NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
EC Villach SV
2:0 (0:0, 1:0, 1:0) Stav série: 1:1
EC Red Bull Salzburg
Úterý 15.03.2016, 19:40 • Stadthalle Villach • Play-off EBEL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledoval 4500 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (22:17:26)
     
    Dnešní utkání semifinálové série play-off EBEL ligy mezi Villachem a Salzburgem je u konce. Naprosto po zásluze se z vítězství radují domácí hráči, kteří se jednou prosadili ve druhé a ve třetí třetině. Hosté se nechávalo až příliš často vylučovat, recept na výborně chytajícího Lamoureuxe navíc nenašli ani jednou a stav série je tak po dnešním střetnutí srovnán!
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    John Hughes (SLZ) ještě dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování. Na výsledku zápasu to ale nic nezmění.
    59:41 Neuznaný gól do prázdné brány
     
    59:41
    Druhá neuznaná branka zápasu! Domácí sice trefili odkrytou bránu, ale po protestech Salzburgu bylo prozkoumáno video, která ukázalo, že puk se do sítě dostal kopnutím čárového rozhodčího. Kuriózní situace!
     
    59:24
    Přihrávka na modrou čáru přeskočila Komarekovu hokejku a Salzburg se musí vrátit do středního pásma.
     
    59:10
    Domácí v plném počtu.
     
    59:06
    Sterling dokázal tečovat nabídku od modré čáry, ale Lamoureux byl opět na svém místě! O zbytek se postarala důrazná obrana Villachu!
     
    58:51
    Riksman musel zpátky do brány, neboť buly se konalo ve středním pásmu. Hned po vhazování však zamířil zpátky na střídačku.
     
    58:30
    Hosté v plném počtu.
     
    57:53
    Vyhození jednoho z domácích jen o centimetry minulo odkrytou bránu Red Bullu Salzburg! Mohlo být hotovo, ale takhle se ještě hosté budou pokoušet o drama.
     
    57:46
    Dominique Heinrich střílel hned po přihrávce, ale jeho zakončení z pravého kruhu si Lamoureux i přes menší obtíže pohlídal!
     
    57:20
    Juuso Riksman míří na střídačku a Salzburg to zkouší se šesti hráči na ledě!
     
    57:10
    Síly na ledě se ale rychle srovnávají. Dvě minuty za sekání si na trestné lavici odsedí i Mark Santorelli (VIL).
     
    56:30
    Tak tohle je zřejmě konec nadějí hostujícího celku. Konstantin Komarek (SLZ) si jde na lavici hanby odsedět dvě trestné minuty za držení.
     
    55:37
    Nízkou bombu od modré čáry Riksman příliš neviděl, ale nakonec přeci jenom dokázal zasáhnout. Poradil si pomocí pravého betonu.
     
    54:53
    Teď se odvolání brankáře určitě nedočkáme. Salzburg se totiž provinil zakázaným uvolněním a hra se stěhuje před Riksmana.
     
    54:22
    Hostům se čas na vyrovnání hodně krátí a nyní se nemohou dostat do útočného pásma. Myslím, že se za chvíli dočkáme powerplay.
     
    53:29
    Lamoureux zastavil další zakončení z pravé strany a poté mu trochu přálo štěstí, neboť kotouč se zničehonic vykutálel před jeho bránou. Zde byl ale připraven bek Villachu.
     
    52:51
    Villach si nyní nadělal zbytečné problémy chybou ve vlastním pásmu a hostující celek se okamžitě usazuje v prostoru před bránou Jeana-Phillipea Lamoureuxe.
     
    52:16
    Dobré ofenzivní akce na obou stranách. Přečíslení Salzburgu bylo na poslední chvíli zlikvidováno vracejícími se hráči Villachu, Verlič na druhé straně našel pouze hruď Juusa Riksmana.
     
