New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Sobota 27.02.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (22:05:22)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Michal Neuvirth (PHI) 29 zák., 2 góly, 93,5%
    2. Mark Streit (PHI) 0+3
    3. Claude Giroux (PHI) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Radko Gudas (PHI) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:38
    Michal Neuvirth (PHI) – 93,5% úspěšnost, čas na ledě 60:00

    Zbyněk Michálek (ARI) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:38
    Martin Hanzal (ARI) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:52
     
    Je dobojováno. Domácí vítězí 4:2 a připisují si na své konto další dva body do tabulky. Hosté naopak odjíždějí z Philadelphie bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě střela Hanzala, ten ale puk poslal pouze do náruče Neuvirtha, tedy svého krajana. Domácí tak mají puk ve své moci a troufám si napsat, že už žádné komplikace nepovolí.
     
    59:24
    Domácí drží své vedení a vypadá to, že už se nic nestane.
     
    58:49
    Hosté se neprobili do útočného pásma a puk mají na hokejkách znovu domácí, kteří ho bleskově posílají daleko od své branky.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:15 Pierre-Edouard BELLEMARE - 4:2
     
    57:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si vracejí své dvoubrankové vedení zpět. Schenn si vyměnil kotouč se Simmondsem, který hned vystřelil na branku, kde se posléze vytvořila změť těl hostujících hráčů. Puk po střele Simmondse zůstal ležet těsně u pravé tyčky branky Arizony a tam ho svou holí dopíchl do branky PIERRE-EDOUARD BELLEMARE a dává tak veledůležitou čtvrtou branku domácích. Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    56:22
    Po vhazování v pásmu Philadelphie se k puku dostali domácí a okamžitě puk posílají do středního pásma. Následně se ke střele dostal VandeVelde, ale jen těsně minul branku Arizony.
     
    55:14
    Schenn s Girouxem mířili ve dvou na jednoho na branku Kojotů. Prvně jmenovaný poslal lépe postavenému Girouxovi přesný pas, jenže Giroux puk minul. Další velká šance Philadelphie zůstala nevyužita.
     
    54:31
    Ve větší šanci se ocitl Sam Gagner, ale proti jeho střele postavil svůj příložník Domingue a také on zachránil hosty od pohromy v podobě čtvrté branky Flyers.
     
    53:19
    Michálek vložil svoji hůl do střely Schenna a zastavil tak šanci domácího celku. Naděje pro hosty tedy zatím stále žije.
     
    52:38
    Na druhé straně se vzdušnou střelou prezentoval Doan, ale ani on nezamířil přesně. Neuvirth ukryl puk a raději znovu přerušil hru.
     
    52:05
    Na modrou čáru dostal přihrávku Schultz a okamžitě vystřelil. Ale znovu to bylo pouze do připraveného hostujícího brankáře, který se zaskvěl dalším přesným zákrokem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Laughton (Cousins, Streit), 18. Giroux (Streit, Schenn), 19. Gagner (Couturier, Streit), 58. Bellemare (Simmonds, Schenn) – 14. Richardson (Domi, Doan), 47. Ekman-Larsson (Boedker, Stone)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner , Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette – Tim Nowak, Jonny Murray

    Diváci: 19773
    bahis siteleri