New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 27.02.2016, 21:15 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc a nebo hezké další hokejové zážitky této noci. (23:52:39)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Carl Hagelin (PIT) 2+0
    2. Derrick Pouliot (PIT) 0+2
    3. Ian Cole (tým) 0+2
     
    Československá stopa

    Marko Daňo (WPG) (0+0), 3 střely, 13:50 čas na ledě
     
    Ve třetí periodě už jsme viděli jen góly do branky Winnipeg, který měl o maličko více ze hry, ale Pittsburgh předvedl svou kvalitu. Oba brankáři se předháněli, který z nich vytáhne lepší zákrok a dodali duelu šťávu. Michael Hutchinson patřil k nejlepším hráčům svého celku a to samé mohu říct o Marcu-Andrem Fleurym. Ovšem největší hvězdou zápasu byl Carl Hagelin, jenž ukázal, že je opravdu šikovným hráčem. Tučňáci si dokázali připsat do tabulky dva body a drží poslední postupovou pozici ve své divizi.
     
    Střely na branku: 33:28
     
    Konec zápasu.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    58:57
    Tak ještě tu máme jedno přerušení, které znamená zakázané uvolnění Tryskáčů. Hra se přesune před Michaela Hutchinsona, jenž předvedl dobrý výkon, ale dnes to prostě na soupeře nestačilo. Hostující brankář nám několikrát předvedl svou kvalitu.
     
    58:22
    Hostující hráč chtěl poslat obloučkem kotouč na spoluhráče, ale ten přelétl i mantinel a zamířil jen mezi diváky. Jeden z nich si tak odnese pěkný suvenýr.
     
    57:58
    Domácí brankář si připisuje další zákrok a přerušuje hru. V závěru zápasu nás čeká ještě jedna komerční přestávka. Winnipeg se snaží ještě zkorigovat stav zápasu, ale moc se mu to nedaří. Nyní má hostující trenér možnost předat svým svěřencům taktické pokyny, které by to mohly změnit.
     
    57:15
    Pokus od modré čáry zastavil jeden z bránících hráčů, a tak Marc-Andre Fleury opět nemusel zasahovat. Dnes večer mu hodně pomáhají spoluhráči.
     
    56:32
    Pro nestranného diváka by mohl přijít gól v podání Winnipegu. To by nás pak čekal ještě zajímavý konec duelu.
     
    55:15
    Jevgenij Malkin působí trochu flustrovaně a nyní čistým ale drsným způsobem poslal na mantinel soupeře. To zvedlo ze sedadel diváky, který burácí. Atak dostal Anthony Peluso, který celou situaci přijal.
     
    54:16
    Do konce normální hrací doby schází necelých šest minut a dle vývoje je téměř jasné, že si Tučňáci připíšou důležité body do boje o play-off.
     
    53:37
    Pittsburgh uzamkl soupeře před jeho brankou a v poklidu kombinuje. Jenže střela nepřichází, protože hosté dobře k soupeři přistupují.
     
    52:44
    Jevgenij Malkin nabídl Carlu Hagelinovi šanci na hattrick. Ovšem domácí hráč se po přihrávce natahoval marně, nyní mu pár centimetrů chybělo.
     
    51:58
    Domácí už nikam nespěchají a posunuli hru je do středního pásma. Po té se snažili napadat, a tak jim Winnipeg černou gumu vrátil.
     
    51:15
    Aktivní Dustin Byfuglien vystřelil od modré a koutouč nad svojí branku vyrazil betonem Marc-Andre Fleury. Celou situaci ještě jistil Phil Kessel, jenž raději puk srazil k zadnímu mantinelu.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Letang (Hörnqvist, Kunitz), 21. Hagelin (Cole, Pouliot), 46. Wilson (Pouliot, Bonino), 51. Hagelin (Kessel, Cole) – 32. Wheeler (Byfuglien, Ehlers)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Pouliot, Cole – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Wilson, Bonino, Sheary – Porter, Cullen, Rust.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Pardy, Trouba – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Burmistrov, Perreault, Stafford – Daňo, Lowry, Armia – Peluso, Copp, Thorburn – Halischuk.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Murphy, Brisebois
    bahis siteleri