Jihlava – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Kladno – Letňany 5:6 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Poruba 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:3 (kon.) | K. Vary – Havířov 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 7:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:9 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Opava 7:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:7 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 7:6 (po pr.)
konec
HC Plzeň 1929
9:0 (1:0, 5:0, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 27.02.2016, 13:30 • HM Aréna • Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    54:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH KOVAŘÍK se dostal za hostující obranu a ač tísněn, trefil přesně nad vyrážečku k tyči. Asistence: Filip Staněk, Jakub Sysel.
     
    52:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ve vzduchu je cítit pravá plzeňská desítka! Indiáni podnikli po buly ve svém pásmu rychlý kontr, který přetavil v již osmý gól ONDŘEJ VÁŇA. Asistence: Štěpán Hanzlík.
     
    48:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A již je jich jako trpaslíků! Ve vlastním oslabení vyvážel touš MAREK RUBNER a tak trochu nachytal Třísku na švestkách. Asistence: David Roubal.
     
    36:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže modrobílí jsou dnes při chuti! Podnikli rychlý výpad, který zakončil střelou zblízka MATĚJ CHALUPA. Bez asistence.
     
    33:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady bůra! Indiáni se vrhli do dalšího protiútoku a opět střelou na lapačku uspěl JAKUB POUR. Asistence: Josef Roubal, Jakub Sysel.
     
    33:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se trhli do situace dvou na jednoho, Chalupa si s MARTINEM ČERVENKOU párkrát rychle vyměnili kotouč až byl černý nesmysl uklizen do levého horního růžku. Asistence: Matěj Chalupa.
     
    26:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MAREK RUBNER se protáhl podél pravého mantinelu až na brankoviště, odkud servíroval puk pro spoluhráče, hosté si jej však sami srazili za čáru. Asistence: Matěj Chalupa, Filip Staněk.
     
    22:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Josef Roubal našel mezi kruhy zcela osamoceného JAKUBA POURA, který měl spoustu času si v klidu připravit střelu, podívat se, zamířit, pro jistotu zamířit ještě jednou a následně trefit přesně nad led k tyči. Asistence: Josef Roubal, Jakub Sysel.
     
    07:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla branka lahodící oku hokejového fanouška! Rubner našel na pravém kruhu volného Chalupu, který ještě nestřílel a naopak oslovil krásnou příhrou na druhou stranu svého kapitána DAVIDA ROUBALA, který doručil balíček na místo určení. Asistence: Matěj Chalupa, Marek Rubner.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 8. D. Roubal (Chalupa, Rubner), 23. Pour (J. Roubal, Sysel), 27. Rubner (Chalupa, Staněk), 34. M. Červenka (Chalupa), 34. Pour (J. Roubal, Sysel), 37. Chalupa, 48. Rubner (D. Roubal), 53. Váňa (Hanzlík), 55. Kovařík (Staněk, Sysel)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (R. Červenka) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel, Čechura, Sedláček – Váňa, Rubner (A), Pour, Chalupa, M. Červenka, Eret, Straka, D. Roubal (C), Kovařík, Penc, Hanzlík (A), J. Roubal.
    BK Mladá Boleslav: Marek (od 41. Tříska) – Petržílka, Jirásek, Linhart, Kalus (A), Chládek, Nepokoj – Flynn, Křížek, Straka, Havelka, Zahradník, Kalaš, Foerster, Jindra (A), Hrachovec, Dančišin (C), Dvořák.

    Rozhodčí: Malota – Pešek, Šimán

    Diváci: 40
    bahis siteleri