nebo Robinson od modré čáry, Brjukvin se také snažil skórovat, ale proti byl zatím Saprykin.
     
    11:14
    Domácí v plném počtu.
     
    11:27
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kudinov.
     
    12:05
    Sotva se domácí ubránili prvnímu oslabení, už se kvůli své vlastní chybě při střídání musejí bránit druhému. Podaří se jim úspěšně přežít?
     
    13:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    DĚNIS BARANCEV asistoval u první branky svého týmu, teď si na své konto připisuje také úspěšnou trefu. Druhou početní výhodu už Dinamo využilo a i s prstem v nose se ujalo pohodlného vedení. Bez asistence.
     
    14:03
    Viťaz sice vstoupil do utkání poměrně aktivně, jenže teď se směrem dopředu vůbec neprosazuje. Tahle navštívěnka Musatova nemohla Jerjomenka překvapit. Dinamo pracuje i velmi dobře směrem dozadu.
     
    14:49
    Drugov se nyní snažil o překonání Jerjomenka, ale ani on na něj nevyzrál. Hostující gólman si připsal na své konto šestý úspěšný zákrok.
     
    15:12
    Domácí přece jenom zvýšili trochu svou aktivitu, moskevský klub jako by na ledě po druhé vstřelené brance polevil. A Jerjomenko musel nyní likvidovat střelecký pokus Afinogenova.
     
    16:30
    Dinamo se nyní v ofenzívě úplně odmlčelo. Už dlouhou dobu nemusel Saprykin mezi třemi tyčemi zasahovat.
     
    17:17
    Domácí se nyní ženou za snížením stavu a Jerjomenka zásobuje poměrně slušnou dávkou střel. Horák si připsal na své konto střelecký pokus, to samé i Soloduchin, forvard druhé lajny. Hostující brankář zatím drží.
     
    18:20
    Pokud Dinamo bude předvádět i nadále tak pasivní hokej, mohlo by to pro něj dopadnout špatné. Evidentně se nechalo průběžným stavem ukolébat.
     
    19:00
    Zahlášena byla poslední minuta této třetiny.
     
    19:20
    Viťaz má jinak dost velké problémy na buly, z šestnácti vhazování dokázal vyhrát ani ne třetinu z nich. I proto musí často o puk tvrdě bojovat, nebo se k němu dostane díky špatné rozehrávce soupeře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Moskevský celek zatím potvrzuje roli favorita a díky trefám Karpova s Barancevem se ujal pohodlného vedení. Neměl by ale usnout na vavřínech, ostatně tak jako po druhém vstřeleném gólu, kdy ho Viťaz začal v mnoha ohledech přehrávat. Na druhou stranu se Dinamo může zatím spolehnout na pozorného brankáře Jerjomenka, který doposud polapil celkem devět střeleckých pokusů.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Višněvskij – 2 min., sekání).
     
    21:03
    Cvetkov s Fjodorovem se dostali do protiútoku! Jenže nakonec z jejich akce nic nezbylo. Možná že v útočném pásmu dočlo k nějakému přestupku proti hokejovým pravidlům, avšak podle názoru rozhodčích bylo vše v pořádku.
     
    22:17
    Hosté v plném počtu.
     
    22:20
    Na druhé straně nyní Soloduchin prověřil schopnosti Jerjomenka! Nicméně hostující gólman si i s tímhle pokusem dokázal poradit. Dinamo se zatím brání oslabení statečně.
     
    23:16
    Brjukvin a Babenko se nyní na ledě potkali s Avcinem, tedy třináctým útočníkem Dinama. Možná že jeho trenéři trochu přeskupili lajny.
     
    24:26
    Dinamo nyní mohlo přidat další zásah, evidentně si svůj náskok hodlá pojistit. Proti střele obránce Hietanena od modré čáry si však Saprykin poradil.
     
    25:16
    Prvních pět minut této třetiny nám nabídlo jednu přesilovku Viťazu, jinak vlastně nic zásadního, co by mělo změnit to nejdůležitější – tedy aktuální skóre.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Brjukvin – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:30
    Viťazu tahle početní výhoda moc nevychází. Dinamo se spolu s Jerjomenkem aktuálně brání velmi dobře.
     
    28:00
    Co se týče onoho přeskupení formací v Dinamu, věci se mají následovně. Gorovikov se posunul do první lajny ke Kokarevovi a Pestuškovi a Babenko s Brjukvinem hrají spolu s 13. útočníkem Avcinem. Vypadá to, že Těreščenko má nějaký zdravotní problém!
     
    28:20
    Hosté v plném počtu.
     
    29:54
    Hra je přerušená, celkově se hra dost uklidnila. Dinamo zatím až na pár pasáží v této třetině drží pohodlný náskok.
     
    30:10
    Tohle bylo nebezpečné pro Dinamo, ne že ne! Soloduchin poslal puk na Jerjomenka a ten puk neudržel ve své výstroji. Víckrát by se takových chyb neměl dopouštět.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HC Viťaz (Koroljov – 2 min., sekání).
     
    31:45
    Dinamo to zatím nemyslí zle, některé pasáže přesilovky byly z jeho strany velmi dobré, ale chtělo to možná víc střílet. Blíží se konec třetí početní výhody hostujícího celku.
     
    32:10
    Domácí v plném počtu.
    KHL vyhlásila nejlepší hráče za měsíc leden. Souhlasíte s touto volbou? :-)

    KHL včera oznámila nejlepší hráče měsíce ledna! Nejlepším brankářem byl vyhlášený mladý Ilja Sorokin, který se dočkal...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     
    33:05
    Těreščenko v první třetině odehrál jen šest minut a do té druhé vůbec nezasáhl. Tohle není dobrá zpráva pro Dinamo před blížícím se play-off.
     
    34:16
    Brjukvin ukázal, že má velmi šikovné ruce. Vyvezl puk do pásma, vystřelil a jeho tečovaná rána ohrozila Saprykina. Domácí obránci ale měli čas vyčistit prostor před sebou.
     
    36:20
    Jerjomenko nyní svůj tým podržel jistým zákrokem proti Drugovovi. Ne ne, Dinamo rozhodně nemá v tomhle duelu vyhráno.
     
    36:30
    Tohle byl hodně sporný moment. Po Kokarevově střele, kterou Saprykin neudržel ve své výstroji, se puk dostal do branky od jedné z bruslí hostujícího hráče. Nakonec však rozhodčí tuhle trefu neuznali.
     
    37:21
    Horák se nyní ocitl ve velké možnosti! A opravdu dost nepříjemně dotíral na Jerjomenka. Hostující gólman však i tuhle situace dokázal přežít.
     
    39:00
    Zahlášena byla poslední minuta 2. třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I když jsme se v téhle třetině žádné trefy nedočkali, byla v mnoha ohledech určitě zajímavá. Dinamu nebyla uznána trefa na 3:0, viděli jsme celkem 23 střel na branku a všechny pochytali jak Saprykin, tak Jerjomenko. Hosty čeká ještě pořádná fuška, aby tenhle náskok udrželi. Obzvláště, když hrají bez svého forvarda první lajny Těreščenka.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:16
    Mironov se nyní chtěl prosadit po straně, ale nakonec předvedl jen, jak rychle umí bruslit. Každopádně hosté už od začátku převzali iniciativu hry.
     
    42:35
    Oba týmy zpočátku tohoto dějství působí na ledě dost opatrně. Ani Saprykin, ani Jerjomenko si zatím nepřipsali jediný úspěšný zákrok.
     
    44:55
    Prvních pět minut jako by se ani nemuselo hrát. Viťaz ani Dinamo se neprobili do vážnější příležitosti. Hosté se zřejmě s přibývajícím časem budou soustředit hlavně na bránění.
     
    46:03
    Brjukvin se nyní v plné rychlosti řírit na branku! Byl ovšem nakonec včas zastaven domácími hráči.
     
    47:12
    Pokud si zatím shrneme to nejdůležitější v této třetiny, mírněji se pokusili ohrozit Jerjomenka Soloduchin s Lukinem, navštívenku směrem na Saprykina vyslal naopak Kokarev.
     
    48:15
    Co jiného můžeme ještě k této třetině dodat? Upřímně vlastně nic – Dinamo jednoduše brání pohodlný náskok, Viťaz se marně snaží najít cestu za snižujícím gólem.
     
    49:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak že by se utkání přece začalo dramatizovat? Až nyní Jerjomenko poprvé kapituloval, a to po střele GEORGIJE BERDJUKOVA. Zbývá deset minut do konce, bude to rozhodně pořádně zajímavá pasáž posledního dějství tohoto utkání. Asistence: Roman Kudinov.
     
    50:20
    Dinamo jako by tohle inkasování probudilo a ihned si chce pohodlný náskok vrátit zpět na svou stranu. Saprykin nyní musel mezi třemi tyčemi předvést své umění.
     
    51:16
    Cvetkov s Fjodorovem kombinovali dobře v útočném pásmu a Saprykin musel opět zasahovat. Hosté jsou v posledních několika desítkách vteřin lepším týmem.
     
    53:04
    Nějakých sedm minut zbývá do konce tohoto utkání A nervozita na ledě sílí. Je to logické, nemusíme rozsáhle a podrobněji tuhle situaci popisovat.
     
    54:08
    A zase tu máme další přerušení hry. Tentokráte Dinamo ubralo další minutu z času, který do konce utkání ještě zbývá.
     
    55:10
    Co se týče přezkoumání gólu Viťazu, nakonec branka nebyla připsána Afinogenovovi, který by v sezóně zaokrouhlil svůj počet gólů na patnáct, nýbrž Berdjukovovi. Asistence pak připsána Kudinovovi.
     
    56:30
    Domácím se čas krátí a krátí. Dinamo zatím všem jakýmsi útokům v tuhle chvíli odolává.
     
    57:10
    Třetí třetina nám jinak nenabídla žádné vyloučení. A rozhodčí Kadyrov a Sergejev se nesnaží do utkání výrazněji zasahovat. Ať si ten tvrdý boj rozhodnou sami, jako by si řekli.
     
    58:30
    Dvakrát se nyní pokusil ohrozit Jerjomenka obránce Berdjukov, autor dosud jediného gólu Viťazu. Hostující gólman dvěma jistými zákroky svůj tým podržel.
     
    59:01
    Vstoupili jsme do poslední minuty tohoto utkání.
     
    59:32
    Domácí zkoušejí power-play, Saprykin je na své střídačce!
     
    59:40
    Oddechový čas pro domácí.
    Matěj Machovský předvádí v brance Plzně skvělé výkony! Dočká se po sezóně přestupu do zahraničí?
     
    Konec zápasu.
     
    Dinamo mělo opravdu velké problémy, aby na půdě Viťazu vyhrálo, nakonec ovšem přece potvrdilo roli favorita a získalo tři body na svou stranu. Svůj náskok si vytvořilo v první třetině, v níž se trefili Karpov a Barancev, za domácí pak dokázal snížit už jen Berdjukov deset minut před koncem.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (19:45:16)

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 50. Berdjukov (Kudinov) – 7. Karpov (Barancev, Hietanen), 14. Barancev


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Samonov) – Eronen, Lukin, Voronkov, Berdjukov, Golovkov, Ježov, Kudinov, Kostromitin – Kempe, Horák, Šitikov – Koroljov, Drugov, Soloduchin – Afinogenov, Nikulin, Makejev – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Musatov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višněvskij, Korjagin, Hietanen, Mironov, Robinson, Barancev, Volkov – Pestuško, Těreščenko, Kokarev – Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Babenko, Gorovikov, Brjukvin – Karpov, Šipov, Igumnov – Avcin

    Rozhodčí: Kadyrov, Sergejev – Kučava, Sazonov
    bahis siteleri