Havlíčkův Brod – Jihlava 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:2 (kon.) | Třinec – Přerov 1:4 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 6:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Motor ČB – Žďár n/S 6:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (2:2, 1:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 06.03.2016, 12:00 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další zvrat ve vývoji zápasu je tu! MAXIM ČAJKOVIČ střelou nad rameno boleslavského Haase obrací skóre ve prospěch svého celku.
     
    43:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno! Sedláček vyslal do brejku MICHALA KUNCE, který se protlačil k Hasasovy, jehož překonal střelou pod beton. Boleslavský gólman je ale po pádu velmi otřesen. Asistence: Tomáš Sedláček.
     
    35:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno snižuje na rozdíl jediné branky! Martin Lašák přenechal mezi kruhy herní předmět volnému JAKUBU KONEČNÉMU, který parádní střelou zápěstím překonal bezmocného Haase. Asistence: Martin Lašák.
     
    25:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrat hostů jako hrom! Novotný využil skrumáže několika bruslí a hokejek před brankovištěm a procedil herní předmět na MICHAELA SCHULZE. Ten se zakončením nezaváhal. Asistence: Lukáš Novotný.
     
    25:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté obrací vývoj utkání a dostávají se do vedení! Po delším tlaku, který skýtal pro Boleslav několik vynikajících šancí, se přece jen hosté dostávají do vedení. Červenka poslal za paralizovanou brněnskou obranu PETERA NOVÁKA, který bekhendovou kličkou překonal Kašpara. Asistence: Jan Červenka.
     
    18:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ujeli ve vlastním oslabení dva na jednoho a zakončili nejlépe, jak mohli. Jakub Šípek poslal v rychlém nájezdu kotouč na sjíždějícího LUKÁŠE MOUCHU, který pumelicí pod horní výko vyrovnává stav utkání. Asistence: Jakub Šípek.
     
    15:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ve hře čtyř proti čtyřem bleskově skóruje Bruslařský klub, který snižuje stav na 2:1. Šimon Jidra v prostoru před brankovištěm prošťouchl puk na nikým nekrytého MICHAELA RUDOLPHA, jehož úkol už byl jedoduchý. Asistence: Šimon Jindra.
     
    07:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru ve svůj prospěch a navyšuje své vedení již o dvě branky. RADEK KUČEŘÍK obdržel křižnou přihrávku od Matěje Svobody, přičemž našel místečko mezi Haasovou paží a výstrojí. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    01:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se velmi rychle ujímají vedení! Rychlá nahrávka od Maxima Čajkoviče šla přímo na hůl Dominicka Vašíčka. Ten nezaváhal a ihned poslal herní předmět na volného MARTINA LAŠÁKA, jenž nikým nehlídán parkoval před Haasem. Asistence: Dominick Vašíček, Maxim Čajkovič.

    Veronika Freyová

    Branky a nahrávky: 2. Lašák (Vašíček, Čajkovič), 8. Kučeřík (Svoboda), 36. Konečný (Lašák), 44. Kunc (Sedláček), 50. Čajkovič – 16. Rudolph (Jindra), 19. Moucha (Šípek), 26. Novák (Červenka), 26. Schulz (Novotný)


    HC Kometa Brno: Kašpar (Pleticha) – Masár, Sedláček J., Věžník, Buchal, Vašíček P., David, Sedláček T. – Čajkovič, Konečný, Novák – Kučeřík, Kudrna, Hubáček – Svoboda, Vašíček D., Kunc – Lašák
    BK Mladá Boleslav: Haas (Rylich) – Novotný, Sýkora, Suk, Málek, Dobrkovský, Červenka, Rudolph, Furmánek – Schulz, Valdhans, Šípek – Novák, Moucha, Čermák – Jindra, Moravčík

    Rozhodčí: Humpolíček – Čuňočka, Lainka
    bahis siteleri