Estonsko – Norsko 0:0 (kon.) | Řecko – Černá Hora 2:1 (kon.) | Turecko – Švédsko 2:1 (kon.)
Ukrajina – Kypr 1:0 (kon.) | Dánsko – Island 2:1 (kon.) | Itálie – Španělsko 1:1 (kon.)
Česko – Skotsko 0:1 (kon.) | Wales – Sev. Irsko 1:1 (kon.)
konec
Řecko
2:1 (0:0)
Černá Hora
Čtvrtek 24.03.2016, 19:00 • Stadio Georgios Karaiskáki • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek již vše! Užijte si zbytek čtvrtečního večera a brzy u dalšího textového přenosu na shledanou! (20:57:57)
     
    Je za námi přátelské utkání mezi Řeckem a Černou Horou. Druhý poločas nabídl o poznání kvalitnější fotbal jak z jedné, tak z druhé strany. Všechny branky padly v rozmezí 9 minut, když se nejprve trefil domácí Tzavellas, na jehož trefu o 2 minuty později reagoval Tomašević. Konečnou podobu výsledku dal v 63. minutě dobře zakončeným sólem Nikolaos Karelis. Řekové dnes předvedli kvalitní výkon a zaslouženě tak vyhráli.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Útočná snaha Černohorců končí pouze útočným faulem jednoho z hostujících hráčů.
     
    90+3
    V samém závěru je střídán Mitroglou, kterého nahradil Tachtsidis.
     
    90+2
    Řekové mají míč na svých kopačkách, což jim hraje do karet. Ani úporné napadání hostí jim nevadí a dokáží kombinovat na své polovině.
     
    90+1
    Domácí celek už si své vedení víceméně jen hlídá, do útoku se nepouští a pozorně brání. Bećiraj pronikal do vápna z pravé strany, byl však rázně zastaven jedním z obránců domácích.
     
    90
    Žlutou kartu obdržel na konci zápasu za vzájemnou strkanici s Petsosem Vukčević.
     
    90
    Žlutou kartu obdržel na konci zápasu za vzájemnou strkanici s Vukčevićem Petsos.
     
    89
    Hostující celek se snaží ještě v samém závěru zápas alespoň vyrovnat, útočná snaha Černohorců však končí na mnohých chybách v kombinaci.
     
    88
    Ze hřiště na konci zápasu odchází Rodić, nahrazuje jej čerstvý Zorić.
     
    86
    Sčekić je stažen ze hry, nahrazuje jej Boljević.
     
    86
    Řekové se ke konci zápasu brání tlaku hostí, kteří však v obraně díky tomu nechávají dost prostoru. Do jednoho takového vlétl záložník Karelis, míč Petsose byl však příliš dlouhý.
     
    85
    Dále je stažen zraněný Stafylidis, který je nahrazen Siovasem.
     
    85
    Další střídání Řecka, ze hry jde Torosidis a přichází Tsiolis.
     
    84
    Na hrací ploše leží zraněný Simić, se kterým to chvilku vypadalo opravdu vážně. Po krátké době se však zvedá a zdá se, že bude v pořádku.
     
    83
    Domácí Fortounis se teď skvěle vrátil a přerušil tlak Černohorcům tím, že dokázal sebrat míč útočícímu Bećirajovi. Fortounisova útočníka akce vzápětí končí špatným centrem.
     
    82
    Na hřišti stále polehává lehce zraněný Stafylidis, doktoři jej však s pomocí Černohorců dostali mimo hrací plochu a hra může pokračovat.
     
    80
    Černohorci teď zamkli řecký tým na jeho vlastní polovině, ze svého tlaku si však nedokáží vytvořit pořádnou nebezpečnou šanci. Další centr z levé strany bez problémů odhlavičkoval Tzavellas.

    Jakub Hataš

    Branky: 54. Tzavellas, 63. Karelis – 56. Tomašević

    Karty:   26. Stafylidis (GRE), 73. Torosidis (GRE), 90. Petsos (GRE) – 25. Simić (CHO), 53. Tomašević (CHO), 73. Bakić (CHO), 90. Vukčević (CHO)


    Řecko: Karnezis – Torosidis (85. Tsiolis), Papastathopoulos, Manolas (66. Oikonomou), Tzavellas– Stafylidis (85. Siovas), Petsos – Fortounis, Samaris Mandalos (46. Karelis) – Mitroglou (90+3. Tachtsidis).
    Náhradníci: Kapino – Papazoglou, Tziolis, Siovas, Oikonomou, Karelis, Tachtsidis, Vellios.

    Černá Hora: Mijatović – Marusić, Simić, Saveljich, Tomašević (75. Zverotić) – Sčekić (86. Boljević), Vukčević – Bećiraj, Bakić (75.Grbić), Rodić (88. Zorić)– Mugoša (69. Raicevic).
    Náhradníci: Poleksić, Petković – Zorić, Raicevic, Baša, Grbić, Jovetić, Zverotić, Nikolić, Radunović, Boljević, Šofranac.

    Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Cerei. (vš. Rumunsko)
    bahis siteleri