Florko Košice – Košice 5:11 (kon.) | Nižná – Žilina 4:7 (kon.) | Sabinov – Prešov 6:9 (kon.)
Lido Bratislava – Hurikán Bratislava 3:5 (kon.) | M-Šport Trenčín – ŠK 1. FBC Trenčín 2:4 (kon.) | Skalica – Záhorská Bystrica 6:3 (kon.)
konec
FbO Florko Košice
5:11 (2:2, 2:4, 1:5)
ATU Košice
sk Neděle 28.02.2016, 14:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    59:42
    ATU Košice dali gól!
    Hostia napokon presilovku využili a pridali tak zrejme gólovú bodku tomuto zápasu. Postaral sa o to MICHAL KROČKO. Asistencia: Jozef Halás.
     
    56:16
    ATU Košice dali gól!
    Brankár Konečný sa teraz v súperovej akcii poriadne "vykúpal". Domáci gólman sa nestihol presunúť na pravú stranu svojej bránky, kam nekompromisne zakončil MICHAL HOSTINSKÝ. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    54:05
    ATU Košice dali gól!
    PATRIK PELEGRIN sa vzápätí presadil opäť a ATU tak pravdepodobne definitívne potvrdzuje svoje víťazstvo. Asistencia: Michal Pažák.
     
    53:34
    ATU Košice dali gól!
    Hostia udreli ôsmykrát v zápase. Postaral sa o to ich kapitán PATRIK PELEGRÍN, ktorý prudko vystrelil do hornej časti bránky. Asistencia: Michal Dudovič.
     
    49:49
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa presunuli pred bránku, kde sa JOZEF HALÁS obtočil okolo svojej osi a zvýšil na 7:5 zo svojho pohľadu. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    41:04
    Florko Košice dali gól!
    Domáci sa nenehcali zastaviť a vrátili sa do ofenzvy. Tam si loptičku vypýtal MATÚŠ VAŠÍČEK a prudkou ranou do pravého vinkla znížil na rozdiel jeidného presného zásahu! Asistencia: Jakub Blaško.
     
    39:35
    Florko Košice dali gól!
    Jakub Blaško to zobral na seba ešte raz a tentokrát už loptička do siete padla! Stalo sa tak po prudkej strele Blaška spoza obrany, ktorú ešte tečoval PAVOL DUGAS. Asistencia: Jakub Blaško.
     
    36:13
    ATU Košice dali gól!
    Vzápätí však gólovo reaguje aj ATU. ADRIÁN SZABÓ sa presunul pred bránku a prudko pálil, na čo gólman Florka nestihol zareagovať.
     
    35:36
    Florko Košice dali gól!
    Veľká snaha sa napokon FLorku vyplatila. Po súvislom tlaku znižuje na rozdiel dvoch gólov MAREK KRIVDA. Asistencia: Pavol Dugas.
     
    31:22
    ATU Košice dali gól!
    Hostia vzápätí pridávajú aj druhý gól! Prvýkrát v zápase sa presadil KAMIL NAVRÁTIL. Asistencia: Samuel Kerekeš.
     
    30:23
    ATU Košice dali gól!
    Hosťujúci florbalisti si dokázali udržať chladné hlavy a z vypätej situácie vyťažili gól. Postaral sa oň MICHAL KROČKO. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    22:50
    ATU Košice dali gól!
    Hostia si pozbierali loptičku za svojou bránkou, bleskovo sa presunuli do útoku a JOZEF HALÁS zavesil do Konečného siete. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    16:07
    Florko Košice dali gól!
    Tak toto bol presný zásah z kategórie šťastných! MOJMÍR KEŠELÁK to skúsil nahodením z ľavej strany priamo pred bránku, kde sa loptička poodrážala až k ľavej nohe hosťujúceho brankára Palka. Asistencia: Jakub Blaško.
     
    11:12
    Florko Košice dali gól!
    LUKÁŠ BLAŠKO nezaváhal a svoj pokus chladnokrvne premenil. Domáci tím znižuje na rozdiel jediného gólu.
     
    10:35
    ATU Košice dali gól!
    Hostia okamžite zvyšujú svoj náskok! Po veľmi rýchlom prechode pred bránku teraz kapitán ATU posunul loptičku na ADRIÁNA SZABA, ktorý bleskovo prepálil gólmana. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    09:24
    ATU Košice dali gól!
    Hostia napokon využívajú svoju útočnú aktivitu a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to PATRIK PELEGRIN strelou zo stredu spred bránky, na čo Konečný medzi tromi žďami už nestiholzareagovať. Asistencia: Michal Pažák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Blaško (TS), 17. Kešelák (Blaško), 36. Krivda (Dugas), 40. Dugas (Blaško), 42. Vašíček (Blaško) – 10. Pelegrin (Pažák), 11. Szabó (Pelegrin), 23. Halás (Szabó), 31. Kročko (Szabó), 32. Navrátil (Kerekeš), 37. Szabó, 50. Halás (Szabó), 54. Pelegrín (Dudovič), 55. Patrik (Pažák), 57. Hostinský (Pelegrin), 60. Kročko (Halás)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, J. Blaško, V. Blaško, D. Konečný, Dugas, Kešelák, Brunacký, Vrábeľ, Kátlovský, Očkaják, Frankovič, Vojna, Kopčák, Meliš, Krivda, Tomčo (C)
    ATU Košice: Palko (Koval) – P. Dudovič, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrín (C), Pažák, Kerekeš, Daru, Knutelský. Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halas, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Navrátil

    Rozhodčí: Vrba, Klosík
    bahis siteleri