SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
HC Děčín
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
HC Řisuty
Sobota 13.02.2016, 18:002. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (20:13:53)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec porážejí Řisuty 4:2 a připisují si všechny tři body. Hosté naopak odjíždějí s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Lavinger zasahoval proti jedovce Kally, prvně jmenovaný ale drží stále dvoubrankový náskok Děčína.
     
    59:07
    Zika už se napřahoval ke střele na pravém kruhu, sudí však odpískali postavení mimo hru a znovu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:19
    Medvědi se uhnízdili v pásmu Řisut a drží co nejdéle puk na svých hokejkách. K případné powerplay tak Buldoky zatím nepouštějí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Milan Buďa se ocitl tváří v tvář Ilašenkovi, ale po jeho prudké střele se brankář Buldoků zaskvěl, když kotouč ukryl ve své náruči.
     
    56:13
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se nevzdali a nakonec přeci jenom podruhé skórují. Na vrchol pravého kruhu se dobře postavil DAVID MULÁČEK a svou přízemní střelou dokázal překonat Lavingera. Hra tak možná ještě může být dramatická. Nyní se od hostů dá očekávat tlak, kontaktní branka je už na dostřel. Asistence: Jiří Kalla, Tomáš Slavíček.
     
    55:33
    Oliverius to ještě zkusil z následné akce na opačné straně, ale proti byla pozorná obrana Buldoků. Ti tak míří znovu do útoku.
     
    54:39
    Před hosty se zjevila odkrytá branka, Lavinger se nedokázal včas přesunout a Janeček tak dojel puk a střílel přímo na branku. Jenže obránce Hříbal obětavě padl do střely a jen díky němu hosté neskórovali.
     
    53:54
    Sýkora poslal puk na modrou čáru, kde už měl napřaženo Molnár, ale jeho dělovka skončila pouze v náruči Ilašenka.
     
    52:52
    Dva na jednoho jeli hosté na Lavingera, ale Kalla před jeho svatyní nezamířil přesně. Puk skončil jen těsně vedle ní a převzali si ho domácí hokejisté.
     
    52:25
    Do slibné šance se dostávali hosté z Řisut, ale zastavilo je postavení mimo hru, která je následně vykázána zpět do středního pásma.
     
    51:46
    Tempo hry trochu upadlo a nyní se hrálo převážně ve středním pásmu. Ani jedno mužstvo se nedostalo do blízkosti brankáře soupeře.
     
    50:03
    Hosté to zkouší znovu před domácí svatyní, ale žádná ze tří střel se neujala.
     
    49:25
    Matěj Kos se rozjel do blízkosti domácí branky a vystřelil z pravého kruhu. Lavinger si ale znovu dokázal poradit a další branku hostům zatím nepovolil.
     
    48:39
    Fojt číhal před Ilašenkem a klepal si o přihrávku, ale ještě předtím ho o puk obrala obrana Řisut, která má nyní hru pod kontrolou.
     
    48:11
    Další oslabení hosté zvládli a nyní jsou už kompletní.
     
    47:32
    Další vyhození puku až před domácí branku. Hosté své oslabení zatím zvládají velmi dobře a Medvědy nepouští do větších akcí.
     
    46:28
    Hosté se po vhazování v pásmu Děčína dostali ke kotouči, který vyhazují až před Lavingera. Šetří tak drahocenné vteřinky svého oslabení už na jeho počátku.
     
    46:11
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Babický – 2 min., podražení).
     
    45:30
    Jiří Kalla, synovec Jaromíra Jágra, se znovu zaskvěl další parádní akcí, po které byl ale Lavinger znovu připraven. Bude jednou brázdit mantinely NHL jako jeho strýc?
     
    44:07
    Kalla se rozjel na vrchol levého kruhu, ale na Lavingera svou střelou nevyzrál. Ten drží stále tříbrankový náskok Děčína.
     
    43:31
    Další Ilašenkův zákrok proti střele Haška, který vyslal jedovku přímo z mezikruží. Vhazuje se po pravici hostujícího brankáře.
     
    42:41
    Marek Klement coby obránce se drze vrhl do útoku, objel branku Řisut a okamžitě vystřelil. Ilašenko však byl znovu na místě a chytá.
     
    41:30
    Na druhé straně sebral obráncům kotouč Buďa a po objetí branky se snažil zaskočit Ilašenka. Ten se však nenechal a celou akci zhatil svým zákrokem.
     
    40:56
    Záleský atakoval domácí branku, ale Lavinger včas sklapl betony a neinkasoval.
    Hráč se zkušenostmi z NHL v druhé lize

    V dresu druholigového Žďáru nad Sázavou nastupuje i hráč se zkušenostmi z NHL, Martin Lojek! #CCMHockey #MadeOfHockey @ccmhockeyczechrepublic

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    40:07
    Medvědi se hned v úvodu třetí periody dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje do jejich vlastního pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je za námi. Medvědi v ní odskočili na 4:0, ale hostům se podařilo ještě do druhé přestávky vsítit svou první branku a ještě se s utkáním pokusí něco udělat. Jak vše nakonec dopadne? Sledujte dále náš online přenos a dozvíte se více. Třetí třetina začne přibližně v 19:45.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Hra se nyní odehrává v útočném pásmu Děčína a Ilašenko musí být znovu v plné pohotovosti. První formace Medvědů na něho vyslala tři střely, které ale pokryl.
     
    39:14
    Jedovka Kose skončila na lapačce Lavingera, který znovu okamžitě rozehrává a nechá hru plynout.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:58
    Medvědi však na druhé straně mohli znovu odskočit na vyšší rozdíl, ale v cestě proti střele Faigla stál pozorný Ilašenko.
     
    37:02
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a snižují na rozdíl tří branek. Ovčinikov našel volného JANA SLADKÉHO, jenž se před Lavingerem nemýlil a svou přesně mířenou střelou ho připravil o čisté konto. Asistence: Alexej Ovčinikov.
     
    36:11
    Pěknou akci předvedli hosté, konkrétně Šilhavý s Fortelkou. Druhý jmenovaný převzal kotouč a bleskově pálil na Lavingera, který se zaskvěl dalším přesným zákrokem.
     
    35:08
    Z otočky vystřelil Sýkora, Ilašenko jeho střelu likviduje efektním semaforem a znovu z toho pátá branka není.
     
    34:31
    Lavingera však neohrozili, neboť vše vyřešila obrana Děčína, která akci hostujícího celku překazila.
     
    33:50
    Vacek hledal svou přihrávkou najíždějícího Haška, ale prvně jmenovaný promáchl a z akce nebylo nic. Hosté tak míří do rychlého brejku.
     
    32:39
    Buldoci se nevzdávají a snaží se o první branku na své straně. Zatím se jim však nedaří projít do zhuštěné medvědí obrany. Ta dnes hodně pomáhá Lavingerovi, který stále drží své čisté konto.
     
    32:12
    Před Ilašenkem se zjevil úplně volný Faigl, který zamířil přímo na jeho vyrážečku. Brankář hostí kryje další velkou šanci domácího celku.
     
    31:51
    Klement skáče na led a Medvědi jsou tak kompletní.
     
    31:38
    Trma vrma před domácí brankou. Ve velké skrumáži se však hosté dobře nezorientovali a nakonec má vše pod kontrolou Lavinger, který raději přerušuje hru.
     
    31:12
    Další zákrok Lavingera, jenž pokryl skákavou střelu z hole Náprstka.
     
    30:44
    Michal Fortelka střílel před Lavingerem. Domácí brankář však jeho střelu dobře viděl a ukryl ji do své lapačky. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levici.
     
    30:04
    Medvědi se osvobozují a posílají kotouč až před Ilašenka.
     
    29:51
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Klement – 2 min., podražení).
     
    29:45
    První polovina utkání je pomalu za námi a zatím jsou lepším celkem domácí hokejisté, který mají v zádech pohodlný čtyřbrankový náskok.
     
    29:15
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    28:41
    Buďa tečoval před brankou Řisut střelu Vaňka od modré čáry, ale opět se vyznamenal Ilašenko. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    27:55
    Vacek zadovkou našel před brankou volného Oliveriuse, který puk zvedl do odkryté klece hostí. Ilašenko se však dokázal záhy přesunout zpět a fantastickým zákrokem podržel tým!
     
    27:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Bílek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:15
    Medvědi jsou v laufu. Další nebezpečnou akci předvedl štírek Tomáš Faigl, jenž zblízka střílel na Ilašenka. Ten si ale připsal pozorný zákrok a neinkasuje.
     
    26:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla neskutečná lahůdka v podobě JAROSLAVA HAŠKA. Ten si nabruslil podél levého mantinelu, obešel dva obránce hostí a poté už své sólo dotáhnul do úspěsného konce, když si z brankáře Ilašenka udělal doslova dobrý den a vykoupal ho střelou do horního levého růžku jeho svatyně. Bez asistence.
     
    25:47
    Záleský si nabruslil až do blízkosti Lavingera, poté zpětnou přihrávkou našel Krpatu, který svůj projektil posílá přímo do lapačky Lukáše Lavingera. Ten ale okamžitě puk rozehrává mezi své spoluhráče a zbytečně nepřerušuje hru.
     
    25:03
    Další slibnou akci domácích hokejistů zastavilo postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    23:56
    Od modré čáry pálil Molnár, jenže následnou teč Oliveriuse znovu pokryl Ilašenko. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:54
    Volráb zakličkoval před hostující brankou, ale svou akci do konce dotáhnout nedokázal. Ilašenko však uspěl i proti nájezdu Haška, který se před ním z ničeho nic zjevil.
     
    22:00
    Medvědi jsou při chuti a na Ilašenka mířila další prudká střela. S tou si ale brankář hostí dokázal poradit a do protiútoku se mohou vydat hosté.
     
    21:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    A MICHAL OLIVERIUS se rozjel na Ilašenka a poté svou jedovkou propálil branku Řisut. Svým trestným střílením tak posílá Medvědy do tříbrankového náskoku.
     
    21:10
    Po faulu na Oliveriuse bylo nařízeno trestné střílení.
     
    21:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ale inkasoval Ilašenko. LUKÁŠ ZIKA z následné akce dokázal zužitkovat přesnou přihrávku od Tomáše Faigla a nedal Ilašenkovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    20:27
    Náprstek pálil z vrcholu levého kruhu na Lavingera, ten pohotovým semaforem jeho prudký projektil chytá.
     
    20:16
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Před druhou třetinou proběhne vyhlášení nejlepších hráčů sezóny 2015-2016.

    Nejužitečnější hráč: Daniel Volráb
    Nejlepší útočník: Tomáš Faigl
    Nejlepší obránce: Ondřej Hříbal
    Cena pro celé mužstvo: převezme kapitán Michal Oliverius
     
    První třetina je minulostí. Nabídla útočný hokej z obou stran a dlouho se čekalo na první branku utkání. Ta přišla v osmnácté minutě z hole Jaroslava Haška, který využil přesilovou hru. Do kabin tak poprvé jdou s lepším pocitem Medvědi, kteří mají v zádech jednobrankový náskok. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:14
    Hosté sebrali kotouč Patzeltovi a posílají ho do bezpečí. Mohou tak vystřídat svou unavenou čtveřici a zároveň šetří cenné vteřinky svého oslabení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:40
    Medvědi mají další přesilovku a už znovu operují před Ilašenkem, na kterého vypálil Faigl, ale brankář Buldoků má vše pod kontrolou.
     
    18:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Dostál – 2 min., sekání).
     
    17:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale z následné akce už Medvědi svou přesilovou hru využívají. Volráb zavezl kotouč z obranného pásma až do toho útočného, kde ještě počkal na výborně postaveného JAROSLAVA HAŠKA, který svou střelu umístil do horní části branky Řisut. Medvědi tak jdou do vedení. Asistence: Daniel Volráb.
     
    17:23
    Přesilovku začali domácí hokejisté pobytem v pásmu Řisut, kde už pálí na Ilašenka. Ten ale zachytili puk a okamžitě ho vyhazuje před Lavingera.
     
    17:05
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Dostál – 2 min., držení protihráče).
     
    16:30
    Fojtova střela z těžkého úhlu nakonec zaměstnala Ilašenka, který ukryl kotouč pod svojí lapačkou. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    15:40
    Ještě ale zahrozili Buldoci, kteří nebezpečně pálili na děčínskou branku, vše ovšem vyřešil dalším skvělým zákrokem Lukáš Lavinger.
     
    15:14
    První vyloučení Děčínští zvládli a už jsou v plném počtu.
     
    14:29
    Medvědi se znovu osvobodili a své oslabení zatím zvládají velmi dobře. Hosty prakticky k ničemu ještě nepustili.
     
    14:12
    Pro postavení útočícího hráče v brankovišti, hra se tak přesouvá do středu hřiště a vhazovat se bude před modrou čárou blíže Lavingerovi.
     
    13:39
    Po vhazování před Lavingerem se dostali k puku Medvědi, kteří ho Hříbalem posílají daleko od vlastní branky, tedy až před Ilašenka.
     
    13:14
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Kaltenböck – 2 min., držení protihráče).
     
    13:05
    Ovčinikov se natlačil před Lavingera, který musel znovu zasahovat.
     
    12:43
    Po delší době si také připsal přesný zákrok Lavinger, jenž zlikvidoval střelu Matěje Kose. I on hru přerušil a vhazování bude po jeho levici.
     
    12:04
    Vacek drze dorážel před hostující svatyní, nadvakrát se mu to ale nepodařilo. Vše má opět pod kontrolou Jan Ilašenko. Znovu bude čelit vhazování po jeho pravé ruce.
     
    11:51
    Před Ilašenkem to znovu vřelo a ten raději ukrývá kotouč do lapačky a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:32
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před Ilašenka.
     
    10:03
    Další šance na straně Děčína. Zika s Oliveriusem si vyměnili puk a druhý jmenovaný poté pálil z mezikruží. Ilašenko vše ale dobře viděl a schovává kotouč ve své náruči.
     
    08:51
    Daniel Volráb dostal přesnou přihrávku od Jaroslava Haška a mířil úplně sám na Ilašenka. Jeho blafák však skončil na lapačce hostujícího brankáře.
     
    08:10
    Z levé strany pálil Bílek, Lavinger se přesunul k pravé tyčce své branky a betonem vyrazil touš mimo své brankoviště. Další nebezpečná akce hostí končí taktéž bez skórování.
     
    07:27
    Zika našel zpoza branky rozjetého Oliveriuse, tomu však kotouč mířící na jeho hůl sebral jeden z obránců Buldoků a je tak po děčínské akci.
     
    06:39
    Od počátku utkání je k vidění útočný hokej, a to na obou stranách. To se divákům v hledišti musí líbit.
     
    05:21
    Sýkoru velmi dobře viděl Fojt, od kterého prvně jmenovaný převzal puk a okamžitě pálil na hostující klec. Znovu se celá situace obešla bez gólového efektu.
     
    04:40
    Nyní okupují útočné pásmo hosté, kteří se v něm drží poměrně dlouhou dobu. Zatím však před Lavingerem nebyli nebezpeční a ten nyní posílá puk do bezpečí.
     
    03:58
    Zika nahodil kotouč do útočného pásma a Medvědi jdou střídat. Na led naskočila třetí formace, která nyní bojuje před Ilašenkem.
     
    03:22
    Jedovka Jaroslava Haška z pravé strany mířila do pravé části hostující klece, ale kdo jiný než Ilašenko jako už poněkolikáté znovu bezchybný!
     
    02:37
    Vackova rána v blízkosti Ilašenka měla gólové parametry, ale ochránce svatyně Řisut svým parádním zákrokem také drží svůj tým.
     
    02:08
    Na druhé straně zachránil Medvědy od pohromy Lavinger, na něhož se řítil osamocený Slavíček. Domácí brankář však včas sklapl betony a pozorným zákrokem podržel Medvědy!
     
    01:49
    Martin Patzelt si najel do prostoru mezi kruhy, odkud vyslal prudkou střelu na Ilašenka, který si v krátkém sledu po sobě připisuje další zákrok.
     
    01:03
    Zika našel rozjetého Faigla, který ještě zamíchal s kotoučem před Ilašenkem, ale i ten byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    00:05
    K puku se okamžitě po buly vrhli Medvědi, ale o puk přišli záhy ještě ve středním pásmu. Náprstek se pokusil o táhlou střelu, s tou ale Lavinger neměl vůbec žádný problém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků se tradičně zdraví s brankáři a vše je připraveno ke vhazování ve středovém kruhu.
     
    Proslov a minuta ticha právě proběhly a utkání už za malou chvilku začne.
     
