Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 03.02.2016, 17:30 • Sokolniki, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u konce byť jsme viděli tři góly a výsledkově celkem jasnou výhru Jugry, moc jsme se nebavili. Hosté těžili spíše z efektivity a neschopnosti Spartaku prosadit se, protože o moc lepší nebyli. Ovšem domácí neměli moc šancí a většina jejich střel nebyla moc velkým nebezpečím pro Fokina, který sice předvedl solidní výkon, skoro žádný těžký zákrok ale na kontě celý zápas neměl. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek týdne. (19:41:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Vážně už zbývají pouze vteřiny do konce zápasu a Spartak už se nikam nežene, jen drží puk ve středním pásmu a rezignoval na výsledek.
     
    59:15
    Na zem naopak musel ještě jednou Ivannikov, tentokrát si ale se střelou od Orlova poradil a ukryl ji mezi svými betony, které rychle sklapl k sobě.
     
    58:45
    Už se pomalu dostáváme do poslední minuty zápasu a je pravdou, že pohledný hokej moc k vidění nebyl, Jugra vyhraje spíše díky své efektivitě.
     
    57:49
    Zápas už pomalu bude končit a domácí stále nemají žádnou větší šanci, takže Fokin zatím drží čisté konto. To platí o po slabé střele Leščenka, kterou v pohodě zachytil.
     
    56:45
    Teď musel na zem i Fokin, který se položil proti střele od Glazačeva a nakonec zakročil dobře, protože puk se mu dostal do výstroje a bude se tak vhazovat v obranném pásmu Jugry.
     
    55:38
    Ke střele se nakonec dostal Vasilčenko, ale jeho pokus dokázal Ivannikov vyrazit pryč, takže to vypadá, že se vážně žádné další branky v dnešním duelu nedočkáme.
     
    54:29
    Na ledě se toho skutečně mnoho neděje a oba celky už vzývají konec zápasu, Jugra už nepotřebuje útočit a domácí nemají žádnou motivaci.
    Matěj Machovský předvádí v brance Plzně skvělé výkony! Dočká se po sezóně přestupu do zahraničí?
     
    53:05
    K dalším zakončení se odhodlal od modré Gilroy, ale Fokin byl opět úspěšný, Domácí jsou teď sice lepší, ale asi jim to k ničemu nebude, protože vedení Jugry už je moc vysoké na to, aby se s ním dalo ještě něco dělat.
     
    51:39
    Na druhé straně se zakončením prezentoval Leščenko, jeho rána ale byla sice prudká, ale také nepřesná, takže Fokin se jen ohlédl a sledoval, jak se puk odrazil za bránu.
     
    50:45
    Ke střele se naopak dostala znovu Jugra, která už hraje také v klidu, zakončení Jacenka se ale neujalo, protože nebyl přesné a skončilo za bránou.
     
    49:49
    Spartak už pozbyl veškeré naděje a zápas už jenom dohrává, takže se hraje převážně ve středním pásmu, kde domácí sice drží puk, ale reálnou hrozbu nepředstavují.
     
    48:53
    Ani teď se Spartak nedostal k ohrožení brány, protože je hodně mimo a vypadá to, že Jugra už tento zápas rozhodla ve svůj prospěch.
     
    47:21
    Domácí jsou logicky zaskočeni a nevědí, co s tím, protože měli problém se vstřelením jedné branky, natož se třemi.
     
    47:00
    Jugra právě vstřelila branku!
    A už je asi hotovo, protože Spartak se definitivně sesypal a dovolil tak Jugře odskočit na výrazný gólový rozdíl, který narůstá už na tři branky! K puku se dostal v útočné třetině Raškazov, který ho posunul v levém kruhu stojícímu JEVGENIJOVI LAPENKOVI, jenž se přesnou střelou k tyči nemýlil! Asistence: Kirill Raškazov, Grigorij Želdakov.
     
    46:09
    Jugra právě vstřelila branku!
    Ale na druhé straně už gólman svoji úlohu nesplnil, když Ivannikov vyjel na dlouhý pas za obranu daleko z brány, puk neodehrál dobře a vlastně ho nabil PAVLU MEDVEDĚVOVI ! Ten už před sebou měl pouze prázdnou klec a jelikož ji trefil, tak navýšil vedení hostujícího týmu! Bez asistence.
     
    45:39
    Teď se k velké šanci se dostal domácí celek, který se natlačil před Fokina a zasypal jeho bránu střelami, ale hostující gólman se udržel.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 19. Jacenko (Sitnikov, Fokin), 47. Medveděv, 47. Lapenkov (Raškazov, Želdakov)


    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Valentěnko, Gilroy, Korobov (A), Genoway, Jermakov, Dyblenko, Sorokin – Radil, Mereškin, Glazačev – Potapov (C), Bodrov (A), Levitskij – Leščenko, Voronin, Šmeljov – Wellman, Vasiljev, Klimenko
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Bojaršinov) – Ugolnikov, Želdakov (A), Kalašnikov, Djakov, Antonov, Pogorišnij, Vasilčenko, Selezňov – Sitnikov (C), Jacenko, Bortnikov (A) – Raškazov, Varfolomějev, Lapenkov – Jašin, Orlov, Medveděv – Panov, Ankudinov, Beljajev

    Rozhodčí: Gamalej, Safjullov – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri