Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 3:1 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 3:1 (kon.)
Frankfurt – Schalke 0:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:2 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
Neděle 28.02.2016, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Augsburg nad Borussií Mönchengladbach vedl, avšak nakonec se body dělí po výsledku 2:2!


    Do dnešního zápasu vstoupila aktivněji Borussia, která měla hned ve čtrnácté minutě velkou šanci. Hazard však trefil pouze Hitze! Na druhé straně zahrozil Bobadilla, jehož ránu zastavila tyč! Úvodní branky dnešního utkání jsme se dočkali ve 33. minutě, kdy se trefil Raffael. V závěru poločasu mohl ještě navýšit vedení svého celku Hazard, avšak ani v tomto případě neuspěl!

    Augsburg vstoupil do druhého poločasu velmi dobře, a po dvou rychlých brankách Alfread Finnbogasona a Caiubyho se dostal do vedení! Hned o dvě minuty později však Borussia dokázala srovnat stav zásluhou Fabiana Johnsona! Oba týmy měly v závěru velké šance, avšak Xhaku vychytal Hitz, a Finnbogason trefil tyč! Remíza je tak nakonec velmi spravedlivým výsledkem.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:27:53)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Finnbogason trefil tyč
     
    90+3
    Teď měl domácí celek opravdu velkou smůlu! Celou akci Agugsburgu táhl po pravé straně Verhaegh, jehož následný centr odvrátil Herrmann. Míč se však ve vápně dostal na nohu Finnbogasona, který střelou z otočky trefil tyč!
     
    90+2
    Gladbach dlouho kombinoval na útočné polovině, následně však chyboval Elvedi, a Augsburg mohl jít do protiútoku. I Finnbogason však chyboval, a po centru Christensena mohl jít do úniku Raffael. Brazilského forvard však následně obral o míč Klavan!
     
    90+1
    Granit Xhaka rozehrál celou akci na krátko s Nicem Elvedim, a Borussia se dostává do kombinace na útočné polovině!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Raffael dokázal na pravé straně vybojoval míč po souboji s Maxem, avšak německý obránce se projel po noze Raffaela, a Borussia bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    89
    Halil Altintop se dostal na levé straně k míči znovu, tentokrát však jeho centr skončil v rukavicích Sommera. Švýcarský brankář rychle rozehrál na Raffaela, ten však zanedlouho o míč přišel!
     
    88
    Augsburg vybojoval v závěru zápasu rohový kop, kterého se ujal Halil Altintop. Turecký záložník svým centrem hledal Klavana, nicméně ten se k hlavičce nedostal.
     
    86
    Z následného rohového kopu Borussia nezahrozila, a tak přichází na řadu střídání. Ze hřiště odchází Thorgan Hazard, kterého na hřišti na poslední minuty nahrazuje stoper Brouwers!
    86. Nebezpečná střela Xhaky
     
    86
    Andreas Christensen skvěle napadal na pravé straně, a dokázal vybojovat míč pro Herrmanna. Německý záložník našel ve středu hřiště Granita Xhaku, který si připravil míč na střelu, a Marwin Hitz měl následně co dělat, aby míč vyrazil na rohový kop!
     
    85
    Domácí obránce Ragnar Klavan poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kam směřoval za míčem Finnbogason. Islandský forvard však prohrál souboj s Nordveitem, a u míče je Gladbach!
     
    84
    Domácí kouč Markus Weinzierl provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raul Bobadilla, který opět podal velmi aktivní výkon, a byl hodně vidět. Na poslední minuty přichází na "plac" Esswein!
     
    82
    Na levém křídel se dostal k míči obránce Philipp Max, který velmi dobře odcentroval, a v pokutovém území našel Caiubyho. Brazilský záložník si však míč špatně zpracoval, a míč ztratil!
     
    81
    Zápas se dostává do své finální fáze, a stav je zatím stále nerozhodný! Dočkáme se ještě branky na jedné ze stran, nebo si týmy body rozdělí?
    Patrick Herrmann dlouho laboroval se zranění, teď je však německý záložník zpět!

     
    79
    Domácí celek se vydal do protiútoku, který středem hřiště táhl Alfred Finnbogason. Islandský forvard si připravil míč na střelu, avšak jeho pokus nakonec nebyl dostatečně rychlý, a míč skončil v náruči Sommera!

    Jan Havlovic

    Branky: 50. Finnbogason, 53. Caiuby – 33. Raffael (Traoré), 55. Johnson (Elvedi)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 9:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:8.
    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Gouweleeuw, Klavan, Max – Morávek (46. Ku, 78. Janker), Kohr – Bobadilla (84. Esswein), Altintop, Caiuby – Finnbogason.
    Náhradníci: Manninger – Stafylidis, Esswein, Werner, Janker, Ku, Či Tong-won.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Nordtveit, Wendt – Traoré (67. Herrmann), Dahoud (64. Hinteregger), Xhaka (C), Johnson – T. Hazard (86. Brouwers), Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Hinteregger, Herrmann, J. Hofmann, Korb, Hrgota.

    Rozhodčí: Knut Kircher – Christ, Aarnink (vš. Německo)
    bahis siteleri