NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
EC Villach SV
2:0 (0:0, 1:0, 1:0) Stav série: 1:1
EC Red Bull Salzburg
Úterý 15.03.2016, 19:40 • Stadthalle Villach • Play-off EBEL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    John Hughes (SLZ) ještě dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování. Na výsledku zápasu to ale nic nezmění.
    59:41 Neuznaný gól do prázdné brány
     
    59:41
    Druhá neuznaná branka zápasu! Domácí sice trefili odkrytou bránu, ale po protestech Salzburgu bylo prozkoumáno video, která ukázalo, že puk se do sítě dostal kopnutím čárového rozhodčího. Kuriózní situace!
     
    59:06
    Sterling dokázal tečovat nabídku od modré čáry, ale Lamoureux byl opět na svém místě! O zbytek se postarala důrazná obrana Villachu!
     
    58:51
    Riksman musel zpátky do brány, neboť buly se konalo ve středním pásmu. Hned po vhazování však zamířil zpátky na střídačku.
     
    57:53
    Vyhození jednoho z domácích jen o centimetry minulo odkrytou bránu Red Bullu Salzburg! Mohlo být hotovo, ale takhle se ještě hosté budou pokoušet o drama.
     
    57:20
    Juuso Riksman míří na střídačku a Salzburg to zkouší se šesti hráči na ledě!
     
    57:10
    Síly na ledě se ale rychle srovnávají. Dvě minuty za sekání si na trestné lavici odsedí i Mark Santorelli (VIL).
     
    56:30
    Tak tohle je zřejmě konec nadějí hostujícího celku. Konstantin Komarek (SLZ) si jde na lavici hanby odsedět dvě trestné minuty za držení.
    47:02 Žiga PANCE - 2:0
     
    47:02
    Villach právě vstřelil branku!
    A domácí tohle Kutlákovo provinění dokonale trestají! Od modré čáry se kotouč dostal k Verličovi, jenž na nic nečekal a našel svého slovinského kolegu ŽIGU PANCEHO, jenž se z dokonalé pozice nemýlil! Asistence: Miha Verlič, Rick Schofield
     
    45:48
    Zdeněk Kutlák (SLZ) neudržel nervy na uzdě a dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování! Naprosto zbytečné vyloučení.
     
    45:48
    Žiga Pance se v souboji jeden proti jednomu dostal ke střele zápěstím, ale svižným pokusem našel jen nastavenou lapačku hostujícího gólmana.
     
    43:46
    Platzer výborně od zadního mantinelu našel Brunnera, jehož rána sice Riksman vyrazil, ale kotouč se po odrazu od mantinelu dostal přímo k Verličovi. Ten pálil do odkryté brány, ale puk poslal jen podél brankové čáry!
     
    41:06
    Aktivitu Salzburgu přibrzdí vyloučení! Zdeněk Kutlák (SLZ) dostává dvě trestné minuty za krosček! Žiga Pance má krev v obličeji, ale opravdu je to jen dvouminutový trest.
     
    39:39
    Ryan McKiernan se okamžitě po návratu na led zapojil do hry a dostal se do šance! Zcela osamocen zvolil střelu z levého kruhu, ale Riksman dokázal zasáhnout ramenem!
     
    37:31
    Po zákroku domácího brankáře se naprosto zbytečným faulem provinil Ryan McKiernan, jenž vrazil do volně stojícího hráče Salzburgu! Jsou z toho dvě trestné minuty za vražení.
     
    36:56
    Nyní už bylo vyrovnáno, ale branka nakonec není uznána! Viveirosova táhlá střela od modré čáry se zastavila na břevnu, poté se kotouč odrazil ke zcela volnému Danielu Nagelerovi, který dorážel do prázdné brány, ale právě onu ránu od modré čáry Sterling tečoval vysokou holí a proto se nejedná o regulérní gól!
     
    34:06
    Nyní dokonce zahrozil Walter, jenž si získal kotouč mezi kruhy a okamžitým zakončením z otočky ohrozil domácího brankáře.
     
    32:44
    Přesilová hra pro Villach! Za podražení je totiž vyloučen Brett Sterling (SLZ), pro kterého je to druhý trest dnešního večera.
     
    28:04
    Na ledě i mimo něj nyní vzplály velké emoce. Brett Sterling (SLZ) se nejprve provinil nedovoleným bráněním vůči domácímu brankáři a Stefan Bacher (VIL) se okamžitě začal mstít. Dvě trestné minuty však dostává za držení.
     
