S. Makedonie – Island 0:0 (kon.) | Rusko – Ázerbájdžán 2:2 (kon.) | Španělsko – Chorvatsko 0:3 (kon.)
Albánie – Řecko 0:0 (kon.) | Portugalsko – Lichtenštejnsko 4:0 (kon.) | Maďarsko – Izrael 0:0 (kon.)
Irsko – Itálie 1:4 (kon.) | Německo – Faerské ostrovy 4:1 (kon.) | Francie – Skotsko 2:0 (kon.)
konec
Albánie
0:0 (0:0)
Řecko
Čtvrtek 24.03.2016, 18:00 • Elbasan Arena, Elbasan (ALB) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 4
Předzápasové kurzy
    Utkání mezi Albánií a Řeckem nakonec žádný gól nepřineslo.
     
    Fotbalisté Albánie se ocitl po přestávce pod obrovským tlakem, jenže domácí podržel několikrát skvěle chytající brankář Thoma Strakoša, který nedovolil Řekům skórovat a utkání tak během pohledných a zajímavých devadesáti minut žádnou branku nepřineslo. Albánci si vytvořili také několik šancí, většina jejich střel ale zamířila mimo. Konečný výsledek. Albánie 0 Řecko 0. (19:53:59)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Anastasios Donis z levé strany pronikl do šestnáctky a poté z ostrého úhlu napřáhl ke tvrdé střele, která těsně nad zemí mířila mezi tři tyče, Thoma Strakoša ji ale skvělým zákrokem vyrazil!
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Milot Rašica nebezpečně vypálil pravačkou zpoza šestnáctky a jeho přízemní střela byla sražena dva metry vedle levé tyče.
     
    89
    Do konce utkání zbývají odehrát necelé dvě minuty. Albánie hraje doma s řeckou reprezentací bez branek 0:0.
     
    88
    Na opačné straně mohl rozhodnout utkání střídající Nikolas Vergos, který zpoza šestnáctky tvrdě vypálil pravačkou a jeho střela mířila k pravé tyči, Thoma Strakoša byl u ní ale včas!
    87. Rei Manaj (ALB) mohl v samotném závěru rozhodnout.
     
    87
    Rei Manaj se ocitl uprostřed šestnáctky po zpětné přihrávce Miloše Rašicy z levé strany pokutového území ve slibné šanci, jeho následná střela levačkou z otočky ale zamířila těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    86
    Tým trenéra Antonise NIkopolidise měl dost šancí na to, aby si z Albánie odvezl tři body a pokud se mu to nepodaří, bude společně se zbytkem týmu s největší pravděpodobností zklamaný.
     
    85
    Erjon Hoxhallari byl tím hráčem, který zůstal ležet na hřišti, nyní už je ale zpět na nohou a odchází za postranní čáru.
     
    84
    Jeden z fotbalistů Albánie zůstal ležet na hřišti a musí být ošetřován. Lékaři dokonce přispěchali s nosítky, ty však s největší pravděpodobností nebudou potřeba.
     
    83
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Koulouris, přichází Vergos.
     
    83
    Ne, Albánii dnes prostě není souzeno, aby se po centru z rohového kopu dostala vůbec do zakončení, natož ke vstřelení gólu.
     
    82
    Druhý poločas je mnohem zajímavější než ten první. Potvrdit to může Albánie po rozehrání rohového kopu.
     
    81
    Endri Çekiçi je dnes hodně aktivní a nyní zkusil tvrdě vypálit zpoza šestnáctky, což se sice mu podařilo, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    80
    Před námi je závěrečných deset minut bezbrankového zápasu, nikoliv však nudného. Zejména Řekové po přestávce ukázali velkou touhu po vítězství, jenže ze svého tlaku nedokázali vstřelit gól.
     
    79
    Jeden z Řeků se po odvráceném rohovém kopu málem dostal na hranici šestnáctky ke střele, jenže mu míč nešťastně odskočil do nohy a Albánci ho razantním odkopem poslali do bezpečí.

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   31. Hoxhallari (ALB) – 8. Siopis (GRE), 18. Giannoulis (GRE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:14.
    Albánie: Strakoša (C) – Lulaj, Rhahmani, Prenga, Hoxhallari – Laci (75. Broja) – Latifi (75. Gavazaj), Bare, Rašica, Çekiçi – Manaj. (rozestavení 4-1-4-1)
    Náhradníci: Teqja, Vojvoda, Gjini, Fili, Durmišaj. Trenér: Redi Jupi (ALB).

    Řecko: Barkas – Mygas, Risvanis, Goutas, Giannoulis – Siopis (72. Tzanetopoulos), Charisis – Mavrias (C), Ioannidis (64. Masouras), Donis – Koulouris (83. Vergos). (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Choutesiotis, Grontis, Vouros, Tsimikas. Trenér: Antonis Nikopolidis (GRE).

    Rozhodčí: Nicolas Rainville. Asistenti: Laurent Stien, Frédéric Haquette. Čtvrtý rozhodčí: Stephane Jochem (všichni FRA)
    bahis siteleri