Vsetín – Frýdek-M. 4:11 (kon.) | Poruba – Opava 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Boskovice 8:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:2 (3:0, 4:0, 1:2)
SKMB Boskovice z.s.
Neděle 21.02.2016, 14:45 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    52:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ CEJPEK se ke svému pokusu rozjel rozvážně, před brankovištěm několikrát zamíchal a potom přesnou ranou vymetl všechny pavučinky v pravém horním rohu hostující svatyně!
     
    45:56
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A hosté přidávají také druhou branku! Lukáš Šmíd poslal dopředu po pravé straně JAKUBA KARPÍŠKA, který z mírného úhlu propasíroval puk za Miroslava Folvarského! Asistence: Lukáš Šmíd.
     
    43:42
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru 5 na 3 rychle využívají a radují se z první vstřelené branky! Jakub Karpíšek přihrál na pravou stranu MARTINU RESOVI, jehož rána zapadla kolem bližší tyče až za záda Miroslava Folvarského! Asistence: Jakub Karpíšek.
     
    35:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a Jan Jelínek přihrál puk před brankoviště na LUKÁŠE MOTLA, který bekhendem prostřelil Miroslava Nečase! Asistence: Jan Jelínek.
     
    33:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Chtělo by se říci ohraná písnička, tahle se ale domácím fanouškům nikdy neomrzí. Jan Jelínek přihrával na modrou čáru MICHALU SEMRÁDOVI, jenž vyslal střelu zápěstím, která se zastavila až za zády Miroslava Nečase! Asistence: Jan Jelínek.
     
    27:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je to tady! Stejná situace, kterou jsme už viděli několikrát. Jan Jelínek přihrál na modrou čáru MICHALU SEMRÁDOVI, jehož střela tentokrát zapadla k levé tyči Jana Külzera a havlíčkobrodský obránce tak zaznamenal hattrick! Asistence: Jan Jelínek, Dominik Suchý.
     
    21:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí prosazují a brzy po začátku druhého dějství navyšují svůj náskok. David Hubert naservíroval kotouč JAKUBU ABBRENTOVI, které také přidává druhou branku v utkání a dvojice Bruslařů má tak zaděláno na hattrick. Asistence: David Hubert.
     
    16:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Půl minuty stačilo domácím na to, aby přidali i třetí branku v tomto utkání. Na pravé straně se napřáhl MICHAL SEMRÁD a trefil se už podruhé! Bez asistence.
     
    15:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají u druhou přesilovou hru! Střelu Jana Loba z levého kruhu Jan Külzer ještě vyrazil, na pohotovou dorážku JAKUBA ABBRENTA byl už ale krátký a puk mu mezi betony proklouzl až do sítě. Asistence: Jan Lobo, Tomáš Cejpek.
     
    03:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru velice rychle využívají, když Jan Jelínek našel MICHALA SEMRÁDA, jehož rána se zastavila až v síti Boskovic! Asistence: Jan Jelínek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Semrád (Jelínek), 16. Abbrent (Lobo, Cejpek), 17. Semrád, 22. Abbrent (Hubert), 28. Semrád (Jelínek, Suchý), 34. Semrád (Jelínek), 36. Motl (Jelínek), 53. Cejpek (TS) – 44. Res (Karpíšek), 46. Karpíšek (Šmíd)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Adam) – Bušek, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád, Suchý – Cejpek, Hubert, Jelínek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler
    SKMB Boskovice z.s.: Külzer (od 30. Nečas) – Karpíšek, Sekanina, Hruška, Kučera, Res, Fabiánek "C", Vyskočil, Pospíšil, Hejduk, Šindelář, Šmíd

    Rozhodčí: Martin Homola – Petr Křivohlavý, Martin Klouda
    bahis siteleri