    28:02
    Dominique Heinrich mohl vyrovnat! Hostující útočník se objevil úplně sám a pálil z mezikruží! Svým rychlým pokusem ale trefil jen výborně postaveného Lamoureuxe.
     
    27:15
    Eric Hunter (VIL) se sice hodně zlobí, ale na svém vyloučení už nic nezmění! Domácí kapitán dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    25:42
    Obránce Salzburgu zaváhal na modré čáře a Platzer z toho vytěžil další rychlý protiútok. Domácí útočník se nedokázal natlačit před Riksmana a musel zakončovat z velkého úhlu, což si Riksman pohlídal.
    22:58 Benjamin PETRIK - 1:0
     
    22:58
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde zaslouženě do vedení a aréna bouří! Trattnig ztratil kotouč ve středním pásmu a výsledkem byl samostatný únik v podání BENJAMINA PETRIKA! Ten nejprve trefil jen levý Riksmanův levý beton, ale z dorážky do odkryté brány už se nemýlil! Asistence: Stefan Bacher, Žiga Pance
     
    21:53
    Další atak domácích už vyloženě smrděl gólem! Střelu z levé strany Riksman pouze vyrazil a jeden z domácích se dostal k dorážce. Místo odkryté brány mířil mimo tři tyče!
     
    18:25
    Dvě trestné minuty za podražení dostává Brian Fahey (SLZ). Villach si zahraje zajímavou přesilovou hru 4 na 3.
     
    18:12
    Krásné akce na obou stranách! Riksman nejprve zlikvidoval jedovatou střelu z pravého kruhu a následně se musel zaskvět i Lamoureux, který čelil šanci Konstantina Komareka. Po uvolnění však Komarek pálil jen do přesunujícího se brankáře soupeře.
     
    17:23
    Nakonec je vyloučen jeden hráč z každého týmu. Dvě minuty za hrubost si tedy odsedí Ryan McKiernan (VIL) a Peter Hochkofler (SLZ).
     
    16:46
    Tohle měl být gól! Před Riksmanem se zjevil úplně osamocený Petrik, který dostal přihrávku, ale finský gólman Salzburgu se fantasticky přesunul a schoval střelu domácího hráče v náruči!
     
    07:29
    Zničehonic se Salzburg dostal do obrovské šance! přečíslení dvou na jednoho Heinrich vyřešil přihrávkou na Ledina, avšak ten trefil jen levý beton přesunujícího se Lamoureuxe.
     
    06:09
    Dustin Johner si po přihrávce od modré čáry vyjel před bránu a Riksman se musel vyznamenat! Finský gólman si poradil i se dvěma nebezpečnými dorážkami!
     
    04:24
    Hostující Salzburg se poprvé na delší dobu usadil v útočném pásmu, ale je z toho jen vyloučení Pera Ledina (SLZ), jenž podrazil domácího brankáře.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 23. Petrik (Bacher, Pance), 48. Pance (Verlič, Schofield)


    EC Villach SV: Lamoureux (Herzog) – Schlacher, Bacher, Wihager, Unterluggauer, McKiernan, Brunner, Kreuter, Gelfanov – Petrik, Schofield, Pance – Santorelli, Hunter, Kromp – Alagic, Johner, Leiler – Nageler, Verlič, Platzer
    EC Red Bull Salzburg: Riksman (Gračnar) – Trattnig, Kutlák, Fahey, Connelly, Pallestrang, Viveiros – Hughes, Duncan, Sterling – Heinrich, Komarek, Ledin – Hochkofler, Walter, Rauchenwald – Baltram, Wachter

    Rozhodčí: Gebei, Smetana – Nagy, Soos

    Diváci: 4.500
    Villach 2 4 Salzburg
    #1 Neděle 13.03.2016 • 17:40
    Salzburg - Villach 2:1 po prodl.
    #2 Úterý 15.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 2:0
    #3 Pátek 18.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 3:4
    #4 Neděle 20.03.2016 • 20:15
    Villach - Salzburg 1:2 po prodl.
    #5 Úterý 22.03.2016 • 19:40
    Salzburg - Villach 2:1
    #6 Čtvrtek 24.03.2016 • 19:40
    Villach - Salzburg 1:2
    bahis siteleri