    51:41
    Jeden z domácích se prodíral mezi trojicí hostujících hráčů, avšak nakonec se musel uchýlit k přihrávce na obránce. Tomu puk přeskočil hokejku a skončil u červené čáry.
     
    51:08
    Domácím se podařilo vyhodit kotouč do neutrální zóny. Následuje rychlé střídání a zformování celé pětice poblíž modré čáry.
     
    50:29
    Po zmatcích u Riksmanovy svatyně se po kotouči natahoval Santorelli. beci Salzburgu se ale rychle postavili na brankoviště a potenciální nebezpečí zažehnali.
     
    49:52
    Villach se už bude soustředit především na defenzívu, což zatím potvrzuje. Pance pouze vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    49:33
    Hosté se až nyní dokázali prodrat do útočného pásma a pokusili se o snížení. Slabým nahozením od modré čáry však cesta ke gólu nevede.
     
    48:27
    Po komerční přestávce se pokračuje vhazování ve středním pásmu. Domácí fanoušci jsou dnes opravdu neskuteční a znovu vytvářejí fantastickou atmosféru.
    47:02 Žiga PANCE - 2:0
     
    47:02
    Villach právě vstřelil branku!
    A domácí tohle Kutlákovo provinění dokonale trestají! Od modré čáry se kotouč dostal k Verličovi, jenž na nic nečekal a našel svého slovinského kolegu ŽIGU PANCEHO, jenž se z dokonalé pozice nemýlil! Asistence: Miha Verlič, Rick Schofield
     
    45:48
    Zdeněk Kutlák (SLZ) neudržel nervy na uzdě a dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování! Naprosto zbytečné vyloučení.
     
    45:48
    Žiga Pance se v souboji jeden proti jednomu dostal ke střele zápěstím, ale svižným pokusem našel jen nastavenou lapačku hostujícího gólmana.
     
    45:33
    Lamoureux si připsal jeden pohodový zákrok a na druhé straně se rýsovalo přečíslení. Z něj ale nakonec nic nebylo a domácí se musejí vrátit do středního pásma.
     
    45:17
    Hodně nepovedenou pasáž ukončuje až hra vysokou holí v podání jednoho z domácích hráčů. Jako místo vhazování je tak určeno střední pásmo.
     
    43:46
    Platzer výborně od zadního mantinelu našel Brunnera, jehož rána sice Riksman vyrazil, ale kotouč se po odrazu od mantinelu dostal přímo k Verličovi. Ten pálil do odkryté brány, ale puk poslal jen podél brankové čáry!
     
    43:06
    Hosté v plném počtu.
     
    42:57
    Nyní už se kotouč nachází převážně ve středním pásmu. Zdá se, že ani tato přesilová hra nebude využita a budeme pokračovat při stavu 1:0.
     
    42:06
    Dělovka od modré čáry byla přizvednuta do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    41:54
    Domácím se až nyní podařilo pořádně se usadit v útočném pásmu. Kotouč se dostává na beky, kteří samozřejmě hlídkují na modré čáře.
     
    41:06
    Aktivitu Salzburgu přibrzdí vyloučení! Zdeněk Kutlák (SLZ) dostává dvě trestné minuty za krosček! Žiga Pance má krev v obličeji, ale opravdu je to jen dvouminutový trest.
     
    40:18
    Hosté do třetí třetiny vstoupili aktivněji. Trattnig si to do útočného pásma namířil přes střed hřiště, ale zakončením trefil jen připraveného Lamoureuxe.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina zápasu je minulostí a tentokrát už jdou do kabin spokojenější domácí. Ti se totiž dostali do vedení a zásluhou Benjamina Petrika vedou nad vítězem základní části a největším favoritem EBEL ligy 1:0! Opět jsme viděli několik slibných šancí, ale opět se ve skvělém světle předváděli gólmani obou celků. Další třetina začne přibližně v 21:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Ryan McKiernan se okamžitě po návratu na led zapojil do hry a dostal se do šance! Zcela osamocen zvolil střelu z levého kruhu, ale Riksman dokázal zasáhnout ramenem!
     
    39:31
    Domácí v plném počtu.
     
    39:16
    Nyní byl kotouč až u zadního mantinelu v blízkosti Riksmanovy brány a dva domácí hráči zde výborně pracovali, když drželi kotouč mimo dosah soupeře.
     
    38:26
    Villachu se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma. Oba celky střídají.
     
    37:56
    Jenže ani hostům se přesilová hra nedaří. Dnešní zápas opravdu není hitparádou těch nejlepších početních výhod.
     
    37:31
    Po zákroku domácího brankáře se naprosto zbytečným faulem provinil Ryan McKiernan, jenž vrazil do volně stojícího hráče Salzburgu! Jsou z toho dvě trestné minuty za vražení.
     
    36:56
    Nyní už bylo vyrovnáno, ale branka nakonec není uznána! Viveirosova táhlá střela od modré čáry se zastavila na břevnu, poté se kotouč odrazil ke zcela volnému Danielu Nagelerovi, který dorážel do prázdné brány, ale právě onu ránu od modré čáry Sterling tečoval vysokou holí a proto se nejedná o regulérní gól!
     
    36:50
    Domácí si svou pasivitou opravdu koledují, ale zatím se jim daří dobře blokovat veškeré střelecké pokusy hostujícího celku.
     
    35:51
    Další střelecký pokus obstaral Zdeněk Kutlák, který dostal puk záhy po vhazování v útočném pásmu. I on našel jen nastavenou lapačku domácího brankáře.
     
    35:12
    Salzburg se hned po ubráněném oslabení dostává do menšího tlaku. Jediná střela od modré čáry ale skončila u pozorného Lamoureuxe.
     
    34:44
    Hosté v plném počtu.
     
    34:06
    Nyní dokonce zahrozil Walter, jenž si získal kotouč mezi kruhy a okamžitým zakončením z otočky ohrozil domácího brankáře.
     
    33:42
    Domácím se početní výhoda vůbec nedaří. Minuta přesilovky je téměř pryč a kotouč je už podruhé ve středním pásmu.
     
    32:44
    Přesilová hra pro Villach! Za podražení je totiž vyloučen Brett Sterling (SLZ), pro kterého je to druhý trest dnešního večera.
     
    32:22
    Kotouč je po snaze domácích opět v ochranné síti. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    31:58
    Stále se ani jednomu z celků nedaří přechod do útočného pásma. Neutrální zóna kolem červené čáry je opravdu hodně zahuštěná.
     
    31:37
    Poněkud nevýraznou pasáž ukončuje až nepřesnost domácích, po které se kotouč dostal mimo ledovou plochu.
     
    30:36
    Až teď si od modré čáry sjel Layne Viverios, avšak ten svou střelou trefil jen prvního bránícího hráče soupeře.
     
    29:54
    Salzburg je i po nevyužité přesilové hře trochu aktivnějším týmem, ale žádné větší šance zatím nepřicházejí. Domácí jsou v defenzívě velmi pozorní.
     
    29:15
    Domácí v plném počtu.
     
    29:05
    Po krátkém přerušení pokračujeme přesilovou hrou Salzburgu. Lamoureux zlikvidoval bombu Komareka a tomu je poté odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
    Znojmo je historicky prvním českým semifinalistou EBEL.

     
    28:18
    Po souboji na buly se k ledu skácel Dustin Johner, který zřejmě dostal holí do obličeje. Několik fanoušků hned začalo bušit do plexiskla a žádalo si vyloučení. Nestalo se!
     
    28:04
    Na ledě i mimo něj nyní vzplály velké emoce. Brett Sterling (SLZ) se nejprve provinil nedovoleným bráněním vůči domácímu brankáři a Stefan Bacher (VIL) se okamžitě začal mstít. Dvě trestné minuty však dostává za držení.
     
    28:02
    Dominique Heinrich mohl vyrovnat! Hostující útočník se objevil úplně sám a pálil z mezikruží! Svým rychlým pokusem ale trefil jen výborně postaveného Lamoureuxe.
     
    27:46
    Hostům se sice podařilo obsadit útočné pásmo, avšak domácí okamžitě vyhazují kotouč do středního pásma. Oba celky střídají.
     
    27:15
    Eric Hunter (VIL) se sice hodně zlobí, ale na svém vyloučení už nic nezmění! Domácí kapitán dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    26:56
    Domácí se nemohli vymotat z vlastního pásma a dostali se pod tlak. Ryan Duncan měl dostatek prostoru, avšak po zpracování kotouče pálil už jen do připraveného Lamoureuxe.
     
    26:18
    Další zákrok Juusa Riksmana. Finský brankář si počíhal na bekhend velmi aktivního Žigy Panceho, který se uvolnil mezi kruhy.
     
    25:42
    Obránce Salzburgu zaváhal na modré čáře a Platzer z toho vytěžil další rychlý protiútok. Domácí útočník se nedokázal natlačit před Riksmana a musel zakončovat z velkého úhlu, což si Riksman pohlídal.
     
    24:49
    Hostující hráči se opravdu snaží, ale zatím se do žádné aspoň trochu větší šance nedostali. Střela Sterglina skončila na rameni gólmana Villachu.
     
    24:08
    Jean-Philippe Lamoureux si bez větších potíží pohlídal slabou střelu z levé strany. Následuje buly po pravici domácího brankáře.
     
    23:40
    Hned dvakrát během 30 vteřin se nyní domácí uchýlili k zakázanému uvolnění. Salzburg se totiž snaží vyrovnat a kombinuje v útočném pásmu.
    22:58 Benjamin PETRIK - 1:0
     
    22:58
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde zaslouženě do vedení a aréna bouří! Trattnig ztratil kotouč ve středním pásmu a výsledkem byl samostatný únik v podání BENJAMINA PETRIKA! Ten nejprve trefil jen levý Riksmanův levý beton, ale z dorážky do odkryté brány už se nemýlil! Asistence: Stefan Bacher, Žiga Pance
     
    22:37
    Na druhé straně se poprvé v této třetině musel činit Lamoureux. Slabá střela od modré ale nebyla příliš nebezpečná.
     
    21:53
    Další atak domácích už vyloženě smrděl gólem! Střelu z levé strany Riksman pouze vyrazil a jeden z domácích se dostal k dorážce. Místo odkryté brány mířil mimo tři tyče!
     
    21:13
    Výborná přihrávka Alagice hledala výborně postaveného Nagelera, ale ten z hranice brankoviště minul kotouč!
     
    20:57
    Hosté pod tlakem pouze vyhazují kotouč po mantinelu. Ve středním pásmu hrají domácí.
     
    20:25
    Hosté v plném počtu.
     
    20:19
    Domácí ještě dohrávají zbytek přesilové hry a okamžitě vyprodukovali dělovku od modré čáry. Riksman střelu viděl na poslední chvíli, ale kotouč i přesto dokázal ztlumit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:31.
     
    Úvodní dvacetiminutovka druhého semifinále mezi Villachem a Salzburgem je minulostí. Na obou stranách jsme viděli zajímavé šance, ale zápasu zatím kralují gólmani, kteří jsou stoprocentní. Domácí měli sice více ze hry, ale stav utkání i přesto zůstává bezbrankový.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Ani teď Villachu přechod do pásma Salzburgu nevyšel. V této třetině již nic zajímavého neuvidíme.
     
    19:08
    Jenže domácí se zatím ne a ne usadit v útočném pásmu. Trio hostujících hráčů brání opravdu skvěle a kotouč je nyní u červené čáry.
     
    18:25
    Dvě trestné minuty za podražení dostává Brian Fahey (SLZ). Villach si zahraje zajímavou přesilovou hru 4 na 3.
     
    18:12
    Krásné akce na obou stranách! Riksman nejprve zlikvidoval jedovatou střelu z pravého kruhu a následně se musel zaskvět i Lamoureux, který čelil šanci Konstantina Komareka. Po uvolnění však Komarek pálil jen do přesunujícího se brankáře soupeře.
     
    17:23
    Nakonec je vyloučen jeden hráč z každého týmu. Dvě minuty za hrubost si tedy odsedí Ryan McKiernan (VIL) a Peter Hochkofler (SLZ).
     
    17:23
    Je tady první větší mela! Po tlaku do Lamoureuxova brankoviště se hráči nechtěli nechat oddělit sudími a tohle se určitě neobejde bez vyloučení.
     
    16:46
    Tohle měl být gól! Před Riksmanem se zjevil úplně osamocený Petrik, který dostal přihrávku, ale finský gólman Salzburgu se fantasticky přesunul a schoval střelu domácího hráče v náruči!
     
    16:08
    Další pokus o přechod do útočného pásma v podání Salzburgu skončil pouhým nahozením kotouče. Ofenzivní akci tak mohou rozjet domácí.
     
    15:38
    Teď to vypadalo nadějně, ale Viveiros musel přeci jenom chvíli počkat a pak už nebyl v dobré pozici. Kromp poté vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    14:57
    Salzburg se po několika minutách defenzívy drží v útočném pásmu. zatím to je však bez zakončení, které by mohlo ohrozit bránu domácího celku.
     
    14:33
    Špatná rozehrávka Villachu přinesla hostům solidní šanci! John Hughes se zjevil s kotoučem mezi kruhy, ale blokující hráč Villachu ho vytlačil z ideální pozice a následnou střelu si pohlídal Lamoureux.
     
    13:45
    Nikdo teď pořádně nevěděl, zda pokračovat ve hře, ale rozhodčí závar na brankovišti nepřerušili a tak si hosté museli dávat pozor. Nakonec ale situaci zvládli.
     
    13:23
    Příliš dlouhá a příliš rychlá rozehrávka jednoho z hostujících beků končí na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před brankáře Salzbrugu.
     
    12:56
    Po střele od modré čáry si úspěšný zákrok připisuje Riksman. Následuje komerční přestávka.
     
    11:59
    Aktivní hráči domácího Villachu jsou hnáni fanoušky a dělají hostům problémy. Při forčekingu se jim podařilo zatlačit Salzburg až za bránu Juusa Riksmana.
     
    11:28
    Již druhý zajímavý pokus má za sebou Žiga Pance. Domácí forvard si podržel kotouč mezi dvěma soupeři a zkusil štěstí bekhendem. Z mezikruží minul!
     
    10:43
    Hostům se podařilo vytlačit soupeře z vlastního pásma. Ke kotouči se ale hráči Salzburgu nedostávají i přes aktivní napadání nedostávají.
     
    10:13
    Nyní už ale Riksman musel dávat pozor. Střelou přes obránce to zkoušel Nageler, ale jeho zakončení postrádalo sílu i přesnost.
     
    09:44
    Christof Komp se dokázal přes obránce Salzburgu dostat na kotouč, ale nahození z pravé strany pouze tečoval a Riksman nemusel zasahovat.
     
    09:22
    Téměř po celé minutě se hosté znovu řítili do útočného pásma. Trattnig táhl kotouč po levé straně, ale jeden z jeho spoluhráčů se neudržel před modrou čárou a je z toho ofsajd.
     
    08:25
    Connelly nyní nikým nerušen projel středním pásmem a poté si sjel před bránu na teč. Puk ale letěl vysoko nad bránu domácího celku.
     
    07:39
    Na druhé straně se do šance prodíral Žiga Pance. Slovinský reprezentant byl tísněn hostujícím bekem a nedokázal pořádně zakončit.
     
    07:29
    Zničehonic se Salzburg dostal do obrovské šance! přečíslení dvou na jednoho Heinrich vyřešil přihrávkou na Ledina, avšak ten trefil jen levý beton přesunujícího se Lamoureuxe.
     
    06:56
    Po komerční přestávce se pokračuje ve hře. Hosté vysokým obloučkem nahazují kotouč k zadnímu mantinelu, kde však je nejrychleji jeden z domácích beků.
     
    06:24
    Hosté v plném počtu.
     
    06:09
    Dustin Johner si po přihrávce od modré čáry vyjel před bránu a Riksman se musel vyznamenat! Finský gólman si poradil i se dvěma nebezpečnými dorážkami!
     
    05:48
    Domácí se po delší době usadili v útočném pásmu a rozjeli přesilovkovou kombinaci. Dělovka od modré čáry však končí sražena v ochranné síti.
     
    05:33
    Jeden z hostujících beků nedokázal zastavit skákavé nahození a Riksman musel rychle na led. Zvládl to a volný kotouč ve vlastním brankovišti skryl pod lapačkou.
     
    04:59
    Zatím jedna jediná střela mířila v této přesilové hře do prostoru brány. Nebyla úspěšný a kotouč nyní končí až za bránou Jeana-Philippea Lamoureuxe.
     
    04:24
    Hostující Salzburg se poprvé na delší dobu usadil v útočném pásmu, ale je z toho jen vyloučení Pera Ledina (SLZ), jenž podrazil domácího brankáře.
     
    03:49
    Po několika tvrdých soubojích získal kotouč Robin Weihager. Jeho přihrávka na rozjetého spoluhráče ale končí u mantinelu.
     
    02:41
    Tlak domácího celku je opravdu obrovský. Favorizovaný Salzburg nyní vůbec neví, kam dříve skočit.
     
    02:24
    Po buly u Riksmanovy brány se Salzburgu povedlo vyvézt kotouč do středního pásma, ale Villach záhy pokračuje v tlaku. Další rána z velkého úhlu však nebyla moc nebezpečná.
     
    01:55
    Domácí to udělali velmi dobře a dostali se k další střele. Svižný projektil od modré čáry vyrazil opět pozorný Riksman.
     
    01:31
    Registrujeme první střelecký pokus zápasu. Adis Alagic si našel prostor, vypálil z levého kruhu, ale Riksman si s jeho střelou po ledě poradil.
     
    00:57
    Ani jednomu z celků se zatím nepovedl přechod do útočného pásma. Domácí nyní pouze vyhazují kotouč po mantinelu do středního pásma.
     
    00:26
    Hned první důrazný souboj u mantinelu zvedl vlnu pískotu! Na trestnou lavici však hostující hráč nepůjde.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou nastoupeni na ledové ploše! Úvodní buly zápasu by mělo být vhozeno přibližně za dvě minuty.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Villacher SV: Lamoureux (Herzog) – Schlacher, Bacher, Wihager, Unterluggauer, McKiernan, Brunner, Kreuter, Gelfanov – Petrik, Schofield, Pance – Santorelli, Hunter, Kromp – Alagic, Johner, Leiler – Nageler, Verlič, Platzer

    EC Red Bull Salzburg: Riksman (Gračnar) – Trattnig, Kutlák, Fahey, Connelly, Pallestrang, Viveiros – Hughes, Duncan, Sterling – Heinrich, Komarek, Ledin – Hochkofler, Walter, Rauchenwald – Baltram, Wachter

    Rozhodčí: Gebei, Smetana – Nagy, Soos.
     
    PRVNÍ ZÁPAS SEMIFINÁLOVÉ SÉRIE

    13.3.2016 Salzburg – Villach 2:1 po prodloužení

    56' Hughes (Baltram, Walter), 64' Trattnig (Kutlák, Ledin) – 5' Hunter (Nageler)

    Střely na bránu: 30 – 27
    Trestné minuty: 4 – 4
    Diváci: 2985
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V ZÁKLADNÍ ČÁSTI

    15.11.2015 Salzburg – Villach 2:4
    20.10.2015 Villach – Salzburg 1:4
    4.10.2015 Salzburg – Villach 1:3
    27.9.2015 Villach – Salzburg 2:3
     
    EC RED BULL SALZBURG

    Největší favorit na zisk titulu a první tým základní části EBEL ligy, Salzburg se ve čtvrtfinálové sérii až nečekaně moc natrápil. Jako vítěz základní části měl Salzburg první volbu při výběru soupeře do čtvrtfinále a sáhl po Klagenfurtu. Zdálo se, že to bude pohodová jízda, ale po dvou vítězstvích zaznamenal Salzburg tři porážky v řadě a musel odvracet nečekanou hrozbu vyřazení. V sedmizápasové sérii ale nakonec přeci jenom uspěl favorizovaný Red Bull a mohl se tak radovat z postupu do semifinále. Největším tahounem týmu je Konstatnin Komarek, který má na svém kontě osm bodů za tři branky a pět asistencí. V souboji střelců pak vede čtyřgólová dvojice Hughes – Walter.

    Čtvrtfinále play-off – konečný stav série 4:3

    11.3.2016 Salzburg – Klagenfurt 5:2
    8.3.2016 Klagenfurt – Salzburg 2:3
    6.3.2016 Salzburg – Klagenfurt 3:4 pp.
    4.3.2016 Klagenfurt – Salzburg 4:2
    1.3.2016 Salzburg – Klagenfurt 3:6
    28.2.2016 Klagenfurt – Salzburg 2:3
    26.2.2016 Salzburg – Klagenfurt 4:1
     
    EC VILLACHER SV

    Až sedmý celek základní části EBEL ligy se do vyřazovacích bojů musel prokousat přes Část poražených, kterou však vyhrál a do play-off šel právě z onoho sedmého místa. Do čtvrtfinále play-off si Villach vybrala Vídeň a ta na svou volbu také tvrdě doplatila. Jakožto třetí tým Části vítězů se totiž z play-off pakovala hned po pěti zápasech, což se rozhodně neočekávalo. Nejnebezpečnějším hráčem domácího celku je Rick Schofield, jenž v dosavadních šesti zápasech play-off zaznamenal 4 góly a 2 asistence.

    Čtvrtfinále play-off – konečný stav série 1:4

    6.3.2016 Vídeň – Villach 2:3 pp.
    4.3.2016 Villach – Vídeň 3:2 pp.
    1.3.2016 Vídeň – Villach 2:1 pp.
    28.2.2016 Villach – Vídeň 4:1
    26.2.2016 Vídeň – Villach 2:3
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze semifinále Play-off EBEL ligy. Utkání začíná v 19:40.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 23. Petrik (Bacher, Pance), 48. Pance (Verlič, Schofield)


    EC Villach SV: Lamoureux (Herzog) – Schlacher, Bacher, Wihager, Unterluggauer, McKiernan, Brunner, Kreuter, Gelfanov – Petrik, Schofield, Pance – Santorelli, Hunter, Kromp – Alagic, Johner, Leiler – Nageler, Verlič, Platzer
    EC Red Bull Salzburg: Riksman (Gračnar) – Trattnig, Kutlák, Fahey, Connelly, Pallestrang, Viveiros – Hughes, Duncan, Sterling – Heinrich, Komarek, Ledin – Hochkofler, Walter, Rauchenwald – Baltram, Wachter

    Rozhodčí: Gebei, Smetana – Nagy, Soos

    Diváci: 4.500
    Villach 2 4 Salzburg
    #1 Neděle 13.03.2016 • 17:40
    Salzburg - Villach 2:1 po prodl.
    #2 Úterý 15.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 2:0
    #3 Pátek 18.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 3:4
    #4 Neděle 20.03.2016 • 20:15
    Villach - Salzburg 1:2 po prodl.
    #5 Úterý 22.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 2:1
    #6 Čtvrtek 24.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 1:2
    bahis siteleri