Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Colorado Avalanche
Neděle 21.02.2016, 04:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Benoit POULIOT - 2:3
     
    58:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ještě není po zápase, Edmonton Oilers se dostávají na kontakt jediné branky a už je to zase jen o jeden jediný gól, hra s prázdnou brankou déle než tři minuty před koncem se tedy trenérům domácího celku vyplatila, teď uvidíme, jak si budou hokejisté kanadského celku počínat v příštích momentech. Puk do klece Calvina Pickarda dopravil pěknou střelou BENOIT POULIOT, jenž rozradostnil arénu, když po otočce Eberleho kolem branky pěkně zakončil. Colorado Avalanche rozhodně v posledních vteřinách utkání nečekají jednoduché chvíle, ba naopak. Ještě bude na co koukat. Asistence: Jordan Eberle, Connor McDavid.
    43:49 Tyson BARRIE - 1:3
     
    43:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase se některý z celků dostává do vedení o dvě branky. Poté, co se Edmonton Oilers dlouho pohybovali před brankou soupeře a snažili se coloradské zařízení obléhat více a více, je tu znovu rychlá protiakce kádru z Denveru a celek trenéra Patricka Roye ji využívá ve svůj prospěch. Nepřehledné situace před brankou Cama Talbota dokázal velice dobře využít TYSON BARRIE, jenž se dnes trefuje už podruhé a slaví pro svůj tým velice důležitý zásah. Avalanche tak budou moci hrát o něco více v klidu než doposud a Edmonton naopak musí začít spěchat, čas mu plyne. Asistence: Alex Tanguay, Gabriel Landeskog.
    21:23 Tyson BARRIE - 1:2
     
    21:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avšak potvrzuje se známé sportovní pravidlo, že když nedáš, tak dostaneš! Velmi dobře začali hráči Edmonton Oilers druhou třetinu a hned se snažili zasypat branku Calvina Pickarda střelami. To se také stalo a hostující ochránce svatyně měl plné práce. Jenže místo toho, aby Edmontonští dopravili puk do sítě a oslavili vedoucí trefu, tak se o několik okamžiků později raduje na druhé straně hrací plochy soupeř z Denveru. Velice dobře sehraná akce z protiútoku, u které se dostal k rozhodující střele Jarome Iginla, jehož pokus tečoval hokejkou do sítě TYSON BARRIE. Colorado se tak poprvé v utkání dostává do vedení a Oilers musejí dohánět. Asistence: Jarome Iginla, Matt Duchene.
    11:19 John MITCHELL - 1:1
     
    11:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenže Olejáři si svého vedení moc dlouho neužili, podobně jako v případě branky domácího celku, také u vyrovnávacího gólu na 1:1 hrála roli dobrá a hlavně dlouhá souhra, kterou hokejisté Colorado Avalanche předvedli. Cam Talbot měl sice dlouho situaci pod kontrolou, jenže následně se u jeho pravé tyče zjevil zakončující JOHN MITCHELL, který přijal krásnou přihrávku od Blakea Comeaua a neváhal se svým zakončením do sítě Edmonton Oilers. Přitom obrana domácích bojovníků nebyla v tu chvíli vůbec špatně rozestavená. Pokračujeme tedy za stavu 1:1 a napjatější situace na ledové ploše. Asistence: Blake Comeau, Tyson Barrie.
    07:15 Taylor HALL - 1:0
     
    07:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a dočkali jsme se první branky utkání, dokonce ještě v prvních deseti minutách základní hrací doby. Poté, co Oilers o několik okamžiků dříve získali kus černé gumy na vhazování ve vlastním pásmu, zavezli puk až před brankáře Calvina Pickarda a kolem jeho zařízení začali nebezpečně kombinovat. Nakonec z celé situace vyšel nejlépe útočník Olejářů TAYLOR HALL, jenž si počkal v klidu na pravé straně před klecí Avalanche a po pěkné nahrávce od spoluhráče, oražením o beton soupeřova brankáře, poslal puk do sítě soupeře. Pěkná akce a uvidíme, jak se k situaci postaví hostující družina. Asistence: Leon Draisaitl, Teddy Purcell.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Hall (Draisaitl, Purcell), 59. Pouliot (Eberle, McDavid) – 12. Mitchell (Comeau, Barrie), 22. Barrie (Iginla, Duchene), 44. Barrie (Tanguay, Landeskog)


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Schultz, Nurse, Fayne, Davidson, Nikitin – Pouliot, McDavid, Eberle – Hall, Draisaitl, Purcell – Kassian, Letestu, Jakupov – Korpikoski, Hendricks, Pakarinen
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bondarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla – Landeskog, Söderberg, Comeau – Tanguay, MacKinnon, Skille – McLeod, Mitchell, Martinsen

    Rozhodčí: Rehman, Luxmore – Gawryletz, Knorr

    Diváci: 16 939
    bahis siteleri