Piešťany – Bardejov 3:5 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:5 (2:0, 0:1, 1:4)
HK Bardejov
sk Neděle 13.03.2016, 18:00 • Easton aréna • Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Radovan CÚTT - 3:5
     
    58:55
    Bardejov dal gól!
    A zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Belluš teraz v obrannej tretine zbytočne prihrával a nechal súpera vziať si puk, RADOVAN CÚTT už pritom vedel, čo s ním.
    52:22 Stanislav HUDEC - 3:4
     
    52:22
    Piešťany dali gól!
    Tak toto bude ešte poriadne veľká dráma priatelia! STANISLAV HUDEC sa teraz nevedel zmieriť s faktom, že Piešťany možno prehrajú a pridal tretí gól svojho celku. Asistencie: René Školiak, Samir Saliji.
    50:05 Martin MIKOLÁŠEK - 2:4
     
    50:05
    Bardejov dal gól!
    Tak sa na to pozrime! Piešťany teraz absolútne nezvládajú tretiu tretinu, po vyrazenej strele pozabudli na hráčov súpera, čo využil MARTIN MIKOLÁŠEK na to, aby poľahky pridal svoj 2. gól v zápase. Asistencie: Oliver Jokeľ, Milan Bednár.
    47:27 Martin MIKOLÁŠEK - 2:3
     
    47:27
    Bardejov dal gól!
    Len ťažko si možno predstaviť dokonalejší obrat, akým sa prezentuje Bardejov! MARTIN MIKOLÁŠEK teraz pri mantineli vypichol súperovi puk, nakorčuľoval si s ním pred Nagya a bekhendom ho poslal do siete jeho bránky. .
    41:30 Vladislav SOLOMONCHAK - 2:2
     
    41:30
    Bardejov dal gól!
    Je vyrovnané! VLADISLAV SOLOMONCHAK si teraz pred bránkoviskom počkal na prihrávku svojho spoluhráča a po ľade prekonal Nagya v bránke Piešťan! Asistencie: Ľuboš Fajčák, Radovan Cútt.
    37:12 Radovan CÚTT - 2:1
     
    37:12
    Bardejov dal gól!
    Ale zdá sa, že nie! Bardejov sa teraz prezentoval krásnou útočnou akciou, po ktorej sa medzi kruhmi ocitol osamotený RADOVAN CÚTT. Ten si ešte vylepšil streleckú pozíciu a po ľade k žrdi nedal Nagyovi šancu na zákrok. Asistencie: Ľuboš Fajčák, Michal Pichnarčík.
    19:59 René ŠKOLIAK - 2:0
     
    19:59
    Piešťany dali gól!
    Gól napokon platí! Aktívny RENÉ ŠKOLIAK si teraz s pukom nakorčuľoval pred bránku, kde z veľkého uhla nachytal Škorvánka na hruškách a napol sieť v jeho bránke.
    01:58 Ján PARDAVÝ - 1:0
     
    01:58
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia! Hrehorčák sa prezentoval dobrou individuálnou akciou, po ktorej smerovala strela na bránku, ktorú Škorvánek vyrazil len pred seba. Tam stál osamotený JÁN PARDAVÝ, ktorý už nemal problém poslať puk do siete. Aisstnecie: Jakub Šimíček, Peter Hrehorčák

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Pardavý (Šimíček, Hrehorčák), 20. Školiak, 53. Hudec (Školiak, Saliji) – 38. Cútt (Fajčák, Pichnarčík), 42. Solomonchak (Fajčák, Cútt), 48. Mikolášek, 51. Mikolášek (Jokeľ, Bednár), 59. Cútt


    ŠHK 37 Piešťany: Nagy (Rybár) – Nechala, Kotaška, S. Hudec, Gipters, Filip, Trefný, Svetlík, Hluch – J. Ručkay, S. Saliji, Školiak – Belluš, Tomčák, Zálešák – Kučera, Tvrdoň, Tibenský – Šimíček, Pardavý, Hrehorčák
    HK Bardejov: Škorvánek (21. Sabol) – Valjent, Loydl, Bednár, Všetečka, Pichnarčík, Polaček, Ihnaťo, Česelka – Baláž, Kalináč, Gmitter – Solomonchak, Cútt, Fajčák – Ščurko, Linet, Vaško – Jokeľ, Šimčák, Mikolášek

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri