Vsetín – Opava 13:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 3:6 (kon.) | Litoměřice – Letňany 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 28.02.2016, 15:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    Z Kotliny je to ode mě pro dnešek, tímto se s vámi loučím a přeji úspěšný vstup do nového týdne. Těším se u dalších onlajnů na počtenou. (17:08:15)
     
    Hosté začali třetí třetinu dlouhou přesilovou hrou 5 na 3, ve které se prosadil Jakub Teršíp. Hosté se znovu prosadili i při hře 5 na 5, úspěšným střelcem byl Jan Kolář. Domácím se podařilo zásluhou Michala Přibyla snížit, na jeho branku ale brzy odpověděl Radan Krch. V poslední minutě určil konečnou podobu skóre Jan Jelínek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ještě alespoň kosmeticky upravují skóre utkání. V útočném pásmu vybojoval kotouč JAN JELÍNEK a dostal se až ke střele, která zapadla za záda Radka Součka! Bez asistence.
     
    59:02
    Daniel Černý vystřelil z levého kruhu, Miroslav Hanák ho vychytal svými betony.
     
    58:35
    Jan Jelínek se uvolnil v pravém kruhu, ale zakončit se mu nepodařilo. Puk posunul alespoň na Lukáše Křížka, jenž zblízka trefil jenom výstroj Radka Sováka.
     
    58:02
    Hostující rozehrávka podél pravého hrazení nevyšla a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    57:07
    Dominik Suchý nezastavil hostujícího útočníka a tak šel Slavoj do přečíslení 3 na 1, pokus zakončujícího Jana Koláře byl ale zablokován a skončil v síta za havlíčkobrodskou klecí.
     
    56:40
    A teď už jsou kompletní i domácí.
     
    56:09
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    56:04
    Na modré čáře se napřáhl a práskl do puku Dominik Suchý, jeho dělovku vyrazil Radek Sovák svojí holí do ochranné sítě.
     
    55:02
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    A hosté Havlíčkovu Brodu odskakují znovu na rozdíl 4 branek. Michal Honc vypálil z vrcholku levého kruhu. Tuto střelu Miroslav Hanák vyrazil jen před sebe a RADAN KRCH mohl pohodlně dorážet do odkryté klece! Asistence: Michal Honc.
     
    54:20
    Přesilová hra Havlíčkovu Brodu ale nevydržela dlouho, Jiří Kopic (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování. Pokračuje se ve hře 4 na 4.
     
    54:09
    Hosté špatně vystřídali a jsou potrestáni 2 minutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Ivan Mušo (VPO).
     
    52:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Hubert objel bránu a vystřelil z pravého kruhu, Radek Sovák tento pokus ale zastavil lapačkou. Puk se ovšem odrazil zpátky do hry a mezi kruhy se ho ujal MICHAL PŘIBYL, který pohotovou ranou vymetl pavučinky v levém horním rohu nad Sovákovou lapačkou! Asistence: David Hubert, Martin Polák.
     
    51:46
    Dominik Suchý zachytil rozehrávku hostů ve středním pásmu a zamířil dopředu, tam ale narazil na čtveřici protihráčů, která ho o puk obrala.
     
    50:53
    Zdeněk Havelka se může opět zapojit do hry a hosté jsou kompletní.
     
    50:49
    Jan Lobo se napřáhl na modré čáře a vystřelil přes obránce. Radek Sovák udělal rozklek a vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    50:21
    David Hubert poslal přihrávku přes brankoviště na Martina Poláka, ten ale z ostrého úhlu hostujícího gólmana nepřekonal.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Suchý (Přibyl, Polák), 53. Přibyl (Hubert, Polák), 60. Jelínek – 20. Teršíp (Tabašek, Černý), 33. Kolář, 38. Teršíp (Honc), 42. Teršíp (Krch), 48. Kolář, 56. Krch (Honc)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Adam) – Lacina, Lobo, Mendl, Suchý, Kopic, Benák – Hubert, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Polák, Přibyl, Hendrych
    HC Slavoj Velké Popovice: Sovák – Klička, Bartl, Krch, Černý, Havelka, Teršíp, Honc, Morava, Tabašek, Zelený, Vít, Sup, Kolář, Mušo

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri