Michalovce – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:3 (0:1)
AS Trenčín
sk Neděle 13.03.2016, 14:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Kto tvrdí, že slovenská Fortuna liga nie je zaujímavá, určite nevidel aspoň druhý polčas tohto zápasu. Ak sa vám nepáčila hra, tak vás museli rozosmiať zaujímavé momenty zo strany hostí. Bayón nechcel hrať pre tím a tak sa najprv pohádal, potom vbehol do šestnástky skôr, čiže gól Lukiča z penalty najprv neplatil a ešte sa stihol aj postrkať, takže za 28 minút ho bolo vidieť dosť. Druhým do partie je obranca Chubutja, ktorý predviedol niečo, nad čím sa rozum zastavuje. Po faule na žltú kartu a to jednu už mal, sa nad ním hlavný arbiter zľutoval, takže stopér domácich mu to oplatil zaujímavým spôsobom. Strčil do neho... Ak tú červenú kartu naozaj chcel, mohol to Pavlíkovi radšej povedať priamo. (16:25:14)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Trenčín dal gól!

    Trenčín z protiútoku strieľa poistkový gól. Guba doviezol loptu do šestnástky a MATÚŠ OPATOVSKÝ aj s menším šťastím poslal loptu popod Kelemena za čiaru.
     
    90+3
    Kelemen si zblízka obzrel veľký náznak šance, keď hlavičková prihrávka na Votinova išla na malé vápno, lenže Rus loptu tesne minul.
     
    90+3
    Po skrumáži v šestnástke nasleduje nepresné zakončenie, ale bude to roh.
     
    90+3
    Kelemen mieri do šestnástky súpera, kde priletí dlhý pas.
     
    90+1
    Trenčín sa pomaly posúval dopredu, smerom k bráne Kelemena a chcel aspoň natiahnuť čas, lenže pre ofsajd sa mu to nedarí.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Vernon de Marco Morlacchi (MFK Zemplín Michalovce).
     
    88
    Votinov dostal pas do šestnástky na malé vápno, odkiaľ z prvej zakončoval spred Šemrinca, ale ten vytiahol dobrý zákrok a udržal tak stav 1:2.
     
    88
    Guba sa dostal po krídle cez dvoch hráčov súpera, ale následne už nedokázal cez tretieho prihrať protihráčovi.
     
    86
    Van Kessel sa sprava snažil dostať do šestnástky súpera, čo sa mu aj podarilo, ale tam ho zastavili obrancovia domáceho celku, bude to roh.
     
    84
    Holúbek kľučkoval pred šestnástkou súpera, až ho sklzom zoťal stopér Chubutja a je vylúčený. Vtipné na tom ale je, že za samotný zákrok mu arbiter nechcel dať kartu, zľutoval sa, no michalovský stopér zbytočne a nezmyselne strčil do rozhodcu a tak prišlo to, čo malo.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Stefan Maierhofer, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    83
    Bero opäť ostáva na trávniku a tentoraz to nevyzerá, že bude pokračovať. Domáci ho dvíhajú zo zeme, aby rýchlo odišiel za čiaru.
     
    82
    Trenčín veľmi pomaly prešiel dopredu, aj keď to vyzeralo na rýchlu kontru a nič nevymyslel.
     
    81
    Center do šestnástky Trenčínu sa neujal, hostia dostali loptu dlhým odkopom preč. Hostia ešte natiahnu čas, keďže Bero má problémy.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Ryan Koolwijk (AS Trenčín).
     
    79
    Holúbek spadol v strede poľa po nedovolenom zákroku od súpera, no bude v poriadku.

    Matej Kubove

    Branky: 72. Lukić (pen.) – 11. Bero (Maierhofer), 62. Maierhofer (Bero), 90+4. Opatovský

    Karty:   34. Chubutija (MIC), 89. Morlacchi (MIC) – 66. Bero (TRE), 69. Kleščík (TRE), 80. Koolwijk (TRE)   84. Chubutija (MIC)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Chubutija, Calero, Morlacchi, Kunca – Sviarchinsky, Sedlák, Lukić, Votinov – Grič (46. Bayón, 73. Hamuľák), Koscelník (63. Serečin).
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Podhorin, Bayón, Savvidis, Hamuľák, Serečin.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Šulek, Madu, Kleščík – Koolwijk, Kalu (75. Guba), Bero, Holúbek – Maierhofer (84. Lawrence), van Kessel.
    Náhradníci: Chovan – Lawrence, Opatovský, Jančo, Cchung, Bala, Guba.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Tomáš Somoláni, Marián Jankovič
    bahis siteleri