Jihlava – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Kladno – Letňany 5:6 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Poruba 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:3 (kon.) | K. Vary – Havířov 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 7:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:9 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Opava 7:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:7 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 7:6 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 27.02.2016, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    59:03
    Hosté budou hrát minutu a 11 sekund oslabení 3 na 5, pokud Bruslaři svou výhodnou přesilovku nevyužijí. Martin Prokeš (POM) se dopustil hrubosti.
     
    58:15
    Na hostech je už i znát frustrace, Lukáš Irgl (POM) se zachoval hodně nesportovně a zřejmě ze vzteku kvůli nevyužité šanci začal strkat Patrika hrabaně. Právem obdržel trest na 2 minuty za sekání.
     
    58:15
    Teď měl brankář Kulich obrovskou porci štěstí! Z levé strany tvrdě vypálil Lukáš Irgl a i když maskovaná opora Bruslařů vyrazila puk, ten skončil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    53:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o vítězi dnešního zápasu je rozhodnuto! A na led teď z brodské střídačky přiletěla i kšiltovka, protože je z toho velký hattrick! Vojtěch Veverka přihrál na okraj kruhů JIŘÍMU KOPICOVI, který se mohutně opřel do puku a kus černé gumy se zastavil až v síti za Škodovými zády! hodně povedený zápas brodského obránce! Asistence: Vojtěch Veverka, Pavel Hendrych.
     
    51:31
    Miroslav Krupa (POM) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    46:00
    Tohle byla loženka Poruby! Lukáš Irgl nabral rychlost a prosmýkl se za soupeřovu defenzivu, ale zblízka přestřelil horní tyčku brankáře Kulicha!
     
    44:07
    Jiří Vlach (HBR) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    40:58
    Michal Dang vystřihl krásnou individuální akci, když si elegantní kličkou obhodil posledního bránícího hráče a zblízka o kousek minul pravou Kulichovu tyčku!
     
    38:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, mladí Bruslaři znovu odskočili a vedou už o dvě branky! Zajímalo by mě, co pil JIŘÍ KOPIC na střídačce za zázračný nápoj, protože podruhé v krátkém časovém sledu udeřil právě tento šikovný obránce! zatáhl puk do útočného pásma po pravém křídle, z kruhu vypálil tvrdě zápěstím a procedil puk mezi betony gólmana Škody! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    37:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři drželi soupeře pod velkým tlakem a radují se ze zaslouženého vedení! Z trestné lavice se vrátil do hry JIŘÍ KOPIC a jak je jeho dobrým zvykem, podpořil ofenzivu. A svůj faul odčinil tím nejlepším možným způsobem, když zachytil nahození Jiřího Benáka od modré čáry a z levého kruhu krásnou střelou poslal puk přesně k pravé tyčce brankáře Škody! Asistence: Jiří Benák, David Michálek.
     
    36:16
    Hodně nervózní pasáž utkání pokračuje, tentokrát se vylučuje na straně Ostravanů, kteří se provinili útočným faulem. Do hokejového vězení usedá za podražení Jiří Skokan (POM).
     
    34:51
    Jiří Kopic (HBR) to teď přehnal s důrazem a obdržel trest na 2 minuty za napadení. Minutu a čtyřicet sekund může hrát Poruba přesilovku 5 na 3.
     
    34:42
    Tohle hodně zavánělo gólem! Jiří Vlach měl dostatek času a prostoru a z mírného úhlu na pravé straně o kousek minul levou tyčku brankáře Škody. K dorážce se tlačil Lukáš Beran, ale u bližší tyčky místo nebylo!
     
    34:31
    "Čtyři na čtyři, jo?", zaznělo z úst hlavního rozhodčího Martina Homoly. Na lavici hanby sedí za hrubost Lukáš Prepsl (POM) a David Michálek (HBR).
     
    30:19
    Vojtěch Veverka se objevil ve výborné palebné pozici před bránou a mířil dobře pod horní tyčku, ale jeho ránu vyhlavičkoval maskou brankář Škoda!
     
    28:55
    Obrovská šance na straně domácích! Lukáš Beran ukázal šikovnost a rychlé nohy, když na pravém křídle nabral velkou rychlost a v samostatném úniku si svým blafákem do forhendu vylámal zuby na skvělém betonu brankáře Škody!
     
