CSKA Moskva – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
5:1 (2:0, 2:1, 1:0) Stav série: 1:1
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 09.03.2016, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall, Moskva • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u svého konce a sledovali jsme zajímavý zápas. Poslední třetina toho už tolik nenabídla, domácí akorát zvýšili náskok zásluhou Pihlstroma a poté už jen hlídali své vedení. Zápas byl ještě přerušen kvůli rozbitému sklu, ale nakonec se dohrálo a CSKA zaslouženě srovnalo stav série na 1:1! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek týdne. (20:13:46)
     
    Konec zápasu.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    59:18
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michalj Naumenkov – 2 min., hákování).
     
    58:45
    Zápas už se vážně jen dohrává a posledním vzrušením bylo rozbité sklo, vypadá to ovšem, že zápas se už dohraje ve středním pásmu bez větších výkyvů.
     
    57:19
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Pivcakin – 2 min., napadení).
    55:46 Rozbité sklo se musí celé vyměnit.
     
    55:46
    Pořadatelé se snaží, seč to jde, ale vypadá to, že to bude ještě nějakou chvíli trvat, takže musíme ještě čekat.
     
    55:46
    Hra je na nějakou dobu přerušena, protože po úderu pukem nevydrželo plexisklo a bude nutné ho nějakým způsobem opravit.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Alexej Pepeljajev – 2 min., hrubost).
     
    53:58
    Ani na druhé straně se ale nedařilo Novgorodu, domácí celek se totiž v klidu tomuto útoku ubránil a CSKA tak může dopředu.
     
    52:55
    Rudoarmějci se snažili prodrat dopředu, ale to se jim nijak zvlášť nepovedlo, takže sledujeme opět boj o puk ve středním pásmu.
     
    51:50
    Ani teď to Torpedu nevyšlo a puk skončil pouze za domácí bránou, takže CSKA má celkem klid na to, aby v klidu rozehrálo.
     
    50:08
    Na ledě se toho mnoho neděje, protože hosté to už asi vzdali a domácí hrají pouze údržbu, takže sledujeme nudný a nepřesný hokej.
     
    48:52
    Stále platí, co jsem napsal a ani pětiminutová přesilovka tak nepomáhá těmto borcům k tomu, aby utkání zdramatizovali, takže Novgorod velice pravděpodobně po moskevském dvojboji v sérii nepovede.
     
    47:19
    Zatím se hosté sice drží v útočném pásmu, ale to je tak všechno, protože nejsou schopni ohrozit nějak více Sorokina.
     
    46:12
    Tak tohle není pěkné, protože Potapov zůstal a ledě po tvrdém ataku Grigorije Panina a ten dostává velký trest – 5 + do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku, rýsuje se šance pro hosty na drama?
     
    45:38
    Torpedo je vážně zoufalé a jeho útoky jsou chabé, takže domácí hrají i dále hlavní roli, teď hosté vyhodili pouze na icing.
    44:08 Antti PIHLSTROM - 5:1
     
    44:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak už je asi vážně hotovo, protože moskevský celek po dalším tlaku na bránu Birjukova poprvé prostřelil hostujícího náhradníka! Po mele před bránou se totiž nejrychleji zorientoval ANTTI PIHLSTROM a dokázal protlačit puk do brány! Asistence: Nikita Pivcakin, Nikita Zajcev.
     
    42:48
    Do férové bitky se pustili Ljubimov s Klingbergem, když oba shodili rukavice a stranou do ostatních se dos sebe pustili – oba nakonec skončili ve spletenci na ledě a těžko říct, kdo tak vyhrál, každopádně oba dostali tresty 2+2 za hrubost.
     
    42:02
    Domácí se ale v pohodě ubránili a Torpedo se skoro k žádné šanci nedostalo, takže je jasné, že to bude pro hosty ještě velice těžké a skoro nemožné k otočení.
     
    40:39
    Aktivněji opět začali domácí, kteří asi půjdou do poslední třetiny s tím, aby zápas bez komplikací dohráli a dokázali tak srovnat stav série na 1:1.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Zajcev – 2 min., hrubost).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Poslední třetina tak zbývá odehrát z dnešního duelu, protože ta druhá právě skončila. Domácí byli i v ní lepší, byť první se prosadili hosté, když snižoval na 2:1 Jegoršev – nakonec to ale byli domácí, kdo měl poslední slovo a góly Ožiganova s Plattem nakonec vyhnali Proskurjakova z brány. Takže je celkem jasné, kdo má s průběžným výsledkem 4:1 větší šance na výhru a CSKA tvrdě jde za srovnáním série.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Třetina bude u konce a ani poslední zoufalý hostující pokus o kontr se nesetkal s úspěchem, protože Sorokin puk vyrazil.
     
    38:39
    CSKA se ještě tlačí před bránu, ale není to nic nebezpečného, takže Birjukov zatím nemusel vytáhnout žádný větší zákrok.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jurij Sergijenko – 2 min., hákování).
     
    37:29
    Na ledě se toho mnoho neděje a domácí si hlídají svoje lehce nabyté vedení, takže se hraje ve středním pásmu a hosté nemají větší snahu o to jít za vyrovnáním.
     
    35:31
    Zatím se ale v této přesilovce nejsou schopni domácí prosadit, vystačí si s velkým držením puku, které jenom dokresluje jejich prozatimní dominanci.
    Dominik Kubalík se stal nejlepším střelcem extraligy! Myslíte, že bude v příštím roce působit v KHL?
     
    33:59
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Alexej Pepeljajev – 2 min., hákování).
     
    33:45
    Z ledu pak míří hostující gólman Proskurjakov, kterého nahradí jeho dvojka Birjukov.
    33:45 Geoff PLATT - 4:1
     
    33:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je tady přesně ten typ trestu, o kterém jsem psal, protože Torpedo si vybralo slabší chvilky a nechalo se od CSKA hrozivě zatlačit, takže je tu branka na 4:1! Po Zajcevově akci na křídle se dostal ke střele z bezprostřední blízkost GEOFF PLATT a byť puk netrefil zcela ideálně, dokázal ho se štěstím poslat do protipohybu Proskurjakova! Asistence: Nikita Zajcev, Roman Ljubimov.
     
    33:12
    Domácí se dostávají do velkého tlaku a vypadá to, že je jen otázkou času, než přijdou další branky, protože Torpedo působí odevzdaně.
     
    32:36
    Do další velké šance se hnal domácí Radulov, který se najednou dostal zcela osamocený před Proskurjakova, ale jeho střela byla zachycena.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťjom Aljajev – 2 min., vysoká hůl).
    31:26 Igor OŽIGANOV - 3:1
     
    31:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to je tady a domácí CSKA si zaslouženě bere zpátky svůj dvoubranková náskok! Ke střele se totiž dostal od modré po přiklepnutí od Platta IGOR OŽIGANOV a jeho tvrdá rána do dolního rohu bránu přesně zapadla za bezmocného Proskurjakova! Asistence: Geoff Platt.
     
    31:06
    A další pokus Ožiganova skončil pouze vysoko nad bránou v ochranné síti, ale byla tam teč, takže se bude vhazovat před Proskurjakovem.
     
    30:15
    Domácí se snaží o aktivní hru a o vytváření šancí, ale na druhou stranu se jim to moc nedaří a zatím se Torpedo brání poměrně v poklidu.
     
    29:22
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Vladimir Galuzin – 2 min., hrubost).
     
    28:28
    A najednou jsou hosté na koni, protože více drží puk a CSKA je z ničeho nic pod velkým tlakem, takže to vypadá na ještě zajímavý zápas.
    27:28 Stanislav JEGORŠEV - 2:1
     
    27:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to Torpedu do brány přeci jen spadlo a je tedy zpátky v zápase! Ke tvrdé bombě od modré se po pěkném přiklepnutí ze strany od Galuzina dostal bek Novgorodu STANISLAV JEGORŠEV, který propálil naprosto vše, co mu stálo v cestě a i díky dobrému clonění Daugavinše dostal puk za Sorokina! Asistence: Vladimir Galuzin, Jevgenij Mozer.
     
    26:34
    Teď už Novgorodu běží klasická přesilovka 5 na 4 a vypadá to, že se CSKA zatím v pohodě brání, protože hosté nemají žádný větší tlak a do pásma chodí jen s problémy.
     
    25:53
    Domácí ale opět vyhodili a armádní klub se tak na nějakou chvíli osvobodil, Torpedo pak nemá tolik šancí, kolik by si asi představovalo.
     
    25:06
    Hosté tedy hrají celkem dlouhou přesilovku 5 na 3 a jsem zvědav, jestli ji nějak využijí a zdramatizují kvůli tomu zápas.
     
    24:24
    S vyloučeními jako by se roztrhl pytel a domácí Roman Ljubimov dostává další pobyt na trestné lavici na dvě minuty za hákování.
     
    22:45
    Tak tedy, abych shrnul tresty, hodilo by se začít tím, že domácí z toho díky agresivitě Denisova vyšli hodně draho. Domácí kapitán totiž dostane 2+5 za vyvolání šarvátky a poté také 10 minut osobní trest. To hostující Jevgenij Mozer je na tom o něco lépe když dostal nejprve dvě minuty za vysokou hůl a poté další dvě minuty za hrubost.
     
    22:45
    To je neuvěřitelné, hráči se do sebe opět pustili, tentokrát totiž do Denisova u mantinelu celkem tvrdě zajel Mozer a domácí bek to nenechal jen tak! Tudíž bezmocný hostující útočník skončil pod sprškou tvrdých ran na zemi a bude se vylučovat.
     
    22:21
    Do další velké šance této třetiny se na druhé straně prodral Radulov, který šel skoro sám na gólmana společně s Těleginem, ten mu ale puk před prázdnou bránu vrátit nedokázal!
     
    21:19
    A z ničeho nic měli velkou šanci hráči hostujícího Torpeda, protože zcela sám se objevil ze strany před Sorokinem Semin, ale nedokázal ho z úhlu prostřelit!
     
    20:39
    Od začátku třetiny se tak hraje 4 na 4 a zatím to nabízí velkou opatrnost obou celků, které s dávají pozor na otevřená zadní vrátka a pořádně si je hlídají.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetinu máme za sebou a dá se říci, že domácí zaslouženě vedou, i když někdy mám pocit, že se píská sebemenší kontakt ze strany Torpeda jako faul a naopak je potřeba vážně zřetelný přestupek domácích, aby došlo k vyloučení. Ale to není důležité, protože CSKA bylo i ve hře 5 na 5 daleko lepším týmem, tudíž Novgorod sice může být ukřivděný, ale na druhou stranu si za výsledek může sám svoji přílišnou pasivitou – nejprve dostal po pěkné akci puk do brány Tělegin, poté sice tomu samému hráči nebyl po videorozboru gól uznán, ale následně zvýšil na končený rozdíl dvou branek Platt.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Máme tu další zbytečnou potyčku, když se do sebe po odpískání pustili domácí Kirill Petrov a jeho soupeř Jurij Sergijenko, oba dva pak na začátku další periody usednou na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
    Maskot Petrohradu dnes jistě doufá v druhou výhru SKA!

    To je lásky 󾌧 #CCMHockey #MadeOfHockey

    Zveřejnil(a) CCM Hockey Czech dne 8. březen 2016
     
    19:35
    Naopak se do úniku na druhé straně dostal ještě jednou Ljubimov, který pálil z levého kruhu ale pouze do včas vystřeleného betonu připraveného Proskurjakova!
     
    18:55
    Hosté se snaží ještě udeřit do přestávky a usadili se v útočném pásmu, ale zatím nejsou efektivní, takže se ke střele ani nedostali.
     
    17:49
    Vzápětí se ale dopustil celkem jasného faulu domácí hráč Vladimir Žerkov který poslal na zem unikajícího Makarova a půjde si sednou za podražení.
    17:25 Geoff PLATT - 2:0
     
    17:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A nakonec je toto velice přísné vyloučení potrestáno, protože domácí celek jde přeci jen do dvoubrankového trháku – k puku se dostal na kraji útočného pásma GEOFF PLATT, který se s ním dostal až před Proskurjakova a byť ho napoprvé nepřekonal, obránci Torpeda mu dali dost času na druhý pokus, který už skončil v sítí – 2:0! Asistence: Kirill Petrov, Igor Ožiganov.
     
    16:50
    Sergej Kosticyn se ve tvrdém souboji u mantinelu proti Radulovovi nezorientoval úplně nejlépe a škrtl hokejkou o horní část Rusova těla, ten se teatrálně skácel k zemi a je tu tedy vyloučení za hru vysokou holí pro hostujícího hráče.
     
    15:22
    Branka nakonec není platná, protože rozhodčí shledali zakončení Tělegina jako hru vysokou holí a bude se vhazovat ve středním pásmu!
    15:22 Neuznaný gól Tělegina.
     
    15:22
    A Seminův hloupý faul nezůstane bez řádného trestu, i když platnost gólu je velice sporná – ke střele se totiž dostal od modré čáry jeden z domácích beků a jeho střelu tečoval poměrně vysoko nad zemí svoji holí Tělegin! Bude se zkoumat video a uvidíme, jestli branka bude platit.
     
    14:46
    Domácí budou hrát další přesilovku, když ve středu pole zbytečně fauloval Dmitrij Semin a dostává dvouminutový trest za napadení.
     
    13:59
    Před bránu výtečného Sorokina se tvrdě tlačil Semin, ale jeho akce nebyla úspěšný vlastně jenom proto, že ruský gólman puk bezchybně udržel a nepustil ho k dorážce.
     
    13:39
    Přihrávku do přeplněného středu pole posílal Sergijenko, jak špatný nápad to byl se ale ukázalo záhy, když puk získal Petrov a založil další útok armádního celku.
     
    12:48
    Už se ale opět hraje výhradně před brankou Torpeda, které se musí zuřivě bránit a vypadá to, že se mu to sice povede, ale samo se nedokáže dostat do šance na srovnání.
     
    11:35
    Hra je hodně rozháraná a ani jeden z týmů nemá nijak výrazně větší držení puku, což tak také vypadá na ledě a sledujeme v posledních minutách nevzhledný hokej.
     
    10:39
    Tak toto už se pramálo podobá hokeji, protože po mele před Sorokinem se do sebe hráči opět pustili velice tvrdě a vypadá to, že sudí to dokonce přejdou bez trestu.
     
    09:55
    Teď se ale hraje za bránou domácího celku a hosté jsou přeci jen o něco aktivnější, než tomu bylo doteď, ale zatím to kýžené ovoce v podobě šancí nepřináší.
     
    08:48
    Vypadá to, že z celé početní výhod vůbec nic nebude, protože drtivou většinu času se hraje na polovině ledové plochy a ani jeden z gólmanů nemusí být ve střehu.
     
    07:16
    Nakonec z toho ale domácí asistent kapitána Radulov vyvázl bez trestu, protože sudí se rozhodl místo něj posadit na trestnou lavici dalšího v bitce hodně aktivního domácího hráče, Grigorije Panina, který dostal tresty 2+4. Dále si jde samozřejmě odpočinout Frolov, který celý střet začal a jelikož si hráči Torped počínali ve střetu tvrději, doprovodí ho ještě jeho spoluhráč Maxim Osipov a domácí jdou do přesilovky – oba hosté dostali po dvou minutách
     
    07:16
    Do sebe se na ledě pustila po vzájemném střetu dvojička Radulov-Frolov, nakonec se k nim přidali ještě další kouhouti a vznikla z toho hromadná potyčka!
     
    05:58
    Hosté se snaží hru uklidnit a držet puk ve své moci, což by mělo otupit tlak domácího celku, ten ale po vstřeleném gólu šetří síly a sbírá se do dalšího útoku.
    05:10 Ivan TĚLEGIN - 1:0
     
    05:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec je to tady a nedá se říci, že by si o to Torpedo svoji pasivní hrou nekoledovalo! K velice pohledné akci se dostali v přesilovce hráči CSKA, kteří doslova vykoupali obranu svého soupeře a dostali puk za Proskurjakova. Po narážečce s Denisovem se dostal ke křížnému pasu Radulov, jeho přihrávku pak propasíroval za padajícího Proskurjakova tvrdou ránou IVAN TĚLEGIN a poslal armádní klub do vedení! Asistence: Denis Denisov, Alexander Radulov.
     
    04:24
    Tak teď to pořádně zahučelo po akcích na obou stranách, ale gól nebyl ani z jedné! Nejprve domácí zamkli Torpedo v jeho třetině a Plattova střela skončila na bloku pouze těsně před čárou, na ruhé straně jel z kontru zcela sám na Sorokina Klingberg, ale selhal na jeho betonu!
     
    03:33
    Potapov zezadu tvrdě atakoval před bránu se tlačícího Radulova, domácí pak sice měli dlouhou výhodu, tu ale nevyužili, takže si jde hostující kapitán odpočinout za podražení.
     
    03:04
    Zatím je CSKA ve velkém tlaku a platí, že Torpedo se nebrání nijak dobře, takže střely na Proskurjakova létají jedna za druhou, hostující gólman ale zatím drží.
     
    02:09
    Novgorod sice získal puk, ale nedostal se moc daleko, protože neúspěšné nahození od Aljajeva rezultovalo ve ztrátu puku a dopředu se ženou Rudoarmějci.
     
    01:37
    Ani další akce Torpeda se nedostala až před Sorokina a hosté zatím působí velice bezzubě, protože se nebyli schopni dostat ani do blízkosti ohrožení brány.
     
    01:19
    K první větší šanci zápasu se dostal hráč armádního klubu Zajcev, který měl možnost pálit z levého kruhu, odražený puk ale poslal pouze do připraveného Proskurjakova.
     
    00:35
    Bully vyhráli domácí, kteří se dnes představí v červených dresech a šli do prvního útoku, nahození moskevské hvězdy Radulova ale skončilo pouze za bránou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Právě nám dohrála ruská hymna a oba celky jsou zcela připraveny na to, aby zahájili pod dohledem hlavních sudích Gofmana a Sidorenka dnešní duel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Zajcev (A), Kotuzov, Naumenkov, Ožiganov, Pivcakin, Panin – Ljubimov, Tělegin, Radulov (A) – Platt, Petrov, Muršak – Makarov, Mamin, Junkov – Pihlstrom, Andronov, Žarkov

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Pepeljajev, Budkin, Makarov – Klingberg, Potapov (C), Kuljomin – Frolov, Semin (A), Daugavinš – Ashton, Galuzin (A), Žerděv – Videll, Kosticyn, Mozer

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Parfjonov, Sjusujev.
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    21.11. 2014 – Nižnij Novgorod vs. CSKA Moskva – 3:4 po nájezdech
    15.1. 2015 – CSKA Moskva vs. Nižnij Novgorod – 1:0
    9.10. 2015 – CSKA Moskva vs. Nižnij Novgorod – 1:4
    11.12. 2015 – Nižnij Novgorod vs. CSKA Moskva – 0:3
    7.3. 2016 – CSKA Moskva vs. Nižnij Novgorod – 1:2
     
    Nejlépe bodující hráči:

    CSKA Moskva
    1. Alexander Radulov – 71 (25+46)
    2. Geoff Platt – 38 (22+16)
    3. Jan Mursak – 36 (14+22)
    4. Dmitrij Kugryšev – 34 (16+18)
    5. Nikita Zajcev – 27 (9+18)

    Torpedo Nižnij Novgorod
    1. Kasparš Daugavins – 39 (16+23)
    2. Dmitrij Semin – 37 (12+25)
    3. Vladimir Galuzin – 34 (11+23)
    4. Linus Videll – 33 (10+23)
    5. Arťjom Aljajev – 26 (11+15)
     
    To hosté z Novgorodu naopak v sérii proti jednomu y nejlepším týmu této sezónz KHL nemají vůbec co ztratit, takže by je první výhra mohla jen a jen nakopnout. V prvním kole navíc dokáyal překvapit už jednou, když vyřadil vysoce favorizovaný finský Jokerit Helsinky po výhře 4:2 na zápasy. Dokáže podceňovaný ruský outsider překvapit po druhém nejlepším týmu své konference i ten vůbec nejlepší?

    V základní části KHL se Torpedu nedařilo tak, jak by si asi přčedstavoval a skončil až sedmý, což pro něj nepředstavovalo nijak dobrou pozici pro play-off, ale o tom později – Novgorod získal 100 bodů za plných 60 zápasů a zakončil základní část se skóre 163:137. Ve vyřazovací části tak díky své už zmiňované špatné pozici vyfasoval Jokerit, který skončil druhý, ale přišel pro Finy velký šok. První zápas ve Finsku skončil divokou výhrou hostů 4:6, poté sice Jokerit sérii po výhře 4:2 srovnal, ale domácí zápasy patřily opět Torpedu – vyhrál totiž oba, první 1:0 a druhý 3:2 po prodloužení. Helsinky sice dokázaly ještě získat další zápas domácí výhrou 3:2, ale stejným poměrem poté vyhráli i Rusové a šli tak senzačně po celkové výhře 4:2 dál!
     
    Domácí CSKA, které zatím v této sérii celkem překvapivě prohrává po prvním duelu 0:1 na zápasy a bude tak muset v domácím prostředí pořádně zabrat. Ve své první sérii proti bratislavskému Slovanu dokázal armádní klub vzhrát celkem hladce v poměru 4:0 a ani tato série proti ruskému soupeři pro něj neměla být větším oříškem, hned v prvním zápasu ale došlo k překvapení při již omýlané prohře 1:2.

    V základní části se moskevský tým umístil na čele své Západní konference, když získal úžasných a zcela suverénních 127 bodů za 60 zápasů a se skóre 163:87 ovládl celou základní část KHL. S bratislavským Slovanem sice měl ve většině zápasů navrch jen mírně, ale stejně po domácích výhrách 2:0 a 3:2 po prodloužení vyhrál dvakrát i venku (1:2 a 1:3), díky čemuž tak v pohodě šel dál.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu ze semifinále play-off Kontinentální hokejové ligy, kde se mezi sebou střetnou ve druhém zápasu své série domácí CSKA Moskva a Nižnij Novgorod!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Tělegin (Denisov, Radulov), 18. Platt (Petrov, Ožiganov), 32. Ožiganov (Platt), 34. Platt (Zajcev, Ljubimov), 45. Pihlstrom (Pivcakin, Zajcev) – 28. Jegoršev (Galuzin, Mozer)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Zajcev (A), Kotuzov, Naumenkov, Ožiganov, Pivcakin, Panin – Ljubimov, Tělegin, Radulov (A) – Platt, Petrov, Muršak – Makarov, Mamin, Junkov – Pihlstrom, Andronov, Žarkov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (34. Birjukov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Pepeljajev, Budkin, Makarov – Klingberg, Potapov (C), Kuljomin – Frolov, Semin (A), Daugavinš – Ashton, Galuzin (A), Žerděv – Videll, Kosticyn, Mozer

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Parfjonov, Sjusujev
    CSKA Moskva 4 1 N.Novgorod
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 15:00
    CSKA Moskva - N.Novgorod 1:2
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:30
    CSKA Moskva - N.Novgorod 5:1
    #3 Pátek 11.03.2016 • 17:00
    N.Novgorod - CSKA Moskva 1:3
    #4 Neděle 13.03.2016 • 15:00
    N.Novgorod - CSKA Moskva 3:5
    #5 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    CSKA Moskva - N.Novgorod 3:2
    bahis siteleri