Palermo – Bologna 0:0 (kon.) | Carpi FC – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Sampdoria – Frosinone 2:0 (kon.)
Chievo – Janov 1:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Juventus – Inter 2:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
1:1 (0:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 28.02.2016, 15:00 • Stadio Alberto Braglia • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek nedělního odpoledne. (17:00:46)
     
    Je konec! Ve druhém poločase jsme sice šance neviděli, ale obou celkům se povedlo jednou skórovat. Nejdříve otevíral skóre po pěkné akci Jasmin Kurtić, který skluzem zakončoval celou akci. Vyrovnání přišlo až v pětasedmdesáté minutě, kdy proměnil pokutový kop Simone Verdi. Střetnutí tedy končí spravedlivou remízou.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Byla tu ještě nadějná situace ze strany domácích. Mbakogu si naběhl do vápna a posunul míč na penaltu. V poslední chvíli se ale do přihrávky položil obránce.
     
    90+4
    Tak přece jen letěl do vápna ještě jeden míč. Z pravé strany jej poslal jeden z hráčů, ale ve vápně se nepovedlo stojícímu hráči míč zpracovat.
     
    90+3
    Domácí fotbalisté kombinují na vlastní polovině a z jejich strany to směrem dopředu není bůhvíjak aktivní. Nejspíše se oba celky rozejdou smírně.
     
    90+1
    Začátkem pětiminutového prodloužení inkasuje žlutý trest hostující Boriello, který zajel do pronikajícího hráče středem hřiště.
     
    90
    Centr do vápna zklepával na penaltu jeden z hráčů postavený k pravé tyčky. Na penaltě byl ale jeden z bránících hráčů, který míč odhlavičkoval.
     
    89
    Domácí Poli zajel hodně nebezpečně a ošklivě pod nohy pronikajícího Kurtiće, a je rád, že za tento zákrok vidí pouze žlutou kartu.
     
    88
    Atalanta to zkouší před brankou domácího celku, ale ke střele, či průniku do vápna se jim nedaří dostat. Čas je pro ně hodně omezený.
     
    87
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Diamanti, přichází Serge Gakpé.
     
    85
    Dlouhý míč letěl na branku, ale nakonec hlavičkující hráče i skákajícího brankáře přeletěl. Následovat tedy bude odkop od branky.
     
    85
    Domácí si svou pasivitou ovšem zahrávají a hosté jsou v tlaku. Nyní se jim dokonce povedlo vybojovat další standardní situaci z dobré pozice.
     
    83
    Po levé straně zaútočili hosté, kteří svým nepovedeným centrem vybojovali alespoň rohový kop.
     
    82
    Míč byl ovšem odvrácen a do útoku se hnali domácí. Těm se ovšem nepovedlo projít až do zakončení, na polovině byl jeden z hráčů zastaven.
     
    81
    Následovat bude další přímý kop z velice dobré pozice pro skórování. K míči se staví Alessandro Diamanti.
     
    80
    Atalanta i nadále tlačí svého soupeře a zkouší se dostat do vedení, které by jim zaručovlo tříbodový zisk.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Riccardo Gagliolo (Carpi FC 1909).
     
    78
    Domácí to následně zkoušeli, ale jejich centr z levé strany neskončil v brance. Bude se odkopávat od branky slovinského brankáře.

    David Panuška

    Branky: 75. Verdi (pen.) – 52. Kurtić (D'Alessandro)

    Karty:   26. Lollo (CAR), 78. Gagliolo (CAR), 89. F. Poli (CAR) – 13. Bellini (ABC), 74. Diamanti (ABC), 90+1. Borriello (ABC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 26:25.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Martinho (43. Pasciuti), R. Bianco, Lollo, Di Gaudio (63. Verdi) – Mbakogu, Lasagna (69. Mancosu).
    Náhradníci: Brkić, Colombi – Sabelli, Cofie, Zaccardo, Porcari, Verdi, Crimi, Pasciuti, Suagher, Mancosu.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Bellini, Paletta, A. Masiello, Dramé – Cigarini (72. Migliaccio), de Roon, Kurtić – Diamanti (87. Gakpé), Pinilla (67. Borriello), D'Alessandro.
    Náhradníci: Radunović, Bassi – Stendardo, Gagliardini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Borriello, Brivio, Cherubin, Monachello, Djimsiti.

    Rozhodčí: Calvarese – Meli, Di Vuolo
    bahis siteleri