    Před samotným duelem ještě proběhne minuta ticha za zesnulou členku děčínského fanklubu, Marušku Machačovou. Začátek zápasu se tak o trochu zpozdí.
     
    Ještě jednou hezký podvečer přeji všem z děčínského zimního stadionu. Rozbruslení obou celků skončilo, na ledě se prohání rolba a utkání tak tedy co nevidět začne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Klement, Chmel, Kment, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Zika – Patzelt, Vykouk, Buďa – Chovanec, Sýkora, Fojt

    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Dostál, Babický, Bílek, Bunda, Raclavský, Muláček, Ovčinikov – Náprstek, Kos, Sladký – Záleský, Arnošt, Krpata – Kalla, Slavíček, Fortelka – Šilhavý, Janeček

    Rozhodčí: Krob – Kilian, Votrubec.
     
    Jak dnešní klání nakonec dopadne a kdo se po jeho konci bude radovat z jakékoli výhry se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás budu provázet. O nejdůležitější události tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
    Grafické znázornění statistik obou dnešních soupeřů.
     
    Vzájemné utkání

    První vzájemné měření sil v letošní sezóně skončilo v listopadu lépe pro domácí Řisuty, které zvítězily 5:2. Medvědi tak mají svém dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.
     
    Příušnice Pelhřimova

    Tým Ledních Medvědů z Pelhřimova totiž postihly infekční příušnice a musel tak odložit několik duelů. Vzhledem k tomu, že šlo o opakovaný výskyt této nemoci, byla hráčům nařízena karanténa v době trvání jednadvaceti dnů. V tu chvíli bylo nad slunce jasné, že Lední Medvědi nebudou moci dohrát základní část druhé ligy. Nastala tak situace, kterou musel začít řešit Český svaz ledního hokeje a dokonce se špitá o tom, že by mohla vzejít varianta o zrušení play-out. Ale jak celá situace nakonec dopadne a jak svaz rozhodne, se dozvíme až zhruba v polovině příštího týdne. Zatím je tedy závěr ligy nejasný a všichni čekají na rozhodnutí svazu.
     
    HC Řisuty

    Naopak hosté dokázali v minulém kole porazit silný Jablonec, na svém ledě vybojovali výhru 8:3. V tabulce jsou na dvanáctém místě druholigové tabulky a na svém kontě mají dvaačtyřicet bodů. I středočeský celek ztratil naději bojovat o předkolo play-off a zůstal tak ve vodách bitev o udržení. Na konci základní části však nastala nečekaná situace, která ovlivnila právě boje v play-out.
    Před utkání s Řisuty proběhne minuta ticha za zesnulou Marušku Machačovou.
     
    HC Děčín

    Medvědi dnes nastoupí ke svému poslednímu domácímu utkání v základní části. V posledním odehraném duelu ve svém teritoriu Děčínští padli s Bílinou 5:6 po prodloužení. V tabulce jsou šestnáctí s devětadvaceti body. S celkem Řisut se budou snažit o poslední domácí vítězství, zejména proto, aby uctili památku v neděli 7.2.2016 zesnulé fanynky děčínského celku. Ta zemřela náhle v pouhých dvaceti letech a nejen příznivce Děčína, i samotné hráče tato smutná událost poznamenala. Ti vytvořili pietní místo před stadionem a před úvodním vhazováním se bude držet minuta ticha. V tomto zápase tedy půjde hlavně o čest a touhu vyhrát ten poslední domácí zápas právě pro Marušku Machačovou. A Medvědi pro výhru na ledě nechají úplně všechno.
    Předposlední souboj v základní části mezi sebou svedou hokejisté HC Děčín a HC Řisuty.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu třiatřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat online přenos utkání mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Hašek (Volráb), 22. Zika (Faigl, Oliverius), 22. Oliverius (TS), 27. Hašek – 38. Sladký (Ovčinikov), 57. Muláček (Kalla, Slavíček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Klement, Chmel, Kment, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Zika – Patzelt, Vykouk, Buďa – Chovanec, Sýkora, Fojt
    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Dostál, Babický, Bílek, Bunda, Raclavský, Muláček, Ovčinikov – Náprstek, Kos, Sladký – Záleský, Arnošt, Krpata – Kalla, Slavíček, Fortelka – Šilhavý, Janeček

    Rozhodčí: Krob – Kilian, Votrubec
    bahis siteleri