Estonsko – Norsko 0:0 (kon.) | Řecko – Černá Hora 2:1 (kon.) | Turecko – Švédsko 2:1 (kon.)
Ukrajina – Kypr 1:0 (kon.) | Dánsko – Island 2:1 (kon.) | Itálie – Španělsko 1:1 (kon.)
Česko – Skotsko 0:1 (kon.) | Wales – Sev. Irsko 1:1 (kon.)
konec
Ukrajina
1:0 (1:0)
Kypr
Čtvrtek 24.03.2016, 20:00Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ukrajina v přátelském utkání porazila na domácí půdě Kypr nejtěsnějším možným způsobem! O jedinou branku utkání se pět minut před přestávkou postaral Stěpaněnko! Ukrajina byla aktivnější i ve druhé půli, ale další obrovskou šanci spálil střídající Kovalenko. Kypr mohl v závěru zápasu vyrovnat, jenže střídající Englezou nejprve netrefil branku a svým druhým pokusem orazítkoval tyč! (21:59:31)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kypr se přeci jen ještě propracoval k jednomu zakončení! Na přetažený centr si počkal Englezou, avšak úplně osamocený našel jen rukavice připraveného Bojka.
     
    90+3
    Hosté se ještě snaží najít skulinku v obraně Ukrajiny. Ta dnes pracuje na podtrženou jedničku. Fedeckij odvrátil další centr mimo vápno.
     
    90+2
    Na trávníků nyní pro změnu zůstává ležet Fedeckij. Střídají hráč domácích se drží za nos. Zřejmě utrpěl nějaký úder v hlavičkovém souboji.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Hosté zahrávali rohový kop! Domácím se nepovedlo odvrátit míč do bezpečí a na hranici vápna se strhla skrumáž. Kučer nakonec akrobaticky odpálil míč pryč.
     
    89
    Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Artymatas, přichází Nikolau.
     
    88
    Na hřišti zůstává ležet otřesený Petryak. Domácí už v závěru utkání sbírají cenné vteřinky. Petryakovi se na nohy vůbec nechce.
    87. Obrovská šance Kypru na vyrovnání
     
    87
    Neskutečné! Kypru scházel opravdu kousek! Englezou si udělal prostor ke střele a pravačkou orazítkoval tyč domácí svatyně!
     
    86
    Domácí už vyrážejí k rychlým protiútokům! Jeden z nich táhl středem hrací plochy Malyšev. Jeho přihrávka na rozběhnutého Petryaka neprošla mezi dvojicí obránců.
     
    85
    Jenže kombinaci Kypru zastavila nepřesná přihrávka. Ukrajina okamžitě vyrazila vpřed, nicméně centrovaný míč Kovalenka z ostrého úhlu končí znovu jen u připraveného brankáře Kypru.
     
    84
    Na druhé straně zahrávali domácí rohový kop. Centr od rohového praporku nadvakrát zkrotil připravený Panayi. Hosté mohou znovu zaútočit.
    83. Nebezpečná technická střela
     
    83
    Obrovská šance Kypru na vyrovnání! Englezou si vytvořil prostor ke střele, navedl si míč na levačku a technickým pokusem jen o kousek minul vzdálenější tyč!
     
    82
    Hosté se ještě tlačí do útoku! Za vysokým centrem se probíjel střídající Soteriou. Při snaze hlavičkovat však vletěl do domácího brankáře.
     
    81
    Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Laban, přichází Kyriakou.
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Ševčuk, přichází Kameňuka.
     
    80
    Laban zůstává ležet na hrací ploše a drží se za levou nohu. Středopolaře Kypru podle všeho chytají křeče. Laban toho dnes naběhl opravdu hodně.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. Stěpaněnko (Zozulya)

    Karty:   39. Laban (UKR) – 61. Demetriou (CYP)


    Ukrajina: Bojko – Fedeckij, Kučer, Putivtsev, Ševčuk (81. Kameňuka) – Garmaš (46. Malyšev), Stěpaněnko (72. Timoščuk), Rotaň (46. Kovalenko) – Jarmolenko, Zozulya (64. Kravec), Gusev (46. Petryak)
    Náhradníci: Pjatov, Kravec, Timoščuk, Petryak, Kameňuka, Malyšev, Ševčenko, Karavajev, Budkivskij, Sydorčuk, Kovalenko

    Kypr: Panayi – Alexandrou, Laifis, Dossa Júnior, Demetriou – Laban (81. Kyriakou), Artymatas (89. Nikolau) – Efrem (59. Makris), Makrides, Charalambidis (77. Englezou) – Mytidis (71. Soteriou)
    Náhradníci: Georgallides, Makris, Kyriakou, Economides, Kastanos, Christoforou, Nikolaou, Michael, Soteriou, Englezou
    bahis siteleri