Havlíčkův Brod – Kolín 0:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.03.2016, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    58:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To to dlouho domácím nevydrželo. Jen co brodský gólman odjel na střídačku, vyletěl z obranného pásma Kolína kotouč. Vystřelil ho JAN BARTÁK, jenž se trefil zcela nádherně do opuštěné brány. Bez asistence.
     
    19:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No vida, přeci jen umí kolínští hokejisté také jiné gólové varianty! Tomáš Krumpholc rozjel akci po pravém křídle. David Křeček zajel s kotouče až na úroveň brankové čáry, načež vyslal parádní kolmici přes brankoviště na hůl VÁCLAVA ČTVRTEČKY, jenž umístil touš do prázdné branky. Vít Kekula byl bez šance. Asistence: David Křeček a Tomáš Krumpholc.
     
    18:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí obrana teď zcela propadla a maskovaný muž loví ze své sítě další puk. Dalo by se říci, že tento gól byl jako přes kopírák. Dokonce i střelci a asistence sedí. Takže jdeme vzpomínat... Správně, Pavel Pokorný dával přece puk na brankoviště Václavu Čtvrtečkovi. Ano, i tentokrát si brodský gólman připsal výborný zákrok betonem a, světe div se – máte pravdu! DAVID KŘEČEK zblízka narval touš pod břevno! Asistence: Václav Čtvrtečka a Pavel Pokorný.
     
    03:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí stadion vidí první branku, na svědomí ji mají Kozlové! Pavel Pokorný našel na brankovišti hokejku zcela volného Václava Čtvrtečky. Ten z první pálil na zadní tyč, ale Vít Kekula předvedl výtečný zákrok betonem. K dorážce se ale dostal DAVID KŘEČEK, jenž už neměl problém se zasunutím do odkryté sítě! Asistence: Václav Čtvrtečka a Pavel Pokorný.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Křeček (Čtvrtečka, Pokorný), 19. Křeček (Čtvrečka, Pokorný), 20. Čtvrtečka (Křeček, Krumpholc), 59. Barták


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (21. Adam) – Bušek, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Hlídek, Hubert, Kraučuk, Křížek, Motl, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – Marvánek, Bašus, Pokorný, Barták, Vaníček, Hyšpler "C", Veselý, Krumpholc "A", Křeček, Čtvrtečka, Málek.
    Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri