N.Novgorod – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
0:4 (0:1, 0:2, 0:1) Stav série: 1:2
Dynamo Moskva
Pátek 11.03.2016, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Úřadující mistr ligy nezažil příliš povedenou základní část, a do čtvrtfinále vyfasoval silnou Jaroslavl, který po celou sezonu podávala skvělé výkony. Petrohrad do celé série nevstoupil dobře a první utkání prohrál. Následující čtyři zápasy však skončily pro SKA vítězně, a petrohradský celek se mohl radovat z trochu překvapivého postupu. Během play-off byl vyřazen z kádru hvězdný Ilja Kovalčuk, a už to vypadalo, že si bude ruský reprezentační útočník hledat nové angažmá. Situace se však uklidnila a bývalý forvard New Jersey se na začátku semifinálové série s Dinamem vrátil do kádru.

    Moskevské Dinamo může být s výkony v základní části spokojeno. Ruský celek podával stabilní výkony, a do čtvrtfinále vyfasoval přijatelné Soči, které bylo jedno z největších překvapení základní části. Dinamo však neponechalo nic náhodě, a svého soupeře porazilo zcela jasně poměrem 4:0 na zápasy! Dinamo má svou ofenzivní sílu rozloženou mezi vícero hráčů, což je velká výhoda. Nejproduktivnějším hráčem je Maxim Karpov, který nasbíral celkem pět bodů.
     
    Do série vstoupil lépe Petrohrad, který v úvodním zápase dokázal uspět v hlavním městě, kde zvítězil 3:2, a udělal první krok k postupu. Druhý zápas nabídl vyrovnané utkání, které rozhodl v prodloužení Alexander Osipov. Obě utkání nabídla vyrovnaný průběh, a podobné to bude i dnes. V mírné výhodě je SKA, které dokázalo jednou uspět na ledě soupeře, a pokud zvládne oba domácí zápasy, bude klepat na brány finále západní konference!
     
    Příjemný páteční podvečer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu své třetí zápasy semifinálových sérií v západní konferenci. My se společně zaměříme na souboj SKA Petrohradu s Dinamem Moskva. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Vojnov, Kutějkin (A) – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Moses, Koskiranta, Kovalčuk – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Kadějkin, Ketov (A), Kablukov – Dergačjov

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Nikulin, MIronov, Robinson, Osipov, Hietanen, Visněvskij, Korjagin – Pestuško, Těreščenko (C), Brjukvin – Tarasov, Gorovikov (A), Kokarev – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Alexejev, Šipov, Igumnov

    Rozhodčí: Jeřábek, Olenin – Misjur, Palej.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na ledě Ice Palace, a nyní přichází na řadu ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní vhazování dnešního zápasu vyznělo lépe pro hostující celek, který tak má možnost úvodního útoku.
     
    00:15
    Maxim Pestuško dostal přihrávku na vlastní modré, a pokoušel se projet až do útočného pásma. Postup útočníka Dinama však zastavil odpískaný ofsajd.
     
    00:36
    Petrohrad zavezl kotouč za vlastní branku, a první útočná formace míří vystřídat. Na led se tak dostává Kovalčuk a spol.!
     
    01:06
    Ilja Kovalčuk se hned zapojil do hry a u mantinelu tvrdě dohrál Robinsona. Následně ruský forvard našel Koskirantu, který z otočky vypálil, avšak mířil mimo branku.
     
    01:35
    Dinamo dostalo kotouč za branku domácího celku, kde musel poprvé do akc Mikko Koskinen. FInský brankář však situaci zvládl, a konstruktivně rozehrál.
     
    02:06
    Andrej Alexejev se dostal ke kotouči za brankou Koskinena, nicméně Bělov mu nedal příliš prostoru něco vymyslet, a u puku je SKA.
     
    02:36
    Hráči Petrohradu pokračovali v aktivním napadání, a donutili Těreščenka chybovat při rozehrávce. Šipačjov následnou řížnou přihrávkou našel Dadonova, jehož rána z volje evšak mířila mimo tři tyče!
     
    02:50
    A bude se poprvé v dnešním zápase vylučovat! Andrej Mironov odchází na povel Antonína Jeřábka na trestnou lavici, a Petrohrad čeká dvouminutová přesilová hra!
     
    03:15
    Hned na začátku úvodní přesilové hry to zkoušel obránce Maxim Čudinov. Jeho ostrou střelu dokázala obrana Dinama zablokovat, a Brjukvin následně vyhazuje!
     
    03:39
    Petrohradský pokus s proklouznutím do útočného pásma nevyšel, a nepřesná přihrávka Nikity Guseva skončila pouze u Nikulina, který pohotově kotouč vyhodil.
     
    04:08
    Vadim Šipačjov vzal zodpovědnost na sebe, zavezl kotouč do útočného pásma, a kombinace domácího celku začíná!
     
    04:29
    Petrohrad zavřel svého soupeře v útočném pásmu, a ke střele se dostal Kutějkin, jehož tvrdý projektil zablokoval Galimov. Z druhé straně to poté zkoušel i Jakovlev, avšak jeho rána byla zblokovaná do ochranné sítě!
     
    04:46
    V samotném závěru přesilové hry to zkoušel od modré ještě Maxim Čudinov, jehož ránu vyrazil Jerjomenko. Následně dorážel Dadonov, avšak ani on si s hostujícím brankářem neporadil!
     
    05:01
    SKA pokračoval v nátlaku v útočném pásmu, a z ostrého úhlu to zkoušel Gusev. Jeho nenápadná rána trefila tyčku, a kotouč se odrazil do boční sítě. Robinson nakonec dostal kotouč zpět do hry, nicméně jej poslal na zakázané uvolnění.
     
    05:36
    Domácí Petrohrad má zatím zcela jasně více ze hry, a svého soupeře prakticky k ničemu nepustil. Domácí celek je momentálně u kotouče, a pokouší se dostat vpřed.
     
    05:53
    Vojnov však chyboval při rozehrávce, a dopředu se dostalo Dinamo. Z pravé strany vypálil Pestuško, nicméně Koskinen na jeho ránu dobře viděl, a v pohodě zasáhl!
     
    06:03
    Dinamo následně vyhrálo vhazování, a kotouč se dostal na modrou k Nikulinovi. Ruský zadák vystřelil sice nepřesně, avšak kotouč se od mantinelu odrazil před branku, kde promáchl Vojnov, a k zakončení se dostal Kokarev. Jeho ránu však Vojnov zablokoval!
     
    06:45
    Mikko Koskinen šel opět ven z branky, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Finský brankář si počínal opět zkušeně, a Petrohrad míří vpřed.
     
    07:22
    Dinamo vyrazilo opět do protiútoku, který táhl po pravé straně Igumnov. Jeho průnik přes Jakovleva však nevyšel, neboť domácí zadák kotouč odrazil do rohu.
     
    07:51
    Moskevský celek se však následně dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré nahodil kotouč na branku Mironov. Koskinen toho příliš neviděl, nicméně dokázal střelu vyrazit!
     
    08:27
    Obrana Petrohradu dnes zatím pracuje velmi dobře, což předvedl i před malou chvilkou, kdy dokázala odzbrojit dvojici protihráčů.
     
    08:49
    Jevgenij Dadonov skvěle napadal v útočném pásmu, a po jeho souboji s Mironovem se kotouč odrazil na hůl Šipačjova. Pohotová rána ruského reprezentanta však mířila mimo.
     
    09:28
    Dinamo se dostalo po delší době k postupné rozehrávce z vlastního pásma. Průnik Pestuška do útočného pásma však nedopadl ideálně, a u kotouče jsou domácí.
     
    09:48
    Petrohrad postupoval do rychlého protiútoku, nicméně domácím nevyšel přechod přes modrou čáru, a čárový následně odpískal ofsajd.
     
    10:25
    Hostujícímu celku opět nevyšla rozehrávka dle představ, a kotouč skončil po přihrávce Nikulina za brankou Koskinena.
     
    10:42
    Na led se dostala třetí útočná formace SKA, který velmi rychle přešla přes střední pásmo. Pavel Bučněvič si následně dělal prostor v útočném pásmu, jenže rozhodčí následně přerušil hru kvůli ofsajdu.
     
    11:02
    V tomto případě se nepodařila rozehrávka ani domácímu celku. Přihrávka Jakovleva nenašla Širokova, a hra se stěhuje před branku Koskinena.
     
    11:51
    Velká šance Petrohradu! Jevgenij Dadonov nabral rychlost na levé straně, a dokázal se ze strany nacpat až před Jerjomenka. Následně Dadonov zkoušel odrazit kotouč od zad Jerjomenka, avšak hostující brankář si dokázal poradit!
     
    12:05
    Dinamo vyhrálo vhazování ve vlastním pásmu, a postupovalo do rychlého protiútoku. Od modré to zkoušel Kokarev, avšak pozorný Koskinen si jeho střelu pohlídal.
     
    12:35
    Mat Robinson se dostal ke kotouči na modré čáře, a zkusil nahodit kotouč na branku. Nahození kanadského útočníka skončilo těsně vedle, nicméně kotouč se odrazil zpět do brankoviště. Pozorný Koskinen jej však přikryl pod lapačku.
     
    13:06
    Petrohrad chyboval při rozehrávce, a ke kotouči se dostal Pestuško, který to zkoušel z ostrého úhlu. Jeho střela byla nepřesná, nicméně Dinamo se usazuje v útočném pásmu.
     
    13:39
    Ilja Kovalčuk skvěle zapracoval ve vlastním pásmu, kde vybojoval kotouč, a ten poslal Koskirantovi. Finský forvard si udělal prostor na střelu, avšak mířil mimo branku.
     
    14:26
    Maxim Čudinov se dostal za vlastní brankou pod tlak, a u kotouč přišel. Následný pas Brjukvina před branku však byl nepřesný!
     
    14:41
    Velká šance Petrohradu! SKA šlo velmi rychle do útočného pásma, a od modré čáry vypálil Jakovlev. Jeho ránu vyrazil Jerjomenko před sebe, a k dorážce se dostával Bučněvič. Mladý forvard byl však faulovaný, a Petrohrad čeká přesilová hra!
     
    14:41
    Mat Robinson byl nakonec hráčem, který mladého ruského forvard podrazil. Kanadský bek tak dostává dvouminutový trest, a Petrohrad čeká přesilová hra.
     
    15:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání, kterou překvapivě střílí moskevské Dinamo! SKA se dokázalo usadit v útočném pásmu, nicméně střelu Čudinova dokázal hostující celek zablokovat, a kotouč se dostal k IVANU IGUMNOVI. Ruský útočník se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádně provedenou kličkou! Bez asistence.
    15:40 Ivan IGUMNOV - 0:1
     
    16:08
    Jakovlev dostal na modrou čáru přihrávku, a pohotově vypálil. Ránu ruského beka však dokázala zablokovat obrana Dinama!
     
    16:44
    Dinamo zvládlo i zbytek svého oslabení, a vyloučený Mat Robinson je již zpět na ledové ploše!
     
    17:07
    Roman Širokov zatáhl kotouč do útočného pásma, a následně jej předal na modrou pro Chafizullina. Ruský bek neváhal, a hned poslal puk na branku. Jerjomenko však dokázal střelu vyrazit!
     
    17:37
    Moskevský celek kontroloval hru ve vlastním pásmu, a následná přihrávka Nikulina měla najít Kokareva. Ruský forvard se nakonec ke kotouči opravdu dostal, nicméně jeho následný střelecký pokus byl zablokovaný.
     
    18:11
    Petrohradskou rozehrávku si vzal na starost Anton Bělov, který svižnou přihrávkou našel ve středním pásmu Dadonova, a ten hned poslal kotouč na Jerjomenka, který přerušuje hru.
     
    18:33
    První útočná formace SKA skvěle napadala v útočném pásmu, zejména Vadim Šipačjov. Dadonov následně vybojoval kotouč na modré čáře, avšak jej nedokázal udržet v útočném pásmu.
     
    18:55
    Alexej Cvetkov postupoval do rychlého protiútoku, avšak byl na pravé straně dostižen Koskirantou, a ten ho o kotouč obral.
     
    19:23
    Petrohrad šel následně do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Ilja Kovalčuk. Ruský reprezentant poslal svižný pas před branku, kterým hledal Koskirantu. Tomu však kousek chyběl, aby dokázal vystřelit!
     
    19:59
    Hodně kuriozní situace, neboť přesně v závěru první třetiny dokázal Petrohrad vstřelit gól, avšak je otázka, zdali to domácí hráči stihli!
     
    19:59
    Tak, už to domácí Petrohrad nestihl! Antonín Jeřábek se krátce poradil s kolegou na telefonu, a branku neuznal!
    Novogorod dnes bude na domácím ledě útočit na druhou výhru v sérii CSKA! Který z těchto dvou týmů postoupí do semifinále?

    Nižnij Novogorod předvádí v letošním play-off skvělé výkony, a po úvodních dvou zápasech hraje s CSKA nerozhodně 1:1. Dnes je na programu třetí zápas. Jak myslíte, že dnešní zápas dopadne? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 11. březen 2016
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina třetího semifinálové utkání nabídla zajímavý hokej, který však nabídl pouze jednu branku. Domácí Petrohrad vstoupil do utkání velmi aktivně, a byl dlouho lepší. Po vyloučení Robinsona navíc dostal možnost přesilové hry. Ve vlastním oslabení se však dostal do úniku Ivan Igumnov, který poslal Dinamo do vedení. Petrohrad se dočkal branky v závěru třetiny, avšak té domácí dosáhli po vypršení času!

    Druhá třetina začne v Ice Palace přibližně v 18:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Nikita Gusev se pokoušel hned na začátku druhé třetiny o útočný průnik, nicméně ten se mu nepodařil, a o kotouč přišel.
     
    20:36
    Petrohrad však skvěle napadal, a dokázal kotouč vybojovat zpět. Následně to z ostrého úhlu zkoušel Vadim Šipačjov, jehož ránu však pokryl Jerjomenko.
     
    20:59
    Na druhé straně hřiště se Dinamo dokázalo usadit v útočném pásmu. Od modré to zkusil Mat Robinson, který trefil pouze Dergačjova, který odjíždí s bolestivou grimasou na střídačku!
     
    21:51
    Petrohrad momentálně kombinuje ve vlastním pásmu, kde se nachází dvojice Vojnov – Zubarev, který se chystá rozehrávat.
     
    22:21
    Vjačeslav Vojnov nakonec poslal ze středního pásma kotouč za branku Jerjomenka, nicméně v tomto prostoru byl první Nikulin, který míří rozehrávat.
     
    22:43
    Dinamo se dostalo do rychlého protiútoku, a Pestuško následně dostal kotouč na modrou pro Korjagina. Ruský bek vypálil, nicméně jeho střelu dokázal lapit Koskinen!
     
    23:02
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To je pro domácí tým opravdu velký šok, neboť hned na začátku druhé třetiny se Dinamo dostává do dvoubrankového vedení. Na pravé straně se nešťastně srazil Kovalčuk s Mosesem, a Dinamo šlo do protiútoku. Těreščenkova střela ještě v brance neskončila, nicméně dorážka MAXIMA PESTUŠKA již mířila přesně! Asistence: Alexej Těreščenko, Vladimir Brjukvin.
    23:02 Maxim PESTUŠKO - 0:2
     
    23:25
    Domácí však mohli bleskově odpovědět! Na druhé straně se dostal do zajímavé šance Vadim Šipačjov, který však svou střelu nasměroval těsně vedle branky!
     
    23:50
    Čtvrtá útočná formace postupovala do útoku, a do zakončení se dostal Kablukov. Jeho ránu kryl Jerjomenko, nicméně aktivní Kablukov se ještě následně postrkoval na brankovišti s hráči Dinama!
     
    23:50
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kablukov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Nikulin – 2 min., hrubost).
     
    24:32
    Dinamu vyšel vstup do druhé třetiny o poznání lépe, než domácímu celku. K dalšímu zakončení se dostal Kokarev, avšak Koskinen pozorně zasáhl!
     
    25:06
    Obrana Petrohradu opět lehce zaspala, a pronikající Alexeje Těreščenko se dokázal prodrat až před Koskinena. Jeho zpáteční přihrávka měla najít Pestuška, avšak kotouč odpálil Jakovlev.
     
    25:42
    Petrohrad se v závěru hry čtyři na čtyři dokázal usadit v útočném pásmu. Šipačjov našel na pravé straně Dadonova, který pohotově vystřelil, avšak Jerjomenko zasáhl!
     
    26:18
    Domácí celek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu. Sergej Širokov operoval s kotoučem na pravé straně, a následným pasem našel před branku Barabanova, ten však nedokázal zakončit!
     
    26:43
    Na led se dostala čtvrtá útočná formace SKA, která splnila svůj úkol. Kablukov zatáhl kotouč do útočného pásma, a následným nahozením vybojoval vhazování v útočném pásmu.
     
    27:54
    Petrohrad se pokouší být aktivní v útočném pásmu, nicméně obrana moskevského celku zatím předvádí velmi povedený výkon.
    Ilja Kovalčuk nechybí ani dnes v sestavě Petrohradu! Kdo se dostane do vedení v sérii?

    I série mezi Dinamem a Petrohradem je před třetím zápasem vyrovnaná 1:1. I do dnešního zápasu nastoupí Ilja KOVALČUK, který se představí ve druhém útoku po boku Koskiranty a Mosese!

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 11. březen 2016
     
    28:22
    Na led se dostala první útočná formace Dinama, která si dokázala udělat prostor v útočném pásmu. Těreščenko hledal před branku Brjukvina, jenže ten na kotouč nedosáhl.
     
    28:28
    A Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dmitrij Markovin, který si počínal u mantinelu nedovoleně v souboj s Dadonovem, a dostává dvouminutový trest!
     
    28:56
    Dinamu se hned na začátku přesilové hry podařilo vyhodit kotouč do středního pásma, teď už však Petrohrad kombinuje v útočném pásmu.
     
    29:17
    Na pravou stranu dostal ideální přihrávku Anton Bělov, který se opřel do kotouče, nicméně jeho dělovku dokázal zablokovat Ivan Igumnov!
     
    29:45
    Petrohrad pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, nicméně stále se nemohl dostat do zakončení. Následně to na sebe vzal Šipačjov, jehož střela z hranice pravého kruhu mířila mimo, a Dinamo následně vyhazuje.
     
    30:15
    Kotouč je opět ve středním pásmu, a za pár sekund se dostane zpět na led vyloučený Markovin!
     
    30:36
    Velká příležitost SKA, která však gólem neskončila! Šipačjov zatáhl kotouč za branku, a následným pasem našel před Jerjomenkem Nikitu Gusev, jehož pohotovou ránu dokázal hostující brankář vyrazit levým betonem!
     
    31:06
    Petrohrad opět postupoval do rychlého protiútoku, nicméně nahození Kovalčuka skončilo po odrazu od brusle Nikulina v ochranné síti.
     
    31:39
    Dinamo zatím v dnešním zápase předvádí skvělý taktický výkon podpořený výborným výkonem brankáře Jerjomenka!
     
    32:09
    Nikulin s Mironovem si dokázali poradit za vlastní brankou, kde museli bojovat s napadajícím Širokovem. Prvně jmenovaný nakonec kotouč udržel, a Dinamo postupuje vpřed!
     
    32:32
    Domácí celek chyboval při rozehrávce, a Dinamo šlo rázem do protiútoku. Na pravou stranu dostal kotouč Tarasov, jehož prudkou ránu dokázal lapit Koskinen!
     
    33:03
    Jarno Koskiranta dokázal na pravé straně přebruslit Osipova, a dostal se do zakončení. Pokus finského forvarda však dokázal pokrýt Jerjomenko, kterého následně zalehl dojíždějící Kovalčuk, který nedokázal zabrzdit.
     
    33:38
    Petohrad se dokázal ubránit ataku svého soupeře, nicméně v útočném pásmu toho hráči SKA příliš kloudného nevymysleli, a dopředu míří opět Dinamo.
     
    34:14
    Velká komplikace pro Petrohrad! Ilja Kablukov nedokázal za brankou Jerjomenka čistým způsobem ubránit Mironova, a dostává dvouminutový trest!
     
    34:53
    Moskevský celek však nezačal svou přesilovou hru ideálně, a domácím hráčům se podařilo vyhodit kotouč do pásma soupeře.
     
    35:13
    Ani druhý pokus nedopadl pro Dinamo úspěšně! Zubarev se dostal na pravé straně ke kotouči, a ten poslal obratem do středního pásma.
     
    35:43
    Mat Robinson mohl pálit na pravé straně, avšak raději přihrál Osipovovi, jehož ránu však dokázal vyrazit Koskinen!
     
    36:10
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek nakonec dokázal přesilovou hru využít, a čtyři sekundy před koncem Kablukova trestu se prosazuje potřetí v tomto zápase. Dergačjov dokázal dostat kotouč do pásma soupeře, nicméně si nějakým způsobem poškodil brusli, a pomalu se dostal na střídačku. Mezitím šlo Dinamo do protiútoku! Robinson našel opět Osipova, jehož ránu Koskinen ještě vyrazil. Na brankovišti si počínal ideálně KONSTANTIN GOROVIKOV, který si našel kotouč, a ten poslal do odkryté branky! Asistence: Alexander Osipov.
    36:10 Konstantin GOROVIKOV - 0:3
     
    37:02
    Vadim Šipačjov si dělal prostor v útočném pásmu, nicméně místo střely zvolil přihrávku, a tak k Dadonovovi nedošla.
     
    37:35
    Petrohrad se snažil aktivně napadat v útočném pásmu, nicméně to nevyšlo, a do protiútoku šlo Dinamo. Pas Brjukvina měl najít přes branku Pestuška, avšak tomu sjel kotouč z hole!
     
    38:14
    Aktivní Dinamo se dokázal usadit v útočném pásmu, a Těreščenko posílal přihrávku na modrou, odkud měl pálit Hietanen. Přihrávka však nebyla příliš přesná, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    39:06
    První útočná formace SKA se dokázala usadit v útočném pásmu, nicméně spolupráce Šipačjova s Dadonovem k ničemu kloudnému nevedla.
     
    39:49
    Kotouč je v pásmu domácího celku, a ve druhé třetině se již pravděpodobně nic nestane!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

    Ilja Kovalčuk se dnes představil konečně před vlastními fanoušky, avšak zatím příliš důvodů k radosti ruský reprezentant nemá ...

    Возвращение получилось успешным. #живихоккеем #плейофф

    Fotka zveřejněná uživatelem KHL (@khl),


     
    Ve druhé třetině bylo hostující Dinamo lepším týmem! Moskevský celek vstoupil do prostřední periody aktivněji, a hned ve 24. minutě dokázal navýšit hostující vedení Maxim Pestuško! Dinamo pokračovalo ve své aktivní hře a pevné obraně. V závěru třetí třetiny se prosadil ještě Konstantin Gorovikov.

    Třetí třetina začne v Ice Palace přibližně v 19:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Hned na začátku třetí třetiny se hostující celek dostal do bleskové šance, ve které se objevil Těreščenko. Ránu ruského útočníka však vyrazil Koskinen!
     
    40:45
    Na druhé straně hřiště se Petrohrad usadil v útočném pásmu, a od modré to zkoušel Maxim Čudinov. Jeho rána však mířila mimo branku.
     
    41:24
    Dinamo se hned po zisku kotouče vydalo do útočného pásma, nicméně kombinace mezi Galimovem a Cvetkovem nevyšla, a u kotouče jsou domácí.
     
    41:51
    Barabanov skvěle napadal v rohu kluziště, kde dokázal vybojovat puk pro Bučněviče. Mladý ruský útočník si to namířil do branky, kde se zbavil Cvetkova. Ten však situaci neubrzdil, a dostal branku Jerjomenka z původního postavení!
     
    42:17
    Jegor Jakovlev dostal povedenou přihrávku na modrou, nicméně jeho střela branku minula. Následně v rohu kluziště fauloval Andrej Mironov, který dostává dvouminutový trest!
     
    42:29
    Maxim Čudinov dostal hned na začátku přesilové hry kotouč na levou stranu, odkud vypálil Ilja Kovalčuk. Jeho střelu však dostal Jerjomenko do ochranné sítě.
     
    42:52
    Petrohrad pokračoval v aktivním výkonu v útočném pásmu. Šipačjov našel na levé straně Guseva, který si však místo střely z voleje kotouč zpracoval, a jeho následná rána už Jerjomenka nepřekvapila.
     
    43:13
    SKA zatím svého soupeře nepustilo při přesilové hře z pásma ven. O další střelu se postaral Maxim Čudinov, jehož nahození od modré dokázal pokrýt Jerjomenko.
     
    43:36
    Teď se ocitl ve velké šanci Jevgenij Dadonov, ke kterému se odrazil kotouč po střele Čudinova. Ruský reprezentant však nedokázal kotouč nasměrovat mezi tři tyče!
     
    44:13
    Petrohrad pokračoval v aktivním kombinaci, nicméně Dinamo následně dokázalo vyhodit, a za malý moment se na led dostane u vyloučený Mironov!
     
    44:33
    Arťjom Fjodorov se dostal ke kotouči na pravé straně, a tak zamířil do protiútoku. Ruský útočník následně vystřelil z mezikruží, nicméně Koskinen dokázal jeho střelu pokrýt!
     
    45:12
    Čtvrtá útočná formace Petrohradu skvěle napadala v útočném pásmu, a za brankou vybojoval kotouč Ketov. Jeho následná přihrávka hledala před brankou Kablukova, avšak ten se do zakončení nedostal.
     
    45:47
    Následný postupný útok SKA táhl středem hřiště Jarno Koskiranta, který dokázal za brankou vybojovat své nahození, a následně poslal kotouč před branku. Do zakončení se dostal Jakovlev, nicméně Jerjomanko opět zasáhl!
     
    46:26
    Petrohrad pokračoval v tlaku v útočném pásmu, a od modré čáry nahodil kotouč Nikulin. Jerjomenko dokázal kotouč vyrazit, nicméně pouze do jízdy pro Kovalčuka, jehož dorážka však mířila mimo!
     
    47:21
    I moskevský celek se pokoušel něco kloudného vymyslet v útočném pásmu, nicméně obrana Petrohradu si počínala velmi pozorně.
     
    47:32
    Andrej Zubarev nabral rychlost na levé straně, a postupoval vpřed. Jeho následný střelec pokus dokázal zastavit Jerjomenko. Následuje komerční přestávka!
     
    48:46
    Moskevské Dinamo rozehrávalo z vlastního pásma, nicméně Hietanen nedokázal najít přesnou přihrávkou Cvetkova, a u kotouč je SKA!
     
    49:08
    Druhá útočná formace Petrohradu si dělala prostor v útočném pásmu, nicméně poté ztratil kotouč za brankou Koskiranta, a Dinamo může otočit hru.
     
    49:52
    Barabanov vybojoval v rohu kluziště kotouč, a následně našel mezi kruhy Širokova. Ruský forvard chtěl ještě vylepšit pozici pro Bučněviče, avšak k tomu se kotouč nedostal.
     
    50:27
    Cvetkov našel dlouhou křížnou přihrávkou na pravé straně Fjodorova, který měl však problém se zpracováním kotouče, a po následném souboji s Jakovlevem o něj také přišel.
     
    51:03
    Petrohrad je ve třetí třetině jednoznačně aktivnějším týmem, což je vzhledem k současnému stavu pochopitelné. SKA se však stále nemůže prosadit, aby se mohlo dostat do kontaktu!
     
    51:23
    A navíc se bude vylučovat na domácí straně! Na trestnou lavici míří Vadim Šipačjov, který dělal prostor Dadonovovi na střelu, avšak při tom poslal k zemi Cvetkova.
     
    51:47
    Dinamo se hned na začátku přesilové hry dokázalo usadit v útočném pásmu. Následně střílel z levé strany Brjukvin, avšak jeho pokus mířil mimo.
     
    52:18
    Petrohrad velmi dobře pozičně bránil ve vlastním pásmu, a nakonec se domácím hráčům podařilo dostat kotouč do středního pásma!
     
    52:47
    Moskevský celek se dokázal na závěr přesilové hry ještě vrátit do útočného pásma, a kombinuje.
     
    53:19
    Mat Robinson dostal na modrou přihrávku od Kokareva, avšak střela mu příliš nesedla, a pokus kanadského zadáka mířil mimo branku!
     
    53:29
    Petrohrad zvládl své oslabení poměrně dobře, a vyloučený Vadim Šipačjov je již zpět na ledové ploše!
     
    54:14
    Dinamo navíc skvěle napadalo i v e vlastním pásmu, a Alexejev dostal kotouč na Markovina. Ruský forvard vyrazil do protiútoku, nicméně jeho následná střela nebyla přesná.
     
    54:48
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru!
     
    55:06
    V závěru dnešního zápasu si zahraje Petrohrad přesilovou hru, neboť napadající Ilja Šipov podrazil Koskinena při průjezdu brankoviště. Nutno uznat, že finský brankář svému pádu hodně přidal!
     
    55:23
    Úvodní střelu přesilové hry vyslal od modré čáry Jegor Jakovlev, jehož tvrdá střela však mířila mimo branku.
     
    55:46
    Jegor Jakovlev podruhé! Ruský zadák opět dostal přihrávku na modrou, a tentokrát už jeho střela mířila mezi tři tyče. Jerjomenko vyrazil kotouč pouze před sebe, avšak pohotový Nikulin kotouč odpálil!
     
    56:27
    Petrohrad dlouho držel svého soupeře v útočném pásmu, nicméně následná přihrávka Šipačjova na Dadonova přesná nebyla, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    56:55
    Domácí trenér v závěru přesilové hry posílá ze hry svou elitní formaci, a za malou chvíli bude trest Šipova u konce!
     
    57:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, neboť Dinamo se tři minuty před koncem zápasu prosazuje počtvrté v tomto zápase! Gorovikov šel v útočném pásmu do souboje s Mosesem, po kterém se kotouč odrazil do středu útočného pásma, kde se nacházel DANIL TARASOV. Produktivní hostující útočník nahodil kotouč na branku, a Koskinen si nechal projít kotouč do branky! Bez asistence.
    57:19 Danil TARASOV - 0:4
     
    57:58
    Petrohrad se ještě pokouší vstřelit alespoň jednu branku, avšak obrana Dinama v dnešním zápase podala naprosto skvělý výkon!
     
    58:27
    Chafizullin se pokoušel zavést kotouč do útočného pásma, nicméně přes dobře bránícího Hietanena neprošel.
     
    58:44
    V samotném závěru dnešního utkání si ještě Dinamo zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ilja Kablukov, který za vlastní brankou poslal nedovoleným způsobem k zemi Brjukvina.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    59:02
    Petrohrad vyrazil i ve vlastním oslabení do protiútoku, a z pravé straně to zkoušel Vjačslav Vojnov. Jeho následnou střelu však v pohodě pokryl Jerjomenko!
     
    59:57
    V samotném závěru dnešního zápasu se dostal do zakončení ještě obránce Mirnov, jehož ránu vyrazil Koskinen do ochranné sítě!
     
    Konec zápasu.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.

    STATISTIKY DNEŠNÍHO UTKÁNÍ
    Střely na branku – 34 – 26
    Zásahy brankářů – 22 – 34
    Vhazování – 34/58 – 24/58
    Trestné minuty – 8 – 12
    Využití přesilových her – 0/6 – 1/4
    Hity – 20 – 4

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Dnešní utkání je u konce! SKA Petrohrad nezvládl třetí utkání semifinálové série a s Dinamem Moskva prohrál 0:4! Moskevský celek se tak ujímá vedení v sérii!

    První třetina třetího semifinálové utkání nabídla zajímavý hokej, který však nabídl pouze jednu branku. Domácí Petrohrad vstoupil do utkání velmi aktivně, a byl dlouho lepší. Po vyloučení Robinsona navíc dostal možnost přesilové hry. Ve vlastním oslabení se však dostal do úniku Ivan Igumnov, který poslal Dinamo do vedení. Petrohrad se dočkal branky v závěru třetiny, avšak té domácí dosáhli po vypršení času!

    Ve druhé třetině bylo hostující Dinamo lepším týmem! Moskevský celek vstoupil do prostřední periody aktivněji, a hned ve 24. minutě dokázal navýšit hostující vedení Maxim Pestuško! Dinamo pokračovalo ve své aktivní hře a pevné obraně. V závěru třetí třetiny se prosadil ještě Konstantin Gorovikov.

    Ve třetí třetině byl Petrohrad velmi aktivní, nicméně se mu nedařilo v zakončení. Domácí hráči si navíc nedokázali poradit s výborným Jerjomenkem! V samotném závěru se ještě navíc prosadil Danil Tarasov, který pečetil vítězstív Dinama! (19:50:13)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 16. Igumnov, 24. Pestuško (Těreščenko, Brjukvin), 37. Gorovikov (Osipov), 58. Tarasov


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Vojnov, Kutějkin (A) – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Moses, Koskiranta, Kovalčuk – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Kadějkin, Ketov (A), Kablukov – Dergačjov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Nikulin, MIronov, Robinson, Osipov, Hietanen, Visněvskij, Korjagin – Pestuško, Těreščenko (C), Brjukvin – Tarasov, Gorovikov (A), Kokarev – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Alexejev, Šipov, Igumnov

    Rozhodčí: Jeřábek, Olenin – Misjur, Palej

    Diváci: 12 222
    Petrohrad 4 2 Dynamo Moskva
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 15:00
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:3
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 4:3 po prodl.
    #3 Pátek 11.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 0:4
    #4 Neděle 13.03.2016 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 4:0
    #5 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:4
    #6 Čtvrtek 17.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:0
    bahis siteleri