    26:25
    To byl krásný hokejový moment! Z mezikruží vypustil gólovou střelu zápěstím Patrik Hrabaň, ale brankář Škoda předvedl lapačkou úchvatný semafor!
     
    22:53
    Asi nejšikovnější útočník Poruby zamíchal s pukem na holi a pokusil se o něco jako Forsbergovu kličku, ale brankář Kulich se rozhodit nenechal, jeho úmysl přečetl a zasáhl betony!
     
    22:53
    Lukáš Irgl pláchl soupeřově obraně a i když v samostatném úniku neuspěl, po faulu Davida Michálka pojede trestné střílení!
     
    22:06
    David Michálek se po nahrávce Lukáše Berana zpoza brány ocitl sám před odkrytou bránou, ale minul o kousek levou Škodovu tyčku. To byla tutovka!
     
    20:35
    Hra je přerušena a před brankovištěm Havlíčkova brodu se strhla pořádná mela, po níž rozhodčí vylučují. Na lavici hanby usedli ke dvěma minutám David Malát (POM) a Daniel Králíček (HBR), oba za hrubost.
     
    19:20
    Soubor z Kotliny to přehnal s důrazem a hosté mají k dispozici minutu a 34 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! David Michálek (HBR) podrazil v souboji o puk protihráče na modré čáře.
     
    18:55
    Nepříjemnost pro domácí, které čeká dvouminutové oslabení. Vojtěch Veverka (HBR) podrazil protihráče.
     
    18:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, v Kotlině mime vyrovnáno, Havlíčkův brod využil svůj velký tlak! Jiří Benák předal puk DAVIDU MICHÁLKOVI, který znovu naplno ukázal svou kvalitu a zblízka procedil puk za Škodova záda! Asistence: Jiří Benák.
     
    17:36
    Obrovské zmatky před domácím gólmanem, který teď chytil minimálně dvě další obrovské šance soupeře! Hosté třikrát doráželi zblízka!
     
    17:09
    Tohle bylo hodně nebezpečné! David Malát se hezky uvolnil na levé straně a z úhlu vypálil bekhendem. Kotouč proletěl kousek nad protější šibenicí!
     
    16:29
    Teď bylo hodně rušno před porubským brankovištěm, kde puk nebezpečně poskakoval. Ani jeden z mladých Bruslařů ho ale nedopravil zblízka do sítě!
     
    12:39
    Poruba právě vstřelila branku! To, o co si Havlíčkův Brod dlouho koledoval, skutečně přichází a Poruba jde do vedení! Brankář Kulich se na sebe teď hodně zlobí a spoluhráči ho uklidňují. Z úhlu vypálil MATYÁŠ HOLUB a kus černé gumy překvapivě skončil u přední tyčky za Kulichovými zády! Bez asistence.
     
    11:42
    Teď měl brankář Kulich velké štěstí! Tvrdá rána od modré čáry byla ještě tečována a kotouč proletěl těsně vedle pravé tyčky. Brankář Kulich nic neviděl, zasáhnout by nestihl!
     
    04:51
    A pozor, je z toho hned ostrý zákrok a hosté budou hrát pětiminutové oslabení! Jan Bernát (POM) se začal rozčilovat, a proto dostal desítku. Následně bouchl holí do mantinelu a obdržel trest do konce utkání. Poté se ještě zcela nepochopitelně vysmál rozhodčímu a dostal navíc trest ve hře a oslabil svůj tým. Trest odpyká Kamil Klíma (POM).
     
    01:12
    Kotouč hodně nebezpečně poskakoval před havlíčkobrodským brankovištěm, když brankář Kulich zasáhl betony. Málem si jeden z ležících obránců srazil puk do vlastní sítě!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Michálek (Benák), 38. Kopic (Benák, Michálek), 39. Kopic (Veverka), 54. Kopic (Veverka, Hendrych) – 13. Holub


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Folvarský) – Kopic, Polák, Hrabaň, Rubner, Benák, Lachman, Němec – Piskač, Michálek "C", Donda, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Teplý, Hendrych
    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Bijota, Dobeš, Prepsl, Prokeš, Timura, Krása – Dang, Malát, Žídek – Krupa, Stach, Bernát – Klíma, Holub, Plachý – Irgl

    Rozhodčí: Martin Homola – Jan Jeletz, Jan Kleprlík
    bahis siteleri